Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

За таке бабло він просто зобов'язаний бути вилизаний! 

Хоча секті_надкушеного_яблука пофіг. Це вже хвороба.

Ага вилизаний, мій біг бос нового імака купив, треба було 500гб інфи з старого на новий перегнать, так він сцуко по віфі всю інфу переносив, гігабітний лінк йому не понравився.

• Ха-ха 2
  • Відповідей 427
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Только что, AppMark сказал:

зараз такого ніхто не робить, але є різні файлові менеджери для айфонів.

та пофіг, з менеджером чи без. Можна з компа, двома рухами, образно кажучи, закинути в айфон папку з музикою і потім її слухати, чи з картинками, чи з відео ?

Опубліковано
11 minutes ago, Gendruk said:

В мене 3xl день хватає завжди і швидка зарядка виручає

А скільки зараз коштує такий б/в апарат в нормальному стані?

Опубліковано
9 минут назад, AppMark сказал:

спокійно, за допомогою айтюнс це робити ВЕликЕ задоволення!  І резервне копіювання тим часом зробиться. І прошивати без проблем можна, не потрібно знімати кришку і замикати контакти як у редмі 4 і так далі. А можна зайти ще на тегос.ру і скачати пару гіфок з еротикою.

питаю, бо колись, памьятаю, з цим були великі проблеми в айфона. Шаг влєво, шаг вправо - растрєл на мєстє. Про яке велике задоволення йде мова, вже навіть уточнювати не буду, якось звик задоволення отримувати іншими способами :0016: а перекинути файли, це витратив декілька хвилин, залежно від розмуру файлу і забув, буденність

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 minutes ago, MANJAK11 said:

питаю, бо колись, памьятаю, з цим були великі проблеми в айфона. Шаг влєво, шаг вправо - растрєл на мєстє. Про яке велике задоволення йде мова, вже навіть уточнювати не буду, якось звик задоволення отримувати іншими способами :0016: а перекинути файли, це витратив декілька хвилин, залежно від розмуру файлу і забув, буденність

А ще колись люди музику на вінілах і аудіосіді колекціонували і дітям заповідали :)  А зараз купив місячну підписку за ціною однієї-двох пачок цигарок і маєш глобальну бібліотеку музичних творів))

• +1 1
Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

А ще колись люди музику на вінілах і аудіосіді колекціонували і дітям заповідали :)  А зараз купив місячну підписку за ціною однієї-двох пачок цигарок і маєш глобальну бібліотеку музичних творів))

нафіг мені твоя місячна підписка, якщо я маю на компі все, що мені треба ?

• +1 3
Опубліковано
Just now, MANJAK11 said:

нафіг мені твоя місячна підписка, якщо я маю на компі все, що мені треба ?

Ну з компом зрозуміло. Але нафіг тобі тримати в пам'яті телефона охуліарди терабайт музики, коли є підписка?)) 

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
49 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ти замість @Шльоми Галоперидол прийняв?

ти ж в курсі, що на нормальних людей, Галоперидол - не діє? мож з трамадолом переплутав? ;)

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
8 хвилин тому, yu2007 сказано:

Але нафіг тобі тримати в пам'яті телефона охуліарди терабайт музики, коли є підписка?)) 

а нафіг з телефона - робити медіацентр? от як має припекти, щоб терміново оформити підписку і скачати трек, а не зачекати кілька годин і не перекинути той трек з компа, але - безкоштовно? і нафіг мені охуліарди терабайт музики, якщо 100-200 треків я за день - ну ніяк не прослухаю.

• Дякую! 2
  • +1 1
Опубліковано
40 хвилин тому, Bliksss сказано:

ти ж в курсі, що на нормальних людей, Галоперидол - не діє? мож з трамадолом переплутав? ;)

ХЗ що він прийняв, але походу його торкнуло класно!

@yu2007  Тебе як відпустить, не забудь мені сфоткати коробку / упаковку з під таблеток! ;)

Опубліковано
37 minutes ago, Cherman said:

Напевно, десь 5-6к грн.

Всього то? Все, вирішено! Продаю свій п'ятирічний айфон, купую натомість піксель, а на різницю в грошах летимо всією сім'єю до єбіпту на 2 тижні!  

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
4 minutes ago, Zheny@ said:

ХЗ що він прийняв, але походу його торкнуло класно!

@yu2007  Тебе як відпустить, не забудь мені сфоткати коробку / упаковку з під таблеток! ;)

Щось ви там собі таке нафантазували, які упаковки? :wacko: 

Я ж вище написав - усі свої душевні болячки лікую самогоном. Як побічний ефект - підняття настрою і нестримне бажання побути петросяном))  

Опубліковано
10 minutes ago, Cherman said:

П'ятирічний айфон? Фу, а я думав, що ти куркуль.:lol:

Ти теж справляв враження порядної людини, поки не сказав, що в тебе копійчаний андроїд з однією основною камерою))

• Ха-ха 4
Опубліковано
12 minutes ago, Cherman said:

Я - бідний фрілансер, як один пан тут казав, *уй без солі доїдаю.:0016:

Кидай ту невдячну справу. Сідай за кермо і потаксуй з місяць-другий. Якраз того часу вистачить, щоб заробити на нормальний телефон за методикою обрахунку від Віктора. Прийдеш потім до нього в бутік і він підбере тобі достойного сяомі з 6-ма чудовими камерами!)))

• Ха-ха 1
Опубліковано
56 хвилин тому, yu2007 сказано:

Всього то? Все, вирішено! Продаю свій п'ятирічний айфон, купую натомість піксель, а на різницю в грошах летимо всією сім'єю до єбіпту на 2 тижні!  

Бери мою трьохрічну моторолу, чистий андроід як і на піксєлях і ще пару фіч яких немає на піксєлях.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
56 хвилин тому, yu2007 сказано:

Бери мою трьохрічну моторолу, чистий андроід як і на піксєлях і ще пару фіч яких немає на піксєлях.

Опубліковано (змінено)
19 minutes ago, halmer said:

Шо за модель?

І взагалі, хто зараз ті мотори випускає? якісь вузькоокі брати? Леново, як купило моторолу, невдовзі і саме перестало випускати смарти. Хто став наступним власником бренду?

пс. І скільки років можна отримувати оновлення ОС на моторі? Зо п’ять, як і на айфоні?

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано
2 часа назад, yu2007 сказал:

Ну з компом зрозуміло. Але нафіг тобі тримати в пам'яті телефона охуліарди терабайт музики, коли є підписка?)) 

мені пару гіг в якості 320кілобіт в телефоні за глаза, а тобі навіщо терабайти музики ? ти навіть по одному разу за все життя не переслухаєш ))

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

По темі:

Android:

+ більша свобода, менша плата за додатки, більше можливостей

- більше глюків, мало запчастин для ремонту для певних моделей, багато поганих додатків

iPhone:

+ краща якість заліза (не для всіх моделей), мало поганих додатків, більше запчастин та супутніх матеріалів

- менше свободи, більше витрат

В самого iPhone, причина одна - тест веб сайтів та додатків. З двома смартами задовбався ходити.

• +1 2
Опубліковано
12 minutes ago, sergkots said:

А бочка є для зберігання?

А шо значить зберігання? Це ж не поштові марки чи сімейні фотоальбоми, щоб зберігати. Продукт настільки хороший, що випивається швидше ніж гониться))

Опубліковано
31 minutes ago, MANJAK11 said:

мені пару гіг в якості 320кілобіт в телефоні за глаза, а тобі навіщо терабайти музики ? ти навіть по одному разу за все життя не переслухаєш ))

В мене нуль кілобайт пісень на телефоні, цілком вистачає ютуб музики

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, yu2007 сказано:

А шо значить зберігання? Це ж не поштові марки чи сімейні фотоальбоми, щоб зберігати. Продукт настільки хороший, що випивається швидше ніж гониться))

Продукт має вистоятись перед споживанням в дубовій бочці!

Ніяк інакше!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...