xc90 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 07:43 Поділитися #11551 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 07:43 14 minutes ago, weldermaster said: Не в імбецилах справа. Має бути логічний порядок дій. Бо потім видається міжнародний сертифікат. А по факту особу яку кололи не ідентифікували. Невже так важко перевірити особу? Хоча для України це може і нормально. Я розумію про що мова. Більше того - в травні і мене цей факт здивував трохи. Повторюсь, для себе вирішив: хто хоче вакцинуватись і жити спокійно - той вакцинується і назве все правильно. Інші ж - знайдуть лазєйкі при будь яких розкладах. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xc90 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 08:33 Поділитися #11552 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 08:33 (змінено) Наштовхнувся на новину, що чотири скандинавські авіалінії з понеділка більше не будуть вимагати від пасажирів, що літають між Данією, Норвегією і Швецією, носити маски на борту своїх літаків і зацікавився свіжими даними по Швеції (так як минулого року антивакси часто згадували про їх "особливий" шлях). Отже, Враховуючи громадян менше 18 років - думаю, можна сміливо вважати рубіж в 80% подоланим. Причому, бустерну дозу, якою тут лякає один персонаж - Швеція наразі вводить лише для окремих груп населення (а не як Ізраїль з так собі результатом). Висновки, як мені здається, дуже прості - будуть країни, які обрали цивілізований варіант розвитку подій. І будуть країни, які впадатимуть в крайнощі або з бустерами, або просто з низьким відсотком вакцинованих і колапсом медичної системи. Ну, а щоб далеко не ходити - візьмемо сусідню країну з практично такою ж кількістю населення. 18 жовтня 2021 Україна - 15579 нові випадки, 538 померло Польща - 1536 нові, 3 смерті І це при 50%+ вакцинованих в них. Змінено 19 Жовтня, 2021 в 08:43 користувачем xc90 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 09:14 Поділитися #11553 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 09:14 12 годин тому, weldermaster сказано: Як так ??? Колють вакцину всім підряд і не перевіряють особу ??? я ще не бачив "дибіла", який добровільно 10 раз буде собі колоти вакцину...хоча... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 09:45 Поділитися #11554 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 09:45 (змінено) 1 час назад, xc90 сказал: Ну, а щоб далеко не ходити - візьмемо сусідню країну з практично такою ж кількістю населення. 18 жовтня 2021 Україна - 15579 нові випадки, 538 померло Польща - 1536 нові, 3 смерті І це при 50%+ вакцинованих в них. В мене показує Yesteday, тоєсть вчора 18 жовтня Україна - 177 Польща - 3 Але зацікавили інші колонки - deaths/1M pop. Україна - 1,401 Польща - 2,014 total deaths Україна - 60810 Польща - 76115 Розшифруйте мені ці дві колонки. Бо як я зрозумів в нас кращі результати чим в поляків. Змінено 19 Жовтня, 2021 в 09:46 користувачем weldermaster 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 09:57 Поділитися #11555 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 09:57 (змінено) Сьогодні Польща +64. Цікаво в них виходить 17.10 - 1 18.10 - 3 19.10 - 64 Змінено 19 Жовтня, 2021 в 09:59 користувачем weldermaster Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xc90 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 10:00 Поділитися #11556 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 10:00 11 minutes ago, weldermaster said: Spoiler В мене показує Yesteday, тоєсть вчора 18 жовтня Україна - 177 Польща - 3 Але зацікавили інші колонки - deaths/1M pop. Україна - 1,401 Польща - 2,014 total deaths Україна - 60810 Польща - 76115 Розшифруйте мені ці дві колонки. Бо як я зрозумів в нас кращі результати чим в поляків. Тут приводу гордитись особливо немає. Дані беруться від початку пандемії. Польща хоч і показала ніби гірші результати (треба довго вивчати причини) - зараз йде вперед, а ми топчемось на ряду з іншими постсовєцькими країнами. 2 minutes ago, weldermaster said: Сьогодні Польща +64 Якщо навіть порівняти з гугловими українськими 177-ма - то різниця майже в 3 рази. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xc90 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 12:00 Поділитися #11557 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 12:00 (змінено) Станом на ранок 19 жовтня у ковідному шпиталі, що у селі Тарасове (відомому як госпіталь у Боголюбах) перебувало 14 вакцинованих хворих. Про це повідомляє речник Волинської обласної клінічної лікарні Андрій Гнатюк. За даними медзакладу, шестеро із 14 вакцинованих хворих отримали одну дозу вакцини, восьмеро – дві. Додають також, що усі вакциновані хворі, що перебувають у Боголюбах, – з неважким перебігом і жоден із них не був у реанімації. Spoiler Нагадаємо, сьогодні, 19 жовтня, у госпіталі в Боголюбах зафіксували найбільші показники за осінь 2021 року. Станом на ранок у стаціонарі перебували 169 пацієнтів (за минулу добу поступили 25). Під високими потоками кисню - 121 людина, в реанімації - 10, 3 - під апаратами ШВЛ. Виписали 12 пацієнтів. Всього в стаціонарі 178 ліжок, під'єднаних до високого кисню. Змінено 19 Жовтня, 2021 в 12:02 користувачем xc90 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 13:39 Поділитися #11558 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 13:39 1 час назад, xc90 сказал: Станом на ранок 19 жовтня у ковідному шпиталі, що у селі Тарасове (відомому як госпіталь у Боголюбах) перебувало 14 вакцинованих хворих. Таку інформацію не можна поширювати. В цілях національної безпеки така інформація повинна бути засекречена. Після вакцин не хворіють! 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 13:53 Поділитися #11559 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 13:53 (змінено) @weldermaster вже обговорювали. наші і без коронавірусу виздихали. тому така висока смертність в більш розвинених країнах. в них косить тих, які в нас через спосіб життя/медицину і тд повмирали давно. да і статистика польська, думаю, більш правдива. Змінено 19 Жовтня, 2021 в 13:55 користувачем Dima4s Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 19:27 Поділитися #11560 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 19:27 23 годин тому, weldermaster сказано: Увага! Ці данні ніхто не перевіряє. Паспорт не потрібний !!! Можеш назватися хоч Вася Пупкін. На що це ви натякаєте? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 19:28 Поділитися #11561 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 19:28 23 годин тому, MANJAK11 сказано: ггг, дивно тоді, чому ще немає платної послуги, від лигарів, приміром, *вколюся замість тебе* і хєр хто докопаєтся, все офіційно Ринок послуг в Україні не розвинений. Десь попадалась новина, що в центральній Європі ціна на таке була десь 100Є. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 19:31 Поділитися #11562 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 19:31 10 годин тому, xc90 сказано: Швецією, носити маски на борту своїх літаків і зацікавився свіжими даними по Швеції (так як минулого року антивакси часто згадували про їх "особливий" шлях). Ви взагалі за новинами слідкували? Шведи взагалі забили на пандемію. Я з них в шоці був, коли вони не воодили локдауни і не носили маски. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 19:32 Поділитися #11563 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 19:32 10 годин тому, Bliksss сказано: я ще не бачив "дибіла", який добровільно 10 раз буде собі колоти вакцину...хоча... Скоро побачите. 3-й бустер на підході. А далі по накатаній Бустерной дозой вакцины от коронавируса в Литве в скором времени начнут прививать всех жителей. Читать далее: https://www.delfi.lt/ru/news/live/delfi-glavnoe-litva-gotovitsya-k-revakcinacii-v-latvii-nebyvalyj-skachok-covid-minsk-zapolonili-migranty.d?id=88422945 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 19:34 Поділитися #11564 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 19:34 7 годин тому, xc90 сказано: Станом на ранок 19 жовтня у ковідному шпиталі, що у селі Тарасове (відомому як госпіталь у Боголюбах) перебувало 14 вакцинованих хворих. Додають також, що усі вакциновані хворі, що перебувають у Боголюбах, – з неважким перебігом і жоден із них не був у реанімації. Та ну, з не важким перебігом в ковідному шпиталі на стаціонарі. На кого це розраховано? 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 20:07 Поділитися #11565 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 20:07 6 часов назад, weldermaster сказал: Таку інформацію не можна поширювати. В цілях національної безпеки така інформація повинна бути засекречена. Після вакцин не хворіють! Хворіють... І не тільки в нас, імунна система в кожного різна, в когось антитіль більше, і взагалі не захворіє, хтось - захворіє навіть відразу після хвороби повторно,, та от тільки ніхто з вакцинованих не був навіть під киснем, і, тим більше - в реанімації, в статті то є. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 20:17 Поділитися #11566 Опубліковано 19 Жовтня, 2021 в 20:17 5 минут назад, AgentSmith13 сказал: Хворіють... І не тільки в нас, імунна система в кожного різна, в когось антитіль більше, і взагалі не захворіє, хтось - захворіє навіть відразу після хвороби повторно,, та от тільки ніхто з вакцинованих не був навіть під киснем, і, тим більше - в реанімації, в статті то є. Ви розумієте що таке пропаганда? Зараз основна ціль всіх загнати на вакцину. Головне результат. І для цього можна трішки і прибрехати. Тому вакциновані не хворіють. Ну може десь і хворіють але не в нас, не в Україні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xc90 Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 05:00 Поділитися #11567 Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 05:00 (змінено) 9 hours ago, Zelensky said: Та ну, з не важким перебігом в ковідному шпиталі на стаціонарі. На кого це розраховано? Явно не на тих, хто пише тут про нанороботів - нанітів 9 hours ago, Zelensky said: Ви взагалі за новинами слідкували? Шведи взагалі забили на пандемію. Я з них в шоці був, коли вони не воодили локдауни і не носили маски. Я хіба не так сказав? Всі антивакси уповали на шведів і казали, що от-от шведи доведуть правильність свого шляху. Не тільки за новинами слідкував, а ще й за парою додіків тут. Тільки коли порівняли надлишкову смертність шведів із сусідами - чомусь притихли. В будь якому разі - тепер шведи вакциновані 80%+, а ти гадай далі, коли наступить червона зона на Волині і наскільки вона буде довгою. Один гуморист-самоучка сарказнічає, що то має бути засекречено (хоча сам вакцинувався, щоб податись на багатші краї), другий не вміє в довгі речення, тому тупить на кожному кроці - хороша компанія антиваксів зібралась. Навіть ррід - і той вже примовк, мб вишуковує зручні графіки. Змінено 20 Жовтня, 2021 в 05:00 користувачем xc90 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 06:39 Поділитися #11568 Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 06:39 Розказує кума. Що в них на роботі колега відмовляється вакцинуватися (але це школа і вчителів зобов'язали), то вона відмовляється "з релігійних" мотивів. Мовляв, батюшка в церкві сказав, що їм чіп вживлять. Кажу, треба було їй магніт порадити купити. Ну, про користь чіпа я вже сказав. Вчора дома зафіксував 4G+ швидкість на телефоні! До того тільки максимально 4G була. От мені цікаво. Про тих дятлів, які вірять в чіпи і тому подібну нерозумну єрєсь. Якби (не дай Бог), життя їхнього члена родини залежало від того ж чіпа? Автономного серцевого клапана, чіпа, який вживляється в мозок, щоб людина могла чути, бачити і т.п. Щоб вони тоді сказали? 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 06:47 Поділитися #11569 Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 06:47 7 хвилин тому, Zheny@ сказано: Щоб вони тоді сказали? я би більше хвилювався за те, що люди з вавкою в голові, в школі працюють 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 07:03 Поділитися #11570 Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 07:03 (змінено) 18 минут назад, alexvvv сказал: я би більше хвилювався за те, що люди з вавкою в голові, в школі працюють Школа тут не причому. Ну не хоче людина вакцинуватися. Просто не хоче. Тому і тролить керівництво. Діти ж не вакциновані. І більшість батьків тих дітей також не вакциновані. А вони, вчителя, що самі рижі ? Змінено 20 Жовтня, 2021 в 07:08 користувачем weldermaster Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 07:09 Поділитися #11571 Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 07:09 19 хвилин тому, alexvvv сказано: я би більше хвилювався за те, що люди з вавкою в голові, в школі працюють Страшно... бо вони скрізь працюють. І це теж страшно. Уяви, що то лікар, наприклад. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 07:09 Поділитися #11572 Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 07:09 5 хвилин тому, weldermaster сказано: Школа тут не причому. Ну не хоче людина вакцинуватися. Просто не хоче. Тому і тролить керівництво. Скажи, що ти невдало пожартував, бо інакше я тебе (для себе) причислю до неадекватів. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 07:33 Поділитися #11573 Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 07:33 22 хвилин тому, weldermaster сказано: Діти ж не вакциновані. І більшість батьків тих дітей також не вакциновані. А вони, вчителя, що самі рижі ? дітей з певного віку також вакцинуватимуть. Німці вже вакцинують. А вчителі не рижі - це вимога держави. Як і лікарі. І що значить тролити керівництво? Там вимога, або вакцинація, або сидиш на віддаленому і ЗП 70%. А тепер поясни, що таке приморочене, яке вірить в чіп у вакцині, може розумного навчити дітей? 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 07:41 Поділитися #11574 Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 07:41 2 минуты назад, Zheny@ сказал: дітей з певного віку також вакцинуватимуть. Німці вже вакцинують. А вчителі не рижі - це вимога держави. Як і лікарі. І що значить тролити керівництво? Там вимога, або вакцинація, або сидиш на віддаленому і ЗП 70%. А тепер поясни, що таке приморочене, яке вірить в чіп у вакцині, може розумного навчити дітей? 1) чому в нас ще не вакцинують дітей як німці? І скільки батьків дозволять це робити? 2) так може вони і хочуть посидіти на віддаленому. Тих 30% вони спокійно доберуть репетиторством. 3) а чіп - це просто тролять. Робити не має що, тому і тролять. По факту це бунт. Не знаю чому, але бунт. Можливо на фоні соціальної несправедливості. Можливо просто все заібало і хочеться на море ). Ставтеся до цього спокійно. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 07:45 Поділитися #11575 Опубліковано 20 Жовтня, 2021 в 07:45 1 хвилина тому, weldermaster сказано: 1) чому в нас ще не вакцинують дітей як німці? І скільки батьків дозволять це робити? Всі, хто отримав планові щеплення і вакцинувався сам. 1 хвилина тому, weldermaster сказано: 2) так може вони і хочуть посидіти на віддаленому. Тих 30% вони спокійно доберуть репетиторством. Я свою дитину до такого "педагога" не відправлю. А розумні репетиторством і так мають. 2 хвилин тому, weldermaster сказано: 3) а чіп - це просто тролять. Робити не має що, тому і тролять. Ти на приколі? Це батюшка в церкві таке чеше! Це реалії, а не тролінг! 3 хвилин тому, weldermaster сказано: По факту це бунт. Не знаю чому, але бунт. Можливо на фоні соціальної несправедливості. Можливо просто все заібало і хочеться на море ). Ставтеся до цього спокійно. Багато дозволяти стали, от і бунт. Кому хочеться на море, той вакцинується і їде. Або туди де не вимагають вакцинації. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти