Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

доставка в мене завжди Україна, а валюту вибираю рупія - бо я ними завжди розраховуюсь з китайцями ))

ну змінив валюту, що скажеш?

P.S. Доставка з warehouse у Франції - дешевша ніж з Китаю

Screenshot.png.9eae864be5e987f6f0e0c6f428e1c8f4.png

Не знаю під яким ти впном сидиш, але з Франції тобі в Україну не доставлять.

Screenshot_2020-11-02-23-21-36-909_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

• +1 2
Опубліковано
2 minutes ago, nickel said:

Не знаю під яким ти впном сидиш, але з Франції тобі в Україну не доставлять.

такі да, регіон замінило, хоч і без впн зараз.

• +1 1
Опубліковано
9 минут назад, Cherman сказал:

чайнадевайси безбожно брешуть.

Гуляє в мережі ролик де чувак мі бенд напялив на палку копченої ковбаси, а вони ще й пульс показували.

• Ха-ха 4
Опубліковано (змінено)
8 минут назад, Bliksss сказал:

виявляється, ці "браслети" вже є в Україні по 145 грн. (перше що знайшов, думаю в Одесі є і дешевше)

Дорого, а ще ж пересилка і без гарантії певно. :)

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 2
Опубліковано
12 минут назад, nickel сказал:

Гуляє в мережі ролик де чувак мі бенд напялив на палку копченої ковбаси, а вони ще й пульс показували.

Знайшов, але проблема не лише в бендів

• Ха-ха 4
Опубліковано (змінено)
2 минуты назад, Bliksss сказал:

пересилка назад в Китай? :rotate:

СЦ в Україні, пересилка в обидві сторони безкоштовна.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

до речі, ніхто собі пульсоксиметра з Алі не замовляв? Сьогодні подумав, що треба купити якогось дешевого.

Можна десь в оренду взяти? Не бачу сенсу їх купувати, а от на час хвороби сама потрібна штука.

Другий варіант купити кілька штук гуртом - можна і в оренду здавати і для себе буде потрібна річ.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Опубліковано
1 минуту назад, sergkots сказал:

Можна десь в оренду взяти? Не бачу сенсу їх купувати, а от на час хвороби сама потрібна штука.

Другий варіант купити кілька штук гуртом - можна і в оренду здавати і для себе буде потрібна річ.

Стрьомно в наш час контактувати з людиною, яка шукає пульсоксиметр в оренду. :)

• Ха-ха 6
Опубліковано
31 minutes ago, nickel said:

Знайшов, але проблема не лише в бендів

Ну от нафіга ти це виклав, в мене і так після корони серце шось барахлить, а тепер взагалі не знаю, як зможу спати....

Spoiler

1.thumb.JPG.7e8f0302610ed2cfea532322f5a064fc.JPG2.thumb.JPG.a4a1d86665a7081fb7c02e5e353b58e5.JPG4.thumb.JPG.7d5f1e3f0b21d830a09d9f8964ec60b5.JPG

Мало того, що в мого банана тахікардія, так в нього ще й фібриляція передсердь :( 

6.thumb.jpg.de0ed895cfbeefd0304dc02ad604e4a1.jpg

(((

• Ха-ха 9
Опубліковано

Ну й ви гоните) Йду я до холодильника, гляну як колбаса поживає. Тільки підозрюю що вона трошки вкоротиться від такої турботи)

• Ха-ха 5
Опубліковано
3 minutes ago, Cniperman said:

Ну й ви гоните) Йду я до холодильника, гляну як колбаса поживає. Тільки підозрюю що вона трошки вкоротиться від такої турботи)

Поміряй їй пульс! Може вона ще жива, а ти її різати збираєшся...

• Ха-ха 4
Опубліковано (змінено)
19 минут назад, yu2007 сказал:

Поміряй їй пульс! Може вона ще жива, а ти її різати збираєшся...

Пізно, дружина ще в обід її вбила, пульсу нема... Але підкріпившись трохи мертвою ковбасою мене понесло... Найбільше "серцебиття" в фікуса. Всілякі неживі предмети були неживими поки... Поки я не пішов до іграшок... Походу треба шукати медіума, з чотирьох іграшок "живий" резиновий бичок-скакунець і м'які ослик з ведмедиком... Мавпочці під телевізором менше повезло, вже мертва... Всіх решту не перевіряв, дай не хочеться, і так незнаю як спати тепер... ХЗ що вони вночі чудити будуть... А враховуючи що дружина любить дивитись жахи, всілякого я набачив... Мібенд2)

Змінено користувачем Cniperman
  • Ха-ха 5
Опубліковано
9 minutes ago, Cniperman said:

Пізно, дружина ще в обід її вбила, пульсу нема... Але підкріпившись трохи мертвою ковбасою мене понесло... Найбільше "серцебиття" в фікуса. Всілякі неживі предмети були неживими поки... Поки я не пішов до іграшок... Походу треба шукати медіума, з чотирьох іграшок "живий" резиновий бичок-скакунець і м'які ослик з ведмедиком... Мавпочці під телевізором менше повезло, вже мертва... Всіх решту не перевіряв, дай не хочеться, і так незнаю як спати тепер... ХЗ що вони вночі чудити будуть... А враховуючи що дружина любить дивитись жахи, всілякого я набачив... Мібенд2)

Spoiler

457101_original.png

• Ха-ха 2
Опубліковано
6 часов назад, yu2007 сказал:

Ну от нафіга ти це виклав, в мене і так після корони серце шось барахлить, а тепер взагалі не знаю, як зможу спати....

Скрыть контент

1.thumb.JPG.7e8f0302610ed2cfea532322f5a064fc.JPG2.thumb.JPG.a4a1d86665a7081fb7c02e5e353b58e5.JPG4.thumb.JPG.7d5f1e3f0b21d830a09d9f8964ec60b5.JPG

Мало того, що в мого банана тахікардія, так в нього ще й фібриляція передсердь :( 

6.thumb.jpg.de0ed895cfbeefd0304dc02ad604e4a1.jpg

(((

А як мені тепер банани їсти, коли взнав, що вони живі?

Опубліковано

Тестувались браслети одного виробника (не такий, як вищезгаданий) на перехворівших. По кисню ніби не сильно відхилення від наче здорових, а от по пульсу - є різниця, навіть невеликі навантаження (пройтись пару сотень метрів без зупинки) - спричиняють 100+ уд/хв; в той час як у здорового було 68.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
8 часов назад, yu2007 сказал:

...Мало того, що в мого банана тахікардія, так в нього ще й фібриляція передсердь :( 

По ньому видно що скоро "кінець", шансів немає... Робіть йому евтаназію  :D

• Ха-ха 3
Опубліковано
11 годин тому, nickel сказано:

Дивився огляд де порівнювали оригінал Мі Бенд 4, ще якийсь оригінал Сяомі і ці гівночаси. Мі бенд показали  рівень кисню 96, гівночаси 95, а інші 85.

А навчіть як в Мі Бенд 4 вимірювати рівень кисню, я крім пульсу там нічого не бачу.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...