Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, Cherman сказано:

я там побачив як раз протилежне

китайці пишуть що є два штамп вірусу: L и S

Змінено користувачем flashmax
Опубліковано
1 хвилина тому, flashmax сказано:

процитуй протилежне спочатку

Ти написав:

5 хвилин тому, flashmax сказано:

я там побачив як раз протилежне

китайці пишуть що є два штамп вірусу: L и S

Я попросив дати цитату, де ти прочитав що вірус мутує. Що протилежне я маю цитувати?

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, sergkots сказано:

Ти написав:

Я попросив дати цитату, де ти прочитав що вірус мутує. Що протилежне я маю цитувати?

перекладена цитата с того "пруфа"

Цитувати

Коронавірус котячого типу: дві форми, коронарний коронавірус котячого типу - збудник другорядного клінічного значення, але спонтанна мутація цього вірусу може спричинити за собою котячий інфекційний перитоніт (FIP), захворювання, пов’язане з високою смертністю

Cherman надав типу пруф що мутацій немає а по факту там пише протилежне.

8 хвилин тому, Cherman сказано:

Десь ще була доповідь ВОЗ про схожість і відмінності грипу та коронавірусу. Там було, якраз про мутації. Коронавіруси можуть мутувати в межах своєї структури та в організмі конкретного пацієнта, пристосовуючись до умов. Грипу властиво мутувати в геть нові штамми. 

китайці уже давно писали про два штампа. пруф сам найдеш ?

Змінено користувачем flashmax
Опубліковано
2 годин тому, Cherman сказано:

Думаєш, італійці одні такі чесні та правдиві? Типу, інші всі країни замовчують?

Припускаю, що так. Читав на якомусь італійському англомовному сайті статистуку по хворобах, що спричинили смерть по Італії, так більшість з них це не пневмонія, а супутні хворобит типу діабет, ішемічні хвороби, інсульт і т.д. пневмонія щось близько 20% смертей. Тому знов ж таки просто просто припускаю, що Італійці через якісь б"юрократичні установки, почали причисляти і смертність від інших хвороб до корона вірусу. 

Або гірший сценарій: ТАК!, лише вони вирішили показати правду, тоді нам всім п-ць! :)  

• +1 2
Опубліковано

В Італії всім померлим роблять аналіз на вірус, якщо позитивний - вносять в статистику, навіть якщо смерть наступила не через відмову легень, а, наприклад, через відмову нирок, чи інфаркт і т.д.

Сьогодні буде ще значно жахливіша цифра смертей...

• +1 3
Опубліковано
1 minute ago, weldermaster said:

О котрій годині відбувається обновлення статистики по Італії?

На ворлдометрі десь за 15-30 хвилин по сьомій за українським часом. В одній лише ломбардії сьогодні +523...

• +1 1
Опубліковано
24 минуты назад, Cherman сказал:

Коронавіруси завжди були зооантропозні, тобто могли передаватися від тварини до людини. Ніхто ж не каже, що сибірська язва, сказ чи лептоспіроз мутують. Просто, так, як люди мало схожі на мишей, зрозуміло, що він веде себе по-іншому.

Ок.

Ученые из Сингапура заявили о мутации коронавируса

Опубліковано (змінено)
5 годин тому, nickel сказано:

Збанкрутував ваш постачальник :)

Треба буде в понеділок спиртометром перевірити, чи дезинфікує він взагалі.:D

Змінено користувачем Віталій СК
Опубліковано
9 хвилин тому, Cherman сказано:

Насправді, це геть не смішно, тому що такі дебіли будуть до останнього не звертатись до лікарів, боячись "начертання"

заспокойся, друже, їх, не багато))) Хоча,  і правда не смішно.... Єдине що залишається, самим берегтись, щоб подібні "вєруєчі", не заразили не нас не наших близьких...

• +1 1
Опубліковано

Друзі! В Києві зареєстровано 7 нових випадків захворювання на коронавірус.

Сьогодні під вечір ми отримали лабораторно підтверджені тести двох жінок -29-ти та 39-ти років та 5-ти чоловіків у віці від 31 до 50 років.

Загалом, на сьогодні в столиці 10 зареєстрованих випадків захворювання на COVID-19.
Восьмеро киян були інфіковані в європейських країнах - переважно у Франції та Німеччині. Два випадки – місцеве зараження від хворих із Житомирської області та Києва.

Із 10 хворих п‘ятеро лікуються в Олександрійській клінічній лікарні столиці. Інші 5 - перебувають на самоізоляції та отримують лікування вдома під наглядом лікарів.

Також ми чекаємо на підтвердження чи спростування діагнозу на коронавірус ще трьох тестів, відправлених у референс-лабораторію.

Світлина від Віталій Кличко.
  • +1 1
Опубліковано

моя порохоботська думка така:

було поганою ідеєю закривати метро в  Києві,  навпаки треба було маршрутки заборонити

метрополітен це "воєнізована" структура з вже готовити турнікетами і точками контролю

треба було б пшикати "дезінфектором" всіх на вході і на виході, міряти температуру (так так це не гарантує нічого) і не пускати всередину нічого з видимими ознаками хвороби

+ коменданська година- можна тільки на роботу \ з роботи і за хавчиком \ до лікаря

всім іншим вдома сидіти

цікаво, як довго вони будуть метро тримати закритим?

не думаю що ситуація розсмокчеться за 2 тижні, буде тільки гірше

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано

Через 2 тижні буде значно гірше. Через 4-5 тижнів повна катастрофа. Можливо введуть щось подібне на військовий стан. В команді Авакова вже починають крутити цю тему. 

Опубліковано
2 годин тому, yu2007 сказано:

В Італії всім померлим роблять аналіз на вірус, якщо позитивний - вносять в статистику, навіть якщо смерть наступила не через відмову легень, а, наприклад, через відмову нирок, чи інфаркт і т.д.

Сьогодні буде ще значно жахливіша цифра смертей...

В інших країнах цей матод підрахунку може бути іншим ;) 

Опубліковано
2 минуты назад, Ukrainec сказал:

В інших країнах цей матод підрахунку може бути іншим ;) 

Підрахунки там однакові, згідно протоколів. +/-10 туди-сюди для Італії і Іспанії не вплине на загальну статистику. Це в Україні можуть крутити як хочуть. 

Опубліковано
9 хвилин тому, Cherman сказано:

Чим, взагалі, допомагає комендатська година? Так, буде вдень ще більше скупчення людей. Наприклад, я можу і вночі закупитися в цілодобовому магазині чи аптеці. 

я не кажу по часу,

я про 24 годинну комендантську годину - можна тільки на роботу \ з роботи і за хавчиком \ до лікаря

Опубліковано
11 хвилин тому, weldermaster сказано:

Можливо введуть щось подібне на військовий стан. В команді Авакова вже починають крутити цю тему. 

хаха,

в 14му треба було вводити

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...