Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Щойно, Cherman сказано:

Сексу нема.

Секс - це не місце. 

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Cherman сказано:

Взагалі таблиця, якась мутна.

Я думаю, точне місце і час зараження встановити не реально. Мабуть вибрали місця в яких найдовше і найменше живуть віруси.

• Cумний 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ми ж 28  лютого відвідували паб бордовкою.

Найвищий ,,,ризик заразитися,,

25 хвилин тому, Alex S сказано:

@Nokian не сачкуй, підключайся!Заглядуєш сюди одним оком .....Тоже мені топікстартер! Внеси ясність в запитання по Маньяку...чи ти з прєступніком Фунтіком нє знаком?

Мені у ньому не подобається його нерозуміння та ненависть до багатих,крилатих,успішних.

А так чоловік ,як чоловік.

Взагалі ,,Чужа душа- темний ліс,, 

От дії показують.

І то від обставин багато залежить.

• Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Nokian сказал:

Мені у ньому не подобається його нерозуміння та ненависть до багатих,крилатих,успішних.

Зовсім не бачу такої ненависті у Маньяка. А от справедливість бачу. Мені теж не подобається приниження людей по фінансовому статусу і роду занять. Всі роботи потрібні, аби людина була хорошою і заробляла чесною працею.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 7
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Cherman сказано:

Дядько Вітя, я так розумію, під "багатим, крилатим, успішним", ви мали себе?

Аби ж то.

Я достатньо товстошкірий,аби переносити це.

Та й масштаб таки зовсім не той.

Перший раз я заївся з Маніяком ,коли він закликав розстрілювати багатих.

Ну він сильно образився,а я на ображених по армійській звичці ......

• Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, Nokian сказал:

Аби ж то.

Я достатньо товстошкірий,аби переносити це.

Та й масштаб таки зовсім не той.

Перший раз я заївся з Маніяком ,коли він закликав розстрілювати багатих.

Ну він сильно образився,а я на ображених по армійській звичці ......

ти вчергове пизди та не запизджуйся. Заїлись ми вперше, коли ти про курси валюти піздаболив і розказував, раз бабка ціни на яблука не підняла, то курс рости не буде. Сука бреше й не чорвоніє. От кого я ненавиджу, це піздаболів і брехунів, а їх сукупність тим більше

Змінено користувачем MANJAK11
  • Ха-ха 2
  • Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Alex S

ти почитай тему, про курс долара, тільки з самого початку. Прозрієш :0016:

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Alex S сказал:

@Nokian Батькович, я чогось не доганяю ...ти не раз казав ,що Вадім твій конкурент.... і це все зза конкуренції..Який він тобі конкурент, коли в нього зовсім не телефонія.? А радіво ,ЮСБі ,акамулятори ,батарейки? Чи в тебе супутньо, так саме з продукцією? 

я йому конкурент ? :0016: В нас різний товар, різні місця торгівлі й нарешті різний контингент, бо він в Юванті, а я на оптовому, він в роздріб торгує, я оптом, в нього в основному міські покупці, в мене з сіл та районів. Доречі, а де він таке казав ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Alex S сказал:

Це я вже не помню, може й в приват ....а може й ні ...з теми де я малій айфона 11ку купував пывроку десь тому...вона в смітнику давно. То нахєра ви гризетеся роками ?

так ти ж сам відповів на це питання в минулому повідомленні. Тому що він піздабол і брехун. От гамнєцо і вилазить періодично. Та й гриземось ми на форумі тільки, ну на бордовці можу висказатись в лице, що думаю, але ніяких гадостей один одному в реалі ніби не робимо, я так точно не роблю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Alex S сказал:

Санюра ...я тебе догнав....Ти Шкоду продаєш для того щоб купити собі Богдана чи зразу тролейбуса і потім щоб бути як всі...:)Як я раніше не зрозумів...

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, MANJAK11 said:

велика доля того, що людина чогось досягла (заробила багато бабла), це повезло звернути на правильну дорогу на роздоріжжі + інтелект+ працьовитість. Але всерівно, кому повезло родитись в правильній сімьї, кому повезло вибрати правильну професію, кому просто повезло думати в правильному напрямку, але світ настільки хрупкий й не постійний, що є купа чинників, які могли завести тебе не туди на твоєму життєвому шляху. Образно кажучи, їхав на машині, вискочила собака, вільнув рульом, дерево, переломи, *зарізали* на комісії по здоровью й все, ти вже не пілот. Хто зна, де ти був би зараз й як виглядав й чи мав би зараз на хліб з маслом ?

Почитай про коефіцієнт Джині, почати можна з цього. Я ще був колись знайшов гарну статтю про цей коефіцієнт в країнах СНД, то в Україні найбільший вплив мала освіта батьків. Як знайду - викладу.

І щоб не було офтопу - трошки візуалізованих даних по ковіду:

Spoiler

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 минут назад, Alex S сказал:

та шуткую.....@Юріч  посміхнись...не будь таким сурйозним:D Ну от просто  уяви себе за кермом СВОГО тролейбуса :D Польского чи чеського навіть ....Класно ж?

Навіщо уявляти? Я їздив за кермом тролейбуса не раз :D

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наші теж зробили інформування.

1594082573-332.jpg

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Сербії чумні бунти:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Alex S said:

Я писав і завівся після двох сторінок пиздабольства про готель, де завсєгдаї цього форуму, зробили цирк самі собі.Мені іноді здається ,що вони каліки ,що на вулицю не виходять і сутками сидять тут на ватрі цирку.Коротше зви ....я з кравчучкою котів зразу з Китаю прийду.

Вже четверту сторінку теми АлєксЕс звинувачує інших у пиздабольстві. На вулицю хоч виходиш?)))

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 minutes ago, Alex S said:

....Та це анекдот бородатий, старезний, до речі подобається грузинам сучасності. Як старий грузин ,голова колгоспу ,що спеціалізується на виноробстві і гуральнях ,засунув сина вчитися в модний ВИШ в москву .Через півроку ректор пише йому листа - з Вашим сином треба щось робити, він поводить себе зверхньо і не так як інші студенти.Наприклад, всі студенти їздять на заняття на тролейбусі  в Універ - а Ваш син на таксі........Голова некорупційного грузинського колгоспу відправляє в москву телеграму. - Гія ,ті нєпрафф, я віслал переводом деньги,...много дєнєх,...нємєдлєнно чтоби купіл сєбє тралєйбус! І єздил на ньом ,как фсє!!!

Є ще інший схожий. 
Один заможний українець (нелох) захотів стати ближче до звичайного люду (лохів) і вирішив їздити громадським транспортом. Але йому це не вдалося, оскільки його джіель не вміщувався у тролейбус :) 

• Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, MANJAK11 сказано:

ти вчергове пизди та не запизджуйся. Заїлись ми вперше, коли ти про курси валюти піздаболив і розказував, раз бабка ціни на яблука не підняла, то курс рости не буде. Сука бреше й не чорвоніє. От кого я ненавиджу, це піздаболів і брехунів, а їх сукупність тим більше

Вадим, скільки в тебе є клієнтів з Борди?

• +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, ну накуя ото .. Ну є приват, ну накуя... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 minutes ago, $ΩLΩMΩN said:

В Сербії чумні бунти:

Там походу не просто чумні бунти. Як каже мережа,

Anyway, Serbia is in full on riot mode two days in row. Government faked Corona death toll in order to relax measures for elections which they then rigged. After elections which they won with 120% votes they decide to force quarantine because Corona infections are rising, and they blame people for being undisciplined. Corona is tip of an iceberg of problems in Serbia, with mass corruption, unemployment, general despair and backwardness of ex-yu Balkan shitholes.

Now people have had enough. It seems both leftists and rightists and everyone in between are in on it so it's real.

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Nokian сказано:

ВІть, зі всією повагою, ну міряйся піськами, клієнтами в приваті...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, yu2007 сказано:

Є ще інший схожий. 
Один заможний українець (нелох) захотів стати ближче до звичайного люду (лохів) і вирішив їздити громадським транспортом. Але йому це не вдалося, оскільки його джіель не вміщувався у тролейбус :) 

Трохи не так,один хитрожопий  недоєврей  їздив ровером ( в телевізорі) ,та видавав себе за свого в дошку..

А коли став президентом,став казати ,що він не лох.

Ну і ті придурки,що за нього проголосували,( крім прозрівших), ще й досі вважають його( себе). не лохом.

• Ха-ха 1
  • +1 2
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, Nokian сказал:

ти бачив хоч одну тему з продажу того чим я торгую ? то нахєр та дурна мова ? ти чим мірятись зібрався ? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, bublik007 сказано:

ВІть, зі всією повагою, ну міряйся піськами, клієнтами в приваті...

Заради істини,

Перший раз я загризся таки за розстріли а не за який курс( чомусь ІНШИХ мої прогнози не колихали).

Я ще тоді писав йому в приват,як культурна людина.

Ну результат ображеного видно неозброєним оком.

Як і те,що лише заздрісна ( глибоко в душі) людина,буде називати інших суками,піздаболами і т.д.

А такі,як Юріч вбачають в цьому ,,справедливість,,.

Ну да, ну да.

Називай успішніших за себе баригами,суками, піздаболами - і ти відразу завоюєш популярність у різноманітних лохів.

73 відсотки наочно це довели.

Хоч на Борді їх було і 35 десь.

• Дякую! 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Nokian сказал:

Заради істини,

Перший раз я загризся таки за розстріли а не за який курс( чомусь ІНШИХ мої прогнози не колихали).

Ну результат ображеного видно неозброєним оком.

Як і те,що лише заздрісна ( глибоко в душі) людина,буде називати інших суками,піздаболами і т.д.

А такі,як Юріч вбачають в цьому ,,справедливість,,.

Ну да, ну да.

Називай успішніших за себе баригами,суками, піздаболами - і ти відразу завоюєш популярність у різноманітних лохів.

73 відсотки наочно це довели.

Хоч на Борді їх було і 35 десь.

це ти тіпа успішний ? :0016: Блять, ну чому конкретно в тебе заздрити ? назви хоч одне !!!!! 

2 минуты назад, Nokian сказал:

а, ну раз пішла така пьянка, зараз пошукаю той приват ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...