Перейти до змісту

Вулицями Москви їздить Porsche 911, покритий чистим золотом

Shura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зазвичай золотом покривають ексклюзивні автомобілі, призначені для різних виставок і автошоу. На вулицях Москви була помічена машина, покрита не просто позолотою, а справжніми золотими пластинами. Причому це не виставковий екземпляр, а звичайна машина, що роз`їжджає по столиці. Золота модель – це розкішний Porsche 911 в кузові купе. Вартість базової комплектації цього авто навіть без золота в Росії становить від 3 888 000 рублів.

На оздоблення спорткара пішло не менше 20 кг чистого золота, повідомляє The Good Life.

Автомобіль, що недивно, має "круті" номери на бампері – 911. Крім того, машину прикрашають ажурні килимки з узорами в тон кузова.

Власник "золотого" Porsche поки не відомий.

1216711737.jpg

источник

Опубліковано
:huh: тож треба так з жиру біситись... якось дививсь передачу про зірок шоу-бізнесу, так там у 50-цента (репера) була машина з всякими позолотами... але обмежились лише дисками і педалями, та ще в салоні пару приколів, але тож пендоси :)
Опубліковано

А как по мне хоть платиной, ну не нравятся мне Порши :duel: Хоть бы тачку нормальную купил, а то Порш :0075:)))) Лох, кароче :)

Опубліковано
А как по мне хоть платиной, ну не нравятся мне Порши :D Хоть бы тачку нормальную купил, а то Порш :D)))) Лох, кароче :D

И не говори,на золото денег хватило,а нормальную крышу машине справить не хватило,плащевкой накрылся,точно лох :D

Опубліковано

Ха! Бачив цю машинку 2 години назад на Дерибасівські. В суботу буду в Луцьку, викладу фото.

Опубліковано
Ха! Бачив цю машинку 2 години назад на Дерибасівські. В суботу буду в Луцьку, викладу фото.

То може це українець дразнить своїм багацтвом москвичів?

Порадійте за хлопця :)  

P.S. Може цей раз мої пости не потруть, бо така вже тема серйозна, що жартувати зась...

Опубліковано

... і спостерігаєш, як на тебе летять з кулаками розбиратися н*х.. стукнув, а потім находять вмятинку (можливо зроблену твоєю головою) і заставлять золотом відавати.

Опубліковано

Харе завидовать, было бы у вас столько бабок, вы б еще и не такое делали :ok2:

Хотя я бы лучше титановый корпус предпочел :ok2:

Интересно, а как они определили что это чистое золото, может просто краска такая?)

Опубліковано

Я хочу сказати, що на золото воно похоже, але думаю що то муляж.

По-перше: золото трошки темніше-червоніше, а машина - аж жовта.

По-друге: вже занадто блищить та машинка.

Опубліковано
По-перше: золото трошки темніше-червоніше, а машина - аж жовта.

"Темніше-червоніше" - то те г@вно, що з Туреччини возять, а золото 999,9 проби жовте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...