Перейти до змісту

Serguk2909

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хтось щось чув і знає про новий ЖК "Крила" будівельної компанії "Орбіта" на вулиці Даньшина в Луцьку.

Цікавить надійність забудовника, якість виконаних робіт і т.д.

Опубліковано
40 минут назад, Serguk2909 сказал:

Хтось щось чув і знає про новий ЖК "Крила" будівельної компанії "Орбіта" на вулиці Даньшина в Луцьку.

Цікавить надійність забудовника, якість виконаних робіт і т.д.

Брат працює в них. Про якість не скажу, бо не знаю, але добудують точно, вони зараз на підйомі, в принципі, як і всі забудовники.

Опубліковано (змінено)
39 минут назад, nickel сказал:

Брат працює в них. Про якість не скажу, бо не знаю, але добудують точно, вони зараз на підйомі, в принципі, як і всі забудовники.

Будують, доки не продадуть 90%))).

А в Луцьку теж під,їздні дороги до новобудов не роблять, як вУжгороді? Заїхав в район новобудов, думав підвіску там залишу. Хоча в приватнрму секторі, там де скрізь "хатинки" такі самі дороги

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
58 минут назад, nickel сказал:

але добудують точно, вони зараз на підйомі, в принципі, як і всі забудовники.

Маневичіагробуд також на підйомі був. Так і стоїть незаселений будинок за модерном.

20 минут назад, romanc сказал:

А в Луцьку теж під,їздні дороги до новобудов не роблять, як вУжгороді?

В Луцьку з цим простіше. Будують біля центральних доріг і треба максимум декілька десятків метрів докласти.

При цьому архітектура новобудов в Ужгороді сама крута в Україні.

• +1 1
Опубліковано

Саме в Крилах декілька працівників Орбітабуд купили собі квартири. Слабенький аргумент, але вони ближче до свого начальства ніж я і якби були сумніви що добудують, то не купляли б.

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
Spoiler

Добудують, бо, як правильно вже сказали вище - з покупцями проблем немає. Та й місце ще далеко не саме гірше (привіт, ЛСТМ біля залізничних колій).

+ Поверховість невисока

+ Поруч багато приватного сектору, найближчим часом хоч в одному напрямі не з'явиться багатоповерхівка

+ Дитсадок, школа - в межах пішої доступності (в цьому плані взагалі чи не найкраще місце в Луцьку):ok2:

- Місце "прохідне" (принаймні, наразі)

- Схоже, що перший поверх - приватні гаражі?:otk:

З часом стадіон можуть модернізувати, чудове місце для пробіжок.

Сам задумувався про купівлю житла в цьому ЖК, але прибудинкова територія розчарувала.

Змінено користувачем xc90
переплутав із жк "затишний двір-2", неактуально
  • +1 1
Опубліковано
18 минут назад, nickel сказал:

Слабенький аргумент, але вони ближче до свого начальства ніж я і якби були сумніви що добудують, то не купляли б.

Думаю, що власник навряд чи буде попереджати підлеглих, що збирається накивати п'ятами.

Опубліковано
Только что, volks сказал:

Думаю, що власник навряд чи буде попереджати підлеглих, що збирається накивати п'ятами.

Цей аргумент, ще слабший ніж мій. ;)

• Ха-ха 1
Опубліковано
43 хвилин тому, volks сказано:

ну, для прикладу, бухгалтера і попереджати не потрібно ;)

• +1 1
Опубліковано
49 минут назад, nickel сказал:

Цей аргумент, ще слабший ніж мій. ;)

Я думаю, якщо будуть знати працівники, то буде знати все місто, бо хтось та й проговориться

Опубліковано (змінено)
54 хвилин тому, xc90 сказано:

(привіт, ЛСТМ біля залізничних колій).

соррі за офтоп, але з таким інтенсивним залізничним трафіком як в Луцьку - наближеність будинку до залізничних колій взагалі не напрягає.

От в Києві жив на Васильківській, там літаки на посадку в Жуляни заходять - от це таки да, особливо на верхніх поверхах ))

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
5 minutes ago, Bliksss said:

соррі за офтоп, але з таким інтенсивним залізничним трафіком як в Луцьку - наближеність будинку до залізничних колій взагалі не напрягає.

От в Києві жив на Васильківській, там літаки на посадку в Жуляни заходять - от це таки да, особливо на верхніх поверхах ))

Продовжую офтопити ;)

Там найперш не так поїзди власне напрягають, як місцевість: промка навколо, заїзд закручений.. Ще хоч би забудовник мінімально постарався з благоустроєм: але традиційне поле з бруківки і дитмайданчик "на відчепись".

• +1 1
Опубліковано (змінено)
13 минут назад, volks сказал:

Я думаю, якщо будуть знати працівники, то буде знати все місто, бо хтось та й проговориться

Тобі трохи вище написали про бухгалтера, натякаючи, що є працівники, яким нічого казати не треба, вони по роботі бачать, коли власник надумає стати на тапки.

З таким підходом, єдиний вихід - будувати самому або чахнути над своїм златом як Кащєй.

Змінено користувачем nickel
  • +1 2
Опубліковано

8

1 час назад, xc90 сказал:

Сам задумувався про купівлю житла в цьому ЖК, але прибудинкова територія розчарувала.

А де вона не розчаровує?

• +1 1
Опубліковано
10 minutes ago, volks said:

A де вона не розчаровує?

Особисто мені до вподоби Style Up. Шкода, що цей жк збудували в такому місці. 

Опубліковано
3 минуты назад, xc90 сказал:

Особисто мені до вподоби Style Up. Шкода, що цей жк збудували в такому місці. 

Ну такоє. Але з Амстердамом в Луцьку це топи. А от розташування в ..опі.

Опубліковано

Знаю ще, що частина квартир є для військових, але незнаю який %.

З того що продається зараз, то залишились 1-й і 7-9 поверхи. Або тільки ці поверхи під продаж. Бо земля під будинком - міністерства оборони.

Ще цікаво як буде організований паркінг і вщагалі прибудинкова територія, так як на картинках ЖК сусідні будинки не зображені, а просто великий дитячий майданчик.

А взагалі ціна дуже заманлива за м2.

Опубліковано
6 минут назад, Serguk2909 сказал:

Чим розчарувала?

Ну от для порівняння

ЖК Амстердам6_amsterdam006-min.thumb.jpg.6e7cc8caa203697934545e953e5cac34.jpg

ЖК Традиція

38757.jpg.9e882994a4d5669ecbb7962d44c68c9a.jpg

Відчувається різниця? 

Опубліковано
2 часа назад, nickel сказал:

Тобі трохи вище написали про бухгалтера, натякаючи, що є працівники, яким нічого казати не треба, вони по роботі бачать, коли власник надумає стати на тапки.

І ці всі працівники тримають язика за зубами і ніхто ніде в п'яній бесіді не обмовиться?

Опубліковано
18 minutes ago, volks said:

Ну от для порівняння

ЖК Амстердам

Spoiler

6_amsterdam006-min.thumb.jpg.6e7cc8caa203697934545e953e5cac34.jpg

ЖК Традиція

Spoiler

38757.jpg.9e882994a4d5669ecbb7962d44c68c9a.jpg

Відчувається різниця? 

Якщо чесно - не дуже зрозумів. Перше фото - рендер (той самий Style Up з винесеною на околицю парковкою вже зданий). Друге фото - кладовки, гаражі в цоколі, серйозно?

Опубліковано
9 минут назад, volks сказал:

І ці всі працівники тримають язика за зубами і ніхто ніде в п'яній бесіді не обмовиться?

Звичайно що обмовляться і обмовляється, тому я й написав що Крила добудують, а ти починаєш філософствувати на вільну тему.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...