Перейти до змісту

Вибори мера Луцька і до міськради

Bliksss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Робимо ставки  прогнози, хто на вашу думку буде очільником Луцька в найближчі роки і як зміниться розклад сил у міськраді. 

• Відповідей 410
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хотілось би помилятись але здається, що більшість сьогодні обрала ще одного Кличка/Кернеса/Труханова з відповідним "розвитком" міста аби лиш на одну каденцію.

Низька явка (прогулявся сьогодні навмисно за забутим на роботі паспортом 2год пішки) дасть свої плоди.

Опубліковано
10 minutes ago, Zeiss said:

Низька явка (прогулявся сьогодні навмисно за забутим на роботі паспортом 2год пішки) дасть свої плоди.

я пішов голосувати після 16 - було трохи людей (33 кв), проголосував.

На виході - стояли "дівчата з опитуванням", відповів чесно - як під присягою.

Все, чекаю результати екзит-полу.

Опубліковано
3 minutes ago, yu2007 said:

Проголосував за майбутнє?)

це питання - з підтекстом, я ж не тільки за своє майбутнє голосував ))

Опубліковано
1 minute ago, volks said:

Єслі нє Паліщук, то кто????

Фыба

деякі індівідууми - пророкують йому 2-ге місце і вихід в другий тур

Опубліковано
3 минуты назад, Bliksss сказал:

Ми розуміємо за чиє ще...

Опубліковано
5 minutes ago, Bliksss said:

Та до чого тут твоє майбутнє. Ти проголосував за майбутнє кількох десятків людей, які займуть крісла у місцевій владі, ну і ще за майбутнє кількох сотень пов'язаних з ними (родини, бізнес-партнери і т.д.).

Ми розуміємо за чиє ще...

Spoiler

original-photo.jpg.e9441034fd780e86cd77ec2c370cd4c7.jpg

Опубліковано
2 minutes ago, yu2007 said:

Ти проголосував за майбутнє кількох десятків людей, які займуть крісла у місцевій владі, ну і ще за майбутнє кількох сотень пов'язаних з ними (родини, бізнес-партнери і т.д.).

так само як і ти, якщо ходив голосувати.

За мера - таки да, за Поліщука - хоча, не так за нього, як проти тих - хто рветься назад до кормушки.

Опубліковано
10 minutes ago, yu2007 said:

за майбутнє кількох десятків людей, які займуть крісла у місцевій владі, ну і ще за майбутнє кількох сотень пов'язаних з ними (родини, бізнес-партнери і т.д.).

я більш ніж впевнений, що так і буде, навіть думаю що родинні бізнес-зв'язки стали ще сильнішими після 14-го року... але, всі ж сподіваються на краще...

Опубліковано
5 minutes ago, Bliksss said:

так само як і ти, якщо ходив голосувати.

За мера - таки да, за Поліщука - хоча, не так за нього, як проти тих - хто рветься назад до кормушки.

А, Поліщук - нове обличчя, ясно-панятно))

Не ходив.

1 minute ago, Bliksss said:

я більш ніж впевнений, що так і буде, навіть думаю що родинні бізнес-зв'язки стали ще сильнішими після 14-го року... але, всі ж сподіваються на краще...

Далеко не всі. Хоча велика частина і справді сподівається та все ходять і ходять на ті вибори...

Опубліковано
1 час назад, Zeiss сказал:

більшість сьогодні обрала ще одного Кличка/Кернеса/Труханова з відповідним "розвитком" міста аби лиш на одну каденцію.

Ти знаєш, я на днях прочитав статистику перед виборами і там писало, що 49% киян будуть голосувати за Кличко, а ~70% киян влаштовує його діяльність. Я вирішив спитати про це киян (в одному інет-клубі, де більшість киян, але всі один з одним бачились в житті, так само як і я з сім'єю їздив у Київ на зустріч клубу), скинув їм скрін про статистику і почув від них, що це правда. В клубі всі одноголосно висловили хороші слова на рахунок мерства Кличка. 

Так що, хибна в тебе думка. Так само і про Кернеса. Ясно, бандит бандитом, але люди його вибирають і він багато для міста робить, Харьків вже один з найкращих міст України по благоустрою і інфраструктурі.

Нижче приведу скріни переписки в клубі і відповіді киян на рахунок Кличка і його діяльності:

Спойлер

Screenshot_20201025_215441.thumb.jpg.b6c1acc9c14b5a02074e0761c652f0d5.jpg

Screenshot_20201025_215536.jpg.b1130d3c2e25d822a15e8328c1bd1d4e.jpg

Screenshot_20201025_215744.thumb.jpg.c383cac5f1dc970b57b599f136355803.jpg

Screenshot_20201025_215830.jpg.56c09c02784f06264fc8a3ac93c0d8aa.jpg

Screenshot_20201025_220018.thumb.jpg.5df73e7587e9a50bf8d88cd7cd67a0b0.jpg

Опубліковано
1 minute ago, yu2007 said:

А, Поліщук - нове обличчя, ясно-панятно))

я ж і не казав - що ідеал, але,  на мій погляд - краще інших (з тих що пропонувалось), от і все. Проти яника - пропонувався порох, результат всім відомий. Порівняння - таке - собі, але, сенс - той самий.

Опубліковано
7 minutes ago, Bliksss said:

я ж і не казав - що ідеал, але,  на мій погляд - краще інших (з тих що пропонувалось), от і все. Проти яника - пропонувався порох, результат всім відомий. Порівняння - таке - собі, але, сенс - той самий.

взагалі то проти яника пропонувалась йуля, а проти пороха - та сама йуля, тягнибакс, ляшко та інші зоряни зі шкіряками.

Не знаю, чи поліщук краще інших, але в тому, що він просто весільний генерал, сумнівів не маю.

Опубліковано
1 minute ago, yu2007 said:

що він просто весільний генерал, сумнівів не маю.

А в кого вони є? Навіть більше, можна робити ставки хто стане секретарем))

Опубліковано

до речі, "депупатський корпус" (іпать назву придумали) - таклж оновиться, тут - складніше, те що пропонують "нове" - не завжди краще за старе.

Опубліковано
26 минут назад, Юріч сказал:

Ясно, бандит бандитом, але люди його вибирають і він багато для міста робить, Харьків вже один з найкращих міст України по благоустрою і інфраструктурі.

Харків. Без м'якого знаку.

Жидяра. Причому "крайнє омерзітєльний". Це треба вміти так красти, щоб тебе на руках за це носили. 

26 минут назад, Юріч сказал:

В клубі всі одноголосно висловили хороші слова на рахунок мерства Кличка.

А люди, які шурупають в тому як повинне розвиватись місто, радикально проти нього.

І я з ними згоден Київ - це одне з найгірших міст в Україні. А враховуючи, що бюджет Києва на душу населення в 2-3 більший за будь-яке інше місто, то взагалі дніще.

Той же Кернес набагато краще за свій термін вилизав Харків.

Опубліковано
4 minutes ago, volks said:

Це треба вміти так красти, щоб тебе на руках за це носили. 

табличку ділення вивчив, в даному випадку - з народом.

Опубліковано
40 минут назад, Bliksss сказал:

Поліщука - хоча, не так за нього, як проти тих - хто рветься назад до кормушки.

Краще вже старих ніж палицьке князівство. Буде друге Закарпаття, де як в маркіза Карабаса. Все його.

Опубліковано

Буде друге Закарпаття, де як в маркіза Карабаса. Все його.

це ж твоя теорія...наведи приклад, що він зможе зробити ?

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

табличку ділення вивчив, в даному випадку - з народом.

Ну з народом діляться всі. Інакше не вкрадеш. Так швидше за все причина в тому, що наприклад в нас місто було благоустроєним завжди, а там до Кернеса був аврал.

Опубліковано
12 minutes ago, volks said:

А люди, які шурупають в тому як повинне розвиватись місто

спарринг партнери Кличка?

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

це ж твоя теорія...наведи приклад, що він зможе зробити ?

З монополією на владу - все, що захоче.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...