Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

15 минут назад, nickel сказал:

125 медиков, заразившихся коронавирусом, получили помощь сегодня(

Сто двадцать пять медиков за один день!!!

750’000 грн. помощи выплачено только за один день.
И еще сегодня заплатим 50’000 гривен помощи семье умершего от коронавируса водителя скорой помощи(

Всего мы с вами помогли уже 459 медикам.
Судя по всему, нам может не хватить уже собранных 7’500’000 гривен(

Сделайте репост, пожалуйста!
Это реально может сильно помочь.

Сайт для помощи медикам:
https://helpdoctors.com.ua

А депутатікі від зе і по не хочуть на місяць відмовитись від зарплат і допомогти медикам? Чи не попіздити той самий місяць? пздц товаріщі... Чи олігархи.. що для них 7 лямів... От тому і не хожу на вибори, бо вони всі підараси. дякую за увагу.

Змінено користувачем AnimaNoir
  • Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, nickel сказано:

125 медиков, заразившихся коронавирусом, получили помощь сегодня(

Сто двадцать пять медиков за один день!!!

750’000 грн. помощи выплачено только за один день.
И еще сегодня заплатим 50’000 гривен помощи семье умершего от коронавируса водителя скорой помощи(

Всего мы с вами помогли уже 459 медикам.
Судя по всему, нам может не хватить уже собранных 7’500’000 гривен(

Сделайте репост, пожалуйста!
Это реально может сильно помочь.

Сайт для помощи медикам:
https://helpdoctors.com.ua

Це п**дец..... Кому війна, кому мати рідна))) Три"БІДНИХ" чувака, замутили збір коштів, через свій монобанк))) Чому б їм самим не спонсорувати?)))  

Ми знаємо точно: що б не відбувалося в нашій країні, як би важко нам не було, ми, українці, маємо величезне серце і неймовірно щедру душу. А ще у нас є одна відмінна риса – ми можемо об'єднуватися навколо спільної ідеї або проти спільного ворога. Так вийшло, що сьогодні у нас є спільний ворог і він зазіхає на найцінніше, що у нас є – наших матерів, батьків, дідусів і бабусь. (с)

Виділено жирним шрифтом на самому сайті))))) Психологи, матері їх перековінька))))

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, AnimaNoir сказано:

А депутатікі від зе і по не хочуть на місяць відмовитись від зарплат і допомогти медикам?

Депутатики зара затягнули пояси, зарплатня ж урізана)))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 minutes ago, bublik007 said:

Це п**дец..... Кому війна, кому мати рідна))) Три"БІДНИХ" чувака, замутили збір коштів, через свій монобанк))) Чому б їм самим не спонсорувати?)))  

Ми знаємо точно: що б не відбувалося в нашій країні, як би важко нам не було, ми, українці, маємо величезне серце і неймовірно щедру душу. А ще у нас є одна відмінна риса – ми можемо об'єднуватися навколо спільної ідеї або проти спільного ворога. Так вийшло, що сьогодні у нас є спільний ворог і він зазіхає на найцінніше, що у нас є – наших матерів, батьків, дідусів і бабусь. (с)

Виділено жирним шрифтом на самому сайті))))) Психологи, матері їх перековінька))))

Ці бідні чуваки спонсорнули в цю справу мільйон на трьох. Більше 1,5 мільйона дали віза та мастеркард. 

Гороховський, Яценко і ще якісь шльоцики також замутили ще один фонд на кілька мільйонів своїх грошей, за які купують апарати ЕКМО та інше обладнання для лікарень.

ХЗ чи правда, це все зі слів Гороховського.

• Дякую! 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, yu2007 сказано:

Ці бідні чуваки спонсорнули в цю справу мільйон на трьох. Більше 1,5 мільйона дали віза та мастеркард. 

Гороховський, Яценко і ще якісь шльоцики також замутили ще один фонд на кілька мільйонів своїх грошей, за які купують апарати ЕКМО та інше обладнання для лікарень.

Те, що гроші збирають через особистий ресурс платіжний, тебе не смутило)) Вкласти лімон на трьох, і "вийняти"

потім , як мінімум, не один лімон, кожному))) Задовбала гра на патріотизмі, і ".... величезне серце і неймовірно щедру душу." (с)

8 хвилин тому, yu2007 сказано:

ХЗ чи правда, це все зі слів Гороховського.

Ото ж бо)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 minutes ago, bublik007 said:

Те, що гроші збирають через особистий ресурс платіжний, тебе не смутило)) Вкласти лімон на трьох, і "вийняти"

потім , як мінімум, не один лімон, кожному))) Задовбала гра на патріотизмі, і ".... величезне серце і неймовірно щедру душу." (с)

Ото ж бо)))))

Я не спеціаліст по видурюванню грошей з населення, можливо ви розбираєтесь в цьому краще за мене)))

Використання власного ресурсу для збору коштів мене не збентежило. На сайті є перелік медпрацівників (посади) з різних населених пунктів, які вже отримали гроші, в тому числі і в Луцьку (Духневич ніби не фігурує). З зібраних 7,5 "лімонів" вже витрачено 2,8. Думаю, ще не одна сотня медиків в Україні підхоплять вірус. Тому як їм вдасться вийняти з решти суми "не один лімон кожному" я щось не можу зрозуміти.

Якщо що, то банкстерів я, м'яко кажучи, недолюблюю. Як і гру на почуттях людей. Але в цьому випадку чомусь переконаний, що зібрані гроші ніхто не збирається скомуніздити.

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, yu2007 сказано:

Я не спеціаліст по видурюванню грошей з населення, можливо ви розбираєтесь в цьому краще за мене)))

Та ні, не думаю, що краще за Вас))))

6 хвилин тому, yu2007 сказано:

Тому як їм вдасться вийняти з решти суми "не один лімон кожному" я щось не можу зрозуміти.

Не буду Вам читати лекцію, відносно ЯК, і НЕ ОДИН....

10 хвилин тому, yu2007 сказано:

Але в цьому випадку чомусь переконаний, що зібрані гроші ніхто не збирається скомуніздити.

Ніхто їх не скомуніздить, де я таке писав?))))))) Люди просто зароблять свій "маленький процент на поступленях, і все))))
Сенс написаного мною вище, я пояснив-  Задовбала гра на патріотизмі, і ".... величезне серце і неймовірно щедру душу." (с) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, bublik007 said:

Ніхто їх не скомуніздить, де я таке писав?))))))) Люди просто зароблять свій "маленький процент на поступленях, і все))))

Здається ви писали інше:

45 minutes ago, bublik007 said:

Вкласти лімон на трьох, і "вийняти"

потім , як мінімум, не один лімон, кожному))

Це і є маленький процент на поступленнях? О_о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 хвилин тому, yu2007 сказано:

Це і є маленький процент на поступленнях? О_о

Так)))) 

Ви не в курсі, що гроші на подібних рахунках, можуть прокрутитись, і на цьому баки заробляють певний відсоток?))) 

Я не заздрю чужій кмітливості, на рахунок "підзаробити", просто не люблю, коли з людей , в черговий раз, роблять дурнів)))

• +1 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 minutes ago, bublik007 said:

Так)))) 

Ви не в курсі, що гроші на подібних рахунках, можуть прокрутитись, і на цьому баки заробляють певний відсоток?))) 

Я не заздрю чужій кмітливості, на рахунок "підзаробити", просто не люблю, коли з людей , в черговий раз, роблять дурнів)))

Ні, не в курсі. Не маю економічної освіти і ніколи не працював в фінустановах. Ви ж, певно, розумієтесь на прокрутках не з кіно, а з реального життя?))

І коли вони це встигнуть зробити, якщо вже більше третини бюджету "потрачено"? А з такими темпами захворюваності серед медиків гроші закінчаться дуже швидко.

П.С. Радив би почитати, що собою являє той банк на букву М, звідки взявся, які умови пропонує і якими методами оперує на фінансовому ринку...

Змінено користувачем yu2007
  • Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, yu2007 сказано:

П.С. Радив би почитати, що собою являє той банк на букву М, звідки взявся, які умови пропонує і якими методами оперує на фінансовому ринку..

Дякую, я в курсі справи , відносно того М))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен такий фонд має повне право використовувати до 20% від зібраних коштів на власні потреби. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, bublik007 сказал:

Ти зараз як той маленький хлопчик.

Перед новим роком на пошту надходить лист без адреси Діду Морозу від маленького хлопчика. Працівники пошти порадились і, позаяк доправляти того листа було нікуди, вирішили його прочитати.
“Здрастуй дідусю Морозе! Живу я бідно, тата з мамою не маю, сирота я. Живу з дідом Васею, у нього маленька пенсія, та й п’є він, а моє пальтечко стареньке — мале зовсім, черевики подерлись, а рукавички я загубив. На вулиці — зима. Мені холодно, вийти погуляти ні в чім. Ось я й вирішив написати тобі листа. Ти ж приносиш усім подарунки на Новий рік, то чи не міг би ти й мені прислати в подарунок нове пальто, черевики й рукавички?”
Прочитали працівники пошти листа, поплакали й вирішили зібрати грошей і купити малому в подарунок на Новий рік усе, чого він просив.
Зібрали грошей, хто скільки дав. Купили пальто, черевики, а на рукавиці грошей не стало!
Завернули все це в пакета й віднесли малому, начебто від Діда Мороза, з почуттям глибокого задоволення! За день на пошту надходить лист від малого — Діду Морозу, працівники відкривають і читають:
“Здрастуй дідусю Морозе! Спасибі тобі велике за подарунки, я такий радий! Усе нове, й тепле, й гарне! Пальто саме на мене, й черевики добрі, а рукавиці мабуть ті курви на пошті поцупили!”

• Дякую! 1
  • Ха-ха 4
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, nickel сказано:

Ти зараз як той маленький хлопчик.

Дякую за пізнавальну історію))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МОЗ повідомляє: 

В Україні зафіксовано 8125 випадків коронавірусної хвороби COVID-19 

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 25 квітня в Україні 8125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 201 летальний, 782 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 478 нових випадків.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

Вінницька область — 377 випадків;
Волинська область — 212 випадки;
Дніпропетровська область — 240 випадків; 
Донецька область — 27 випадків;
Житомирська область — 337 випадків;
Закарпатська область — 286 випадків;
Запорізька область — 171 випадок;
Івано-Франківська область — 700 випадків;
Кіровоградська область — 306 випадків;
м. Київ — 1159 випадків;
Київська область — 519 випадків;
Львівська область — 317 випадків; 
Луганська область — 28 випадків;
Миколаївська область — 103 випадки;
Одеська область — 183 випадки;
Полтавська область — 169 випадків;
Рівненська область — 483 випадки;
Сумська область — 94 випадки;
Тернопільська область — 565 випадків;
Харківська область — 125 випадків;
Херсонська область — 79 випадків;
Хмельницька область — 66 випадків;
Чернівецька область — 1308 випадків;
Черкаська область — 249 випадків;
Чернігівська область — 22 випадки.

Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 25 квітня 2020 року до Центру надійшло 1451 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 23969 повідомлень про підозру на COVID-19.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

темпы роста падают, 5,8%, при 5 говорили карантин ослабят.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба почекати днів 10 після Паски

Якщо дійсно буде падати, і фанатіки не заразяться, буде супер.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розповідь 70 річного волинянина.

На що він звертає увагу.

https://konkurent.ua/publication/56586/bilshe-strahu-anizh-hvorobi-70-richniy-volinyanin-rozpoviv-yak-poborov-koronavirus/

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, Nokian сказано:

На що він звертає увагу.

https://konkurent.ua/publication/56586/bilshe-strahu-anizh-hvorobi-70-richniy-volinyanin-rozpoviv-yak-poborov-koronavirus/

Позитивний дідуля :D 

Цитувати

За нами приїхав син чоловіка, того, який також мав коронавірус і вже помер. ...

Цитувати

говорить Віктор, – Більше страху, аніж тієї хвороби. Я її не відчував. 

Змінено користувачем Ukrainec
  • Ха-ха 2
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Nokian сказал:

На що він звертає увагу.

Шо ж ти береш одиничні випадки.

То знайди ссилки людей шо повмирали.

Дехто і рак останньої стадії перемагає.. Але за 90% людей вмирають

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Позитивний дідуля

І звати його-Віктор)))) 

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо той , померлий , царство небесне., напевно таки не був позитивним.

Щойно, bublik007 сказано:

І звати його-Віктор)))) 

В переможців рани заживають швидше.)

Факт.

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
  • +1 1
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 minutes ago, Nokian said:

Факт

Та все ж заразити інших вони встигають((

//Другий померлий хворий на коронавірус у Нововолинську, 75-річний чоловік, лежав у терапії Нововолинської центральної лікарні через щорічне лікування професійного шахтарського захворювання. 

Рідні й подумати не могли, що він зможе інфікуватися COVID-19 та вважають, що медики допустили халатність//

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 хвилин тому, Nokian сказано:

Бо той , померлий , царство небесне., напевно таки не був позитивним.

Факт.

Дай Боже, дай Боже....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто подивіться на кількість плюсів під відео

• -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...