Zheny@ Опубліковано 2 Червня, 2022 в 06:00 #5676 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 06:00 9 годин тому, SergLutsk сказано: Та від тих їхніх планів і обіцянок вже підтошнювати починає. З однієї сторони змі без кінця перелічують кожен день скільки добра нам дають, а з іншої - хлопці з передової кажуть що не мають чим воювати... То шо, бля, все десь на перетині кордону випаровується ? осідає "де треба". І місцеві воєнначальники не сильно поспішають із доставкою. Мабуть, мають на це свої причини... 1
Zheny@ Опубліковано 2 Червня, 2022 в 06:05 #5677 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 06:05 14 хвилин тому, igrok сказано: .А зрадників і при порохові було і зараз ще достатньо. От ти правильно сказав "ще". Коли переможемо ворога, хлопці повернуться з війни і будуть задавати багато незручних запитань. Все те ж саме уже було від 2014 по 2019. З тією різницею, що всіх, хто задавав пороху в 2015 подібні запитання, в 2022 були випущені з тюрем Зеленським. 1
WebTraveller Опубліковано 2 Червня, 2022 в 06:48 #5678 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 06:48 Цитата На Херсонщині окупанти приходять до місцевих та намагаються найнятися на збір полуниць, адже у самих із забезпеченням скрутні справи. Військовики славнозвісної так званої "другої армії світу" готові групами складати зброю купами і збирати полуницю. Пропонують свої послуги за 50 гривень (не рублів) за годину. "Місцеві жителі відзначають, що рашо-гастробайтери поводяться нормально, працюють добре", — повідомляє ОК "Південь". Правда чи ні хз. Але якшо правда, то прикольно. Хоча не в"яжеться з їх іншими звірствами 1
Zheny@ Опубліковано 2 Червня, 2022 в 06:54 #5679 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 06:54 3 хвилин тому, WebTraveller сказано: Але якшо правда, то прикольно. Хоча не в"яжеться з їх іншими звірствами Тих, хто чинив звірства уже відправили додому з награбованим. Зараз там трошки інші воюють. Кажуть.
igrok Опубліковано 2 Червня, 2022 в 06:57 #5680 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 06:57 1 хвилина тому, Zheny@ сказано: Тих, хто чинив звірства уже відправили додому А писали,що іх на *утилізацію* на схід відправили,що б менше свідків було.
Zheny@ Опубліковано 2 Червня, 2022 в 07:00 #5681 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 07:00 Щойно, igrok сказано: А писали,що іх на *утилізацію* на схід відправили,що б менше свідків було. а це кому як поталанило, або не поталанило.
Популярний пост Dima4s Опубліковано 2 Червня, 2022 в 07:42 Популярний пост #5682 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 07:42 2 годин тому, case_l сказано: до 24 лютого була чітка лінія і інформаційна кампанія, що зеленський зрадник, яку проводили порохоботи із вказівки пороха. Все це перешкоджало постачанню озброєння. Тобто порох і такі як ти, цілеспрямовано зменшували обороноздатність України. Які погані порохоботи. прям руками зеленського робили "інформаційну кампанію" Зеленський привів з собою єрмака, єрмак вернув татарова. татаров розганяв майдан і розказував що майданівці стріляли самі собі в затилки. Зеленський поставив на розвідку російського агента Зеленський тупо продовжує лінію порошенка по судах. за два роки не було реформовано нічого, мало того далі користується київським апеляційним і печерськими судами як кишеньковими. Зеленський залишав стільки часу хомчака, а тепер відправив його на лаврах почивати. замість тюрми за розвал армії. Дзвонив лукашенку і напряму злив вагнерівців. Хоча до цього казав що ніякої операції не було, сам в цьому признався і не поніс покарання. Ті ж схеми на великому будівництві про які розказували бігус інфо і схеми. постачання бітуму з росії, На мілітарному розказували, що держава тупо забила болт на озброєння і ніхрена не готувалась до війни, та мало того взагалі не закупляла нічого. два роки провалювала оборонне замовлення і замовлення палива для армії. таких пунктів ой як дохрена. мовчу вже за факапи бидла, яке зеленський притягнув в раду. різні дубінські бужанські, безугла, третякова, ще той що прастітуток вибирав і обговорював розцінки під час засідення... а і ходячий в ліс ще був. оу а дебіл який пропонував продати собаку і заплатити комуналку.. Жахлива інформаційна кампанія яку прям інспірували порохоботи...прям інформаційна кампанія перешкоджала постачанню зброї... ну аж ніяк не сам зеленський і його кодло. і такі як ти. 1 14
SergLutsk Опубліковано 2 Червня, 2022 в 07:56 #5683 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 07:56 1 година тому, Zheny@ сказано: осідає "де треба". І місцеві воєнначальники не сильно поспішають із доставкою. Мабуть, мають на це свої причини... Дуже хочеться надіятись, що так і є і що це вірне рішення, бо наших військових зараз на сході гине дуже багато щодня.
Zheny@ Опубліковано 2 Червня, 2022 в 08:07 #5684 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 08:07 6 хвилин тому, SergLutsk сказано: Дуже хочеться надіятись, що так і є і що це вірне рішення, бо наших військових зараз на сході гине дуже багато щодня. навпаки. Хочеться надіятися, що це не так. Бо зброя і амуніція ,чомусь, осідає на складах. А потім чарівним чином продається на Розетках всяких. І ті військові чини що керують усім цим, не спішать давати все це на передову. Або вказівка притримати для певних дій (наступальних) , або продалися за 30 срібняків...
SergLutsk Опубліковано 2 Червня, 2022 в 08:45 #5685 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 08:45 Ну я тебе зрозумів, що вона притримується для формування боєздатних ударних резервів для наступу. Я хочу надіятись що це так. Бо якщо вона одразу відправляється на передок, то гадаю всім очевидно що її вкрай недостатньо і ніякого перелому вона не дає.
sasha2008lk Опубліковано 2 Червня, 2022 в 09:24 #5686 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 09:24 1 година тому, Zheny@ сказано: навпаки. Хочеться надіятися, що це не так. Бо зброя і амуніція ,чомусь, осідає на складах. А потім чарівним чином продається на Розетках всяких. І ті військові чини що керують усім цим, не спішать давати все це на передову. Або вказівка притримати для певних дій (наступальних) , або продалися за 30 срібняків... Я так думаю за кордоном не дураки, контролюють використання того що дали, щось та й вкрадуть, але то капля в морі, ну надіюся на таке 1
case_l Опубліковано 2 Червня, 2022 в 10:18 #5687 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 10:18 1 година тому, Dima4s сказано: Які погані порохоботи. прям руками зеленського робили "інформаційну кампанію" Ні, не руками зеленського, руками порохойобів розганяється зрада в той момент, коли США передає дуже чутливе озброєння. От уяви, що американці аналізують ситуацію в середині України і зі всіх щілин лізе порохняве гівно зі зрадою. Дійсно правду казали «Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди» (Симон Петлюра) 1 година тому, Dima4s сказано: Зеленський привів з собою єрмака, єрмак вернув татарова. татаров розганяв майдан і розказував що майданівці стріляли самі собі в затилки. зеленський привів єрмака, ну-ну, а пороху не треба було приводити, він сам був людиною януковича і працював в уряді міністром. 2 годин тому, Dima4s сказано: Зеленський залишав стільки часу хомчака, а тепер відправив його на лаврах почивати. замість тюрми за розвал армії. не зрозуміло що хомчак розвалив після пороха 2 годин тому, Dima4s сказано: Дзвонив лукашенку і напряму злив вагнерівців. після того як їх затримали 2 годин тому, Dima4s сказано: Ті ж схеми на великому будівництві про які розказували бігус інфо і схеми. постачання бітуму з росії, На мілітарному розказували, що держава тупо забила болт на озброєння і ніхрена не готувалась до війни, та мало того взагалі не закупляла нічого. два роки провалювала оборонне замовлення і замовлення палива для армії. таких пунктів ой як дохрена. тут ти вже пиздоболиш, бюджет на армію був більший ніж у пороха. Якщо порох готувався до війни то можна припустити, що все було до неї готово, але ніт. 2 годин тому, Dima4s сказано: мовчу вже за факапи бидла, яке зеленський притягнув в раду. різні дубінські бужанські, безугла, третякова, ще той що прастітуток вибирав і обговорював розцінки під час засідення... а і ходячий в ліс ще був. оу а дебіл який пропонував продати собаку і заплатити комуналку.. а що в пороха таких не було? 2 годин тому, Dima4s сказано: Жахлива інформаційна кампанія яку прям інспірували порохоботи...прям інформаційна кампанія перешкоджала постачанню зброї порохоботський план шатун працював і зараз працює. 3 1 7
igrok Опубліковано 2 Червня, 2022 в 11:24 #5688 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 11:24 1 година тому, case_l сказано: після того як їх затримали Не треба пересмикувати,кожен повинен відповідати за свої вчинки-оперецію злили,чи вам Безугла іншу інфу надала?
case_l Опубліковано 2 Червня, 2022 в 12:37 #5689 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 12:37 1 година тому, igrok сказано: Не треба пересмикувати,кожен повинен відповідати за свої вчинки-оперецію злили,чи вам Безугла іншу інфу надала? вагнерівців арештували білоруські спецслужби, тому зеленський телефонував і просив видати, що не так?
case_l Опубліковано 2 Червня, 2022 в 12:39 #5690 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 12:39 а тепер я вам розкажу чому активізувались порохоботи і розганяють зраду, як це було перед нападом 24-го числа: Білорусь перекидає бронетехніку на кордон з Волинською областю https://glavcom.ua/country/incidents/bilorus-perekidaje-bronetehniku-na-kordon-z-volinskoyu-oblastyu-850169.html
MANJAK11 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:22 #5691 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:22 15 часов назад, LIROL сказал: Наприклад, який був казначейський рахунок у 2014 (лютий), і червень 2019 товарісч, от давай про шо про шо, а про казначейский рахунок ти тут не будеш втирати, я вже одному скидав з мінфіну ВСЮ динаміку прихода розхода, знову впадлу шукати, там періодично такі відтоки бували, за часів правління пархатого, що от за це варто було б чк мвнвмум мовчати зараз 2
MANJAK11 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:29 #5692 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:29 48 минут назад, case_l сказал: а тепер я вам розкажу чому активізувались порохоботи і розганяють зраду, як це було перед нападом 24-го числа: я тобі й так скажу, чому. Бо вже не так страшно, снаряд на голову не падає, вже можна нявкати 1 5
MANJAK11 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:37 #5693 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:37 правда ще в березні вроді, чи в квітні, я як на *першій приватній мемарні* скрін поста одного з основних підарів лизоблюдів порохнявого чєкалкіна побачив, я аж охуїв, їв би чи пив, поперхнувся б . Те чмо , якщо підсумувати весь його висєр, заявило, що виявляєтся то тільки 25 процентів воюють і допомагають армії, а 73 процента й надалі дивлятся телевізор. Сука, якби воно раптом, в той момент стояло десь поряд, переламав би йому всі 206 кістки. Це ж яким конченим циніком треба бути, щоб таке пиздіти. Хоча, чому я дивуюсь 7
igrok Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:43 #5694 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:43 1 година тому, case_l сказано: вагнерівців арештували білоруські спецслужби, тому зеленський телефонував і просив видати, що не так? Президент Украины, по его словам, сделал звонок в Беларусь как раз в момент, когда в страну заехали наемники.Можеш сам відео знайти,де він про це каже. 1
case_l Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:47 #5695 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:47 9 хвилин тому, MANJAK11 сказано: правда ще в березні вроді, чи в квітні, я як на *першій приватній мемарні* скрін поста одного з основних підарів лизоблюдів порохнявого чєкалкіна побачив, я аж охуїв, їв би чи пив, поперхнувся б . Те чмо , якщо підсумувати весь його висєр, заявило, що виявляєтся то тільки 25 процентів воюють і допомагають армії, а 73 процента й надалі дивлятся телевізор. Сука, якби воно раптом, в той момент стояло десь поряд, переламав би йому всі 206 кістки. Це ж яким конченим циніком треба бути, щоб таке пиздіти. Хоча, чому я дивуюсь навіщо їм Україна, якщо в ній не буде порошенка 2 2
romanc Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:51 #5696 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:51 13 минут назад, MANJAK11 сказал: правда ще в березні вроді, чи в квітні, я як на *першій приватній мемарні* скрін поста одного з основних підарів лизоблюдів порохнявого чєкалкіна побачив, я аж охуїв, їв би чи пив, поперхнувся б . Те чмо , якщо підсумувати весь його висєр, заявило, що виявляєтся то тільки 25 процентів воюють і допомагають армії, а 73 процента й надалі дивлятся телевізор. Сука, якби воно раптом, в той момент стояло десь поряд, переламав би йому всі 206 кістки. Це ж яким конченим циніком треба бути, щоб таке пиздіти. Хоча, чому я дивуюсь То з розряду, що тільки україномовні захищають Україну як треба... 1 5
YVitaliy Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:52 #5697 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:52 3 хвилин тому, case_l сказано: навіщо їм Україна, якщо в ній не буде порошенка Саме цікаве, що про Порошенка при першій же нагоді згадують "прихильники Зеленського і ко". Починається порохосрач. Але винні - порохоботи . 1 1 2 2
case_l Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:56 #5698 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:56 2 хвилин тому, romanc сказано: То з розряду, що тільки україномовні захищають Україну як треба... Тут все змішалось, деякі російськомовні проти України, україномовні бувають проти, але у путіна одна думка, нащо вам Україна, якщо ви російськомовні?
case_l Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:59 #5699 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 13:59 4 хвилин тому, YVitaliy сказано: Саме цікаве, що про Порошенка при першій же нагоді згадують "прихильники Зеленського і ко". Починається порохосрач. Але винні - порохоботи . Я його згадую, коли боти починають атакувати владу, сам не фанат поточної влади, але під відповідальність цієї влади надається зброя і якщо владу розйобувати, то зброї буде менше і надавати її будуть довше. 5
case_l Опубліковано 2 Червня, 2022 в 14:23 #5700 Опубліковано 2 Червня, 2022 в 14:23 вибачте, трохи офтопу: 1 4
Рекомендовані повідомлення