Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

2 хвилин тому, weldermaster сказано:

Існує

То що вони називають *абсолютним спиртом* все одно має 0,00000....1 домішки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, igrok сказал:
19 минут назад, igrok сказал:

То що вони називають *абсолютним спиртом* все одно має 0,00000....1 домішки

Та не може бути ))). 

Хто знає, Нова лінія сьогодні працює?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, weldermaster сказал:

Та не може бути ))). 

Хто знає, Нова лінія сьогодні працює?

Думаю в них як і в Епіцентрі в КВЕДах є торгівля харчовими продуктами, на касі ж кола є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що в інших місцях робиться? Магазини непродуктові всі закриті? Перукарні, стоматології, бари/кафе/ресторани?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, yu2007 сказал:

А що в інших місцях робиться? Магазини непродуктові всі закриті? Перукарні, стоматології, бари/кафе/ресторани?

Жінка працює в перукарні. Закрив шеф на карантин. 

Хоча вчора катався біля Лучеська, там 2 перукарні працювали

Як хто. Хто хоче закриває, хто хоче - ні

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, yu2007 сказал:

Наприклад ЦУМ не робить, але в підвалі Сільпо робить, біля нього зоомагазин також вчора робив (Катя питала, але я пізно взнав, щоб їй відписати). Базарчик на ДПЗ не робив, можливо, якісь магазини і робили, але в цілому - ні. Більш я ніде не був.

Ти б зав'язував :)

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, nickel сказано:

Базарчик на ДПЗ не робив, можливо, якісь магазини і робили, але в цілому - ні.

працював ніби один лише магазин з насінням

але тут двуяка ситуація - не посадиш города зараз, смоктатимеш лапу зимою, але ж як закупитися в карантин?

• +1 7
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, vampirich сказано:

не посадиш города зараз, смоктатимеш лапу зимою, але ж як закупитися в карантин?

https://interflora.com.ua/catalog-online

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Nokian сказал:

Є одне місце,де НІХТО НІЧОГО НЕ ПОРУШУЄ.

Ну то значить досвідос ринкам, як не можуть не порушувати.  Менше срачу в місті буде.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, чи підійде як лайф хак, але вчора, поза вчора питав в різних не продуктових магазинах як будете працювати під час карантину, кажуть, що працювати будуть по здвінку і можливо розглядають варіант на доставку. 

Тому я не знаю, але пропоную спробувати сьогодні спосіб: находите в тирнеті телефон потрібного вам магазину, телефонуєте і домовляєтесь по зустріч доставку. 

Я також не вважаю, що роздрібна торгівля має "вмерти" на час карантину. Просто дотримуйтесь індивідуальних заходів безпеки от і все.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 minutes ago, nickel said:

Ти б зав'язував

Та я ніби й хотів, але прийшла біда, звідки не чекали. Виявилось, що дружина буквально на днях заплатила своє ЄСВ як підприємець (((

Ну і я, як дізнався, відразу й продовжив профілактику на самоізоляції.

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, yu2007 сказал:

Та я ніби й хотів, але прийшла біда, звідки не чекали. Виявилось, що дружина буквально на днях заплатила своє ЄСВ як підприємець (((

Це ти до того ведеш, що можна було не платити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 минут назад, yu2007 сказал:

Так,зоотовари в ЦУМі працюють і це дуже добре

Я не розумію для чого було закривати стоматологічні кабінети - наприклад,у когось брекети і є потреба їх відрегулювати,щось відійшло - що людина має робити?!

Перукарні,в які я хожу на різні процедури - всі закриті.

Але я впевнена,якщо карантин продовжать - то майстри будуть виходити і підпільно працювати

Принаймні дуже на це розраховую в плані манікюру

Я працюю і віддалено,і на офісі

Сьогодні один постачальник повідомив,що в найближчі дні буде підвищення цін на продукцію,прайси яких - гривневі

Тому хто хотів софіти  Аско,Айдахо . Водостічну систему Профіл (на яку з 16 березня були знижені роздрібні ціни,і будуть знову підвищені - є оце віконце,в яке можна встигнути),сайдинг Фасайдинг,скловату Ізовер,мембрани Аеротоп та Інтервент - маєте час купити ці товари по нижчим цінам,ніж за кілька днів !

• Cумний 1
  • +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 minutes ago, nickel said:

Це ти до того ведеш, що можна було не платити?

Ну да, це ж за березень. За ці гроші можна було б купити майже 50 штук масок в Новусі ((

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, paksivatova сказано:

Сьогодні один постачальник повідомив,що в найближчі дні буде підвищення цін на продукцію,прайси яких - гривневі

Тому хто хотів софіти  Аско,Айдахо . Водостічну систему Профіл (на яку з 16 березня були знижені роздрібні ціни,і будуть знову підвищені - є оце віконце,в яке можна встигнути),сайдинг Фасайдинг,скловату Ізовер,мембрани Аеротоп та Інтервент - маєте час купити ці товари по нижчим цінам,ніж за кілька днів !

То не є товари першої необхідності,  тому підвищувати ціни на таке - погана ідея. Чомусь на нафту ціни впали , а у вас навпаки.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 minutes ago, case_l said:

То не є товари першої необхідності,  тому підвищувати ціни на таке - погана ідея. Чомусь на нафту ціни впали , а у вас навпаки.

Підтримую! Підвищувати ціни треба в першу чергу на товари першої необхідності, наваритись можна значно більше! Нафта може взагалі до нуля впасти, поки весь світ на карантині. 

• Ха-ха 3
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, case_l сказал:

Я теж не підтримую дане рішення.

Але цінову політику  диктує імпортер вказаних товарів в Україну

На продукцію,прайс на які в євро  - курс на сьогодні - 31 :rotate:

Щодо нафти . Коли на неї ціна підвищується-то цінники на заправках дуже швидко ростуть.

Коли нафта обвалилася-нам кажуть що це немає ніякого відношення на ціни на паливо і є ще багато інших факторів,що впливають на ціну

Тому ... Якоїсь справедливості чи чогось такого я вже давно не чекаю в цьому світі

Змінено користувачем paksivatova
  • +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скинули на вайбер тільки шо))) 

Прошёл первый стресс, прошла стадия отрицания, родился интерес. А что будет после? 

Сейчас прочитала, что в Венеции стала прозрачной вода в каналах. В другом популярном среди туристов месте, которое сейчас пустует, появились редкие красивые птицы. 

Может планета хочет отдохнуть? Она устала от суеты людей, она взбрыкивает штормами и ливнями, она температурит безморозной зимой, она встряхивает себя землетрясениями как собака, которая устала или вышла из воды. 

Теперь у Земли аутоиммунное заболевание, и планета выбрала способ излечения: собрать всех дома. Каждого жителя - внутрь своей страны, внутрь своего дома, поближе к родным стенам. Чтоб отдохнули от работы, суеты, вечной спешки. 
Чтоб вспомнили о своём здоровье, о настольных играх, о чаепитиях с родителями и детьми. Чтоб испечь пирог, тесто которого требует пятичасового внимания, вместо хот-дога на бегу. Чтоб смотреть, как варится кофе в турке, давно привезённой из путешествия, и неспешно пить его из красивой чашки. Дорисовать картину, переписать рецепты в блокнот, пересадить цветы. 

Планета загоняет нас по домам, чтоб мы навели в нём порядок: начиная со своей комнаты, продолжая своими мыслями. Возможно тогда мы начнём ценить. И скоро вернёмся в желанные туристические места, которые пока отдохнут без нас. Весна вдохнёт в них жизнь, обновит свежим воздухом без бесконечных селфи и мусора под ногами. И откроет нам новый мир, который нам нужно начинать беречь уже сейчас, в эту минуту, начиная с самих себя. 

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, yu2007 сказано:

Підтримую! Підвищувати ціни треба в першу чергу на товари першої необхідності, наваритись можна значно більше! Нафта може взагалі до нуля впасти, поки весь світ на карантині. 

навіть справа не в наваритись, попит на таку продукцію падає тому і ціни мають падати, аналогічно як з нафтою, а тут все навпаки,  у нас пізнесмени від бога намагаються компенсувати падіння продаж націнкою. 

• Cумний 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, case_l сказал:

навіть справа не в наваритись, попит на таку продукцію падає тому і ціни мають падати, аналогічно як з нафтою, а тут все навпаки,  у нас пізнесмени від бога намагаються компенсувати падіння продаж націнкою. 

розкажіть про це продавцям масок та антисептиків )

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін,

Зє! щось знав, він просив і натякав як міг

навіть гроші пропонував

Спойлер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обухів після епідемії

Результат пошуку зображень за запитом самый богатый город

• Ха-ха 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, paksivatova сказано:

розкажіть про це продавцям масок та антисептиків )

так, все правильно попит на нафту був - ціна росла, аналогічно з масками попит є - ціна росте, вірус пройде і воно стане непотрібне і маски будуть копійки коштувати. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...