Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 годин тому, SergLutsk сказано:

Та від тих їхніх планів і обіцянок вже підтошнювати починає. З однієї сторони змі без кінця перелічують кожен день скільки добра нам дають, а з іншої - хлопці з передової кажуть що не мають чим воювати...  То шо, бля, все десь на перетині кордону випаровується ? 

осідає "де треба".  І місцеві воєнначальники не сильно поспішають із доставкою.

Мабуть, мають на це свої причини...

• Дякую! 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
14 хвилин тому, igrok сказано:

.А зрадників і при порохові було і зараз ще достатньо.

От ти правильно сказав "ще".

Коли переможемо ворога, хлопці повернуться з війни і будуть задавати багато незручних запитань.

Все те ж саме уже було від 2014 по 2019. З тією різницею, що всіх, хто задавав пороху в 2015 подібні запитання, в 2022 були випущені з тюрем Зеленським.

• +1 1
Опубліковано
Цитата

На Херсонщині окупанти приходять до місцевих та намагаються найнятися на збір полуниць, адже у самих із забезпеченням скрутні справи.

Військовики славнозвісної так званої "другої армії світу" готові групами складати зброю купами і збирати полуницю. Пропонують свої послуги за 50 гривень (не рублів) за годину.

"Місцеві жителі відзначають, що рашо-гастробайтери поводяться нормально, працюють добре", — повідомляє ОК "Південь".

Правда чи ні хз.

Але якшо правда, то прикольно. Хоча не в"яжеться з їх іншими звірствами

• Ха-ха 1
Опубліковано
3 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Але якшо правда, то прикольно. Хоча не в"яжеться з їх іншими звірствами

Тих, хто чинив звірства уже відправили додому з награбованим.

Зараз там трошки інші воюють. Кажуть.

Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

Тих, хто чинив звірства уже відправили додому

А писали,що іх на *утилізацію* на схід відправили,що б менше свідків було.

Опубліковано
Щойно, igrok сказано:

А писали,що іх на *утилізацію* на схід відправили,що б менше свідків було.

а це кому як поталанило, або не поталанило.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

осідає "де треба".  І місцеві воєнначальники не сильно поспішають із доставкою.

Мабуть, мають на це свої причини...

Дуже хочеться надіятись, що так і є і що це вірне рішення, бо наших військових зараз на сході гине дуже багато щодня.

Опубліковано
6 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Дуже хочеться надіятись, що так і є і що це вірне рішення, бо наших військових зараз на сході гине дуже багато щодня.

навпаки.

Хочеться надіятися, що це не так.

Бо зброя і амуніція ,чомусь,  осідає на складах. А потім чарівним чином продається на Розетках всяких.

І ті військові чини що керують усім цим, не спішать давати все це на передову. 

Або вказівка притримати для певних дій (наступальних) , або продалися за 30 срібняків...

Опубліковано

Ну я тебе зрозумів, що вона притримується для формування боєздатних ударних резервів для наступу. Я хочу надіятись що це так. Бо якщо вона одразу відправляється на передок, то гадаю всім очевидно що її вкрай недостатньо і ніякого перелому вона не дає.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

навпаки.

Хочеться надіятися, що це не так.

Бо зброя і амуніція ,чомусь,  осідає на складах. А потім чарівним чином продається на Розетках всяких.

І ті військові чини що керують усім цим, не спішать давати все це на передову. 

Або вказівка притримати для певних дій (наступальних) , або продалися за 30 срібняків...

Я так думаю за кордоном не дураки, контролюють використання того що дали, щось та й вкрадуть, але то капля в морі, ну надіюся на таке 

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Dima4s сказано:

Які погані порохоботи. прям руками зеленського робили "інформаційну кампанію"

Ні, не руками зеленського, руками порохойобів розганяється зрада в той момент, коли США передає дуже чутливе озброєння. От уяви, що американці аналізують ситуацію в середині України і зі всіх щілин лізе порохняве гівно зі зрадою.  Дійсно правду казали «Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди» (Симон Петлюра)

1 година тому, Dima4s сказано:

Зеленський привів з собою єрмака, єрмак вернув татарова. татаров розганяв майдан і розказував що майданівці стріляли самі собі в затилки.

зеленський привів єрмака, ну-ну, а пороху не треба було приводити, він сам був людиною януковича і працював в уряді міністром.

2 годин тому, Dima4s сказано:

Зеленський залишав стільки часу хомчака, а тепер відправив його на лаврах почивати. замість тюрми за розвал армії.

не зрозуміло що хомчак розвалив після пороха

Дзвонив лукашенку і напряму злив вагнерівців.

після того як їх затримали

Ті ж схеми на великому будівництві про які розказували бігус інфо і схеми. постачання бітуму з росії,
На мілітарному розказували, що держава тупо забила болт на озброєння і ніхрена не готувалась до війни, та мало того взагалі не закупляла нічого. два роки провалювала оборонне замовлення і замовлення палива для армії.
таких пунктів ой як дохрена.

тут ти вже пиздоболиш, бюджет на армію був більший ніж у пороха. Якщо порох готувався до війни то можна припустити, що все було до неї готово, але ніт.

мовчу вже за факапи бидла, яке зеленський притягнув в раду. різні дубінські бужанські, безугла, третякова, ще той що прастітуток вибирав і обговорював розцінки під час засідення... а і ходячий в ліс ще був. оу а дебіл який пропонував продати собаку і заплатити комуналку..

а що в  пороха таких не було?

Жахлива інформаційна кампанія яку прям інспірували порохоботи...прям інформаційна кампанія перешкоджала постачанню зброї

порохоботський план шатун працював і зараз працює.

• Ха-ха 3
  • +1 1
  • -1 7
Опубліковано
1 година тому, case_l сказано:

після того як їх затримали

Не треба пересмикувати,кожен повинен відповідати за свої вчинки-оперецію злили,чи вам Безугла іншу інфу надала?

Опубліковано
1 година тому, igrok сказано:

Не треба пересмикувати,кожен повинен відповідати за свої вчинки-оперецію злили,чи вам Безугла іншу інфу надала?

вагнерівців арештували білоруські спецслужби, тому зеленський телефонував і просив видати, що не так?

Опубліковано

а тепер я вам розкажу чому активізувались порохоботи і розганяють зраду, як це було перед нападом 24-го числа:

Білорусь перекидає бронетехніку на кордон з Волинською областю

https://glavcom.ua/country/incidents/bilorus-perekidaje-bronetehniku-na-kordon-z-volinskoyu-oblastyu-850169.html

Опубліковано
15 часов назад, LIROL сказал:

Наприклад, який був казначейський рахунок у 2014 (лютий), і червень 2019

товарісч, от давай про шо про шо, а про казначейский рахунок ти тут не будеш втирати, я вже одному скидав з мінфіну ВСЮ динаміку прихода розхода, знову впадлу шукати, там періодично такі відтоки бували, за часів правління пархатого, що от за це варто було б чк мвнвмум мовчати зараз

• +1 2
Опубліковано
48 минут назад, case_l сказал:

а тепер я вам розкажу чому активізувались порохоботи і розганяють зраду, як це було перед нападом 24-го числа:

я тобі й так скажу, чому. Бо вже не так страшно, снаряд на голову не падає, вже можна нявкати

• Дякую! 1
  • +1 5
Опубліковано

правда ще в березні вроді, чи в квітні, я як на *першій приватній мемарні* скрін поста одного з основних підарів лизоблюдів порохнявого чєкалкіна побачив, я аж охуїв, їв би чи пив, поперхнувся б . Те чмо , якщо підсумувати весь його висєр, заявило, що виявляєтся то тільки 25 процентів воюють і допомагають армії, а 73 процента й надалі дивлятся телевізор. Сука, якби воно раптом, в той момент стояло десь поряд, переламав би йому всі 206 кістки. Це ж яким конченим циніком треба бути, щоб таке пиздіти. Хоча, чому я дивуюсь

• +1 7
Опубліковано
1 година тому, case_l сказано:

вагнерівців арештували білоруські спецслужби, тому зеленський телефонував і просив видати, що не так?

Президент Украины, по его словам, сделал звонок в Беларусь как раз в момент, когда в страну заехали наемники.Можеш сам відео знайти,де він про це каже.

• +1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

правда ще в березні вроді, чи в квітні, я як на *першій приватній мемарні* скрін поста одного з основних підарів лизоблюдів порохнявого чєкалкіна побачив, я аж охуїв, їв би чи пив, поперхнувся б . Те чмо , якщо підсумувати весь його висєр, заявило, що виявляєтся то тільки 25 процентів воюють і допомагають армії, а 73 процента й надалі дивлятся телевізор. Сука, якби воно раптом, в той момент стояло десь поряд, переламав би йому всі 206 кістки. Це ж яким конченим циніком треба бути, щоб таке пиздіти. Хоча, чому я дивуюсь

навіщо їм Україна, якщо в ній не буде порошенка

• Дякую! 2
  • Ха-ха 2
Опубліковано
13 минут назад, MANJAK11 сказал:

То з розряду, що тільки україномовні захищають Україну як треба...

• Дякую! 1
  • +1 5
Опубліковано
3 хвилин тому, case_l сказано:

навіщо їм Україна, якщо в ній не буде порошенка

Саме цікаве, що про Порошенка при першій же нагоді згадують "прихильники Зеленського і ко". Починається порохосрач. Але винні - порохоботи :D.

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
  • +1 2
  • -1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, romanc сказано:

То з розряду, що тільки україномовні захищають Україну як треба...

Тут все змішалось, деякі російськомовні проти України, україномовні бувають проти, але у путіна одна думка, нащо вам Україна, якщо ви російськомовні?

Опубліковано
4 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Саме цікаве, що про Порошенка при першій же нагоді згадують "прихильники Зеленського і ко". Починається порохосрач. Але винні - порохоботи :D.

Я його згадую, коли боти починають атакувати владу, сам не фанат поточної влади, але під відповідальність цієї влади надається зброя і якщо владу розйобувати, то зброї буде менше і надавати її будуть довше.

• +1 5
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...