Перейти до змісту

IPTV ділимось досвідом

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є в наявності телебачення від ВОЛЯ, але хотіслось б економити, та мати більше каналів.

Чув що є офіцінй провайдери IPTV які дають можливість підключати до 5 пристроїв на один тариф не ріжучи їх по айпі (можна напркилад на одному тарифі підключити себе і ще когось).

Тому хотілось б зекономити та отримати більше каналів за одні і ті ж гроші скажем так.

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 15.10.2020 в 11:10, MACCEN сказав:

Є в наявності телебачення від ВОЛЯ, але хотіслось б економити, та мати більше каналів.

Чув що є офіцінй провайдери IPTV які дають можливість підключати до 5 пристроїв на один тариф не ріжучи їх по айпі (можна напркилад на одному тарифі підключити себе і ще когось).

Тому хотілось б зекономити та отримати більше каналів за одні і ті ж гроші скажем так.

Показати  

Тиць

Опубліковано

мав едем тв, олл тв, ланет тв

так от едем пише, що оидн чи два пристрої, а по факту працювало на 3-4 і не разу не було повідомлень, інша річ, що едем тв це пірати снг, певно російські, 1 доллар на місяць

олл тв маю по якійсь акції, то там на  6 пристроїв пакет, інша річ, пакети досить дорогі без акцій чи промо

ланет тв маю, бо провайдер дає моїм батькам інет і ще базоваий пакет, там 3-4 пристрої, тільки з іншого додаткового зайдеш, старий викидає

тарифи тут, ніби досить хороші https://lanet.tv/channels/

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 11:47, nickel сказав:

Завжди можна знайти.

Показати  

такий пакет за 30 грн. на постійній основі? Я маю на увазі не якийсь "підпільний ретранслятор IPTV" а сервіс типу мегого (хоча і він - мені не дуже)

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 12:18, Bliksss сказав:

такий пакет за 30 грн. на постійній основі? Я маю на увазі не якийсь "підпільний ретранслятор IPTV" а сервіс типу мегого (хоча і він - мені не дуже)

Показати  

Такий-такий. Знайомий підключає людям інтернет від якогось провайдера і налаштовує різні телевізори, то в нього халявний Мегого, тобто  зберіг чийсь логін і пароль і користується нахаляву. Мені підкинув Омегу ТВ халявну. Думаю, якби я його задовбував, то і мені Мегого підігнав би.

А взагалі Мегого найкраще з того що я пробував. В Омезі немає фільмів, лише тв-канали. Я-то на ФС все дивлюся, а малий мультики на Мегого дивився, а тепер лише Ютуб.

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 12:28, nickel сказав:

Знайомий підключає людям інтернет від якогось провайдера і налаштовує різні телевізори, то в нього халявний Мегого, тобто  зберіг чийсь логін і пароль і користується нахаляву.

Показати  

Кагбе, це зовсім різні речі)) Я теж можу за інтернет не платити, а сидіти на сусідських вай-фаях, тому що знаю пароль

По тій cсилці що ти дав вище, я підключав "рідню" - повноцінний доступ до мегого, з своїм аккаунтом, аналог ось такого підключення - є за 30 грн?

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 12:44, Bliksss сказав:

Кагбе, це зовсім різні речі)) Я те ж можу за інтернет не платити, а сидіти на сусідських вай-фаях, тому що знаю пароль

Показати  

Ти казав дешевше не знайти, я лише заперечив. Не хочеш безкоштовно, завжди можна юзати пробний місяць за 1 гривню в Мегого.

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 12:53, nickel сказав:

Ти казав дешевше не знайти, я лише заперечив. Не хочеш безкоштовно, завжди можна юзати пробний місяць за 1 гривню в Мегого.

Показати  

казав, але, я мав на увазі - без зайвого гємору, щомісяця акк. новий робити на мегего щоб за гривню дивитись... типу - підключив, вніс гроші на рахунок і дивишся.

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 12:44, Bliksss сказав:

По тій cсилці що ти дав вище, я підключав "рідню" - повноцінний доступ до мегого, з своїм аккаунтом, аналог ось такого підключення - є за 30 грн?

Показати  

А от я не користувався його послугами, хоча раджу. Але про свій акаунт ти мене здивував. Я думав він в спілку бере. Звідки в нього такі ціни, тоді?

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 12:57, Bliksss сказав:

казав, але, я мав на увазі - без зайвого гємору, щомісяця акк. новий робити на мегего щоб за гривню дивитись... типу - підключив, вніс гроші на рахунок і дивишся.

Показати  

Спочатку хотів дешевше, тепер без зайвого гємору, ти вже визначився б з своїми бажаннями. ;) Є дешевше? Є. Але я сперечатися не хочу, тому будемо вважати, що нема.

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 13:01, nickel сказав:

Спочатку хотів дешевше, тепер без зайвого гємору, ти вже визначився б з своїми бажаннями.

Показати  

Значить ти мене не правильно зрозумів, я мав на увазі, що "нафіг нада - шукать дешевше" якось так.

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 12:57, nickel сказав:

А от я не користувався його послугами, хоча раджу.

Показати  

Я ж кажу, рідню підключав, всім задоволені.

В 15.10.2020 в 12:57, nickel сказав:

Але про свій акаунт ти мене здивував.

Показати  

ось тут, я напевно наплутав, давно підключав, все-таки, напевно не окремий аккаунт, але, що це міняє?

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 14:59, Saddy сказав:

14 днів

Показати  

Місяць

IMG_20201015_183453.thumb.jpg.294e30a18c47e1cc2822d242773dffb4.jpg

36 минут назад, Saddy сказал:

Мені більше сподобався диван-тв. Але там ціна теж не дешева.

Показати  

В дивана незручний додаток (для мене).

Опубліковано

А я рекомендую https://iedem.tv/ ,

за 1 долар у місяць все нормально показує, користуюся вже більше року...

Особливо радують спортивні канали

Опубліковано

Також років два з перервами користуюсь Едемом.Купа каналів за смішні гроші,з мінусів-трохи занудна оплата.Недавно хотів підключити другу-переводить на https://ilook.tv/auth/signup ,буду пробувати

Опубліковано

Останні роки 4 користуюсь Stalker порталами на приставці Uclan Denys h.265 iptv, але вже на другий телевізор купив на андроіді і подумую щось краще знайти, бо елементарно подивитися 1+1 в HD часом лагає, або ефір норм, а архів лагає - новини неможливо подивитися. Думав що інтернет глючить але от NickJr до прикладу у той же час норм працює і архів і ефір.

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 17:32, soccer сказав:

Також років два з перервами користуюсь Едемом.Купа каналів за смішні гроші,з мінусів-трохи занудна оплата.Недавно хотів підключити другу-переводить на https://ilook.tv/auth/signup ,буду пробувати

Показати  

Ага, а те що едем і айлук то русске тв то в час війни дрібниці.... Фтопку. 

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 17:05, Абдул-Хамид сказав:

А я рекомендую https://iedem.tv/ ,

за 1 долар у місяць все нормально показує, користуюся вже більше року...

Особливо радують спортивні канали

Показати  

це напевно піратська тема - не легальна, не хочеться якось нелегеальним контентом користуватись

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 22:29, MACCEN сказав:

це напевно піратська тема - не легальна, не хочеться якось нелегеальним контентом користуватись

Показати  

Якщо вам потрібний "експертний висновок" чи "сертифікат відповідності" - потрібно платити нормальні гроші, або постійно шукати нові посилання та тратити нерви на зависаючі канали. Вибір за вами. Тим паче спортивні канали Футбол 1,2,3 взагалі окремою платою йдуть

Опубліковано
  В 15.10.2020 в 12:57, Bliksss сказав:

Показати  

Новий акк не допоможе. Фіксація іде по номеру карти. Щоб "халявити" потрібно на місяць 2 нових аккаунти і 2 нові банківські карти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...