AnimaNoir Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:22 #76 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:22 6 часов назад, yu2007 сказал: Ну окей, піксель. І яку модельку зараз варто брати, щоб отримати найкраще співвідношення ціна/якість/ресурс? Все від потреб залежить. Якщо є ресурси - останній пятий, якщо дешевше то 4а, якщо геть бюджетно то 3а. Імхо якщо брати як телефон з хорошою камерою, вебсерфінг і тд, це ідеальна заміна яблукам. Але на то воно і імхо. Сам ходжу з lg.
turbo Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:24 #77 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:24 6 hours ago, yu2007 said: Ну окей, піксель. І яку модельку зараз варто брати, щоб отримати найкраще співвідношення ціна/якість/ресурс? Імхо, часи пікселів вже минули. Радує хіба що оновлення, які випускає для них мало не довічно (хто "помішаний" на безпеці чи не планує міняти телефон років 5 - може й матиме такі пріоритети). Процесор - вже далеко не топовий (а враховуючи ціну - виглядає щонайменше, дивним); Камера - окремі модулі (теле чи ширококутний) приходиться мало не випрошувати в компанії (так-так, софт "рішає"; але до пори до часу - старі пікселі програють навіть сяомі); Дизайн - ну таке собі (то рамки екрану здоровенні і непропорційні, то інколи просто губиться в натовпі дешевих китайців); Робота з двома сім-картками - ніби вже подружився (хоч і треба витрачати час і гроші на переведення другого номеру на esim). Можна продовжувати ("герцовка" екрану пасе задніх, технології зарядки - нічого особливого, оболонка хоч і швидкодійна, але конкуренти вже дууже добре допиляли свої...), але в мене висновок один - телефон непоганий, але на свого цінителя (можливо, з ностальгічних почуттів). p.s. Мав спочатку нексус, потім перші пікселі пробував використовувати (допоки камера справді була топова). 1 1
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:25 #78 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:25 10 хвилин тому, volks сказано: Тіко після тебе. Ти вліз в тему з якою метою? Якась конкретна порада, щодо вибору смарта була? Ні? Ну то проходь повз теми!
volks Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:27 #79 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:27 (змінено) 3 минуты назад, Zheny@ сказал: Ти вліз в тему з якою метою? Якась конкретна порада, щодо вибору смарта була? Ні? А в тебе була? Ти вліз в тему і почав розказувати, що це неправильно, що всі айфони дорогі. Подзвони ще в офіс айфона і поділись з ними своєю аргументованою думкою. Змінено 9 Квітня, 2021 в 05:29 користувачем volks 2
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:28 #80 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:28 Щойно, volks сказано: А в тебе була? Ти вліз в тему і почав розказувати, що це не правильно, що всі айфони дорогі. Позвони ще в офіс айфона і плілись з ними своєю аргументованою думкою. ПНХ!
volks Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:32 #81 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:32 2 минуты назад, Zheny@ сказал: ПНХ! І ти ще будеш писати, що я упоротий?))))
Nokian Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:58 #82 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 05:58 11 годин тому, yu2007 сказано: Тож ти ще не так давно писав, що телефон купують за двохмісячний заробіток?)) Ти просто ляпало, думаю це ти не спецом, а через неуважність. Але місцеві дописувачі наполовину всі такі. По темі просто смішно чиати,як кожна жаба своє болото хвалить. Не маючи жодного уявлення, що треба жінці від телефона , і не тільки. 1 1
volks Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 06:07 #83 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 06:07 7 минут назад, Nokian сказал: Не маючи жодного уявлення, що треба жінці від телефона Давай розказуй, а то наша буйна фантазія вже розігралася. 2
pasha1207 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 06:18 #84 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 06:18 11 часов назад, yu2007 сказал: Х - старий, як гівно мамонта))) рівняй з 12м навряд хтось вибирає телефон в такому діапазоні цін, за 180 баксів чи за 20к+ 11 часов назад, Werwolf777 сказал: скільки б Сяомчики не ліпили камер і мегапікселів у свої дива техніки, всеодно ті фото виходять якісь неживі і "пластмасові", як не крути у Айфона і Самсунга знімки "живі" і "сочні")) в більшості випадків навіть не хочеться фото обробляти! так, повторюсь, на свою ціну Xiaomi дуже хороші... але програють, як на мене вищезгаданим дорожчим конкурентам за якість треба платити це моя думка) а ти прикинь, якщо того ж Огризка, або Самсунга в профі режимі налаштувати))) З тим що за якість треба платити, я повністю згоден. Для мене особисто при виборі пріорітет є ціна, дивлюсь свій бюджет (зазвичай на трубку виділяю 150-250 баксів, бо щось дорожче шкода буде як розіб'ю\ загублю \ викрадуть), а тоді дивлюсь що по продуктивності отримую. У випадку із @paksivatova, спочатку б краще озвучити бюджет і для яких цілей треба телефон, а тоді вже й відштовхуватись від цього 3
paksivatova Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 06:56 Автор #85 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 06:56 27 минут назад, pasha1207 сказал: навряд хтось вибирає телефон в такому діапазоні цін, за 180 баксів чи за 20к+ З тим що за якість треба платити, я повністю згоден. Для мене особисто при виборі пріорітет є ціна, дивлюсь свій бюджет (зазвичай на трубку виділяю 150-250 баксів, бо щось дорожче шкода буде як розіб'ю\ загублю \ викрадуть), а тоді дивлюсь що по продуктивності отримую. У випадку із @paksivatova, спочатку б краще озвучити бюджет і для яких цілей треба телефон, а тоді вже й відштовхуватись від цього я спочатку знаходжу те,що подобається - а тоді під це готую бюджет телефон потрібен шустрий я постійно користуюся поштою та вайбером під ці вимоги підпаде дуже багато моделей але найголовніше-він має мені подобатися)
pasha1207 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:01 #86 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:01 2 минуты назад, paksivatova сказал: я спочатку знаходжу те,що подобається - а тоді під це готую бюджет телефон потрібен шустрий я постійно користуюся поштою та вайбером під ці вимоги підпаде дуже багато моделей але найголовніше-він має мені подобатися) Тепер і не знаю що гірше, що вище описаний срач був марний чи як порекомендувати телефон щоб він подобався. Перш за все, краще визначитись із розміром. Якщо Вам був зручний попередній, то по такій же діагоналі і підбирайте, далі вже по функціоналу відсіюйте, NFC, пам'ять, камера
yu2007 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:06 #87 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:06 1 hour ago, Nokian said: Ти просто ляпало Сєрвєр помніт)) Spoiler 1 2
yu2007 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:09 #88 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:09 5 minutes ago, pasha1207 said: Тепер і не знаю що гірше, що вище описаний срач був марний чи як порекомендувати телефон щоб він подобався. Перш за все, краще визначитись із розміром. Якщо Вам був зручний попередній, то по такій же діагоналі і підбирайте, далі вже по функціоналу відсіюйте, NFC, пам'ять, камера Катерина в сусідній темі на днях прицінювалася до 12го айфона. Навіщо відсіювати по функціоналу?))
pasha1207 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:10 #89 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:10 3 минуты назад, yu2007 сказал: Сєрвєр помніт)) Скрыть контент мб трьохмісячних заробітків? чи як там за місяць 3 рази заробити? 1
Nokian Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:26 #90 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:26 11 хвилин тому, yu2007 сказано: Сєрвєр помніт)) Hide contents Завжди писав і вважаю,що за ДВА ( три) місяці має зароблятиме авто. А телефонів за місячний заробіток має куплятися три. Докумекав? Ще детальніше. Авто ,або телефон треба підбирати по такому принципу. Хотівши дорожчий- треба просто більше заробляти. Тому всі топові телефони хороші,але не дуже практичні для нас. Бо основна маса не заробляє В НАС по три тисячі доларів на місяць. 1 1
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:33 #91 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:33 5 хвилин тому, Nokian сказано: Завжди писав і вважаю,що за ДВА ( три) місяці має зароблятиме авто. А телефонів за місячний заробіток має куплятися три. Докумекав? Ще детальніше. Авто ,або телефон треба підбирати по такому принципу. Хотівши дорожчий- треба просто більше заробляти. Тому всі топові телефони хороші,але не дуже практичні для нас. Бо основна маса не заробляє В НАС по три тисячі доларів на місяць. посипалися відмазки 1 2
Nokian Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:34 #92 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:34 27 хвилин тому, pasha1207 сказано: Тепер і не знаю що гірше, що вище описаний срач був марний чи як порекомендувати телефон щоб він подобався. Перш за все, краще визначитись із розміром. Якщо Вам був зручний попередній, то по такій же діагоналі і підбирайте, далі вже по функціоналу відсіюйте, NFC, пам'ять, камера В одном скетчі була геніальна жіноча фраза. Для них ,,подобається,, і ,,хочеться ,, - це не одне й те саме. Тому розслабтеся,виробники прекрасно знають,що 80 відсотків покупців- це жінки,і давно подбали ,щоб їхні товари НАЙПЕРШЕ подобалися жінкам. Все інше справа техніки. 1
romanc Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:55 #93 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 07:55 "Д иагональ экрана как у предыдущего" сейчас не проходит, надо смотреть по физическим размерам телефона. 1
Bliksss Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 08:19 #94 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 08:19 (змінено) 55 хвилин тому, Nokian сказано: А телефонів за місячний заробіток має куплятися три. я - також вважаю, що ТРИ Vertu на одну зарплату - це було б дуже добре. при таких розкладах, цілком реально, раз в ТРИ місяці - купувати Q8 в магазині і не паритись, де ти її залишив... P.S. Чи мова була про афонь 5 і "бляхи" по 600 баксів? Змінено 9 Квітня, 2021 в 08:22 користувачем Bliksss 4
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 08:28 #95 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 08:28 1 хвилина тому, Cherman сказано: Вітя, так яке авто ви собі купили? Якогось жипа, кажуть. Я не бачив сам. То не знаю точно. думаю, що точно не з салону, і, здогадуюся, що серія держномеру СН 1
Bliksss Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 08:30 #96 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 08:30 (змінено) 2 хвилин тому, Cherman сказано: За що в тому Верту такі гроші платити? Понти в селі - велике діло )) Змінено 9 Квітня, 2021 в 08:32 користувачем Bliksss
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 08:32 #97 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 08:32 2 хвилин тому, Cherman сказано: а що в тому Верту такі гроші платити? Там модельки були вельми цікаві. Типу платиновий корпус, сапфірове скло і там всякі пізділушки типу стразіків Сваровскі . 1
Bliksss Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 08:34 #98 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 08:34 Щойно, Zheny@ сказано: Типу платиновий корпус, сапфірове скло і там всякі пізділушки типу стразіків Сваровскі . так, але ж якихось "революційних" технологій - там нема... забрати стразіки і буде звичайна дзвонилка, з посередніми характеристиками.
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 08:37 #99 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 08:37 2 хвилин тому, Bliksss сказано: так, але ж якихось "революційних" технологій - там нема... забрати стразіки і буде звичайна дзвонилка, з посередніми характеристиками. так ото ж ! Хіба що його форма дуже подобалася дамам 1
yu2007 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:27 #100 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:27 22 minutes ago, AppMark said: Яка різниця? Я не тільки айфони продаю, як почали юзати андроїд з 2008 переключитись не можете? Чи нема сенсу платити за бренд? Тільки не треба зараз виписувати мені параметри андроїда що він потужніший і так далі, в кожного своя думка я свою висловив. Та не переймайся ти так. Вони просто не можуть дозволити собі айфон, от і бісяться!)) Нам, елітним користувачам техніки Епл, варто з розумінням ставитися до того, що поряд з нами живуть не надто заможні власники хуявеїв!)) 5
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти