Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 годин тому, igrok сказано:

Яким чином?Кудою перекинути?Я дивився по карті-не бачу шляхів.

Як кудою? Через Білорусію і Україну. На статичній стелі літаків , чи близькій до неї висоті,а там по спіралі над точкою в Придністров’я .

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
5 хвилин тому, igrok сказано:

Це я зрозумів,просто в мене теж такі думки проскакували-не може рашка потенціал Придністров*я не використати.Але як?

Спойлер

сьогодні били в районі популярного дорогого чорноморського курорту, міст через річку перекритий в результаті

можуть спробувати через ту частину Одещини, що південніше

• +1 2
Опубліковано
Щойно, igrok сказано:

С300 не дістане?

А С400? А С500? А С-600? А вони в нас багато є? 

Спойлер

Чогось ніхто не згадує малих міст сходу …. Таких манюньких - манюньких ,тисяч на сто чоловік . Як Ковель наприклад чи Кам’янець Подільський. ( тай про 200тис Херсон ,щось нічого не чути.. Чим живуть , що їдять ,чим лікуються… два майже вже місяці)Ніхто не згадує про Чугуїв, Конотоп,Шостку ,Вовчанськ, Лебедин, Купянськ тощо.  Тотальна присутність кцп авіації , міста зруйновані до німагу. Ізюм , Лисичанськ, Вовчанськ, Чугуїв, Купянськ - руїни. І продовжують бомбити . Та країна велика! Треба ппо багато. Закривають в першу чергу міста мільйонники і Кійофф. З чого точно українці будуть після перемоги в ахую так то від втрат. В першу чергу цивільних людей.

• Cумний 1
  • +1 3
Опубліковано
7 минут назад, Alex S сказал:

Як кудою? Через Білорусію і Україну. На статичній стелі літаків , чи близькій до неї висоті,а там по спіралі над точкою в Придністров’я .

Я розумію що ппо зараз завантажили на овер 100%, але наврядчи будуть ігнорувати цю загрозу. Пару разів збити літаки що будуть туди пробувати дійти, і думаю що вони самі перестануть навіть думати туди летіти. 

Дивно що Молдова зараз не хоче скористатися шансом розчавити це рашистське кубло. Чи може зараз просто не розуміємо того, що там коїться?

2 минуты назад, Alex S сказал:

Показать контент

Чогось ніхто не згадує малих міст сходу …. Таких манюньких - манюньких ,тисяч на сто чоловік . Як Ковель наприклад чи Кам’янець Подільський. ( тай про 200тис Херсон ,щось нічого не чути.. Чим живуть , що їдять ,чим лікуються… два майже вже місяці)Ніхто не згадує про Чугуїв, Конотоп,Шостку ,Вовчанськ, Лебедин, Купянськ тощо.  Тотальна присутність кцп авіації , міста зруйновані до німагу. Ізюм , Лисичанськ, Вовчанськ, Чугуїв, Купянськ - руїни. І продовжують бомбити . Та країна велика! Треба ппо багато. Закривають в першу чергу міста мільйонники і Кійофф. З чого точно українці будуть після перемоги в ахую так то від втрат. В першу чергу цивільних людей.

Важко з цим не погодитися. Але треба розуміти що ми не в стані всіх захистити. Просто банально не вистачає сили.

По літаку не вийде з рогатки стріляти. Танк не спалиш якщо кинеш каменюку. 

Ми не виробляємо комплекси ппо, ракети. Та фактично все технологічне. Фактично нас зараз рятує НАТО, поставляючи всю технологічну зброю.

Так, закінчиться війна, ми ще будемо оплакувати жертви. І я маю надію що наша держава отримає вакцину від руського міру хоча б років на 100.

І буде розуміти те в якому світі ми живемо, і хто є ху..

І наш день перемоги не буде таким, яким є рашистське побєдобєсіє. Це буде день пам'яті, як у всіх нормальних країн.

• +1 7
Опубліковано

@Alex S   а чому Вовчанськ і Куп'янськ руїни? Перший фактично на кордоні і окупований відразу, а Куп'янськ в перший тиждень мер здав.

Опубліковано
27 хвилин тому, Alex S сказано:

Чогось ніхто не згадує малих міст сходу

Сил не вистачає.Це ж треба сильне ППО,сильне наступальне озброєння і все що з цим пов*язано(розвідка,РЕБ і т.д.)Але головне закрити небо,бо все інше вони перемелють в хлам.

• +1 1
Опубліковано
Щойно, volks сказано:

А навіщо баба Юля ПТРК  у військового забирає?

Навпаки ,з значки в панталонах ,дістала і базуку воїну знайомому купила.І подарувала !

• Ха-ха 5
Опубліковано
27 хвилин тому, Electronshik сказано:

Пару разів збити літаки що будуть туди пробувати дійти, і думаю що вони самі перестануть навіть думати туди летіти. 

17серійний Серіал  Чорнобаївка!

• Ха-ха 2
  • +1 3
Опубліковано
53 минуты назад, Zheny@ сказал:

17серійний Серіал  Чорнобаївка!

Ну там на те є причина. У ситуації з Придністров'ям такої причини немає.

Опубліковано
5 хвилин тому, Electronshik сказано:

Ну там на те є причина. У ситуації з Придністров'ям такої причини немає.

Я тобі кажу про впертість москалів. 17 разів возити в пристріляне місце техніку, щоб її розхуячили в гівно?

тут така ж ситуація буде. 2-3 рази зіб'ють, то вони ще 10 будуть робити те ж саме.

Я так розумію, був наказ, типу "взять любой ценой"!

І піхуй що роз'їбуть все.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Electronshik сказано:

Дивно що Молдова зараз не хоче скористатися шансом розчавити це рашистське кубло. Чи може зараз просто не розуміємо того, що там коїться?

Санду заявила: "Молдова не планує блокади Придністров'я, а виступає за мирний та дипломатичний шлях вирішення".

• Ха-ха 2
Опубліковано
1 хвилина тому, Werwolf777 сказано:

Санду заявила: "Молдова не планує блокади Придністров'я, а виступає за мирний та дипломатичний шлях вирішення".

Значить рашка їбане ще й по Молдові...

• Ха-ха 2
  • +1 2
Опубліковано
1 час назад, Werwolf777 сказал:
  Скрыть контент

що південніше

Спойлер

Та 100%  максимально захищають Одесу, а область особливо та що південніше - навряд чи. Міст пошкоджено - можна десантуватись південніше. А ще краще через лиман зайти майже до Молдови. А може і вона теж ціль? Все реально. 

Деякі кацапи після затоки, пишуть: "Наши начинают подготовку на Одесском направлении"

А інші цитують те що в методичці: 

Цитата

ВС России ударом ракеты Калибр повредили мост Затока в Одесской области. Мост стратегический, через него из Румынии шли поставки оружия и боеприпасов на Украину Киеву нанесен ощутимый удар-крупный канал поставок оружия ликвидирован

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано

По лиману до Молдови не дійдуть. Бо міст на в ході в лиман і він підйомний, і в опущеному стані під ним навряд чи щось пропливе.

А от південь Одеської області відрізаний. Інша дорога проходить через територію Молдови. Раніше це був просто паспортний контроль. Зараз хз.

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

ви дарма смієтеся....

Россия готовит ракетный удар по непризнанному Приднестровью с человеческими жертвами, - разведка

https://www.rbc.ua/rus/news/rossiya-gotovit-raketnyy-udar-nepriznannomu-1650986020.html

• +1 2
Опубліковано
2 годин тому, volks сказано:

По лиману до Молдови не дійдуть. Бо міст на в ході в лиман і він підйомний, і в опущеному стані під ним навряд чи щось пропливе.

А от південь Одеської області відрізаний. Інша дорога проходить через територію Молдови. Раніше це був просто паспортний контроль. Зараз хз.

Є інша дорога - вже немає там паспортного контролю, це наша територія.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, sergkots сказано:

Це колись була частина Молдови, вже наша.

Screenshot_20220426-194450_Maps.thumb.jpg.2d1f1ed122bca79a134731f33c0e890d.jpg

Дивно, Гугл цього не знає 

Можна детальніше? З якого часу? 

Змінено користувачем Werwolf777
Опубліковано
7 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Дивно, Гугл цього не знає 

Можна детальніше? З якого часу? 

Минулого року там їздив - вже закритий перехід, вільний проїзд. 

• +1 2
Опубліковано
5 хвилин тому, sergkots сказано:

Минулого року там їздив - вже закритий перехід, вільний проїзд. 

То може чисто згідно міждержавної домовленості так? Вільно можна їздити

Не думаю, що віддали б кусок території

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...