Перейти до змісту

Строковик розстріляв караул нацгвардійців у Дніпрі – п’ятеро загиблих

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

3 минуты назад, alexvvv сказал:

це на фоні передачі зброї із сша і Британії, кацапи знову будуть качати, що у армії бардак

Кацапи може й злили Странє відео з казарми. Думаю по країні не в одній частині доступ до камер взламаний. Вони  зараз любий привід використовують, навіть протест підприємців.

• Відповідей 449
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 минуту назад, Zelensky сказал:

Хороші у вас фантазії :)

Я з тобою сперечатися не буду, бо тебе теж в свій час недообстежили.

2 минуты назад, Zheny@ сказал:

І тепер будуть ліпити горбатого - що він здоровий і все ок.

І в кацапів він буде героєм - строковик-антіфашист вбив 5-х каратєлів.

Опубліковано
Щойно, Mr.X сказано:

Я з тобою сперечатися не буду, бо тебе теж в свій час недообстежили.

А якби дообстежили, то посперечалися би?  :)

Опубліковано
Только что, Zelensky сказал:

А якби дообстежили, то посперечалися би?  :)

Якби тебе дообстежили, в мене не було би змоги з тобою спілкуватися і сперечатися.

Опубліковано
8 хвилин тому, Mr.X сказано:

Якби тебе дообстежили, в мене не було би змоги з тобою спілкуватися і сперечатися.

думаєш могли би закрити доступ до інтернету? 

Опубліковано

Зе! і в медичній реформі все првалив :( недообстежує людей.

Бачу в тебе пройшов психоз з примусовою вакцинацією, і відразу почався психоз з Зе? Буває.

Опубліковано
4 минуты назад, alexvvv сказал:

думаєш могли би закрити доступ до інтернету? 

Саме так.

Опубліковано
6 хвилин тому, nickel сказано:

Бачу в тебе пройшов психоз з примусовою вакцинацією, і відразу почався психоз з Зе? Буває.

рання весна. сезонне загострення.

Опубліковано
24 хвилин тому, Nokian сказано:

Статут, це книга написана кров'ю.

Одні з перших слів у армії 

Порушення і приводить до такого.

Однозначно. На відео порушення ВСЬОГО ,що написано в Статуті вартової та гарнізонної служби. ( слова караул в нашій мові немає, є варти.) Все що там написано - все порушено. Буквально усе. І доступ до кімнати зберігання зброї, і порядок видачі зброї, і порядок заряджання- розряжання зброіі( вона проводиться тільки на посту, в спец місцях), і внутрішній порядок в казармі. Це по ходу та частина, як в тому кіно, яке я дуже давно бачив , але воно максимально показує правду рядової частини ркка кінця 80х років. З 91 по 2000 в нас таких частин було ще безліч. Нажаль я думав що їх уже немає. Дуже нажаль.

Опубліковано
33 хвилин тому, Mr.X сказано:

Бабуся-вахтар, яку він розстріляв, теж була причетна до дідовщини?

Вже є відео допиту. Віен пояснив, що стріляв неї, щоб вона не доповіла, що відбувається.

Опубліковано

Вже є відео допиту. Віен пояснив, що стріляв неї, щоб вона не доповіла, що відбувається.

sudya_123671887_orig_.jpg

Опубліковано

@Zelensky  ще один пост тут із згадкою "Зе!" - я тебе перманентно забаню.

Ти вже мене  дістав своїм де!білізмом.

Випий таблетку і заспокойся.

Опубліковано
3 хвилин тому, Alex S сказано:

Однозначно. На відео порушення ВСЬОГО ,що написано в Статуті вартової та гарнізонної служби. ( слова караул в нашій мові немає, є варти.) Все що там написано - все порушено. Буквально усе. І доступ до кімнати зберігання зброї, і порядок видачі зброї, і порядок заряджання- розряжання зброіі( вона проводиться тільки на посту, в спец місцях), і внутрішній порядок в казармі. Це по ходу та частина, як в тому кіно, яке я дуже давно бачив , але воно максимально показує правду рядової частини ркка кінця 80х років. З 91 по 2000 в нас таких частин було ще безліч. Нажаль я думав що їх уже немає. Дуже нажаль.

я не в курсі статутів, але від психів важко врятуватись на 100%- приклад того німецький пілот авіакомпанії Germanwings, що спрямував літак в гору і вбив 150 пасажирів в 2015 році.

Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

німецький пілот авіакомпанії Germanwings, що спрямував літак в гору і вбив 150 пасажирів в 2015 році.

Вирішив ефектно випилятися.

Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

я не в курсі статутів, але від психів важко врятуватись на 100%- приклад того німецький пілот авіакомпанії Germanwings, що спрямував літак в гору і вбив 150 пасажирів в 2015 році.

Це не псих , і експертиза це доведе. Це доведення людини до відчаю. Або самогубство , або вбити усіх кого зможе , а потім як буде. Бо гірше бути вже не може.

Опубліковано
2 хвилин тому, Alex S сказано:

Це не псих , і експертиза це доведе. Це доведення людини до відчаю. Або самогубство , або вбити усіх кого зможе , а потім як буде. Бо гірше бути вже не може.

люди не розуміють, до чого призводить булінг :(

Опубліковано
3 хвилин тому, alexvvv сказано:

Це також порушення правил польотів. КПС не повинен був залишати кабіну, навіть в туалет. До трьох годин людина терпить , а більше в розворотних рейсах туди-назад, летить другий колега , (він або кладе погони в карман і спить в хвості літака на одному з рядів якщо є місце, або сидить в бізнес класі.)то він запрошується в кабіну і тоді пайлот ін команд йде в туалет . Ці правила також не просто так пишуться. Я коли працював на регулярці, просто всьому екіпажу і правакові ще в брифінг румі казав що кабіна в мене зачинена від запуску до зарулювання до присоски. Бо основний напрямок був мідл іст , і інструкція по безпеці, навіть в арабській країні , країні експлуатанта літака ,чітко це прописувала. Брали сендвічі на кухні ще до запуску і воду бутильовану і все було ок. 

Опубліковано

Попередня інформація по нацгвардійцю. Два місяці тому він попередив бійку між солдатами. Повідомив керівництву. Останні не вжили жодних заходів, визнали його "стукачем" та почали з нього знущатися. Він спеціально чекав 2 місяці, щоб отримати автомат та помститись. Про вчинене не шкодує.

https://www.facebook.com/79okrugVasylivka/posts/1621232284904609

Опубліковано
11 минут назад, Zelensky сказал:

люди не розуміють, до чого призводить булінг :(

Опубліковано
1 хвилина тому, Dima4s сказано:

зараз будуть перевірки всіх частин по Україні

Це ще досі не зроблено?

Це треба було робити, як тільки путін починав стяігувати війська.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...