Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 минуты назад, rrid сказал:

Катя, не ображайтесь, але так і працює природній відбір.

Наведу такий приклад. Десь там колись люди збирали гриби. Хтось помітив, що від блідої поганки всі помирають, і "пролобіював" заборону на збір і вживання блідої поганки. І завжди були такі, що "мали власну думку", і не погоджувались на "нав'язану". Ключове слово тут - "були".

Так і з епідемією - ти маєш право на свою, власну думку з будь-якого приводу.  Але це не означає, що маєш право її нав'язувати.

Тому тих, хто на карантині, коли в готелі було виявлено вірус, продовжує купатись в морі й басейні - інакше, як безвідповідальними мудаками назвати не можу. Незалежно від того, чи ваажають вони себе розумними/тупими, чи ні.

Так само і будь-яких співробітників силових органів, якщо вони порушують правила.

Катя, а слабО було перевірити, чи відповідає те, що написано, тому, що ти бачиш на картинці? Я не полінувався, і нарахував на фото біля 200 людей в черзі. А 200 для масових заходів - якраз поки дозволено ;) По фото видно, що деякі тримають дистанцію до метра, деякі - ні. І тут є два нюанси - по-перше, ці люди звикли, що в них особливі стосунки з правилами-законами, а по-друге, традиційно чомусь склалось враження, що в тому відомстві не полюють за інтелектуалами?

Тому виглядає так, що не зовсім логічним є твердження на цьому фоні:

просто Катя образилась, що хтось, як їй люб'язно підказав (збрехали, якщо співставити написане й сфотографоване), - хтось порушує карантин, а окремі користувачі борди вимагають, щоб Катя його дотримувалась (або іншими словами - просто національна зелена тваринка душить).

Я б міг написати - Катя, та мені нас*ати, чи дотримуєшся ти карантину, тільки не підходь до мене ближче, ніж на 1 метр (чи три, якщо ти пчихаєш-кашляєш). Але мені не нас*ати, чи не перенесеш ти інфекцію до людей, які для мене набагато дорожчі ніж ти.

мені не властиво ображатися

тому Катя-не образилася) 

я і не пропонувала тут обговорювати чи дотримуюся я карантину

запитав користувач моє відношення- отримав відповідь

мені цікава була думка форумчан щодо тисячноі черги і дистанціі на ній

якщо фото робилося на телефон-то ясно,що тисячі людей в один кадр не помістиш

і чому магазини зобов'яжуть від завтра вже ,думаю , обмежувати кількість людей в машазині і дотримуватися безпечної дистанціі в черзі-тоді як в черзі,створеною державою дистанція не дотримуюється і черга не обмежується

хоча для цього,як мінімум,можна було організувати групи людей на певні години,а не всіх на одну

Опубліковано
9 хвилин тому, nickel сказано:

image.png.9bd01bc8a9ab2a173261ef6ce6020320.png

Теж правильний хід думок, бо буде як в анекдоті (тільки з автоматом замість ляльки)

По условиям реалити-шоу, каждый участник мог взять с собой на остров только 1 вещь.
Ваня взял книгу, Петя нож, Вася взял спички, а Вовочка взял резиновую женщину...
И через месяц у него появились и книга и нож и спички

Опубліковано
39 хвилин тому, paksivatova сказано:

там вище один розумник писав,що деякі люди відносяться легковажно до даноі ситуаціі

окей,а з державного боку не легковажно не розпочинати закупівлю цих апаратів ще місяць-два тому?

не готувати лікарні до виклику цього часу?

вірус є,і він прийде

все життя будемо на карантині?

чи рік? два?

а чим його будемо зустрічати?

чим лікувати?

я не помітила,аби на державному рівні  щось робили для цього

так, на державному рівні не закупили "цих апаратів", і не підготували лікарень. що це змінює щодо необхідності карантину?

хоча й тут емоцій більше, ніж об'єктивності. два місяці тому тільки Китай тихенько запровадив карантин в одній з провінцій, ознак епідемії чи тим більше пандемії не було. яка була логіка закупівель? це по-перше. по-друге - "ці апарати" це дуже вузький ринок, де не можна просто взяти й купити в необмеженій кількості (навіть якщо є безмежне фінансування).

карантин може тривати два місяці (як офіційно в Ухані) до локалізації всіх захворівших, або півроку - поки не буде налагоджено виробництво вакцини.

не варто вимагати від держави за місяць виготовити ліки чи вакцину проти нового вірусу

Опубліковано
4 хвилин тому, paksivatova сказано:

мені цікава була думка форумчан щодо тисячноі черги і дистанціі на ній

якщо фото робилося на телефон-то ясно,що тисячі людей в один кадр не помістиш

на фото немає тисячної черги, Антон - маніпулятор і в опозиції до діючої влади ;)

тисячі людей дуже легко помістити в один кадр телефона, якщо вони є ;)

Опубліковано
1 минуту назад, rrid сказал:

так, на державному рівні не закупили "цих апаратів", і не підготували лікарень. що це змінює щодо необхідності карантину?

хоча й тут емоцій більше, ніж об'єктивності. два місяці тому тільки Китай тихенько запровадив карантин в одній з провінцій, ознак епідемії чи тим більше пандемії не було. яка була логіка закупівель? це по-перше. по-друге - "ці апарати" це дуже вузький ринок, де не можна просто взяти й купити в необмеженій кількості (навіть якщо є безмежне фінансування).

карантин може тривати два місяці (як офіційно в Ухані) до локалізації всіх захворівших, або півроку - поки не буде налагоджено виробництво вакцини.

не варто вимагати від держави за місяць виготовити ліки чи вакцину проти нового вірусу

а коли в Європі почав бушувати вірус з Китаю,треба було подивитися в майбутнє і почати підготовку чи ні?

в тому і справа,що зараз ті апарати скоріше за все і не купиш 

я не вимагаю від держави чогось надможливого

повторюся,мені цікава була думка форумчан щодо тисячної черги співробітників мвс

• -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, paksivatova сказано:

мені цікава була думка форумчан щодо тисячної черги співробітників мвс

то варто було б ту тисячну чергу спочатку показати (нехай навіть і у відкритому просторі, на свіжому повітрі, а не в приміщенні)

Антону я довіряю приблизно так само, як і  Ілону, особливо коли вони ведуть себе, як мудаки.

А черга зі злісним порушенням дистанції виглядає так: https://lutsk.rayon.in.ua/news/34711-sobornosti-pensioneri-stvorili-dovzheleznu-chergu-za-sotsialnim-hlibom

Опубліковано
57 минут назад, paksivatova сказал:

там вище один розумник писав,що деякі люди відносяться легковажно до даноі ситуаціі

окей,а з державного боку не легковажно не розпочинати закупівлю цих апаратів ще місяць-два тому?

не готувати лікарні до виклику цього часу?

вірус є,і він прийде

все життя будемо на карантині?

чи рік? два?

а чим його будемо зустрічати?

чим лікувати?

я не помітила,аби на державному рівні  щось робили для цього

Дайте їм ще 100 днів. В нас просто був міністр без профільної освіти. А тепер....А ладно шо там казати, самі бачите

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
2 минуты назад, Alex S сказал:

Катя ,нехай пройде неділька-друга.....запитаєте їх ,що в номер носять.За чий рахунок буде банкет?І як настрій  буде взагалі.Не злорадствую ні граму, та то насправді не переливки.

Join up каже,що банкет за його рахунок )))

Так,за цей час побачимо і як там,і як тут )

Опубліковано
29 минут назад, nickel сказал:

image.png.9bd01bc8a9ab2a173261ef6ce6020320.png

готуються до битви за туалетний папір?
Залізний Арні в твітері виклав відео, в якому годує своїх віслючка і поні і рекомендує сидіти вдома)))

Опубліковано

З'явилась одна ідея, яку називають "британською". 
  Оскільки група ризику складається переважно з осіб від 60 років, то ізолювати в першу чергу потрібно їх. А інші хай собі живуть як жили, перехворіють і отримають масовий імунітет. З рідкісними випадками ускладнень медицина справиться. А коли вже масовий імунітет вже буде то і людям похилого віку захворіти буде мінімальний шанс. Єкономіка працює і основні зусилля фокусцються на проблемній групі не розпилюючись на всіх.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Десятки тисяч хворих на туберкульоз розносили  і розносять щоденно паличку повсіх і всюди.

До 50 років в результаті вона вже є у кожного другого в Україні.

То чому не було карантину?

• Ха-ха 2
  • -1 2
Опубліковано
19 минут назад, Nokian сказал:

Десятки тисяч хворих на туберкульоз розносили  і розносять щоденно паличку повсіх і всюди.

До 50 років в результаті вона вже є у кожного другого в Україні.

То чому не було карантину?

Буде, все буде. Тільки трохи пізніше. 

Опубліковано
30 хвилин тому, zaHARE сказано:

З'явилась одна ідея, яку називають "британською". 
  Оскільки група ризику складається переважно з осіб від 60 років, то ізолювати в першу чергу потрібно їх. А інші хай собі живуть як жили, перехворіють і отримають масовий імунітет. З рідкісними випадками ускладнень медицина справиться. А коли вже масовий імунітет вже буде то і людям похилого віку захворіти буде мінімальний шанс. Єкономіка працює і основні зусилля фокусцються на проблемній групі не розпилюючись на всіх.

Ох вже ці "британські вчені". Ідея хороша, якби не одне "але". Після одужання імунітет до цього вірусу формується не завжди.

У Японії жінка вдруге заразилася коронавірусом

Опубліковано
16 хвилин тому, Serpent сказано:

Ох вже ці "британські вчені". Ідея хороша, якби не одне "але". Після одужання імунітет до цього вірусу формується не завжди.

Лишній раз доводить,що цей вірус розповзеться ,як і всі інші,незважаючи на ці дурнуваті карантини.

Ну іще підсвітили,з ким тут можна йти в розвідку,походу жінки рулять.

• -1 3
Опубліковано
19 минут назад, Serpent сказал:

Більше всього її недолікували. Придавили КВ і відпустили. 

Опубліковано
10 хвилин тому, weldermaster сказано:

Більше всього її недолікували. Придавили КВ і відпустили. 

Більше всього помилка в тесті була.

Опубліковано
31 минуту назад, WebTraveller сказал:

В мене жінка на 2 неділі у відпустку пішла.. Не хоче на роботу ходити))

І як тепер 2 неділі вдома разом і не посваритись :D

Не знаю жарт чи ні, але пишуть що в Ізраїлі перша жертва від коронавірусу.Жінка придушила чоловіка на 4-й день карантину.))

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 минуты назад, zaHARE сказал:

Не знаю жарт чи ні, але пишуть що в Ізраїлі перша жертва від коронавірусу.Жінка придушила чоловіка на 4-й день карантину.))

Може були симптоми хвороби. То щоб не мучився і нікого не заразив))

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)

https://www.volyn24.com/news/147104-bez-gromadskogo-transportu-luchanam-v-period-karantynu-proponuyut-hodyty-pishky

нормік

вже б закрили все, крім установ які необхідні для існування

Змінено користувачем Arden
Опубліковано
10 минут назад, Alex S сказал:

Не доводьте паніку до рівня психозу, то точно зайве.

Та я на Борді й не помітив паніки, крім дуже легко психозу в Українця. :)

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
2 минуты назад, Alex S сказал:

Борда бордою та майже щодня на звязку з батьками ,сім єю, кумами ,друзями....особливо дами...це труба.

Тільки Нокіану за дам не кажи, він з ними в розвідку зібрався :)

Я на свою при панічних атаках (у неї) і крикнути можу. Потім дякує, що заспокоїв. :)

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 2
Опубліковано

Тему не читаю, тому якщо повтор - вибачайте.

Статистика COVID-19 у світі (саме цей сайт відкритий у Комаровського на моніторі в його відео):

arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Статистика COVID-19 в Україні:

app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiN2M1MTY1MDktZTY5Mi00OTE0LWFiMDAtMjM4NTY0YWU2MmI3IiwidCI6IjI4OGJmYmNmLTVhYjItNDk2MS04YTM5LTg2MDYxYWFhY2Q4NiIsImMiOjl9&fbclid=IwAR3fFlfumkoDFAW7PfLbStoXLyZm44EGLiK76aVxtJg8hftSSMeFuQruwa8

Опубліковано
14 минут назад, Alex S сказал:

так я йому ссилку трохан вище скинув ,все  за дам що нічого не бояться  розвідано давно.

Що за ссилка? Я щось не знайшов в твоїх постах.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...