Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
53 минуты назад, Electronshik сказал:

Або переконає що Xiaomi класно?

ІМХО сяомі вже ніразу не класно, скотились в гівно. 

Сам зараз юзаю старого сяомі, нового сяомі не хочу від слова зовсім.

Опубліковано
1 година тому, Electronshik сказано:

Придивляюсь до Motorola с голим андроїдом. 

Але трохи лякає інтерфейс. Схожий на Miui.

А можна поподробнєй? Юзаю тільки Мотороли з 2009 року, в якому там місці інтерфейс на міуі схожий?

• +1 1
Опубліковано
10 годин тому, Harddriver сказано:

при введенні нового контакту в телефонну книгу, він зразу відображався в архіві дзвінків

а я думав це нормальна робота пристрою а не "фішка" :D

6 годин тому, Harddriver сказано:

в мене - ксяомка і Lenovo - в нього - айфон і айпад

а покоління які? може в нього старі якісь девайси були, погано підтримують сучасні протоколи (наприклад MIMO чи .n/AC), або наслідок алюмінієвих корпусів... тут уже об'єктивна причина.

1 година тому, Harddriver сказано:

Роз'єм USB-C в мене якось швидко розчовпся

а можна було б уже давно на безпровідну зарядку перейти і не мучитись з шнурками

свої вподобання розписувати не буду, кожному своє B)

• +1 1
Опубліковано (змінено)
15 хвилин тому, halmer сказано:

А можна поподробнєй? Юзаю тільки Мотороли з 2009 року, в якому там місці інтерфейс на міуі схожий?

аналогічно. моторола і збоку не була біля ксяомі. голий андроїд і мотофішки це просто прекрасно, все інше від лукавого =))

було трохи складно перескочити на піксель (нажль леново згавнив мототелефони повністю), але згодом якось пристосувався. але сумую за потряси і включи ліхтарик/камеру :_34:

дасть бог колись обзаведусь мото едж , коли пікселі згавняться :D

Змінено користувачем laser
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, laser сказано:

піксель

При увімкненному nfc не пищить на рамках в супермаркеті?

В мене 3 і пищить

Опубліковано
8 годин тому, Litovets сказано:

Який піксель в користуванні?

3xl

7 годин тому, Oli сказано:

nfc не пищить на рамках

не піщить, і до того ніякі з NFC не піщали.

правда з пікселем у мене попандос, там міняли задню кришку, і або забули переклеїти антенку, або шлейф порвали хз. короче в телефоні не працює =(

юзаю картку монобанка, можна відносно терпіти відсутність сервісу. колись поремонтую, коли уже скельце розлетиться в хлам.

оце мене доречі прям бісить. не розумію, нахрена виробники випускають скляні телефони?

скляна гладка кришка з кармана вилітає на раз-два. перший удар об підлогу і всьо :0037:

• +1 2
Опубліковано

Виробники випускають те,що добре продається.

80 відсотків усіх покупців,це жінки.

І повір мені,їм так глибоко пофіг на фішки ,плюшки та залізо 

Їм головніше вигляд 

Самсунг,коли починав випускати телефони,позиціюнував  себе ,як виробник більше жіночих телефонів.

Високо  піднявся.

• Ха-ха 2
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Уже четвертий рік ходжу з Huawei P20, відповідно всі плюшки гугл в ньому залишилися, навіть NFC. За цей час нарікань до телефону жодних. Проте купувати нові хуавей без гугл плюшок не дуже хочеться.

Дивився до Poco F3 8/256, але усі пишуть, що його прошивками спеціально заторможують. Цікаво наскільки це правда? Бо такий підхід дуже відштовхує. Останні два роки Xiaomi взагалі не вражають.

Опубліковано
2 hours ago, Nokian said:

80 відсотків усіх покупців,це жінки.

І геї :) 

бо як інакше пояснити частку епл на глобальному ринку?))

• Ха-ха 5
  • +1 1
Опубліковано
1 минуту назад, yu2007 сказал:

І геї :) 

бо як інакше пояснити частку епл на глобальному ринку?))

Адепти аплє це вобше особлива сєкта - вони навіть кавалок гівна куплять якшо на ньому буде логотип надгризка і на презентації хтось з топ менеджменту компанії буде його піарити.

• +1 2
Опубліковано
5 minutes ago, Litovets said:

Адепти аплє це вобше особлива сєкта - вони навіть кавалок гівна куплять якшо на ньому буде логотип надгризка і на презентації хтось з топ менеджменту компанії буде його піарити.

Кавалок гівна - це якраз сучасні сяомі, і ця тема тому підтвердження))

А іфон - це автомат Калашнікова у світі телефонів.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
1 минуту назад, yu2007 сказал:

Кавалок гівна - це якраз сучасні сяомі, і ця тема тому підтвердження))

згоден на всі 107% сяомі скотились в какаху, видно успіх з продажами вскружив голову :)

2 минуты назад, yu2007 сказал:

А іфон - це автомат Калашнікова у світі телефонів.

По залізу да іпхони жирні девайси, якісні дорогі матеріали корпуса, якісні дисплеї. Але в плані ОС вони, імхо, повне фіаско. 

Опубліковано (змінено)
3 минуты назад, alexvvv сказал:

120 Гц завезли вже?

А воно там тре? І так інтерфейс плавно працює. Хоча чого нема то нема.

Але, як вже написав вампірич, ще завезуть, нада ж якусь замануху для адептів залишити, не всі ж карти розкривати відразу.

Змінено користувачем Litovets
Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

120 Гц завезли вже?

через троха завезуть з поміткою "супер нова технологія, такого більш нема ніде"

• Ха-ха 2
Опубліковано

Бля, що там сталося з тими Сяомі після Редмі Ноута 7? :) Бо я своїми трьома Сяомі задоволений цілком на їхню вартість.

Опубліковано
27 minutes ago, Litovets said:

залізу да іпхони жирні девайси, якісні дорогі матеріали корпуса, якісні дисплеї. Але в плані ОС вони, імхо, повне фіаско

Ну так, цифровий концтабір ентузіастам не підходить. Хоча корпорація добра потрохи наздоганяє аплє. Он вище писали, щоб отримати можливість автоматичного запису розмов в останньому андроїді, телефон треба реєструвати в регіоні типу Індонезії. Це не фіаско?))

а для пересічного користувача іос - це щастя, компанія вже потурбувалась про все замість вас, нічого колупати не треба. Остання версія ОС на телефоні 6 річної давнини, хіба це не манна небесна? Крім пікселя (який дешевший за іфон на неймовірних 15% :) ) хто таким може ще похвалитися?

Опубліковано
3 годин тому, laser сказано:

правда з пікселем у мене попандос, там міняли задню кришку, і або забули переклеїти антенку, або шлейф порвали хз. короче в телефоні не працює =(

Там ніби 2контакти і вони мають прилягати до контактів на материнській платі

Опубліковано
3 минуты назад, Cherman сказал:

Як нащо? Для того, щоб ти купував нові кришки, і виробники заробляли ще й на запчастинах. Але, от останній 5-й Піксель не скляний, а з біосмоли/люмінія, з рук не випадає, матеріали крепкі, йому і чохол не треба. В епоху скляних телефонів, це дуже великий плюс.

Біосмола - це епоксідка? :)

Опубліковано
13 часов назад, halmer сказал:

Може я не так висловився. Мені не подобається інтерфейс на якому всі програми на робочому столі. В результаті купа іконок, від них аж рябить.

Можливо я просто звик до свого інтерфейсу на асусі, в якому мінімум іконок.

Чи працюють на моторолі віджети?

Чи можливо на Xiaomi це все поховати?

Опубліковано
4 минуты назад, Electronshik сказал:

Можливо. В сяомі є два типи екранів (робочих столів): один де всі іконки на екрані, другий - все сховане, а на екрані лише необхідне.

• Дякую! 1
Опубліковано
1 година тому, vampirich сказано:

через троха завезуть з поміткою "супер нова технологія, такого більш нема ніде"

так би і сказав що айфон технічно відсталий мотлох 

Опубліковано
7 хвилин тому, Electronshik сказано:

Чи працюють на моторолі віджети?

безумовно авжеж!

7 хвилин тому, Electronshik сказано:

ставите лаунчер на свій смак. зараз багато є портів і клонів стокового лаунчера чи з самвсунів якихось. самостійні розробки є годні

https://xpcom.ru/luchshij-launcher-dlya-android.html

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...