Перейти до змісту

Вибір газової колонки

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

Блін, Микола, в мене звичайний хрущ, і для газової колонки окремий канал (комин). А ти вирішив, що я пропоную продукти згоряння у вентканал для природної вентиляції відводити?))

Не зовсім так, але подумав, що в один. Але навіть не в один не норм.

Опубліковано
18 минут назад, yu2007 сказал:

газовики це бачили, і казали, що все норм)

1 минуту назад, yu2007 сказал:

Що значить не норм?

Що газовикі були не праві. :)

Опубліковано
3 minutes ago, volks said:

Ніт.

В 2012 перероблювали всьому будинку газовий стояк, робили по-новому пуск, проводили інструктаж. І всім роздали сигналізатори, сказали, що згідно останніх вимог потрібно, щоб був

Опубліковано
Только что, yu2007 сказал:

Що значить не норм?

має бути,  я подавав ксерокопію його книжки (де вказано його серійний номер) при зміні проекту, крім провітрювача у вікні, ще й заставили поставити решітку в дверях на кухню, так як була мала відстань між підлогою і дверми

Опубліковано

До речі, в батьків в панельці як колись перевіряли вентканали, то казали також, що заборонено примусові витяжки встановлювати.

Опубліковано

Як людина, котра двічі приходила до тями в реанімації із-за отруєння чадним газом, авторитетно заявляю: краще не колхозити нічого. Навіть витяжку в сусідньому від колонки приміщенні.

У мене на квартирі (тоді ще зйомній) в кухні була колонка, виведена в канал.

Я ж, приймаючи ванну, вмикав витяжку - причому навіть не в кухні, у а ванній кімнаті. Напевно, датчик зворотньої тяги на колонці був неживий. І цього виявилося досить: колонка гріє воду, витяжка у ванній працює, закачує чадний газ... а в мене починається дике серцебиття. Потім руки тремтять і не слухаються, ноги стають ватяні. Ну а далі падаєш й тихенько відключаєшся.

До речі, вікно (щоправда, не на кухні, а в кімнаті) було на провітрюванні - і все одно чадний газ затягувало.

Опубліковано
11 hours ago, Yarchik said:

Як людина, котра двічі приходила до тями в реанімації із-за отруєння чадним газом, авторитетно заявляю: краще не колхозити нічого. Навіть витяжку в сусідньому від колонки приміщенні.

У мене на квартирі (тоді ще зйомній) в кухні була колонка, виведена в канал.

Я ж, приймаючи ванну, вмикав витяжку - причому навіть не в кухні, у а ванній кімнаті. Напевно, датчик зворотньої тяги на колонці був неживий. І цього виявилося досить: колонка гріє воду, витяжка у ванній працює, закачує чадний газ... а в мене починається дике серцебиття. Потім руки тремтять і не слухаються, ноги стають ватяні. Ну а далі падаєш й тихенько відключаєшся.

До речі, вікно (щоправда, не на кухні, а в кімнаті) було на провітрюванні - і все одно чадний газ затягувало.

Дуже дивно. Що ж це за потужність у витяжки в ванній, що вона змогла створити зворотну тягу в сусідньому приміщенні? Двері у ванну і на кухню навстіж були відкриті? Канал колонки перевірявся? Тяга там в нормі, якщо не включати електровитяжку у ванній чи кухні?

Опубліковано
5 годин тому, yu2007 сказано:

Дуже дивно. Що ж це за потужність у витяжки в ванній, що вона змогла створити зворотну тягу в сусідньому приміщенні? Двері у ванну і на кухню навстіж були відкриті? Канал колонки перевірявся? Тяга там в нормі, якщо не включати електровитяжку у ванній чи кухні?

Х.з. це все. Двері в ванну - да, були відкриті. На кухні їх взагалі не було (там дизайнерська арка між коридором і кухнею). Я після другого разу (бо перший раз лікарі не змогли пояснити причину втрати мною свідомості) купив своє житло і з'їхав з тої квартири :) Тож не виясняв нічого.

А датчик зворотньої тяги таки не функціонував.

• 3 місяця потому...
Опубліковано
В 19.08.2021 в 10:53, nickel сказал:

Не зовсім так, але подумав, що в один. Але навіть не в один не норм.

Так, напевно, в доброї половини Луцьку стоять витяжки. В любому випадку, якщо стоїть датчик чадного газу, напевно, все не так страшно.

@yu2007 , яку колонку ви вибрали?

Опубліковано
6 hours ago, Peace Duck said:

@yu2007 , яку колонку ви вибрали?

Бевешний бош, аналогічний старому юнкерсу, лише в свіжішому дизайні. Стала як рідна, навіть гачки для навішування колонки і газова труба (в мене підключення "жорсткою зцепкою") підійшли від старої колонки, нічого колхозити не довелося.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 07.12.2021 в 23:49, yu2007 сказал:

Бевешний бош, аналогічний старому юнкерсу, лише в свіжішому дизайні. Стала як рідна, навіть гачки для навішування колонки і газова труба (в мене підключення "жорсткою зцепкою") підійшли від старої колонки, нічого колхозити не довелося.

А є резон брати б/в колонку? Он нові боши можна знайти за 6тисяч.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...