Перейти до змісту

@Nokian і пустота

yu2007

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це один юзери перекривляє іншого,його слова.

Третій повторяє,а четвертий вірить.)))

Мої номери 0980564170/0506769006 та адреса всім відомі.

Найкраще спілкуватися з першоджерелами.

• Відповідей 146
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 часа назад, Nokian сказал:

міжнародна пілотка ясно показала, що може статись з психікою, після спілкування з першоджерелами :0016:

Опубліковано
3 часа назад, Nokian сказал:

Нє Вітя, найчесніші відгуки про магазин робить не продавець, а в твоєму випадку ще й власник, а покупець. Я не став писати про тебе відгук, щоб не псувати тобі торгівлю, але чомусь згідний з Маньяком І Черманом. Приблизно одночасно купляв в тебе телефони і магнітолу в авто на Формулі в такому ж невеличкому магазині як у тебе. Після покупок сказав дружині: якщо знову будемо купувати щось не копійчане, нагадай мені не мати справи з дрібними підприємцями. Ви програєте великим мережам як по ціні так і по сервісу.

Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Ви програєте великим мережам як по ціні так і по сервісу.

по чому по чому програють ? по ціні ? :0016::0016::0016: По сервісу не спорю, а про ціну ти загнув :D Звичайно хватає таких, хто закупочну ціну множить на 3 і на ці 3% живе, як то кажуть, але в основному, якщо є однакова модель і в великому маркеті і на базарі, особисто в мене, маркет ще ніразу не виграв )) Все, що купую з крупнішого в магазинах, то або заради гарантії, коли базарна ціна не кардинально нижча, або цієї моделі на базарі просто нема, або, здебільшого, коли обидва пункти збігаются

Опубліковано
14 минут назад, MANJAK11 сказал:

якщо є однакова модель і в великому маркеті і на базарі, особисто в мене, маркет ще ніразу не виграв ))

В тебе товар копійчаний (відносно), а я наголосив, що мав на увазі дорожчі покупки. Тобто тебе мій відгук не стосується.

Опубліковано
13 минут назад, nickel сказал:

В тебе товар копійчаний (відносно), а я наголосив, що мав на увазі дорожчі покупки. Тобто тебе мій відгук не стосується.

особисто в мене, малось на увазі, особисто в моєму сценарії вибору дорожчих речей. Я про свій товар навіть і не заїкався. В більшості випадків, ніхто ж дорожчого чогось не купує з бухти барахти, спочатку треба порівняти ціни в різних місцях, я про це і казав, що коли особисто я порівнював ціни, то жоден магазин не виграв, коли такий же товар можна було купити на базарі. 

Опубліковано
2 минуты назад, MANJAK11 сказал:

особисто в мене, малось на увазі, особисто в моєму сценарії вибору дорожчих речей. Я про свій товар навіть і не заїкався

Ну але ти все-рівно відділив ціну від сервісу, а для мене ця зв'язка неділима. 50 грн зекономиш при покупці, потім на влетиш 500 на сервісі. В любому випадку свою думку нікому не нав'язую, купуй де тобі зручно. Я вирішив для себе і поки не шкодую.

Опубліковано
1 минуту назад, nickel сказал:

. 50 грн зекономиш при покупці, потім на влетиш 500 на сервісі. 

ага, чо ж нє. 10 000 грн (я в нулях не помилився) на 35 000 гривень, 7000 на 22000 чи хоча б 3000 на 10000 гривень. Норм економія ? 35000, 22000 і 10000 це стільки коштувало в ЛЮБОМУ магазині, а на 10000, 7000 і 3000 відповідно дешевше я купував. Є смисл на сервіс хєр забити ?

Опубліковано
1 минуту назад, nickel сказал:

Ніколи. Я також не переплачую, просто ми купуємо по різному.

як ти можеш не переплачувати, якщо ти купуєш в магазині ? якщо ти в магазині за річ платиш 5 тисяч, а я на базарі чи в інтернет магазин за неї ж плачу 3 тисячі гривень, то як виходить ? ти переплачуєш чи я недоплачую ? :0016:

Опубліковано
17 хвилин тому, Cherman сказано:

немає способу вирішити цивілізовано це питання. Ну, не лізти ж в бійку?

А мене за що хочете побити? Я ж вам несправну магнітолу не продавав.

Опубліковано
Только что, MANJAK11 сказал:

як ти можеш не переплачувати, якщо ти купуєш в магазині ? якщо ти в магазині за річ платиш 5 тисяч, а я на базарі чи в інтернет магазин за неї ж плачу 3 тисячі гривень, то як виходить ? ти переплачуєш чи я недоплачую ? :0016:

Я купую за 3 і ти за 3. Ти на базарі, а я не на базарі. Вирішуй сам хто з нас переплачує, а хто не доплачує.

Опубліковано
Только что, nickel сказал:

Я купую за 3 і ти за 3. Ти на базарі, а я не на базарі. Вирішуй сам хто з нас переплачує, а хто не доплачує.

здаєтся мені, що ти вважаєш мене трохи тойво. Невже ти думаєш, якщо б цю річ можна було б купити за 3000 в магазині, то я як дурачок побіг би купувати її на базарі чи в інтернет магазині без офіційної гарантії ? Серйозно ? 

Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

Невже ти думаєш, якщо б цю річ можна було б купити за 3000 в магазині, то я як дурачок побіг би купувати її на базарі чи в інтернет магазині без офіційної гарантії ? 

В магазинах бувають бонуси і при оплаті карткою - кешбек.

Опубліковано
5 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

В магазинах бувають бонуси і при оплаті карткою - кешбек.

парні, ви знущаєтесь ? які в жопу бонуси чи кешбек на 10000, 7000 чи 3000 гривень ?

Опубліковано

коли в всяких, фокстротах, мойо, хуйо, самсунг ноте 9 коштував 22 000 гривень, я в інтернет магазині його купив за 15 000 з копійками, нащо та дурна мова ?

Опубліковано
Только что, Cherman сказал:

Напевно, з Гамерики тіліпон?

фіг там, гонконг, якщо не помиляюсь. Гамериканські можна було лише русифікатор накатити, повністю рускомовна прошивка без бубнів не ставала і при хардрезеті все злітало. Такого можна було ще на 1000 гривень дешевше купити, але ну його нафіг

Опубліковано
1 minute ago, MANJAK11 said:

коли в всяких, фокстротах, мойо, хуйо, самсунг ноте 9 коштував 22 000 гривень, я в інтернет магазині його купив за 15 000 з копійками, нащо та дурна мова ?

В цьому випадку - логічно.

Але якщо різниця між онлайном і офлайном менше умовних 10% то я куплю в офлайні АЛЕ тільки там де дають ФІСКАЛЬНІ чеки і оформлюють гарантію.

Імхо, в такому випадку душевний спокій через відстуність потреби мати справу з невідомо-ким в єбєнях, якщо щось гарантійне трапиться, коштує набагато дорожче тієї різниці.

Опубліковано
Только что, Ko3bMa сказал:

В цьому випадку - логічно.

Але якщо різниця між онлайном і офлайном менше умовних 10% то я куплю в офлайні АЛЕ тільки там де дають ФІСКАЛЬНІ чеки і оформлюють гарантію.

Імхо, в такому випадку душевний спокій через відстуність потреби мати справу з невідомо-ким в єбєнях, якщо щось гарантійне трапиться, коштує набагато дорожче тієї різниці.

так за такий момент я ж не спорю, але таке особисто в мене, трапляєтся вкрай рідко, але коли трапляєтся, то звичайно краще тих пару гривень переплатити. З дорожчого я поки лише один раз попав на годиннику самсунг гір ес 3, в мережах магазинів він коштував 10000 гривень, я купив за 7000, через пару місяців здох акселерометр, зробити можна було лише помінявши повністю плату, що вартувало тих же 3000 гривень. Якби поміняв би, то якраз вийшов би *в ноль* з магазинною ціною, але оскільки в друга такий же годинник заїмєл точно таку ж проблему, то я зрозумів, що то їх *болячка* й не факт, що через пару місяців знов не вилізе та ж проблема, то міняти не став, так і ходив з постійно включеним таблом, благо остальне все працювало. Через рік благополучно їх продав на олх, звичайно вказавши про цей дефект, бо надоїло щодня заряджати, хоч і зарядка була безпровідна

Опубліковано
22 минуты назад, MANJAK11 сказал:

так за такий момент я ж не спорю

Докулупався до однієї фрази, роздув срач і "не спорить". :)  Це я намагаюся уникнути спору - вже разів 5 накатую простиню пояснень і стираю, а ти все підкидаєш і підкидаєш. Зайшов називається ціну на оперативку взнати.

Пілять, я ще й спати раніше збирався лягти...

Опубліковано
10 минут назад, nickel сказал:

Докулупався до однієї фрази, роздув срач і "не спорить". :)  Це я намагаюся уникнути спору - вже разів 5 накатую простиню пояснень і стираю, а ти все підкидаєш і підкидаєш. Зайшов називається ціну на оперативку взнати.

:0016::0016::smile-zachot::friday:

Опубліковано
14 minutes ago, nickel said:

:D

Spoiler

Опубліковано

Мої бувші продавці працюють в різних великих мережах.

Іноді заходять, звісно розказують про внутрішню кухню.

Це цікава та довга розмова, коротко суть така.

Якщо оренда в великих торгових центрах коштує мінімум в 5-10 раз дорожче ніж на базарі, а ще утримання продавців, менегерів, бухгатерів, секретарів = то звідки вони компенсують ці витрати.?

Лише заклавши в ціну, що заплатить покупець.

Більшістьз цих покупців навіть і не здогадується про це, магія великих форм вражає та засліплює логіку.

По гарантії до речі телефон, що Маніяк купував у мене 6 років тому я виконав, Нікель взагалі  не звертався, а претензії Чермана та Олі, що десь була ціна дешевше.

Обідно, прийдеться розпродавати товар з того вього, назло хейтерам та великим мережам.

Почну з цього http://lutech.com.ua/products.php?id=1553

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...