Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
17 хвилин тому, nickel сказано:
  Hide contents

А вчора що ніхто не чув чи ми не обговорюємо?

Спойлер

Вчора було планово:

«Увага. 11:00 04.04 2022 р. буде проводитись політ військових літаків над н.п. Повурськ, м. Ковель та м. Луцьк.»

• +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

20 минут назад, nickel сказал:

А вчора що ніхто не чув чи ми не обговорюємо?

бухгалтерія на роботі думала, що то кацапи літають :wacko:

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Яке джерело, бо я щось пропустив

В одному з ТГ-каналів, там першоджерело не було вказане.

• Дякую! 1
Опубліковано

а якби дійсно зайшли до нас

Спойлер

https://t.me/Iutsk/7484

Геноцид, як в Бучі, мав статися на Волині, – Андрій Д'яченко

Командир спецроти у складі луцького окремого спеціального загону «Любарт» Андрій Д'яченко розповів, що окупанти, які влаштували бійню у Бучі, мали нападати на Волинь з території білорусі, але їх перекинули на іншу ділянку.

«Волинянам для роздумів.

Купка опаришів на фото це солдати 155-ї окремої бригади морської піхоти рф. Підрозділ в армії росіянії вважається типу як елітним. Це морська піхота Тихоокеанського флоту рашки. Дислокується у Владівостоці. 155-ка брала активну участь у Першій чеченській. В 2015 прикривала авіацію рашки в Сирії. Тобто руки в крові цивілів і досвід геноциду у цих виродків був задовго до 2022-го.

155-та бригада один із тих підрозділів, які брали безпосередню участь в Бучанській різанині, від якої ми і весь світ ох**ваємо другу добу.
28 березня путін дав цим канібалам статус «гвардійської бригади». «Гвардійська» це в совковій армії таке типу як почесне найменування за типу особливі заслуги перед атєчєством. Дослівно, «за массовый героизм и отвагу, стойкость и мужество, проявленные личным составом бригады в боевых действиях по защите Отечества и государственных интересов». Оцінили цинізм?
Волинянам вочевидь цікаво, чому я апелював до них і чому звернув увагу саме на це угрупування бандитів?

Справа в тому, що згідно першочергового задуму (тому самому, де Київ мали взяти за пару днів), 155-та бригада повинна була діяти саме на Волинському напрямі. Вони кілька тижнів стояли на білоруському кордоні навпроти нас (фото якраз з того часу) в режимі повної бойової готовності, чекаючи відмашки. І тільки епічний провал бліцкригу на Чернігово-Київському напрямі не дав шансу цим організмам відмітитися в нашому краю.

Через провали всіх планів, російське командування зняло м’ясників з 155-ої із Волинського напрямку та кидає частково на Волноваху, частково на Бучу. Результат ви бачили - Волноваха зруйнована повністю, а Буча… ну, тут нічого сказати, ви самі все знаєте.

Я думаю що так, земляки-волиняни, вам буде наглядніше зрозуміло по якому лезу пройшов наш край на першому етапі війни. Виключно завдяки героїзму оборонців східної частини українського Полісся доля Бучі оминула Волинь.

Ми всі обурені і хочемо помсти за геноцид в Бучі, але більшість з нас там ніколи навіть не була. В нас нема щодо Бучі особистих сентиментів. Тому для усвідомлення і наглядності просто уявіть, що війна пішла поганим для України сценарієм і девіанти з 155-ї бригади в березні зайшли не в Бучу, а в умовний Любомль…».

• Cумний 4
  • +1 3
Опубліковано
18 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

а якби дійсно зайшли до нас

прямо америку відкрив, вони планували взяти Київ за 72 години, а захід України за 2 тижні    

Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

прямо америку відкрив, вони планували взяти Київ за 72 години, а захід України за 2 тижні    

я не про терміни взяття, якщо вони таке звірство робили на сході і в центрі нашої держави то я просто боюсь уявити що було би із западенцями-бандерами, із нами всіма.

• +1 3
Опубліковано
1 хвилина тому, Vikvik Mawr сказано:

я не про терміни взяття, якщо вони таке звірство робили на сході і в центрі нашої держави то я просто боюсь уявити що було би із западенцями-бандерами, із нами всіма.

якщо вони в армії один одного гвалтують, то що вони будуть робити на ворожій території?

Опубліковано
3 годин тому, Arden сказано:

Показати прихований контент

Над Польщею зараз літають орієнтовно 4 заправщики НАТО, цікаво.

Так вони там із самого початку війни. Заправляють багато чого, літають майже постійно. Це Нато моніторить повітряний простір над нами і білорусами.  Згадати, що в нам пряма передача розвідданих (Нато нам не допомагає, так-так). Є твердження, що там розвідують F-35, важливий елемент технології "суцільного простору розвідки і враження цілей". Дальність "бачення" мінімум 500 км..

P.S. Після другого речення чутки, чутки...

Опубліковано
2 хвилин тому, ChB сказано:

Alex, ну перестань терти свої пости. А то я вже другий день думаю, чи то форум глючить, чи я :wacko:

Спойлер

Ти знаєш ,, якось він так дивно працює…., чогось він ,, глючить,, просто вирубується на якийсь час, що я і не знаю чи варто тут щось суттєве писати. Те що він моніториться то взагалі без сумнівів. І мабуть про щось суттєве не варто. Як і щось суттєве коментувати також.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
13 хвилин тому, Alex S сказано:
  Показати прихований контент

Ти знаєш ,, якось він так дивно працює…., чогось він ,, глючить,, просто вирубується на якийсь час, що я і не знаю чи варто тут щось суттєве писати. Те що він моніториться то взагалі без сумнівів. І мабуть про щось суттєве не варто. Як і щось суттєве коментувати також.

було - глючив (Рома, чи Торік - пофіксив).... скрізь - вистачає підорасів, які інфу шукають щоб "злити", спойлер - не врятує.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
18 хвилин тому, Bliksss сказано:

було - глючив (Рома, чи Торік - пофіксив).... скрізь - вистачає підорасів, які інфу шукають щоб "злити", спойлер - не врятує.

Ні ,не те щоб залипав. Коли ракетну атаку відбивали - чогось пропав як сайт взагалі, потім коли Єршова бомбили - чік моно, чік стєрєо … - а він знову не працює…  Тобто його вимикають коли йде кіпіш ,конкретно по Луцку. 

Опубліковано
8 минут назад, Alex S сказал:

Тобто його вимикають коли йде кіпіш ,конкретно по Луцку. 

А в цей час телеграм канали працюють як має бути. І інфа там появляється набагато швидше і в більшій кількості.

Опубліковано
15 хвилин тому, webmaster сказано:

А в цей час телеграм канали працюють як має бути. І інфа там появляється набагато швидше і в більшій кількості.

Бо це і є рашистський ресурс чистої води.

• +1 2
Опубліковано

Не "в піку", але саме в телеграмі офіційні чат-боти укр. силових структур, куди повідомляти про ворогів, жалітись на фейки тощо, є інструкції "написав- побачив, що отримали - видалив - на кацапському блокпості при перевірці телефону не виявлять". Ніби все це діє. Але у от у вабері - тільки боти-інформатори. "Не все так одозначно", виходить, як мінімум. І Signal щось рекорди не б'є.

Опубліковано
13 хвилин тому, LIROL сказано:

є інструкції "написав- побачив, що отримали - видалив - на кацапському блокпості при перевірці телефону не виявлять". Ніби все це діє.

На сервері є дублікат всього, що ви пересилаєте (практично за весь час). Шифрування є, але в секретних чатах.

14 хвилин тому, LIROL сказано:

Але у от у вабері - тільки боти-інформатори.

Так само вся переписка йде через сервер. Пишуть, що все шифрується, але при розсилці спаму не всі слова можна вживати - за деякі банять :)

16 хвилин тому, LIROL сказано:

Signal щось рекорди не б'є.

Повідомлення йдуть напряму до користувача і вони зашифровані. Він багатьом не дуже зручний - і там якщо ти не був в чаті то старі повідомлення не прочитаєш. Якщо не був в мережі то повідомлення не дійдуть.

Поправте, якщо десь помиляюсь.

• +1 2
Опубліковано
9 хвилин тому, Arden сказано:

Он вже у всіх групах пишуть, що Чехія дає танки і бтр. Льод тронувся? 

лід тронувся, це коли буде авіація, а кілька танків то таке собі

• Подобається 1
Опубліковано
2 годин тому, Alex S сказано:

Бо це і є рашистський ресурс чистої води.

? А це не Дуров втік у Францію після того як не хотів здавати людей після Євромайдану.

Screenshot_20220405-200718.thumb.png.f3255f615455c861525507df500d5b49.png

Screenshot_20220405-200941.thumb.png.a3ead0c6c32272889eb819a6f13f0fd6.png

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...