Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 хвилин тому, Cherman сказано:

Ага.  Ще штампу в паспорті нема, а вже руки до моїх телефонів простягає.:lol:

Ні, просто 5-ку.

Де і як брав? Можна явки паролі

Опубліковано
5 minutes ago, Cherman said:

Ага, тільки купив на 10% дешевше.

Коли вже в тебе той ефір закінчиться?))

Це ж три флагмана від сяомі за ці гроші міг би у Віктора купити (зі знижкою як для бордівців) :)

Телеграфуй родичу, нехай бере ящик 5а, поки Гугл їх ще не утилізував перед виходом 6 на прилавки. Будемо тут за недорого продавати (на олх цінять по 18-19 000).

• Ха-ха 2
Опубліковано
4 часа назад, Cherman сказал:

Флагмани від Сяомі, судячи по хотлайну, вартують дорожче Пікселя, десь, як яблофон.

Та куда там гуглу зі своїми пікселями до вєлікого і магучєго сяомі, сяомокітайці сплять і бачать як вони нагібають іпхона))

• +1 1
Опубліковано
8 часов назад, Litovets сказал:

Та куда там гуглу зі своїми пікселями до вєлікого і магучєго сяомі, сяомокітайці сплять і бачать як вони нагібають іпхона))

Так следущий пиксель может и сяяоми будет делать)))

Опубліковано

Вчора був у магазині, роздивлявся різні моделі телефонів у однаковій ціновій категорії 5...7к. Дивився таким чином щоб порівнювати телефони з однаковими характеристиками.

Дивився на гнусмас, поко, сяомі, моторолу.

Покрутивши в руках всі вимушений визнати що сяомі краще решти. Хіба що поко практично те саме, але як я розумію це те саме що і сяомі. "Ті ж самі яйця тільки вигляд збоку": фірма одна й та сама.

Моторола неприємно розчарувала камерою. Чомусь відсутня функція примусового включення підсвітки у режимі зйомки, для мене це важливо, коли треба робити фото у темному місці. Програмна оболочка більш краще виглядає ніж у решти. 

Навіщось вліпили кнопку Google assistance, по суті нафіг не треба. 

гнусмас якось не те. Просто не сподобався на рівні відчуттів.

у сяомі і поко камери класні, але міуі не подобається.

Питання: на що впливає розмір оперативної пам'яті? Чи варто брати 4Гб або брати 6Гб? 

• +1 1
Опубліковано
19 хвилин тому, Electronshik сказано:

Питання: на що впливає розмір оперативної пам'яті? Чи варто брати 4Гб або брати 6Гб? 

тож основний показник зараз, чим більше - тим  краще, менш тупить

Опубліковано (змінено)
47 хвилин тому, Electronshik сказано:

Моторола неприємно розчарувала камерою.

Камери в них ніколи не були топові.

47 хвилин тому, Electronshik сказано:

Чомусь відсутня функція примусового включення підсвітки у режимі зйомки, для мене це важливо, коли треба робити фото у темному місці.

Маєш на увазі постійно включений фонарік коли камера включена? Яку кст модель дивився?

Змінено користувачем halmer
Опубліковано
1 час назад, romanc сказал:

Так следущий пиксель может и сяяоми будет делать)))

Наскільки я знаю сяомі не має своїх власних виробничих потужностей, но ета нє точна)

Опубліковано
Цитата

Як на мене 6 - перебор. Навіть маючи 2 НІКОЛИ тіло ніколи не плужило -  гіг - то для любителів місяць вкладки в браузерах не чистити. Або якісь ігри, завантажити підряд кілька штук і забути про них :)

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
Опубліковано
40 хвилин тому, Harddriver сказано:

Як на мене 6 - перебор. Навіть маючи 2 НІКОЛИ тіло ніколи не плужило -  гіг - то для любителів місяць вкладки в браузерах не чистити. Або якісь ігри, завантажити підряд кілька штук і забути про них :)

тупняк телефонів таке відчуття зроблений спеціально. Щоб ми купляли нові. тому що кожне оновлення наприклад вайберу, робить його тугішим. по трошки по трошки, за рік-два, стає відчутно. при цьому сам вайбер не міняється особливо.
З моїх спостережень, треба норм процесор. в мене був 4х редмі з 2 і 3 гігами памяті. різниці 0. шо один тупняк що другий.
при цьому 4х ноут мав чуть потужніший проц і вже працював явно приємніше.
Так що тепер при виборі треба дивитись на нормальні проци з 8 серії снапів. І не слухати продаванів, які кажуть що "вам такий не треба ви ж не граєте в ігри"

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, Dima4s сказано:

Щоб ми купляли нові. тому що кожне оновлення наприклад вайберу, робить його тугішим

вайбер це повна срака, пишуть неоптимізований бидлокод , та й все.

1563198174143296063.jpg

Змінено користувачем alexvvv
  • Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
2 minutes ago, alexvvv said:

вайбер це повна срака, пишуть неоптимізований бидлокод , та й все.

Ну не знаю, на айфонах Вайбер літає))

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, yu2007 сказано:

Ну не знаю, на айфонах Вайбер літає))

тиждень тому. Іфоня 8 в фіндиректора. попросила переселити на новіший.

У вайбері доіфка переписок і груп. То резервну копію чатів (без фото) він годину робив, заліпнувши на 70% - сжатие - далі просто не було часу чекати.

Змінено користувачем vampirich
  • Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
38 хвилин тому, Dima4s сказано:

тупняк телефонів таке відчуття зроблений спеціально. Щоб ми купляли нові. тому що кожне оновлення наприклад вайберу, робить його тугішим. по трошки по трошки, за рік-два, стає відчутно. при цьому сам вайбер не міняється особливо.
З моїх спостережень, треба норм процесор. в мене був 4х редмі з 2 і 3 гігами памяті. різниці 0. шо один тупняк що другий.
при цьому 4х ноут мав чуть потужніший проц і вже працював явно приємніше.
Так що тепер при виборі треба дивитись на нормальні проци з 8 серії снапів. І не слухати продаванів, які кажуть що "вам такий не треба ви ж не граєте в ігри"

Оперативна пам'ять як коробка передач в авто,чим більше,тим краще.

А процесор,як мотор.

Комусь і 6 літрів мало.

Хоча я не уявляю,нах звичайній людині 8 серія снепа.

Взагалі ТС  питався про альтернативу у телефонах вартістю до 4 тисяч .

Так її нема,і не буде.

Найближчих 10 років.

Опубліковано (змінено)
57 хвилин тому, Dima4s сказано:

тупняк телефонів таке відчуття зроблений спеціально.

100%, але - виробників потрохи нагібають, принаймні в ЄС. Для початку - один роз'єм зарядного, тепер - мінімум 7 років підтримки вимагають,хоча, враховуючи собівартість, та ОСОБЛИВО вартість супутніх послуг, навіть якщо попасти на штраф "мільярдний" - буде вигідно.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
10 minutes ago, Nokian said:

Взагалі ТС  питався про альтернативу у телефонах вартістю до 4 тисяч .

Що я пропустив, де він вказував свій бюджет. Чи ТС вам у приват писав?)

• +1 1
Опубліковано
42 хвилин тому, yu2007 сказано:

Що я пропустив, де він вказував свій бюджет. Чи ТС вам у приват писав?)

Ну я ж прогнозист.

Спитайсч в ТС.

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 година тому, vampirich сказано:

тиждень тому. Іфоня 8 в фіндиректора. попросила переселити на новіший.

У вайбері доіфка переписок і груп. То резервну копію чатів (без фото) він годину робив, заліпнувши на 70% - сжатие - далі просто не було часу чекати.

жесть, ото гівнофон 

Опубліковано
Щойно, yu2007 сказано:

У вас фірма геть збиткова, що фіндиректор з 8 айфоном ходить?))

просто середній розхід фіндиректора раніше був 2-3 айфони в рік...  то спеціально купували старіші дешевші моделі :) цей на диво роки 2 протримався поки розбила

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Нуот мій xiaomі 8 таки здох повністю - вирубився і не вмикається, навіть через ON-Качелька.  Очевидних причин не бачу. Дістав сімку, мікроSD - не помогло :(   Було десь 70% батареї, але зарядка не йде.

Змінено користувачем Harddriver

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...