Перейти до змісту

Знову бляхери заполонили місто?

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Только что, MACCEN сказал:

суть не в ціні, суть в наїбалові. Фірми деякі давно вже перестали купувати метал в Україні бо там пиишуть одні характеристики по факту інші надсилають.

Те наїбалово стало вже всесвітнім трендом. Навіть германці стали  гнати халтуру.

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
13 минут назад, MACCEN сказал:

Якщо є дешевше і якісь та сама то треба купувати там де дешевше. І весь бізнес у нас комерційний не вмієш робити краще за конкурента то продавай завода.

А як робити дешевше, якщо кокурента фінансово підтримує держава?

Опубліковано
47 минут назад, zixelhause сказал:

Дістали бляхарі і всі, закон би про обовязковий техогляд без хабарів і за скручені пробіги штраф, зникло б одразу з доріг і авторинків половину відер разом з бляхами . Їздять на коритах і продають корита з відрами  , цікавий аналіз зробило авторіа, такого ніде більше на землі немає щоб пробіг скручували майже на мільйон кілометрів.

пробіги.jpgкэмри 400км в сутки, без выходных. Круто

Опубліковано
2 часа назад, volks сказал:

Ок. Хто змушує українців лупити такі ціни на авто? 

в любій торговій сфері, звичайно, є перегіби, але для любого, хто задає подібне питання, в мене завжди є відповідь. Раз там такі заробітки, вперед, будеш продавати в двічі дешевше, дасть Бог, на новому мерседесі через пів року їздити будеш :) Чи ти думаєш, що всі перекупи договорились між собою і тому такі ціни луплять ? :0016: Всі декілька тисяч ? :0016: 

Опубліковано
2 годин тому, weldermaster сказано:

Те наїбалово стало вже всесвітнім трендом. Навіть германці стали  гнати халтуру.

Германці в 21 столітті за станком на заводі не стоять. Та й в Німеччині тільки турецьких мігрантів зараз 3 млн.

Опубліковано
46 хвилин тому, zixelhause сказано:

Можу показати хати двох перекупів в ліпінах і одного на наливайка, видно зразу як вони насправді заробляють, а хату записують на батька з матір'ю щоб субсидію ще мати. 

Той, що живе на Наливайка, мабуть недавно почав бізнесом займатись? Район не для людини, яка добре заробляє.

Опубліковано
2 часа назад, MANJAK11 сказал:

Раз там такі заробітки,

А де я писав про заробітки?

Мова була про тих хто кричить, що в Україні ціни на авто високі. Чого ж вони свої машини не продають по тих цінах, що вони в Європі коштують.

26 минут назад, yu2007 сказал:

Карамба воскрес! Славімо його!))

Та да. Карамбич цей скрін з авторіа декілька днів тому у ФБ закидав.

Опубліковано
Только что, Cherman сказал:

Бляхарі, так в основному і їздять, з постійно мигаючим індикатором недостачі палива.:)

Я теж так їжджу після того як знайшов кришку бензобака на землі біля машини.

Опубліковано
Щойно, volks сказано:

Я теж так їжджу після того як знайшов кришку бензобака на землі біля машини.

Тільки хотів написати. А ще в старих авто може бути пошкоджений бак і може підтікати. Хоча я колись заправляв повний і їздив до лампочки.

Опубліковано
2 минуты назад, Cherman сказал:

Що, хтось зливав?

Та ні. Думаю хтось просік, що я на лампочці їхав і вирішив долити мені.

Опубліковано
2 часа назад, zixelhause сказал:

Можу показати хати двох перекупів в ліпінах і одного на наливайка, видно зразу як вони насправді заробляють, а хату записують на батька з матір'ю щоб субсидію ще мати. Підприємця оформленого немають все життя, офіційно безробітні, в одного сходи маршові на другий поверх за 6тисяч долларів,  і ще квартири в новобудовах під оренду покупляли, і більшість розмитнюють за заниженою вартістю і мимо каси і майже в кожному авто скручують пробіги, працюють так як колись на веставтохаб наїхало київське сбу, приїхали данину брати за те ,що таможили на ліво, і поїхали . Маленькі перекупи які приганяють 1-3 машини в рік не рахуються, у нас для декого це тіньовий бізнес ще з 90-их  і він тісно завязаний з митниками, то ті живуть ого-го. Все вирішується просто, можна мінімальні митні платежі зроби але з обовязковим техоглядом по TÜV ,  оце б покусали лікті  і більше би не їздили на свої здибанки рагулів бляхерів.

двох з скількох ? Карамба не їби мені мозг. Два то не всі. Майже в кожній професії є два з тисячі, які так живуть, як ти описав. То по тих двох всіх судити ? Є таке когнітивне спотворення, називаєтся *генерализация частных случаев* , коли окремі випадки розповсюджують на всіх, Ти цією хуйньою регулярно страдаєш. Якщо умовно прибрати тих ушльпків, що *рішають* питання, то щось змінится ? Ціни рєзко падають ? Нє ? То висновок який ? Вони не причина, а слєдствіє того, що робится. Забрати причину, ушльопкі пропадуть самі собою, але кому то нафіг нада ?

Опубліковано
2 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Є таке когнітивне спотворення, називаєтся *генерализация частных случаев* , коли окремі випадки розповсюджують на всіх.

У вас освіта психолога? Дуже багато специфічних вузькоспеціалізованих і рідковживаних термінів від вас читаю.

Опубліковано
25 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

У вас освіта психолога? Дуже багато специфічних вузькоспеціалізованих і рідковживаних термінів від вас читаю.

як завжди мімо. Це в тебе вже теж в традицію війшло, робити неправильні висновки )) А щоб терміни були не вузькоспеціалізованими й тим більше, рідковживаними, варто просто відкрити браузер й трохи погуглити, що воно таке. В *карму*, воно може і не добавить, але для загального розвитку корисно ))

Опубліковано
4 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

як завжди мімо. Це в тебе вже теж в традицію війшло, робити неправильні висновки ))

Це було припущення а не висновок.

Опубліковано
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Це було припущення а не висновок.

не ладно, не правильні припущеня )) ті ж яйця, тільки в профіль ))

Опубліковано
10 годин тому, Cherman сказано:

Бляхарі, так в основному і їздять, з постійно мигаючим індикатором недостачі палива.:)

і не тільки

fdf2620ad078.jpg.2c0743601b63fcad3ed51e205a15d0eb.jpg

Опубліковано
18 часов назад, Bliksss сказал:

а у вас - звідки? ;)

Працювали з ними по поставках запчастин. Зараз від працівників заводу є інформація, що КрАЗ робить максимум декілька машин в місяць в кращому випадку.

Опубліковано
6 хвилин тому, Arden сказано:

Зараз від працівників заводу є інформація, що КрАЗ робить максимум декілька машин в місяць в кращому випадку.

Дивно. Мали ж Вербу робити? І всякі ББМ типу Козак.

Опубліковано
On 03.09.2020 at 11:44, Arden сказано:

Працювали з ними по поставках запчастин. Зараз від працівників заводу є інформація, що КрАЗ робить максимум декілька машин в місяць в кращому випадку.

Я всіх деталей не знаю, знаю що мають багато закордонних замовлень на комунальну техніку та вантажівки. Мають і оборонні замовлення, але, роблять по мірі того як проплачують. Цивільну техніку для нашого ринку - "на склад" не роблять, в основному під замовлення для меткомбінатів і т.п. Факт в тому - що не банкрути, людей (зараз) не звільняють, навпаки є багато вакансій на робітничі спеціальності.

Опубліковано
2 годин тому, zixelhause сказано:

то всьо система винувати а народ і люди нідочого.  Звичайно зміниться якшо забрати  ушльопків, але їх ніхто незаберає, бо саме ці ушльопки і формують тренди на ринку і цінову політику, чому я проти них усіх...

Люди і народ, який собі вибирає таких вождів, теж є частиною системи.

Опубліковано
В 02.09.2020 в 08:47, romanc сказал:

Судя по нашему авторынку на Волынь больше загоняют, чем в Закарпатье.

Рядом со мной 2 шт.

15993720698442178028091719582978.jpg

1599372107379612382047029289881.jpg

Опубліковано
4 часа назад, zixelhause сказал:

Купило пассата за 2700 євро "бабушка їздила в магазін по хліб" а тут написало ціну 8-9 тисяч,  скутивши 100тисяч як мінімум, це походу не кінчиться ніколи поки існують лохі купувати таке.

Карамбич, ти ще забув написати, що дешманський одноразовий універсал на палці.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...