Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Не розумію логіки

Тобто якби не карантин, то жінки набагато менше прибирали б чи готували?

Я щось не помітив різниці в себе в сім"ї.

І да, моя жінка ЗА карантин. І відсотків 90 знайомих жінок теж ЗА

А малий так взагалі руками/ногами за))

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 годин тому, Nokian сказано:

По цифрам вже десять разів наводив.

Щороку у світі від ГРВІ помирає від 200 до 600 тисяч людей.

Тобто один рік 200,другий 400,третій 600,

Скільки на сьогодні у світі померло від кВ?

Скільки померло би без карантину?

Скільки померло і помре Через карантин?

Які прогнози пана математика?

З математики в мене теж 5 було.Свого часу.

в мене сумні "новини" з приводу.

1) станом на 31.03, загинуло 44.2тис.чол, станом на 30.04 - 233.4тис.чол. тобто, за місяць -  189.2тис.чол.,  помноживши на 12 отримуємо 2.2млн. зважаючи на введений тотальний карантин - це _значно_ більше, ніж в попередні роки від усіх ГРВІ, разом взятих (пам'ятаємо, що ГРВІ - це в т.ч. і грип, і коронавірус)

2) як математик математику, нагадаю, що єдиної цифри "від 200 до 600" надто мало для вирішення математичної задачі, навіть якщо написати "від 200 до 600" "десять разів"

3) скільки померло би без карантину - можна взяти середню за минулі роки ;) але ІтСтат надав дані, що по окремих регіонах Італії померло в рази більше, порівняно з попередніми роками :(

скільки помре через карантин - таких даних не маю. у Вас є?

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 минуты назад, Nokian сказал:

А ти спробуй місяць це все робити,ну і ще дітей глядіти ,ну і гроші заробляти.

Тоді скажеш.

На крайняк попитайся  жінок,що вони за цей маскарад думають.

І навчися ставати на чуже місце інколи,тобто реконструювати реальність так,як хтось інший.

я хочу,аби цей маскарад закінчився і якнайшвидше

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да,якщо ти її забезпечуєш.

А знайомих продавчинь,перукарок,манікюрщиць,касирок,підприємниць,прибиральниць, кухарок,пекарок ти не маєш?

Наскільки велике твоє коло спілкування?

В мене є знайомі,котрі напудилися грипу,є такі.

Але 90 відсотків думають ,як і я.

Змінено користувачем Nokian
  • +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, Alex S said:

Як ви це хуйло терпите.Це й чіряк і гнійний нарив цього нет ресурсу. Маю 15 років відношення до мото форуму .Знаю як спілкуються люди і як все модерується..і тд і тп. Я спеціально написав в крайньому моєму пості про авто, що люблю його читати. Та він мені і вкуй не впав, я навіть ніразу його профіль не дивився.....Думав воно хоть щось пердне, де не будь і про що небудь та ні.....мовчить пісатєль куїв.

)))))
«три дня я гналась за вами, чтобы сказать вам, как вы мне безразличны»

• Дякую! 1
  • Ха-ха 5
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Nokian сказал:

Дзвонить з Німеччини знайома і каже,що скоро будуть для боротьби з вірусом вживляти чіпи,а отже повністю контролювати поголовно всіх.

Це їй наснилося,чи хтось таки розганяє спєцом?

всетаки, правду кажуть, скажи, хто твій друг і я скажу, хто ти

Коли людина налякана,вона перестає критично мислити і правильно реагувати,перестає опиратися. А ,ще мінусами срати)

тобі ж пофіг на мінуси :0016: Деякі люди, критично мислити навіть не починають, лише пи*дять і пи*дять

Ось і провели експеримент ,до якої міри можна всіх налякати.

заперечую, значить не боюсь ? ну ну :D

@Waver

я знаю, що я один з тих, на кого ти натякав. Але в моєму випадку є два виходи, якщо я не буду перечити таким як Нокіан, тут не буде або їх, або мене. Якщо я в житті мінімізую спілкування з брехунами, пі*даболами і , скажем так, завернутими людьми, то чому тут я маю їх терпіти ? Чому маю мовчати, коли мені сцють в очі ? Тим більше, що я маю можливість висказати те, що я думаю. Мають право всі. Он та нова юзерша чи юзер. З самого першого посту пише всяку фігню (імхо), мене весь час не покидає думка, що це якийсь спамбот і от от появится реклама, але ні, поки реклами нема, а всяка фігня продовжуєтся, я мовчав мовчав, поки на тест айкю не направив, не зі зла, але всетаки. З Нокіаном окрема тема. З ним я пройшов всі стадії оцінки людини. Я передумав про нього вже що хоч, і що він тролить і що прикалуєтся і т.д і т.п. В кінці кінців і в реалі виявилося, що він такий самий як і тут, що не може не засмучувати. Але ж морду йому ніхто не бьє )) Разом з тим, коли він створював тему, писати йому далі на борді чи ні, я голосував, що писати, хоча зараз розумію, що то всьо була профанація і він просто тішив своє его. Ну то таке. Всерівно є і будуть і такі як він і такі як я. Звичайно, срачі все частіше виходять за рамки, але це все тому, що зараз модерація практично відсутня, а людина дозволяє собі стільки, скільки може. Поміняєтся ситуація, срачі всерівно будуть, лише виражовуватись будем іншими словами ))) Святих всерівно нема. І повторюсь, це не спеціалізований форум де в угоду тематичній інформації, придушуются всілякі емоційні складові. Якось так

• Подобається 1
  • +1 9
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Nokian сказал:

Ну ,тут є люди,що за карантин два рази на вулицю вийшли,то й так ясно 

Варто подивитись,хто тут мінусів мені наставив,ті й перелякані НАДМІРНО.

що ще раз доказує, що ти ніхєра не розумієш в людях ))) 

• Ха-ха 1
  • +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, Nokian сказал:

11 минут назад, MANJAK11 сказал:

всетаки, правду кажуть, скажи, хто твій друг і я скажу, хто ти

• Ха-ха 1
  • +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 минуты назад, Nokian сказал:

о_О то виявляєтся в тебе не оригінальне нестандартне мислення ? :0016: ти просто рупор толпи ? :0016:

Змінено користувачем MANJAK11
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Alex S сказал:

@nickel  в мене турнір по картам закінчився не по плану рано.... вуса вже збрив :0016:...тому хочу запитати тільки по одному моменту і тільки про одного юзера який рідко але дуже красиво пише. Про дуаля.

А що хочеш знати? Програміст-фрілансер, живе в сусідньому будинку, їздить на Шкоді, атошник. :)

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, Alex S сказал:

ми говорим трохи на різних мовах....

Дуал чи я? :)

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 годин тому, MANJAK11 сказано:

доречі реальну загрозу даного вірусу найкраще мабуть вираховувати навіть не по смертності, а по самих фактах підключення до апаратів штучного дихання. Тобто за точку відліку брати умовний населений пункт, де нема жодного апарату й що буде, якщо той весь населений пунут захворіє. Бо в одній країні новіша техніка й вистачає на всіх (чи майже на всіх), в інших, старіша техніка і не вистачає на всіх, ще в інших, взагалі дрєвня техніка і її мало, тому й смертність імхо, так сильно *плаває* в процентах, ну і брехню не варто скидати з терез. От тільки чи є така статистика підключень ? навряд чи

а чому не орієнтуватись на ту ж Корею? при MERS в корейців і в арабів летальність відрізнялась в рази. якщо припустити, що корейці справді вірно ідентифікували свого нульового пацієнта в 15-му році, та і тоді, і зараз займались реальними протиепідемічними заходами, то цифра в них може бути ближчою до реальності, ніж в Італії, де в окремих регіонах був просто колапс. корейці рапортують про 256/10822 = 2.36% (але тут важливо розуміти - смерті "з коронавірусом", чи "від коронавірусу", але таких даних в мене наразі немає). Але. Корейці зробили тільки 13 тестів на тисячу населення.

в Україні по тій же табличці 361/14195=2.54% і менше 14 тестів на тисячу населення, і поки що підстав не довіряти офіційній статистиці щодо смертності - немає. на прикладі Волині - не помер жоден пацієнт працездатного віку без супутніх захворювань (хоча в останні місяці, як і щороку, були смерті від пневмонії відносно молодих людей, але там, де взяли аналізи - тести були негативні).

але це точно ненормальне явище - досі, жодна країна не спромоглася провести тестування хоча б половини населення (максимум - це 151 тест на тисячу, але ж на прикладі України на ранок було проведено 159155 тестів, але підозр було 37052, тобто кожен позитивний тестується мінімум тричі).

так само ненормально, що досі тести дають помилковопозитивні і помилковонегативні (рос. ложнопозитивньіе) результати.

була така історія. у містечку Во Еуганео 22 лютого зафіксували першу в Італії смерть від коронавірусу (до речі, 78 років було дідулі). кількість заражених на всю країну тоді була офіційно 19 осіб. Всім 3 400 мешканцям міста (Во Еуганео), незалежно від наявності у них симптомів, зробили тести на коронавірус. Аналізи виявили вірус у 3% населення міста. На кожну людину, яка мала коронавірус з симптомами, виявили 10 носіїв без симптомів. Всіх ізолювали.

ще раз. В одному малесенькому містечку, хворих в результаті суцільного тестування виявили 3% від населення, тобто більше 100 чоловік, тобто в 5 разів більше, ніж було позитивних на всю країну на 22.02!!!

ще один "маленький" момент. Через 10 днів всіх протестували повторно, і кількість хворих знизилося на 90%. Про це розповів італійським та британським ЗМІ професор Андреа Кресанті з університету Imperial College London, який брав участь в експерименті.

ще раз скорочено. у Во Еуганео в результаті суцільного тестування був виявлений вірус в 3% населення коли лічба по цілій країні йшла на десятки. В 90% симптомів не було, і протягом 10 днів 90% одужали.

тому однозначно можна робити висновки про недостовірність статистики, зокрема й щодо летальності.

ну, і про апарати...

Згідно з інтерактивною картою медичного забезпечення, станом на 6 травня з 2 862 реанімаційних ліжок вільно 800.

За даними пресслужби ЦГЗ, задіяні 35 апаратів штучної вентиляції легень. Усього в країні 2 348 таких апаратів. 

можливо, @Waver чи @Alex S пояснять, чому результати експерименту у Во Еуганео були знехтувані більш, ніж повністю?

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, Waver сказал:

Чувак, не знаю чому і ти себе туди прирахував, але я тебе в тій четвірці-п‘ятірці не бачів... почитай три-чотири останні сторінки тієї теми і зрозумієш про що і про кого мова. 

Так на цих сторінках і мої пости є, і Нокіанові пости я без уваги не залишаю, і в темі про авіацію в оффтопі приймав участь, і один з самих активних. Усі симптоми на ліцо.

Більшість ліків ми приймаємо перорально (через рот), а вони самі знаходять хворий орган і лікують. А деякі цього не вміють або діють на весь організм. Їх вводять максимально близько до хворого органу. Тому геморой в основному лікують свічками ректально (через жопу). Так і ти хотів полікувати хворі органи, а зачепив здоровий орган (мене). Тому якщо взяв на себе роль ліків, то не встидайся називати хворих, бо здорові приймають це на свою адресу, а хворі навіть не здогадуються, що це їх лікують, а не, наприклад, нікеля. :)

п.с. @Zheny@ а й справді, ти міг би оффтоп з теми перенести десь у Флейм?

п.с.2 З цієї теж...

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок чіпування населення.

В Німеччині живе найбільша російська діаспора в Європі. І українські емігранти дуже часто живуть поруч з російськими і спілкуються в основному з ними, тому що ті ментально ближчі українцю ніж німці. А кацап, навіть гарно володіючи німецькою, дивиться російське телебачення. Тому тотальне чіпування населення - це фейк російського телебачення (читай спецслужб), а не секретна інформація з Німеччини від української емігрантки. Так працює пропаганда.

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 хвилин тому, rrid сказано:

на прикладі Волині - не помер жоден пацієнт працездатного віку без супутніх захворювань (хоча в останні місяці, як і щороку, були смерті від пневмонії відносно молодих людей, але там, де взяли аналізи - тести були негативні).

Немає абсолютно здорових людей є ті яких погано обстежували.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, nickel сказал:

А що хочеш знати? Програміст-фрілансер, живе в сусідньому будинку, їздить на Шкоді, атошник. :)

всього-на-всього?

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як ще розказувати.

Знаменитий полімеразний тест виявляє лише залишки коронавірусу,а не його живого.

Про яку достовірність може йти мова.

Так само ,про яку об'єктивність оцінювання мене двома з ларца,схожими з ліца..

Це прямо кумедно,так бояться,аби раптом мені хтось не повірив.

Заздрість вами насправді рухає,прояв ієрархічного інстинкту.

Це ж саме у вас проявляється до всіх,хто стоїть вище.

Від президента до пілота.

Ніяк не можете змиритися ,що хтось більш спритний,більш вмілий,більш розумний,більш красивий,більш багатий.

Ось на цій чорній силі і зробили більшовики революцію в 17 році.

А зараз олігархи теж нею оперують,тільки біль витончено.

Бідний Вадік,так і не здогадався,навіщо я писав йому 2+2=4.

• Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, paksivatova сказал:

всього-на-всього?

Ну так Марк Цукерберг на іншому ресурсі зареєстрований. :)

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 хвилин тому, Alex S сказано:

ДВІСТІ СТОРІНОК в темі ...в якій немає жодного дипломованого практикуючого лікаря.Який як мінімум 5 років вчився ,а потім ще три-чотири був інтерном.

по-перше, не факт, що немає.

по-друге, думки лікарів також розділились - є дипломовані мікробіологи, які стверджують, що ковід-19 не страшніший за сезонний грип, а є практикуючі кардіологи, які істрерять по повній програмі.

по-третє, в мене є родичі, які вчились на медиків, і мене хотіли запхати на фельшера в медучилище свого часу... я не дався, але знаю, що за вступ в медучилище на Західній Україні в середині 90-х тра було заплатити до 2000 умовних американських одиниць грошей (нагадаю, у вересні 1996-го ввели гривню, мінімальна ЗП була 15 гривень - менше 10 доларів), тому я знаю, скільки свиней безневинно постраждали, щоб купа трійочників зі школи отримали дипломи лікарів (як і юристів, економістів, істориків, маркетологів, більшості вчителів, і т.д.)

по-четверте, Італія дискредитувала свою медичну систему більш, ніж повністю.

тому я не бачу жодних підстав для того, щоб орієнтуватись на думку "дипломованого практикуючого лікаря" з провінційного форуму.

44 хвилин тому, Alex S сказано:

Не рийся в тих помийках, не шукай ту статистику ,кожна країна її спотворює в ту сторону в яку їй  вигідно

а от якраз ритись треба - бо мені треба приймати рішення: ходити на роботу, чи брати відпустку, щоб не заразити родину, виходити в магазин раз в тиждень чи щоразу коли є потреба, їхати у відрядження чи "шлангувати" його, виходити гуляти чи сидіти в чотирьох стінах, і т.д., і т.п. - тобто, треба оцінити реальний рівень небезпеки в першу чергу для себе й своїх близьких.

само собою, що невідоме інфекційне захворювання не сприяє просто взяти й розслабитись.

але коли ВООЗ врубало окуня, на ходу перевзувається, є вал суперечливої інформації - так чи інакше, треба приймати рішення.

і якщо ВООЗ так і далі рубає окуня, коли тільки офіційно одужавших більше мільйона - висновок напрошується, для цього не треба бути магістром чи PhD медичних наук, достатньо формальної логіки.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Формальної логіки ,що відбувається,було достатньо ще три місяці тому,коли померлих чомусь почали називати загиблими.

15 хвилин тому, Cherman сказано:

Стоп-стоп, президент -  найманий працівник, якого вибирає вся країна. Зарплата та його обслуговування з наших кишень. Політика, яку він веде, може вплинути на кожного з нас. Це невдале порівняння. 

Президент є на верхівці нашої зграї,найвищий по ходу.

А поскільки ми всі примати ,то і підсвідомо ведемо себе саме так.

І навіть айтішники теж.)

• +1 1
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім вже піздюлєй роздали? :)

• Ха-ха 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, Nokian сказал:

Знаменитий полімеразний тест виявляє лише залишки коронавірусу,а не його живого.

Про яку достовірність може йти мова.

от барани, грип цим тестом тоже діагностують https://medlabtest.ua/ru/patients/analizy/virus-grippa-tip-a-b-soskob-metodom-pcr а наш мєсний мікробіолог каже, що цей тест гамно

27 минут назад, Nokian сказал:

Так само ,про яку об'єктивність оцінювання мене двома з ларца,схожими з ліца..

Це прямо кумедно,так бояться,аби раптом мені хтось не повірив.

це ж піпєц як щось поміняє )) як тільки тобі повірять то мером виберуть мабуть, чи чого я мєлочусь, перзидентом зразу

29 минут назад, Nokian сказал:

Заздрість вами насправді рухає,прояв ієрархічного інстинкту.

Це ж саме у вас проявляється до всіх,хто стоїть вище.

Від президента до пілота.

в тебе всього навсього когнітивне спотворення, помилка проекції називаєтся :)  якщо по простому - кожен судить по собі :) 

32 минуты назад, Nokian сказал:

Ніяк не можете змиритися ,що хтось більш спритний,більш вмілий,більш розумний,більш красивий,більш багатий.

я так розумію, ти квінтесенція цих всіх чеснот ? більшість з цього залежить виключно від людини, то чому там заздрити, якщо це залежить виключно від тебе ? те, на що ти не можеш повпливати (природній розум, красота) тим більше не має смислу заздрити, бо це ні на що не впливає.  Ти Вітя все мажеш і мажеш , ну але то твої проблеми, заспокоюй себе як хочеш ))

38 минут назад, Nokian сказал:

Бідний Вадік,так і не здогадався,навіщо я писав йому 2+2=4

може й так ))) ти ж тіпа загадочний з неординарним і оригінальним мислення. Цікаво, невже всі притрушені так про себе думають ? :0016:

• Ха-ха 2
  • +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, MANJAK11 сказал:

може й так ))) ти ж тіпа загадочний з неординарним і оригінальним мислення. Цікаво, невже всі притрушені так про себе думають ? :0016:

А ще

Цитата

більш спритний,більш вмілий,більш розумний,більш красивий,більш багатий

:D

• Ха-ха 4
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, Waver сказал:

також, для певних більш цікавих цілей одночасно пробую організувати команду певних людей в Україні...

Якщо не секрет, про що мова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на рахунок Алєкса, то імхо, з крєвєтками він явно загнався, ніззя так обсирати нізашо. З іншої сторони, в мене чомусь склалось враження, що деколи він піше тверезий, деколи зовсім ні. Того і тре потім пости. Знову ж таки суджу по собі :) Бо сам колись був грєшен в подібному :) Пару раз потер, потім вирішив випившим на борду більше не заходити, щоб на слідуючий день стидно не було :) 

• Дякую! 1
  • Ха-ха 2
  • +1 4
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...