Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

сказочний довбойоб потінційний інтелектуал

Та вже викрили ваші фейки не спротивляйтесь.

https://www.gov.il/ru/departments/news/fake-efficacy

Министерство здравоохранения опубликовало Отчет об эффективности вакцины против коронавируса в Израиле, подготовленный Отделением эпидемиологии Министерства здравоохранения, который отображает данные, собранные в Израиле до 13.02.21.

При определении эффективности вакцины измеряется риск заражения болезнью среди людей, вакцинированных двумя дозами вакцины, по сравнению с людьми, которые не были вакцинированы вообще. Согласно самым последним данным, установлено, что вакцина очень эффективна в отношении заболеваемости, тяжелого течения заболевания, госпитализаций и смертности.

Эффективность вакцины через 14 дней после получения второй дозы вакцины:

• 95,8% в предотвращении количества случаев заболевания.
  • 98,0% в предотвращении заболеваний с высокой температурой и / или респираторными симптомами.
  • 98,9% в предотвращении госпитализаций в следствие коронавируса.
  • 99,2% в предотвращении развития тяжелых заболеваний, вызванных коронавирусом.
  • 98,9% в предотвращении смертности от коронавируса..

Вывод: процент эффективности вакцины от коронавируса очень высок. Вакцина эффективна и безопасна!

• Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано
36 минут назад, Zelensky сказал:

Ваші є питання для вас: вакциновують тільки 10 днів?

Вірус діагностують тільки 10 днів?

Всі померлі за 10 днів порівнюються до всіх померлих за 100 днів вакцинації?

І ще потенційні власники зелених паспортів - це не лише вакциновані.

Пруфи з сайту міністерства охорони здоров'я за померли 76 вакцинованих за 10 днів будуть? Чи фейкометальник?

я десь щось стверджував чи доказував ? то ти робиш дебільні висновки з очевидних речей, я лише з тебе ржу :0016: Переливати з пустого в порожнє, не бачу смислу )) Й повторювати одне й те ж саме теж. Повторю тобі останній раз, ти сам собі щось придумав, на основі цього придуманого зробив дибільні висновки й тепер тичеш мені ці дибільні висновки. Ще й фейкометальником обзиваєшся, ніби то я тобі хоч якісь дані наводив чи стверджував, що вони правдиві :0016: Узбагойся й випий свій Антисрес :0016:

Опубліковано
59 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Повторю тобі останній раз, ти сам собі щось придумав, на основі цього придуманого зробив дибільні висновки й тепер тичеш мені ці дибільні висновки.

ви втратили зв"язок між постами в цій темі.

Нагадаю, про 10 днів і 38% не я писав. Ці числа придумані і абсурдні, як ви виразились:

1 година тому, MANJAK11 сказано:

сам собі щось придумав, на основі цього придуманого зробив дибільні висновки й тепер тичеш мені ці дибільні висновки.

• -1 1
Опубліковано
2 минуты назад, Zelensky сказал:

ви втратили зв"язок між постами в цій темі.

Нагадаю, про 10 днів і 38% не я писав. Ці числа придумані і абсурдні, як ви виразились:

не треба комусь приписувати своїх вад :D Я теж про це не писав, я лише показав, як це рахуєтся, коли ти возмущався, звідки взялась ця цифра ))

Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

не треба комусь приписувати своїх вад :D Я теж про це не писав, я лише показав, як це рахуєтся, коли ти возмущався, звідки взялась ця цифра ))

я навів факти, які показують абсурдність тієї фейкової статті дав докази з сату МОЗ Ізраілю. А ви що навели чим підкріпили свої слова?

• -1 1
Опубліковано
7 минут назад, Zelensky сказал:

я навів факти, які показують абсурдність тієї фейкової статті дав докази з сату МОЗ Ізраілю. А ви що навели чим підкріпили свої слова?

о, серйозно ? які факти ти навів ? ти вмієш читати на івриті ? я не вмію. Стаття є російською, а розшифровку графіків я не знайшов російською, щоб можна було перевірити для себе реальність цих безапеляційних заяв

Опубліковано
8 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

щоб можна було перевірити для себе реальність цих безапеляційних заяв

Вакцинація в Ізраїлі триває з 20 грудня 2020 року.

Пруф з сайту МОЗ Ізраілю. Івриту знати не треба:

https://data.gov.il/dataset/covid-19/resource/57410611-936c-49a6-ac3c-838171055b1f/download/vaccinated-per-day-2021-03-02.csv

Ррід написав, що за весь час померло 99 вакцинованих в Ізраїлі і 76 померлих вакцинованих за 10 днів. Рілі? А ви виявляється наївна людина.

Не верю (с).

• -1 1
Опубліковано
12 минут назад, Zelensky сказал:

Вакцинація в Ізраїлі триває з 20 грудня 2020 року

думаєш сам факт вакцинації без даних захворівших, померлих і проценту вакцинованих з цих чисел, за цей же період, має якусь смислову нагрузку ? ))

Опубліковано
Щойно, MANJAK11 сказано:

думаєш сам факт вакцинації без даних захворівших, померлих і проценту вакцинованих з цих чисел, за цей же період, має якусь смислову нагрузку ? ))

Злив зараховано. Бережіться і носіть маски від коронавірусу бо те, що ви перехворіли не рятує вас від ризику захворіти повторно. Ррід показав, що смертність 38%

• -1 1
Опубліковано
1 минуту назад, Zelensky сказал:

Злив зараховано. Бережіться і носіть маски від коронавірусу бо те, що ви перехворіли не рятує вас від ризику захворіти повторно. Ррід показав, що смертність 38%

Я все чекав, коли ж ти це напишеш :D таки точно потенційний інтелектуал :0016: 

Опубліковано (змінено)

Ось дані надані уніврситетом Джона Хопкінса, які показують, наскільки швидко Ізраль набуває стадний імунітет і зменшує кількість щоденних виявлених випадків захворювання Ковід-19, порівняно з іншими країнами:

_118056278_cases_vs_mobility-1.png

Змінено користувачем Zelensky
Опубліковано (змінено)
1 година тому, MANJAK11 сказано:

о, серйозно ? які факти ти навів ? ти вмієш читати на івриті ? я не вмію.

То прочитайте українською:

Після масової вакцинації кількість заражень Covid в Ізраїлі різко впала

Змінено користувачем Zelensky
Опубліковано

У Туреччині почалась сильна хвиля коронавірусних захворювань. І все тому, що вони послабили антикарантинні заходи і недостатньо вакцинували населення.

Отже маски, вакцини (якісні) - діють проти коронавірусу.

Коронавирус в Турции: власти пытаются сдержать новую волну и обещают жесткие меры

"Недавний рост числа заражений и смертей, особенно в крупных городах, вынуждает нас снова ужесточить антивирусные меры", - заявил президент Турции Реджеп Тайип Эрдоган на пресс-конференции после заседания правительства.

Причиной роста заражаемости многие считают открытие в начале марта кафе и ресторанов, на которое власти пошли, чтобы помочь экономике. Еще в середине марта Эрдоган говорил, что правительство не собирается ужесточать карантинные меры.

Оппозиция и некоторые медики призывали ужесточить локдаун еще на прошлой неделе. Мэр Стамбула Экрем Имамоглу в разговоре с Би-би-си тогда отметил, что около миллиона жителей города на тот момент ежедневно пользовались общественным транспортом. Количество людей, передвигавшихся по городу, он назвал "сумасшедшим".

Опубліковано

Отож,послабили,і відразу хвиля.

А білоруси не вводили,відповідно і послабити нема чого.

І хвилю нема до чого прив'язати.

От халепа.

Ще не набридло вам переливати з пустого в порожнє?

• -1 1
Опубліковано
57 minutes ago, Nokian said:

Отож,послабили,і відразу хвиля.

А білоруси не вводили,відповідно і послабити нема чого.

І хвилю нема до чого прив'язати.

От халепа.

Ще не набридло вам переливати з пустого в порожнє?

Ну давай ше на москалів або Бірму подивимося :D

Будь трошки послідовним, скажи нам краще, що там по Швеціях і Британіях? :) 

• +1 1
Опубліковано

В мене є НАБАГАТО  нагальнішв та цікавіші питання,чим перейматися скільки СТАРИХ,НАДСТАРИХ  товстунів захворіє сезонним грипом у Швеції, скільки у Британії, США і тд.

Начебто від цього у моєму житті щось зміниться.

Та у житті тих ,що переживають так само ніц не зміниться,окрім підвищених витрат на туалетний папір та антидепресанти 

Хоча продавці антидепресантів таки отримають в результаті ДОВІЧНИХ клієнтів та овердофіга прибутку.

• -1 1
Опубліковано
On 21.02.2020 at 13:02, Nokian сказано:

Все таки це явище заслуговує на окрему тему, оскільки має далекойдучі  наслідки як в економіці,так і в геополітиці.

2 годин тому, Nokian сказано:

В мене є НАБАГАТО  нагальнішв та цікавіші питання,чим перейматися скільки СТАРИХ,НАДСТАРИХ  товстунів захворіє сезонним грипом у Швеції, скільки у Британії, США і тд.

Начебто від цього у моєму житті щось зміниться.

• Ха-ха 3
Опубліковано
On 16.04.2021 at 23:22, Vadimm сказано:

карочь, для статистики чим більша біг дата тим краще, а тут 38% виведено зі смертності за 10 днів. Може десь є графік як змінюється цей відсоток з плином часу і збільшенням вакцинованих повністю?

Ти схватився за ті 38% і тільки по ним судиш про ефективність. Тобто з інфи, зібраної протягом 10 днів. І тільки по відсотку померлих вакцинованих із загального числа померлих від корони за період 10 днів.

а по чому ж судити, як не по

On 16.04.2021 at 23:22, Vadimm сказано:

відсотку померлих вакцинованих із загального числа померлих від корони за період 10 днів.

???

на жаль, МОЗ Ісраєлю НЕ публікує такої статистики на англіцкій чи рузькій мові - ні за 1, ні за 10, ні за 110 днів, ні з гафіками, ні без :(

тому мушу користати тою інформацією, яку знайшов. поки її спростувань не було видно, скільки б Шльомофони не кричали...

поки "спростована" тільки цифра 271, в сторону зменшення до "лише 175", щодо числа померлих спростувань я не бачив.

ну, і 3.3 млн. чол (із загальної чисельності до 10млн.) мало б бути достатньо, щоб вважатись достатньо "біг" дата :)

Опубліковано
26 хвилин тому, rrid сказано:

на жаль, МОЗ Ісраєлю НЕ публікує такої статистики на англіцкій чи рузькій мові - ні за 1, ні за 10, ні за 110 днів, ні з гафіками, ні без :(

тому мушу користати тою інформацією, яку знайшов.

Ця інформація спростована МОЗ Ізраїлю. Я давав лінк на російській мові. Там сказано, що це фейк.

Заперечень окрім Рідової кричалки немає. 38% там і близько немає. Є числа вище 90%.

Опубліковано

Я вже давно пристосувався до цих змін ,а дешевого самоствердження повторенням загальновідомих ,точніше загальноприйнятих,а ще точніше заальнонавязаних  ідей мені не потрібно.

Якщо,як казав Рейган,є речі важливіші,ніж мир- то речей важливіших від простуди ну просто вагон.

• -1 1
Опубліковано
On 19.04.2021 at 15:37, rrid сказано:

а по чому ж судити, як не по

Інфі за 10 діб??? Оце біг дата. Да ти знущаєшся. Ці дані взяті для інфоприводу. Таке враження що ти толі журналіст толі СММ-щік, який захищає свою піздабратію з гучними заголовками і крученими відсотками. Ну тобто я тебе таким не вважаю, але нема біг дати щоб встановити точно))) Та взяти інфу за якийсь 1 "цікавий" день, і відсоток може стати не 38 а 76, якщо задатися метою. І сказати - ну кулє, тож 3,3 млн - біг дата. А спитай в тих журнашлюх що таке флуктуація - одразу полізуть по вікіпедіях.

Крім того "граєшся" з відносними і абсолютними даними (38% - відносні, 3,3 млн - абсолютні). Тим часом ти ігнориш мої скріни і питання щодо зміни відсотка зі збільшенням біг дати.

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
On 19.04.2021 at 16:11, Nokian сказано:

речей важливіших від простуди ну просто вагон

чувак просто не сидів на толчку 2 тижні з "водичкою" зі сраки, і з подвигом добратись до того толчка)))

Опубліковано

Ррід ви кажете, що вакцина не дієва.

А ось і наслідки вакцинації в Ізраїлі.

В ІЗРАЇЛІ ЗАКРИЛИ ОСТАННЄ ВІДДІЛЕННЯ, У ЯКОМУ ЛІКУВАЛИ ХВОРИХ НА КОРОНАВІРУСОстаннє в країні коронавірусне відділення функціонувало в Медичному центрі "Гіллель Яфе", що у місті Хадера. Керувала ним лікар Тетяна Михайлова, а допомагав її медичний брат Алекс Бабат. Раніше у цьому медцентрі було три "ковідних" відділень. Ця лікарня вважалась однією їз найзавантаженіших в країні. Зараз тут залишилось лише п'ятеро інфікованих коронавірусом. Їх перевели в спеціальні ізольовані палати в терапевтичних відділеннях. 

Опубліковано

В Ізраїлі можна вже без масок на велосипедах!!!

Ізраїль скасовує обов'язкове носіння масок на вулиці

У країні повністю вакциновано понад половину населення.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...