Jump to content
  • 0

Запитання по Windows

nickel

Question

Чому може не обновлятися Вінда 7? Щойно встановлена чиста вінда, з активатором Windows 7 Loader eXtreme Edition. Оновлення потрібне, бо не дає встановити ні Фотошоп ні Корел. Фотошопу треба Microsoft Visual C++ для роботи, встановив, але почало просити якусь бібліотеку kernel32.dll, яка знаходиться в якомусь оновлені. А Корел взагалі відмовляється встановлюватись, пише щось типу "Не встановлено всі оновлення Віндовс".

Те, що в Гуглі в перших рядках видачі спробував.

Recommended Posts

• 0
19 хвилин тому, nickel сказано:

почало просити якусь бібліотеку kernel32.dll, яка знаходиться в якомусь оновлені.

Це бібліотека - ядро OS MS Windows вона є і у вашій вінді.

Версії Windows і Фотошопа які?

• 0
2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Версії Windows

Що мається на увазі?

2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Фотошопа які?

Перша вже перевірена на інших компах, а другу скачав, коли перша не пішла.

Adobe.Photoshop.CC.2017.u3.x86-x64.RU-EN

Adobe Photoshop 2021 22.0.0.35 RePack by KpoJIuK

• 0
1 минуту назад, Абдул-Хамид сказал:

Підозрюю що оновлення тут ні до чого... можливо занадто новий фотошоп ставите. Спробуйте старішу версію

На інших компах стоїть також сьома вінда і цей же Фотошоп CC.2017

• 0
37 минут назад, Zevs_Isver сказал:

проф? хоме? ультімейт?

32біт? 64біт?

енг? русс? укр? китайська?

Максимальна, 64, російська

ru_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65952

Edited by nickel

• 0
43 минуты назад, Абдул-Хамид сказал:

Підозрюю що оновлення тут ні до чого... можливо занадто новий фотошоп ставите. Спробуйте старішу версію

В мене ця вінда стоїть і на домашньому компі і ставлю, якщо хтось попросить. В усіх вона автоматично починає оновлюватися і я це дозволяю крім перевірки ліцензії. А тут вперше стикнувся щоб не обновлялося.

• 0

Підтримка оновлень сімки, ніби ще не закінчилася.

А от ця помилка доволі розповсюджена і причин вагон.

Я б почав з тестів вінта. Може бути таке, що файли записалися на  биті сектори і  тепер погано зчитуються (не зчитуються).

Вікторія тобі в поміч.

ну і качай чисті дистрибутиви системи - не зборки. Бажано MSDN образ  і версію VL (корпоративну).

• +1 7

• 0

Теж колись був адептом сімки. Доки не переконався, що на 10-ці (корпоративна LTSB-версія, без лишніх плюшок) SSD працює істотно швидше, а відеофайли 4К 60fps, які на сімці не хотіли нормально гратися (плеєри і кодеки перебирав тижнями), на 10-ці літають "з коробки".

А коли в мене вінда відмовлялася оновлюватися - доводилося руцями чистити журнал оновлень і деякі з них видаляти. Лише тоді запрацювало.

• +1 4

• 0
6 часов назад, Zheny@ сказал:

Підтримка оновлень сімки, ніби ще не закінчилася.

А от ця помилка доволі розповсюджена і причин вагон.

Я б почав з тестів вінта. Може бути таке, що файли записалися на  биті сектори і  тепер погано зчитуються (не зчитуються).

Вікторія тобі в поміч.

ну і качай чисті дистрибутиви системи - не зборки. Бажано MSDN образ  і версію VL (корпоративну).

З вінтом все добре, а Вінда з офсайту.

• 0
1 година тому, nickel сказано:

З вінтом все добре, а Вінда з офсайту.

Перестав її, записавши на іншу флешку. 

або скачай іншу.  Скачай крпоративну. Маю ключика чесного. Якщо спрацює, то буде гуд. :)

Ну і @Yarchik має рацію.

Я в свій час не хотів переходити на 7-ку, немилою вона мені була. Потім, не міг нарадуватися. Далі така ж була історія з 8/8,1 - перейшов і красота!

Потім настав час 10-ки. Плювався...  А тепер ненарадуюся.

Стабільніша, легша, швидша!

Edited by Zheny@
  • +1 2

• 0
11 минут назад, Zheny@ сказал:

Перестав її, записавши на іншу флешку. 

або скачай іншу.  Скачай крпоративну. Маю ключика чесного. Якщо спрацює, то буде гуд. :)

Станом на зараз: Зевс скинув лінк на SP1 з офсайту, Вінда оновилася до першого сервіс пака і побачила інші оновлення, залишив на ніч включеним, вона качає оновлення і поступово їх встановлює. Як закінчить, то буду пробувати ставити Фотошоп і Корел.

• 0
18 минут назад, Zheny@ сказал:

Ну і @Yarchik має рацію.

Я в свій час не хотів переходити на 7-ку, немилою вона мені була. Потім, не міг нарадуватися. Далі така ж була історія з 8/8,1 - перейшов і красота!

Потім настав час 10-ки. Плювався...  А тепер ненарадуюся.

Стабільніша, легша, швидша!

Мова йде не про домашні компи і справа не в хочу не хочу.

• 0
22 хвилин тому, nickel сказано:

Мова йде не про домашні компи і справа не в хочу не хочу.

Тим більше, якщо не про домашні.

Я про домашні мовчу взагалі :)

У мене завжди парк машин не менше кількох десятків, а часом і сотень. Тому то з великого досвіду.

• +1 1

• 0
3 минуты назад, Zheny@ сказал:

Тим більше, якщо не про домашні.

Я про домашні мовчу взагалі :)

У мене завжди парк машин не менше кількох десятків, а часом і сотень. Тому то з великого досвіду.

Женя, софт не дає перейти. Нащо в кожній темі починати срач, що ХР краще 98, 7 краща ХР, а 10 за 7?

• +1 1

• 0

Женя, софт не дає перейти.

Це софт специфічний, який лише на 7-ці працює? 

Нащо в кожній темі починати срач, що ХР краще 98, 7 краща ХР, а 10 за 7?

Щоб донести людям, що ХР - гівно вимерлого мамонта.

Я ще зрозумію,  якщо цей якийсь станок з CPU і потрібна саме ХР і конкретна версія ПЗ, бо по-іншому воно не працюватиме.

Бо якщо це "мені так удобно" - то це відмазка.

Я сам від себе відмазувався 3 (майже 4) місяці, від переходу з Сервер 2008 на Сервер 2019. ( SQL теж мінятиму з 2008 на 2019).

Нарешті розгорнув на гіпервізорі тестовий 2019 і тестую там все, що крутиться на 2008. (до слова сказати, 2008-мому серваку уже 7 років.) 

Був спочатку "залізним", згодом переїхав у віртуальний світ, і тепер подорожує по датацентрам Європи у вигляді віртуального! :)

Я веду до того, що зміни невідворотні. І рано чи пізно потрібно буде переїхати на нову ОС. От тільки краще це робити підготовленим.

Щодо Windows 7 Enterprise , то я на повному серйозі. Можу поділитися чесним ключем ліцензії.  Якщо він ще працює :)

• 0
55 минут назад, Zheny@ сказал:

Це софт специфічний, який лише на 7-ці працює? 

Той що в нас в наявності - так.

Цитата

Я ще зрозумію,  якщо цей якийсь станок з CPU і потрібна саме ХР і конкретна версія ПЗ, бо по-іншому воно не працюватиме.

Бо якщо це "мені так удобно" - то це відмазка.

Вважай, що в нас станки ЧПУ. Є навіть з апаратним ключем. Софт новіший в природі на деякі станки є, але він коштує дорого. Ломаний не завжди існує в природі. А якщо і існує, то ще треба написати профіль під новий софт. Пісатєль не з Луцька. Йому треба оплатити проїзд в дві сторони, проживання і роботу з написання профілю.

Цитата

Я сам від себе відмазувався 3 (майже 4) місяці, від переходу з Сервер 2008 на Сервер 2019. ( SQL теж мінятиму з 2008 на 2019).

Тобі за це гроші платять, а мені платять зовсім за інше.

Цитата

Я веду до того, що зміни невідворотні. І рано чи пізно потрібно буде переїхати на нову ОС. От тільки краще це робити підготовленим.

Є станки, де виробник вмер раніше ніж вийшла нова ОС. Новий софт виходить, бо виробник софту і обладнання - різні фірми, але нового драйвера ніхто не напише. Навіть якщо виробник не вмер, то драйвера під нові осі не пише, бо виробництво цього обладнання припинено і вже виходить нове обладнання на новому софті для нових ОСей.

Так от враховуючи всі ці проблеми при зміні ОСі, нормальна людина залишиться на старій ОСі без вищенаведених проблем і витрат. Тому в мене ще досі два станка на ХП і один на 7. Та й компи, які працювали на ХП, зараз переводити на 10 ще те задоволення буде.

Цитата

Щодо Windows 7 Enterprise , то я на повному серйозі. Можу поділитися чесним ключем ліцензії.  Якщо він ще працює :)

Скидай, але я його хіба на домашньому компі задію. :)

Edited by nickel
  • +1 3

• 0
5 годин тому, Yarchik сказано:

(корпоративна LTSB-версія,

А от тут я мав граблі!  Ми вже її LGBT версією назвали :)

Мусили її зносити на користь звичайної PRO версії, бо в цій, щось там не фуричило як слід. (мова йде про SolidWorks і супутні до нього плюшки).

Особисто я відкрив для себе версію for WorkStation (10-ка).

@nickel  так, згоден. Стикався з таким. Питання знімаєтья.  Наразі скачав останню корпоративну версію 7-ки. Спробую ключика.

• +1 1

• 0
1 година тому, Zheny@ сказано:

і не тільки станок https://www.securitylab.ru/news/365058.php?pagen=16

• Подобається 1

• 0
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

Круто.

Але суть зрозуміла. Я сам із цим стикався. Хоча Windows Xp / 7 Embeded (для подібного обладнання) дуже гарно себе зарекомендувала. Стабільна робота.

• 0

Це із того що хто пролобіював, у нас в держ. органах теж Віндовс, хоча він коштує в рази дорожче, і можна з їхніми задачами на лінуксі сидіти й не паритись, але ні Віндовс, вся податкова на вінді сидить.