Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
39 минут назад, Marshall сказал:

цікаво було б подивитись на реакцію ЄС і НАТО, якби президент виступив типу "ну раз ви нас не берете ні в єс ні в нато - то ми до кацапів..."

Німеччина точно би зраділа і ще дехто.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
Спойлер
14 хвилин тому, deluxkangoo сказано:

Німеччина точно би зраділа і ще дехто.

Спойлер

А що тут гадати-німці,французи,мадяри,ці взагалі б у захваті були.Згадаєте мої слова,ці зрадять в першу чергу.

• +1 1
Опубліковано
3 годин тому, MACCEN сказано:

роздача всім автоматів та набоїв?

Ти може пропустив, це вже було два тижні тому.

3 годин тому, MACCEN сказано:

а що ти пропонуєш, які мають бути дії,

В мене немає претензій до військової стратегії, я лише проти "шапкозакидательства" , яке в нас скрізь і всюди. Як от 16 ворожих літаків, типу збитих за вчора.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Черговий приклад імпотентності заходу і нато: Нью Йорк Таймс заявила що вбитий рашистами журналіст з їхнім посвідченням не являється їх журналістом, скоро скажуть що він не зовсім американець і що вбитий тільки наполовину і не рашистами а сам застрелився.:Dhttps://www.pravda.com.ua/news/2022/03/13/7331013/

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 4
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, MACCEN сказал:

я от собі задаю питання що я буду робити в такому випадку, звичайно по можливості запишу та відправлю відео і фото.

Є відео, з Херсона, якраз на тему. Нажаль, хлопці занадто пізно зрозуміли свою помилку.

Викладати не хочу.

В ютубі: " Сиреневый парк" по улице Нефтяников в Херсоне. 16+

Змінено користувачем Snark
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано

Як влучно:

И это та самая армия, про которую Путин все время твердит, что "аналогов нет"? Вот уж воистину - "анало-говнет".

15 хвилин тому, jurgen007 сказано:

скоро скажуть що він не зовсім американець

:Трохи не так. Вони там співчувають і тд. Раніше він працював з ними. Але з 15 року пішов на вільні хліба. Тобто, в Україні він був не за їхнім завданням.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
23 минуты назад, Snark сказал:

В ютубі: " Сиреневый парк" по улице Нефтяников в Херсоне. 16+

Я бачив це страшне відео. В них реально не було зброї, одні коктейлі, і крім того - видно, ніякої базової підготовки.

Змінено користувачем Рядовий Паляниця
Опубліковано
4 часа назад, MACCEN сказал:

Зараз сучасна війна не потребує партизанщини, тупо гатять на відстані, далі хто вижив їде група на зачистку і так повторюють до тих пір поки або в тих закінчаття групи для зачистки або або

Я вже писав про партизанщину на Чернігівщині/Сумщині. Так само і в інших сучасних конфліктах, які є по світі. В Афгані партизани змогли пережити СРСР та змусити до відступу США.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
13 минут назад, Рядовий Паляниця сказал:

Я бачив це страшне відео. В них реально не було зброї, одні коктейлі, і крім того - видно. ніякої базової підготовки.

Джавелінів і інших модних цяцьок точно не було, один РПГ Муха видно невикористаний.

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
Только что, jurgen007 сказал:

Джавелінів і інших модних цяцток точно не було, один РПГ Муха видно.

РПГ не розгледів. Навіть стрілкової нормальної зброї щось не бачив. 

Опубліковано
3 часа назад, MACCEN сказал:

знайомий з Луцька сидячи в квартирі з жінкою та дітьми каже то як побачу чужі танкі одразу скину коктейль молотова, кажу а не думаєш що звідти прилетить тобі в квартиру і на нижніх поверхах теж можуть бути діти та жінки.

Якщо він так зробить, та ще й маючи в квартирі жінку-дітей - це точно не саме розумне самогубство. Але, якщо в нього, крім коктейлів, ще є стрілкова зброя, він сам має базові навички поводження зі зброєю та в умовах бою, та ще має таких же друзів з різними цяцьками для окупантів - то в них є всі шанси в умовах міста трохи попалити техніки та повідправляти десяток-другий кацапів на концерт до кобздона.

Опубліковано
8 минут назад, Рядовий Паляниця сказал:

РПГ не розгледів. Навіть стрілкової нормальної зброї щось не бачив. 

Підвозив в п"ятницю від Устилуга хлопця з Житомира, проводжав своїх в Польщу, казав в них на блокпосту всю зміну 6 чоловік ракетою вночі забило, грілись біля буржуйки і навелась на тепло, тільки помінялись, машина з старою зміною від"їхала на 50м і бахнуло.

• +1 1
Опубліковано
10 хвилин тому, jurgen007 сказано:

грілись біля буржуйки і навелась на тепло,

Я був думав, що це всякі пзрк наводяться і валять на тепло двигуна літака. А тут що, стріляли по блокпосту з пзрк чи що ж це за ракета така і як нею стріляли що в блокпост навелась на буржуйку ?! :wacko:

Опубліковано
5 минут назад, SergLutsk сказал:

Я був думав, що це всякі пзрк наводяться і валять на тепло двигуна літака. А тут що, стріляли по блокпосту з пзрк чи що ж це за ракета така і як нею стріляли що в блокпост навелась на буржуйку ?! :wacko:

Може, не сама ракета навелась, а за допомогою тепловізора побачили блок-пост.

Опубліковано
10 минут назад, SergLutsk сказал:

Ракети повітря-поверхня наводяться на тепло так само як Джавеліни і Стінгери, могли з літака чи безпілотника пустити.

Опубліковано

От більш реальні дані від МінОборони по знищеній авіатехніці за минулу добу:

https://t.me/ministry_of_defense_ua/185

Спойлер

За даними Міноборони, 12 березня сили протиповітряної оборони знищили:

• два російські вертольоти Ка-52;
  • один Су-34;
  • один невстановлений винищувач (ймовірно Су-30см або Су-34);
  • два безпілотні літальні апарати.

Зазначається, що є дані про ураження ще двох повітряних цілей винищувачами Повітряних Сил ЗСУ, які потребують уточнення та підтвердження.

https://zaxid.net/news/

• +1 1
Опубліковано
18 минут назад, Рядовий Паляниця сказал:

От більш реальні дані від МінОборони по знищеній авіатехніці за минулу добу:

https://t.me/ministry_of_defense_ua/185

Показать контент

За даними Міноборони, 12 березня сили протиповітряної оборони знищили:

• два російські вертольоти Ка-52;
  • один Су-34;
  • один невстановлений винищувач (ймовірно Су-30см або Су-34);
  • два безпілотні літальні апарати.

Зазначається, що є дані про ураження ще двох повітряних цілей винищувачами Повітряних Сил ЗСУ, які потребують уточнення та підтвердження.

https://zaxid.net/news/

Так це за минулу добу 12, а в укр правді за минулу добу 13.  Тай дані надходять не кожну добу, а буває що за кілька діб. Та не принципово + - скільки. Головне  противник втрачає кожний день.

Опубліковано
1 година тому, Рядовий Паляниця сказано:

Щодо трагедії на Яворівському полігоні.

Просто в шоці.. Пофоткались, воєначальники?!! Скільки людей загинуло... Та це ж просто злочин з їхнього боку.. Немає слів((

• +1 2
Опубліковано
8 хвилин тому, Nana сказано:

Просто в шоці.. Пофоткались, воєначальники?!! Скільки людей загинуло... Та це ж просто злочин з їхнього боку.. Немає слів((

і без фоток і так було зрозуміло що там відбувається

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...