nickel Опубліковано 31 Березня, 2021 в 20:19 Автор #101 Опубліковано 31 Березня, 2021 в 20:19 Мабуть я зарано паніку посіяв. Загуглив файли для скачування великого розміру в двох різних кацапських провайдерів орієнтовно по 10 гіг кожен і поставив одночасно на скачування. Скачалися без переривань. Схоже це Гугл жлобиться нормально дати скачати. Питання обривів на роботі закрито. Поговорити можна, але ніхто нічого купувати не буде.
alexvvv Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 09:28 #102 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 09:28 13 годин тому, Zheny@ сказано: Це, відносно, професійна техніка, яка не потрібна 90% простих людей. Купувати керований свіч для 3-ох компів - це дуже "адекватна" порада.
Zheny@ Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 10:00 #103 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 10:00 14 хвилин тому, alexvvv сказано: Купувати керований свіч для 3-ох компів - це дуже "адекватна" порада. купувати керований свіч - правильна порада керувати його для 3-х компів - не правильна. Більше скажу, воно і для 20 компів не завжди треба. Звісно, що це правильно, але я повторюся, не завжди і не всім потрібно. В мене в мережі (умовно) 2-3 десятка компів. Всіх включив у 48-портовий гігабітний тупий свіч. Бо задачі офісу, Ворд/ексель електронна пошта і RDP десь в іншому кінці світу. Мені треба стабільний нет! (оптика в якийсь кінетік і пара віфі точок). Все. Це якщо просто. Якщо складніше, то ще хороший шлюз і файрвол із піднятим антивірусом. Сервер бекапів (документи, шари і ключові тачки ). Сервер медка (прожорливий с*ука) Можна АД підянти, але заради 20+ машин - сенсу не особо багато. Можна пошту свою підняти, але для більшості вистачає і gmail-а. Типу: прізвище.назва_контори@gmail.com і таких 20 штук. Не потрібно сервака тримати. Якщо ще складніше, то вже можна задротствувати із керованими свчами, мікротіками, цисками і іншими правильними мережевими корпоративними приблудами. Але якщо дадуть бабла.
Lisovic Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 10:44 #104 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 10:44 1 година тому, alexvvv сказано: Купувати керований свіч для 3-ох компів - це дуже "адекватна" порада. Питання не в кількості комп'ютерів, а в тому шо ця мережа робить. І якшо в Нікеля вона використовується для заробляння грошей то для нього це адекватна порада незалежно від кількості обладнання в мережі. 47 хвилин тому, Zheny@ сказано: В мене в мережі (умовно) 2-3 десятка компів. Всіх включив у 48-портовий гігабітний тупий свіч. Бо задачі офісу, Ворд/ексель електронна пошта і RDP десь в іншому кінці світу. Мені треба стабільний нет! (оптика в якийсь кінетік і пара віфі точок). Все. Це якщо просто. Воно просто поки в такій мережі шось не стається. В когось глюкануло сєтєвуху пішов шторм і сєтка лягла, зробили петлю - сєтка лягла, хтось приніс з дому роутер, шоб собі wifi зробить, воткнув не тою стороною і половина компів получила лівий ІР, і бігаєш по всіх кабінетах шукаєш винного, навіть банальний конфлікт ІР розрулюється за пару хвилин. Це все із власного досвіду пишу. В нас тоже колись так економили, і по ресторанчиках ставили тупі д-лінки, я два роки добивався шоб поміняти їх на cisco sb керовані, зато вже пару років петлю чи шторм видно тільки в забіксу, робота інших при цьому не страждає. По офісу тоже не хотіли давати грошей ні на нормальний маршрутизатор ні на комутатори, коли пару раз вісанувся старий l2 HP який був у якості ядра, так зразу найшлись гроші на і нормальні juniper комутатори, і на маршрутизатори. Зато зараз я вже забув коли останній раз шото з мережею на офісі ставалось. Зараз на вторичці повно б/у комутаторів керованих в хорошому стані, і по ціні виходять вони як нормальний новий тупий свіч, при цьому можливостей для адміна дають значно більше. Ми не давно для нашого СБ брали б/у poe комутатори cisco на 48 портів по 3т грн за штуку, шо вийшло дешевше чим 24 портові кітайці, які вони брали до цього. Причому працюють вони значно краще і стабільніше чим нові кітайці.
Zheny@ Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 10:51 #105 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 10:51 @Lisovic ти мислиш корпоративними масштабами. В малому бізнесі все простіше: "принцип розумної достатності" 3 хвилин тому, Lisovic сказано: В когось глюкануло сєтєвуху пішов шторм і сєтка лягла, це не так часто буває, зазвичай комп з мережі викинуло. 3 хвилин тому, Lisovic сказано: , зробили петлю - сєтка лягла, Хто? я один, хто може когось кудись включити. немає "відділу ІТ" , де кожен робить що вважає за потрібне і не ставить до відома інших! 4 хвилин тому, Lisovic сказано: хтось приніс з дому роутер, шоб собі wifi зробить Зазвичай до мене самі приходять, я хочу, ось роутер - настрой. Якби самі зробили, то пішли б додому з трудовою в той же день! 5 хвилин тому, Lisovic сказано: Це все із власного досвіду пишу. В нас тоже колись так економили, і по ресторанчиках ставили тупі д-лінки, я два роки добивався шоб поміняти їх на cisco sb керовані, зато вже пару років петлю чи шторм видно тільки в забіксу, робота інших при цьому не страждає. По офісу тоже не хотіли давати грошей ні на нормальний маршрутизатор ні на комутатори, коли пару раз вісанувся старий l2 HP який був у якості ядра, так зразу найшлись гроші на і нормальні juniper комутатори, і на маршрутизатори. Зато зараз я вже забув коли останній раз шото з мережею на офісі ставалось. Перечитай ще раз перше речення в дописі.
Lisovic Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 10:59 #106 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 10:59 1 хвилина тому, Zheny@ сказано: @Lisovic ти мислиш корпоративними масштабами. В малому бізнесі все простіше: "принцип розумної достатності" Я мислю власним досвідом і набитими шишками, і сєтівіком я став не зразу, пройшов весь шлях від хелпдеска до головного системного адміністратора, того всьо шо я описав я відчув на власній шкурі, як і поїздки у вихідні на інший кінець Києва розрулювати кільце на ресторанчику. Наша компанія по міркам корпоративного сектору досить маленька.
Zheny@ Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:04 #107 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:04 1 хвилина тому, Lisovic сказано: Я мислю власним досвідом і набитими шишками, і сєтівіком я став не зразу, пройшов весь шлях від хелпдеска до головного системного адміністратора, того всьо шо я описав я відчув на власній шкурі, як і поїздки у вихідні на інший кінець Києва розрулювати кільце на ресторанчику. Наша компанія по міркам корпоративного сектору досить маленька. Я про шишки знаю як і про досвід. Але коли ти приходиш до шефа, дайте грошей на потужний ПК, який буде замість сервера. І то носом крутять... Вже не кажучи про + - справжні сервера. там, де я зараз, кілька років тому стойку купили! Для серваків. Про що далі говорити. Фірма 20+ років існує. Добре, що хоч "Пєтя" навчив дечому. То хоч ЮСБ кармани покупляли для бекапів!
Lisovic Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:06 #108 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:06 @Zheny@ от тобі для прикладу самий дешевий тупий гігабітний 48 портовий комутатор на розетці https://rozetka.com.ua/tp_link_tl_sg1048/p166290/ А от такий же гігабітний комутатор тільки б/у циска привезена з закордону. https://www.olx.ua/d/obyavlenie/kommutator-cisco-ws-c2960g-48tc-l-b-u-IDL0gcy.html?sd=1#6bb91b3ee9 А якшо є можливість взяти в сіру, то з e-bay можна ще дешевше привезти.
Lisovic Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:11 #109 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:11 3 хвилин тому, Lisovic сказано: А якшо є можливість взяти в сіру, то з e-bay можна ще дешевше привезти. Вот для прикладу https://www.ebay.com/itm/Juniper-EX2200-48-Port-Ethernet-Switch-EX2200-48T-4G/154368012324 Доставка ще буде приблизно 30$, ітого менше 100$ за хороший гігабітний комутатор L2+
Zheny@ Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:12 #110 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:12 1 хвилина тому, Lisovic сказано: @Zheny@ от тобі для прикладу самий дешевий тупий гігабітний 48 портовий комутатор на розетці https://rozetka.com.ua/tp_link_tl_sg1048/p166290/ А от такий же гігабітний комутатор тільки б/у циска привезена з закордону. https://www.olx.ua/d/obyavlenie/kommutator-cisco-ws-c2960g-48tc-l-b-u-IDL0gcy.html?sd=1#6bb91b3ee9 А якшо є можливість взяти в сіру, то з e-bay можна ще дешевше привезти. Тут "пунктик", ніякої б.в. техніки! Я все сам розумію. Я теж ЗА, купити шикарний ноут на і7 за тих самих 15 000, стільки ж коштує новий на і3, в кращому випадку! Я ЗА, щоб купити б.в. 4-головий сервак, де 256Гб ОЗУ, і вінтів на 1Пб на всі потреба! (хоч весь офіс в віртуалку зажени!), б.в. в ту ж ціну, що вартує звичайний 1-юнітовий 4ядерний і 32 озу для "хватить на 1С". .. ай.. ми ні про що сперечаємося.
Lisovic Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:26 #111 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:26 10 хвилин тому, Zheny@ сказано: Тут "пунктик", ніякої б.в. техніки! Ну так ти шефу і кажи, шо вот можна взяти дешевше, краще і з той же рік гарантії шо і в нового. В останній партії шо ми брали, комутатори були з германії і там навіть пилюки на вентиляторах не було, з виду взагалі як нові.
Zheny@ Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:29 #112 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:29 не сип мені сіль на рану. Тут не завів пошту людям, бо переліку не надали - уволєн!
alexvvv Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:45 #113 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 11:45 16 хвилин тому, Zheny@ сказано: Тут не завів пошту людям, бо переліку не надали - уволєн! де такий неадекват керує?
Zheny@ Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 13:05 #114 Опубліковано 1 Квітня, 2021 в 13:05 1 година тому, alexvvv сказано: де такий неадекват керує? є тут .,..
nickel Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 09:01 Автор #115 Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 09:01 Вже затрахався. Спробуйте, кому не важко, з своїх ГуглДисків скачати файли на комп. Є папки з екселевськими файлами, качаю їх архівом з Диска, розмір архівів 100-300 мб, ще жодного не вдалося скачати за більше ніж годину часу. @sanbOK ти не міг би глянути в чому проблема? Обриває рівно на 40 мб.
nickel Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 09:39 Автор #116 Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 09:39 Вибираю менше папок з файлами, щоб було менше 40 мб. Докачує до 100% і знову помилка, дещо таки скачав з надцятої спроби. Нижче два різних скріна, одна й та сама закачка.
Bliksss Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:07 #117 Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:07 26 хвилин тому, nickel сказано: Вибираю менше папок з файлами, щоб було менше 40 мб. Докачує до 100% і знову помилка, дещо таки скачав з надцятої спроби. Нижче два різних скріна, одна й та сама закачка. хз, нормально качає файл 500Мб - менше хвилини, кілька різних качав +/- одинакового розміру.
nickel Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:11 Автор #118 Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:11 Только что, Bliksss сказал: хз, нормально качає файл 500Мб - менше хвилини, кілька різних качав +/- одинакового розміру. Запідозрив Оперу і не промахнувся. Мозіла з першого разу скачала, на 38 мб швидкість сильно впала, а далі знову качала на максимумі. Тепер шукаю і длубаюся в Опері. Дуже вже люблю цей браузер. Ще з тих часів поки вони на Хроміум не перейшли.
Bliksss Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:13 #119 Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:13 2 хвилин тому, nickel сказано: Тепер шукаю і длубаюся в Опері. впн - вимкнутий був?
nickel Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:14 Автор #120 Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:14 Только что, Bliksss сказал: впн - вимкнутий був? Да
nickel Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:29 Автор #121 Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:29 З розширень стоїть лише блокування реклами від Опери і Notifier for Gmail, обидва відключав - не допомогло. Що цікаво в Мозілі ГуглДиск чомусь вирішив, що архів не скачався і видав повідомлення як на скріні. Погрався з куками, як радилося по посиланню на скріні "Докладніше". Також не допомогло. Ідей поки немає та і йух з ними. Треба прайси готовити, які скачав.
Zheny@ Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:33 #122 Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:33 Firefox крутий Завжди виручає. На роботі є потреба на спец сайтах шифрувати документи - для судів чи інших держустанов. (не шифрувати ,а підписувати ключем) . Хром не давав скачати підписаний файл. Файрфокс тіко клац і все.
nickel Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:44 Автор #123 Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 10:44 Ще тут по діагоналі пройшовся по тексту. Не впевнений, що все перепробував, але не допомогло. В режимі Інкогніто проблема не зникає, але також з'являється віконечко як в Мозілі "Не вдалося завантажити файл" і він дійсно навіть не пробує завантажуватися.
Zheny@ Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 17:17 #124 Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 17:17 6 годин тому, nickel сказано: Ще тут по діагоналі пройшовся по тексту. Не впевнений, що все перепробував, але не допомогло. В режимі Інкогніто проблема не зникає, але також з'являється віконечко як в Мозілі "Не вдалося завантажити файл" і він дійсно навіть не пробує завантажуватися. Цитувати На странице сайта гугл-диска 1. Нажмите на замочек в левой части адресной строки 2. Нажмите в выпавшем окошке на ссылку Cookie 3. В открывшемся окне выберите вкладку "заблокировано" 4. Отмените блокировку тем адресам, которые в этом списке Або:
nickel Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 17:58 Автор #125 Опубліковано 10 Квітня, 2021 в 17:58 40 минут назад, Zheny@ сказал: Або: Не допомогло.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.