Перейти до змісту

[Архів] - Продам будинок в Боратині

nickel

Рекомендовані повідомлення

Продам новозбудований цегляний 4-кімнатний будинок з гаражем в с. Боратин, площею 150 м2. Електрика, вода, септик, є можливість підключити газ, все підготовлено для чистових робіт. Стіни і дах утеплені, встановлено енергоощадні вікна. Поруч асфальтована дорога, зупинка транспорту, аптека, магазини, школа, садок, пошта, медпункт, спортивні та дитячі майданчики. Площа ділянки не повних 12 соток. Кадастровий номер ділянки  - 0722880700:01:001:7690. До переїзду - 1,5 км, до центру Луцька - 8 км, стільки ж до Епіцентра.

P943+R8 Боратин, Волинська область

Ціна 67 000, торг біля будинку

На запитання відповім тут чи в приваті або Сергій за телефоном 066 133-81-21.

1578936205_01.thumb.jpg.260e96bcbf96610c347a6a6b4677c1df.jpg

Спойлер

1452591862_02.thumb.jpg.5f4cb5a105f5966ff6eef6a1c9f841cc.jpg10734732_03.thumb.jpg.d8a3777c70a91102c91b216b57d6f795.jpg1358103681_04.thumb.jpg.c9a3d0235a41e71aebd59faff6b233af.jpg1404732774_05.thumb.jpg.fc3d95c174e76ec0b7801f8840e4679f.jpg674804376_06.thumb.jpg.98d408c84ee936fc79533f40bdddb03c.jpg69023190_07.thumb.jpg.7045eacaf86104988fd734bac6d0fd40.jpg617671687_08.thumb.jpg.2bb957a8af28c6325dc3d0356087c553.jpg1995759213_09.thumb.jpg.e3e5e6f875b63ec3315679389e7e08ae.jpg1482436710_10.thumb.jpg.35ce8d12f6f061a80e02f8dd72938382.jpg1216512743_11.thumb.jpg.8c034c7bb5ea25ed090983eae187340c.jpg71940401_12.thumb.jpg.0b6af457e73accd78527d36acd0e7c28.jpg545194645_13.thumb.jpg.f7a51b3e61cb72e9547aa61a86e308e4.jpg46550435_14.thumb.jpg.a995138cb4612fcba0e605e6120cc165.jpg2001942616_15.thumb.jpg.9f0aac3eaf30e3d2635b073281b569ff.jpg1885660831_16.thumb.jpg.e3ba6bf5c71f0551587f558e023ace55.jpg622523133_17.thumb.jpg.5c3c04d92fe0d93e24f53b1fd07e5b72.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Selbeor сказал:

:huh: за що тут 67 штук?

А скільки він мав би коштувати, на твою думку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, nickel сказано:

Можна приєднаюсь до обговорення?

Сам шукаю щось схоже, "хотєлка" трохи інша - 2 пов. і гараж більший, за такі гроші - є "вагон" варіантів до 55К

Наприклад - ось навіть просто в інтернеті, з торгом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Bliksss сказал:

Можна приєднаюсь до обговорення?

Сам шукаю щось схоже, "хотєлка" трохи інша - 2 пов. і гараж більший, за такі гроші - є "вагон" варіантів до 55К

Ціна виважена і не перевищує цін конкурентів в Боратині. Все пізнається в порівнянні. Думаю, що навіть зможу пояснити чому якийсь конкретний будинок дешевший за наш варіант. Починаючи будівництво, ми знали в яку цінову категорію націлилися і це не "дешеве житло". В Боратині можна і за 30+ знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, nickel сказано:

В Боратині можна і за 30+ знайти.

там можна і за 100+ знайти, яке реально 70-80, але записано на двох людей і один з них ціну 100+ вважає норм., інший 70 каже...

знайомі - ділять спадок, розташування - просто супер.

Твій варіант - цікавий, але, шукаю щось чуть більше, 12 соток - це нормально, хочеться гараж на 2 авто, камін, 2 поверхи...щоб було де гостьовий будинок побудувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так як ділянку придбали 12 соток, то будували одноповерховий будинок, тому що вони комфортніші. Двоповерхові будують на малих ділянках або не подумавши.

Як сказав мій знайомий: якщо у тебе один гараж, то в тебе немає гаража взагалі, бо у нього в гаражі є все але місця на авто вже не вистачає, тому авто стоїть під гаражем. Зараз популярно робити навіси для авто, а гараж для роверів, батутів, мангалів, газонокосарок.

Місце під камін у вітальні в нас передбачено.

Бери, тобі як бордівцю зроблю гарну ціну, але назву біля будинку. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю і гостьовий будиночок влізе, якщо без фанатизму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повертаючись до ціни. В знайомого, який побудував з десяток таких будинків на продаж і заробив репутацію, тепер будинки не купують, а замовляють і платять наперед, тобто він свої кошти навіть не вкладає. То він розказував, що може на будинку зекономити 8 тисяч і власник навіть не помітить. 

От і ми хочемо заробити репутацію, тому не ділили ділянку на двоє, не будували американку на 6 сотих, не робили панорамних вікон за метр від забору, не експериментували з будматеріалами і т.д. Будували як для себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, nickel сказано:

Як сказав мій знайомий: якщо у тебе один гараж, то в тебе немає гаража взагалі, бо у нього в гаражі є все але місця на авто вже не вистачає, тому авто стоїть під гаражем. Зараз популярно робити навіси для авто, а гараж для поверхів, батутів, мангалів, газонокосарок.

і твій знайомий - правий на всі 100%, "гараж" у власному будинку - це скоріше "чоловіча кімната", а не місце для зберігання автомобіля ))

39 хвилин тому, nickel сказано:

Бери, тобі як бордівцю зроблю гарну ціну, але назву біля будинку

мало місця, хочеться з квартири з'їхати, якби самому - супер варіант, а так... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, nickel сказал:

скажем так, три роки тому, такий коштував в середньому 45 штук, плюс мінус, за 65 можна було купити вже з ремонтом, завозиш меблі, підключаєш сантехніку і живи. В тому ж Боратині. Знаю, бо довго і крепко моніторив це питання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, MANJAK11 сказал:

скажем так, три роки тому, такий коштував в середньому 45 штук, плюс мінус, за 65 можна було купити вже з ремонтом, завозиш меблі, підключаєш сантехніку і живи. В тому ж Боратині. Знаю, бо довго і крепко моніторив це питання

Знайди мені такий зараз за 45 і я його куплю. 45 - це менше ніж собівартість нашого, а ще ж, не буду брехати, і прикурити хоч трохи хочеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, nickel сказал:

Знайди мені такий зараз за 45 і я його куплю. 45 - це менше ніж собівартість нашого, а ще ж, не буду брехати, і прикурити хоч трохи хочеться.

та я нічого не маю проти, просто прифігів, чесно кажучи, побачивши ціну, знаючи, які були ще нещодавно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, MANJAK11 сказал:

та я нічого не маю проти, просто прифігів, чесно кажучи, побачивши ціну, знаючи, які були ще нещодавно.

Скоріше за все ми говоримо про різні будинки, бо ціни в доларах на будматеріали не сильно міняються, тому такий будинок як в нас не міг коштувати 45, навіть враховуючи те що земля в Боратині за останні три роки суттєво додала в ціні і продовжує рости.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, nickel сказал:

Скоріше за все ми говоримо про різні будинки, бо ціни в доларах на будматеріали не сильно міняються, тому такий будинок як в нас не міг коштувати 45, навіть враховуючи те що земля в Боратині за останні три роки суттєво додала в ціні і продовжує рости.

як я можу тобі доказати зворотнє ? ну ніяк. Знаєш будинок, як їхати на Боратин, перед переєздом справа, крайній. От він був проданий в районі 65 штук, причому всередині був зроблений не самий гірший ремонт, вікна рейхау і т.д. А коробки кончіто вартували в районі 35-40, нормальне 45-55, залежно від площі,місця, виконаних всреденині робіт і т.д.  Думаю смислу доказувати щось один одному нема. Вдалого продажу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не буду купувати, просто висловлю думку. Надивився як "будують" на ютубі та з яких матеріалів, зробив висновок, що або повний звіт про те, як будували, або не купувати вже готовий. 8 тис. зекономити дуже легко. А саме головне, якщо зекономив на фундаменті чи на ізоляції, виправити майже не реально за адекватні кошти, чи зовсім не можливо. В даному випадку треба ще десяток тис. щоб все закінчити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, foma144 сказал:

Я не буду купувати, просто висловлю думку. Надивився як "будують" на ютубі та з яких матеріалів, зробив висновок, що або повний звіт про те, як будували, або не купувати вже готовий. 8 тис. зекономити дуже легко. А саме головне, якщо зекономив на фундаменті чи на ізоляції, виправити майже не реально за адекватні кошти, чи зовсім не можливо. В даному випадку треба ще десяток тис. щоб все закінчити.

Цілком згідний. Тому ми фотографували усі етапи будівництва починаючи з заливки фундаменту.

А стан готовності стандартний для будинку, що продається. Дальше можна не попасти в смак покупця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, foma144 сказал:

. В даному випадку треба ще десяток тис. щоб все закінчити.

Десяток? Може десятки? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, mykola сказал:

Я не покупець, тому не в тему.

Микола, як називається проект? Дуже цікавий, бачив багато, але такого в інеті не можу знайти.

Відписав в пп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 годин тому, nickel сказано:

якщо у тебе один гараж, то в тебе немає гаража взагалі, бо у нього в гаражі є все але місця на авто вже не вистачає, тому авто стоїть під гаражем.

тут підтримаю (підтверджено власним досвідом, і не одного колеги)))

тут також підтримаю:

20 годин тому, nickel сказано:

будували одноповерховий будинок, тому що вони комфортніші. Двоповерхові будують на малих ділянках або не подумавши.

а тут якось не той-во:

19 годин тому, nickel сказано:

він розказував, що може на будинку зекономити 8 тисяч і власник навіть не помітить.

робив кошторис мансарди - "оупен спейс" десь на 80кв.м. з чотирма колонами. тільки матеріали, без роботи. стіни й дах - 100тис.грн., плюс вікна й двері.

якщо взяти ще 42 погонних метра фундаменту, із заглибленням на 110см і 25 см над грунтом, отримаємо ще 57кубів бетону

фундамент - 85тис.грн., стіни з газоблоку ("300-ка", товщиною 30см, утеплення не потребує), дах металочерепиця - по факту десь 105тис.грн. (з двома армопоясами)

підшива, ринви, зовнішня штукатурка з сіткою, грунтовка - ще на 25-30тис.грн. матеріалів

залити 10 см стяжки по всьому будинку - 8куб.м бетону - ще 12-15тис.грн. (пінопласт під стяжку за бажанням ще 8-10тис.грн.)

"середні" металопластикові вікна-двері - ще 25тис.грн.

85+105+30+15+25 = 260тис.грн. (не пораховано утеплення даху)

якщо зробити проект на свайно-ростверковий фундамент під газоблок, то він буде в рази дешевший, і, як результат - на "зекономлені" 8 тисяч можна зробити "коробку" повноцінного будинку. причому, без економії - з якісним газоблоком, клеєм Полімін, польським Арцелором на дах, двокамерними енергозберігаючими вікнами, цементом М-500 з Нової лінії, ринви Бриза, і т.д.

"тупі" гамериканці (чи канадійці) живуть в каркасних будинках, собівартість яких по матеріалах - невисока, якість житла визначається не дорогими матеріалами, а місцем та інфраструктурою.

67 кілобаксів за коробку з голими стінами в передмісті, без газового опалення - імхо, перебор.

хоча презентація виділяється серед конкурентів ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, rrid сказал:

67 кілобаксів за коробку з голими стінами в передмісті, без газового опалення - імхо, перебор.

хоча презентація виділяється серед конкурентів ;)

Важко з тобою. Нащо мені твої кошториси? Я хіба десь стверджував, що дешевше бути не може? Писав же, що можна в тому ж Боратині і за 30 знайти. І я навіть можу пояснити чому він дешевший, наприклад менша площа будинку чи ділянки чи того і того, чи газоблок на свайно-ростверковому фундаменті і т.д. Ми не будували подешевше і вікна у нас не "середні". :)

Я тут картинку зберіг якраз для цієї теми, скоро почну показувати. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 хвилин тому, nickel сказано:

Нащо мені твої кошториси?

так на підставі кошторисів і виникає запитання - чому? так? дорого?

On 08.12.2020 at 14:34, nickel сказано:

На запитання відповім

47 хвилин тому, nickel сказано:

Я тут картинку зберіг якраз для цієї теми, скоро почну показувати. :)

важко зі мною :)

але спробуй пояснити, навіщо мені коробка будинку за 67 штук в Боратині, якщо значно дешевше можна знайти в межі міста, а то й з центральною каналізацією, не кажучи про газ?

навіщо мені будинок з "якісної цегли" з вищою собівартістю, якщо не менш комфортно можна проживати в значно дешевшому будинку? деякі картинки в деяких темах - дуже доречні, інколи :)

п.с. тільки не кажи, що ти створив цю тему тут в надії, що тут ніхто не буде писати "чому так дорого?", і що саме через цю тему знайдеться той, хто має бабло й хоче саме добротний будинок, "як діди будували" (хоча діди в більшості жили в холодних дерев'яних хатах) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, rrid сказал:

Важко зі мною :)

але спробуй пояснити,

Нащо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 годин тому, nickel сказано:

Нащо?

ти ж продавець? я, чи Маньяк11, чи будь-який інший бордівець - твій потенційний покупець)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, rrid сказал:

ти ж продавець?

Я то продавець, але ти не покупець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...