Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
В 07.07.2022 в 19:07, case_l сказал:

Тактичний бюстгалютєр в набір так розумію не входить)

Змінено користувачем AnimaNoir
  • Ха-ха 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
3 хвилин тому, igrok сказано:

Трохи вражини в тему,соплі аж по підлозі тягнуться.

як би там не було, але до цього клоуна варто прислухатися.

він в свій час без єдиного пострілу половину даунбасу взяв.

• +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, Zheny@ сказано:

як би там не було, але до цього клоуна варто прислухатися.

він в свій час без єдиного пострілу половину даунбасу взяв.

саме тому і не треба прислухатися що він нам розказує, так, він в курсі, що тут його слухають і він воює без пострілів, брехнею і пропагандою. його ще не прикрили, значить він розказує те що вам потрібно почути

• +1 4
Опубліковано
54 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Повністю згідний з вищесказаним, і я саме так бачу його роль. Це такий собі "днровський філіал" Арестовича :D

тут Арестович розказує про Тузлу

Опубліковано
2 часа назад, Yurez сказал:

значить він розказує те що вам потрібно почути

З іншого боку - сидить чувак в студії з ганчіркою на стіні. Він кудись далі ютубу і телеграм-каналу лізе? Ні.
Хай но то тільки спробує вийти в народ, балотуватись кудись чи партію організовувати. От тоді вже від'їде кудись на Урал)

• +1 1
Опубліковано
3 годин тому, Yurez сказано:

саме тому і не треба прислухатися що він нам розказує,

Там не все так просто,це війна башень кремля.Він людина патрушева і валять шойгу.Того його і не чипають.

• +1 3
Опубліковано
3 хвилин тому, case_l сказано:

а в швагра на нулі 4 рожки, і коли йде бій,  він не має часу їх перезаряджати. Хлопці мають по 7....

Один ріжок - 1,5К грн. 2 вже оплатив. Їдуть до нього.

• Cумний 1
Опубліковано

Ну от один раз таке відео викладуть, а іншим разом хтось викладає, що вони не мають чим воювати. І що, це недоліки логістики ? Не розподіляють раціонально скільки чого і куди треба ?

Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Один ріжок - 1,5К грн

Шо серйозно ?! Бля ! :blink:  Здавалось би шо-шо, а такого-то металобрухту мало би бути навалом

Опубліковано (змінено)
1 година тому, SergLutsk сказано:

Шо серйозно ?! Бля ! :blink:  Здавалось би шо-шо, а такого-то металобрухту мало би бути навалом

а де ж взяти отак відразу 1 млн ріжків (кожному по 7, плюс губляться, викидаються під час прямих боїв). навіть росіяни говорили, що ріжків обмаль у них (по одному два O_o), а патронів насипом повно в ящиках, і це вони типу готувались до війни :)  хіба десь треба в африці шукати, там напевно повно їх було, разом з ак

Змінено користувачем charlie
Опубліковано
50 хвилин тому, charlie сказано:

хіба десь треба в африці шукати,

Країни Варшавського договору майже всі перейшли на сучасну зброю.А магазини в них є на складах.

Опубліковано (змінено)
1 година тому, charlie сказано:

а де ж взяти отак відразу 1 млн ріжків

Ну хз, враховуючи, що Україну ще за союзу готували як передовий форпост по захисту від заходу, і, відповідно, напаковували зброєю та запасами амуніції, то здавалось би що вже таким металобрухтом мали би бути запаковані по саме не хочу. Так, звісно, що все, що було більш менш дороговартісним або дійсно дієвим та небезпечним для когось, то або продавалось потім, або розкрадалось, або відбиралось під виглядом "демілітаризації" та "добросусідства". Ну але ж не ріжки ?! :huh:  Вобщем щиро здивований ! Ніколи б не подумав, що навіть таке дрібоття і те може бути в дефіциті !

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 1
Опубліковано

Єрмак всьо?

Виявляється він 8 років був радником такого депутата з партії регіонів Ельбруса Тадеєва..

А зараз друга людина 

Опубліковано

Єрмак всьо?

Виявляється він 8 років був радником такого депутата з партії регіонів Ельбруса Тадеєва..

А зараз друга людина 

Опубліковано

всі ці цікаві посилання на б.в. говніщщє. Народ, фатить.

Там війна. Вбивають.  Я тут - роблю що можу. Вважаю за правильне.

Де сигарет купити без акцизу,  або зі знижкою.

Там капєц.

Опубліковано
12 годин тому, Yurez сказано:

саме тому і не треба прислухатися що він нам розказує, так, він в курсі, що тут його слухають і він воює без пострілів, брехнею і пропагандою. його ще не прикрили, значить він розказує те що вам потрібно почути

Вітя. Це він не лише НАМ розповідає. Його і ТАМ теж слухають / дивляться!

Вважаєш, що ЇМ це на користь йде?

Опубліковано
46 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Це він не лише НАМ розповідає. Його і ТАМ теж слухають / дивляться!

Вважаєш, що ЇМ це на користь йде?

Він знає що робить, і їхню реакцію знає краще за нас

• +1 1
Опубліковано

Так отож. Там людей штрафують і садять за будь-який негатив в бік спєцапірациі. А цей сидить поливає всіх і вся і нічого.

• +1 1
Опубліковано
10 годин тому, Zheny@ сказано:

Де сигарет купити без акцизу, 

Ти запитайся - чи хлопці їх будуть курити, я теж думав що "біда з куривом", то сказали - "таке - не присилати, в самих - є"...

і таки - дійсно, фільтр відламуєш - то ще хоч якийсь ефект. (хоч я вже давно не палю на постійній основі, але і на мене таке не вплинуло)

Замовляв одноразові (електронки)

Як варіант, можеш пошукати контакти торгових представників - гривень 10 на пачці економія.

Опубліковано
40 минут назад, Bliksss сказал:

Ти запитайся - чи хлопці їх будуть курити, я теж думав що "біда з куривом", то сказали - "таке - не присилати, в самих - є"...

і таки - дійсно, фільтр відламуєш - то ще хоч якийсь ефект. (хоч я вже давно не палю на постійній основі, але і на мене таке не вплинуло)

Замовляв одноразові (електронки)

Як варіант, можеш пошукати контакти торгових представників - гривень 10 на пачці економія.

Я не курю, но все что пацаны покупали в магазинах- подделка, при ценах как оригинал. Качество говорят соответствующее.

А вариант самокруток предлагали на форуме.?

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...