Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
17 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

рофессор прокомментировал телеканалу "Дождь" данные ООН о смертности в Беларуси, согласно которым за июнь 2020 года в стране число смертей более чем на 3,5 тысячи превысило прошлогодние показатели, а смертность за первое полугодие побила пятилетний рекорд. При этом в данных ООН не указана причина смертности.

пруфи якісь маєш?

чи просто словесний понос обіженого колишнього дірєхтура ЦЕНТРУ переносиш сюди?

пілять, ООН цілому білоруському доктору-крдіолуху-професору звітується, а Саломен борду просвіщає...

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
47 хвилин тому, rrid сказано:

чи просто словесний понос обіженого колишнього дірєхтура ЦЕНТРУ переносиш сюди?

пілять, ООН цілому білоруському доктору-крдіолуху-професору звітується, а Саломен борду просвіщає...

Ви думаєте всі брешуть про фальсифікації на виборах в Білорусії бо обіжені на Лукашенко? :0016:

• Збентежений 1
Опубліковано
6 hours ago, Cherman said:

Тьху-тьху, переніс ще геть легко. Тиждень зовсім без нюху та смаку, три дня дня температура 37.3-37.5, а до того декілька днів температури 35.2-35.5. Була слабкість, головний біль, трішки проблеми зі шлунком, ще дуже сильно потів.

Особисто я, робив лише експрес-тест, який показав позитивний результат. Звісно, він може дати похибку.  Але, враховуючи симптоми, та те, що близько контактував з сім'єю, яка вся досить важко перехворіла на коронавірус, і якій робили плр-тести - думаю, в мене експрес-тест показав правильний результат.

Ти ж з кимось з близьких контактував в активній фазі? Вони хворіли?

Опубліковано
20 часов назад, flashmax сказал:

я про вулицю ні слова не писав

мова йшла про г. транспорт 

ну тоді підведем підсумок : на роботі нафіг маску, на вулиці нафіг маску, ітого маска пів години в транспорті на роботу, пів години назад і пьятнадцять хвилин зайти в магазин . Всього максимум півтори години на добу. То це називаєтся носіння маски ? :0016: Ну тоді я тоже маску ношу :D

Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

найбільший масочник - це я. Але до мене на роботі підходять без маски, іноді відчуваю як вилітає слина спірозмовника. Отаке от :(

ти просто блаженний, тобі можна :0016:

Опубліковано
6 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

найбільший масочник - це я. Але до мене на роботі підходять без маски, іноді відчуваю як вилітає слина спірозмовника. Отаке от :(

Запльовує Вам обличчя?)

Опубліковано
1 хвилина тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Показати прихований контент

Якщо Ви  поборник масочного режиму, відстань, півтора метри, ніхто не відміняв)))

• +1 2
Опубліковано
Щойно, bublik007 сказано:

Якщо Ви  поборник масочного режиму, відстань, півтора метри, ніхто не відміняв)))

та я вже і таблички повісив, нічого не допомагає.

Опубліковано
18 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Може вони  спеціально підходять плюнути тобі в лице? 

• Дякую! 1
  • Ха-ха 4
Опубліковано

Та й відходити в закритому приміщенні немає сенсу. Це на вулиці може дати ефект. А в закритому приміщенні крапельки слини лишаються в повітрі більше ніж 10 хв. 

Пруф:

Спойлер

Опубліковано

В Украине ожидается стремительный рост заболеваний коронавирусом

При этом говорить о второй волне коронавируса в стране нельзя.

Об этом в эфире "Украина 24" заявил главный санитарный врач Виктор Ляшко.

Он отметил, что сейчас в Украине идет постепенный рост заболеваний COVID-19.

"Тенденции таковы, что во время осенне-зимнего периода количество будет увеличиваться. А пример Франции, Испании и Израиля, где есть четкая вторая волна, показывает, что это может быть достаточно быстро", - сказал Ляшко.

Напомним, в Украине зафиксировали новый антирекорд по количеству заболеваний коронавирусом. За сутки заболели 3584 человека. При этом предыдущий антирекорд был почти на 400 случаев меньше. Всего в стране заболели уже 166 244 человек.

Опубліковано
2 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Це не мій метод. Треба подавати гарний приклад - оце моя тактика.

На етикетках деяких лікарських препаратів є напис: "Перед вживанням збовтати!"))) 

• Ха-ха 1
Опубліковано

скопіпастив з одного чатіка:

"виїхавши до Німеччини, Гєпа вчинив шляхетно - звільнив койкамєсто для пересічного харків'янина!"

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
3 minutes ago, bublik007 said:

На етикетках деяких лікарських препаратів є напис: "Перед вживанням збовтати!"))) 

а ше пишуть "послє прійома пісчі"

(в останньому слові наголос на перший склад)

• -1 1
Опубліковано (змінено)
On 9/16/2020 at 2:00 PM, Cherman said:

В масці, руки тру спиртом. Стараюся дотримуватися всіх правил, хоча вже перехворів.

Тепер признавайся, поки був хворий - куди ходив? За новим телефоном  та заодне подискувати  про світову теорію заговору до Нокіана ходив? :lol:

Змінено користувачем Waver
  • Ха-ха 4

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...