Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

І що там щебече кАНАЛ "цара" волинського? А де ж його дії, де його звіти, а хто декілька років керував облрадою, щоб тепер когось винуватити і щебетати, що нічого не готове і нічого немає, а установи обласної комунальної власності... деректорів швидко скрізь змінювали, а от устаткування - татотаке, головне щоб нові керовнікі під дудку "цара" співали... От і наслідки :(

Снимок экрана 2020-04-05 в 10.09.51.png

Змінено користувачем ForZa
  • +1 2
Опубліковано
  В 05.04.2020 в 09:53, bublik007 сказав:
Показати  

Наразі Гугл видає три результати з цією новиною (один з них забанений провайдером). Цікаве джерело інформації в пілота-хамла.

• Збентежений 1
  • -1 1
Опубліковано
  В 05.04.2020 в 10:02, GT1 сказав:

Наразі Гугл видає три результати з цією новиною (один з них забанений провайдером). Цікаве джерело інформації в пілота-хамла.

Показати  

Чого-то він-хамло?  Чим вже Вам людина не вгодила?

Опубліковано (змінено)
  В 05.04.2020 в 10:10, Alex S сказав:

То повторю страшним гидким хамським для тебе слово -Консерва!

Показати  

Запостив стирену в фб хрінь ти, а консерва чомусь - я. Висновки кожен зробить сам

Змінено користувачем GT1
  • -1 5
Опубліковано
  В 05.04.2020 в 10:42, Cherman сказав:

Все дуже просто. В Італії маєтки у Зеленського, Авакова, багатьох чиновників і олігархів. Італію, тому і треба спасати, бо там їхнє майно, та, й щоб було куди втікати у разі майдану.

Показати  

Тих 10 лікарів ніяких там Зе і Ава маєтків не спасуть. Примітивна піар компанія. Навіть до рашки не дотягує. Слабаки!

Опубліковано

Через карантин півмільйона українців втратили роботу.

Офіційна статистика.

Думаю вп'ятеро більше втратили неофіційну роботу  та підробіток.

Питання ,скільки з них підуть красти та грабувати ?

• -1 3
Опубліковано (змінено)
  В 05.04.2020 в 11:11, Nokian сказав:

Офіційна статистика.

Показати  

А якби ти втратив роботу, і  дохід повністю ?))))))))

Змінено користувачем bublik007
  • +1 2
Опубліковано
  В 05.04.2020 в 11:31, GT1 сказав:

Роботодавця вже перестав боятись чи познайомився з впн-ом?

Показати  

відкрию страшну таємницю-можна писати один одному в приват.)))) Вигоди очевидні: не забанять за флуд і офтоп, і матюкатись можна до втрати пульсу))))) 

• +1 1
Опубліковано
  В 05.04.2020 в 11:45, Alex S сказав:

Хуєпутало обісцяте, був би я вдома, або якщо буду і до того часу не здриснеш  звідси, знайду і відпиздохаю так, що м ясо від кісток відстане.І не просто больницею не віддихаєшся ,а будеш винен всім сусідам і знайомим сусідів. А всім іншим хочу сказати ,що я дійсно був правий про коло спілкування. Бажаю всім здоровя і натхнення в роботі.Я прийняв рішення. Модераторам прошу видалити мій акаунт, разом з усім його змістом. А якщо хтось захоче поспілкуватися ,то приїзжайте в Київську область ,Васильківський район ,село Калинівку. Ферма за селом і охороняється собаками, тому краще зустрітися в офісі.Офіс при в їзді з сторони Василькову-третє ,дивіться не переплутайте, ТРЕТЄ бунгало зліва.Еврібаді бай.

Показати  

може хватить флудити ?

Офіційна статистика.

Показати  

тут все питання у часі - якщо все затягнеться на довго - то всі підуть, мовчки з голоду вмирати ніхто не буде

Опубліковано
  В 05.04.2020 в 11:45, Alex S сказав:

Хуєпутало обісцяте, був би я вдома, або якщо буду і до того часу не здриснеш  звідси, знайду і відпиздохаю так, що м ясо від кісток відстане.І не просто больницею не віддихаєшся ,а будеш винен всім сусідам і знайомим сусідів. А всім іншим хочу сказати ,що я дійсно був правий про коло спілкування. Бажаю всім здоровя і натхнення в роботі.Я прийняв рішення. Модераторам прошу видалити мій акаунт, разом з усім його змістом. А якщо хтось захоче поспілкуватися ,то приїзжайте в Київську область ,Васильківський район ,село Калинівку. Ферма за селом і охороняється собаками, тому краще зустрітися в офісі.Офіс при в їзді з сторони Василькову-третє ,дивіться не переплутайте, ТРЕТЄ бунгало зліва.Еврібаді бай.

Показати  

краще дай йому gps координати

• Ха-ха 2
Опубліковано

Офіційна статистика.

Показати  

то у Київі, мабуть , тільки.

з Европи більш повернулося...

Опубліковано (змінено)
  В 05.04.2020 в 11:41, volks сказав:

Звідки така цифра?

Показати  

Та то Вітя заголовок чи не дочитав чи прибрехав. Як завжди. Немає ще ніяких звільнених, а є "можуть залишитися без роботи". А якщо статтю повністю прочитати, то там 500 тис. немає, а є 170-350. І це думка одного Мілованова і лише в порівнянні з Китаєм. Карочє висєр Мілованова і перепук Нокіана.

До 500 тисяч українців можуть залишитися без роботи через коронавірус — Милованов

— Правда ли, что шахматист Петросян выиграл в лотерею тысячу рублей?
— Правда, только не шахматист Петросян, а футболист «Арарата» Акопян, и не тысячу, а десять тысяч, и не рублей, а долларов, и не в лотерею, а в карты, и не выиграл, а проиграл.

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 4

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...