Перейти до змісту

Протести в Білорусі 2020

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 247
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
11 часов назад, nickel сказал:

Ніт.

І пілоти з стюардесами не живуть в аеропорту.

Просто повірь що там є декілька екіпажів і вони завжди на поготові до вильоту.

Свою сраку всі президенти світу бережуть тому готовляться до всього до чого можна підготуватись.

Опубліковано
12 годин тому, MACCEN сказано:

я знаю як там бізнес ведеться.

В тебе класна фірма, все йде в гору, бабкі косяться, податки платяться. Тут бац до тебе приходять люди певні і кажуть, ти крутий пацан, фірма в тебе класна, треба тут колхозу одному помогти, занепало господарство давай бери шефство, по ітозі ти стаєш банкротом, бо в колхозі свої рєбята які тупо будуть пілити твоє бабло.

Або лайтовий варіант, до тебе приходять ті ж самі певні люди й кажуть, тут в одного "многоуважаємого чувачка є синочок", так він може й балбєс, але треба його на роботу пристроїти в тепле місце, ну як мінімум він хоче бути в тебе якимсь директором, мішати він тобі сильно не буде, але зарплата щоб була ого-го, от в тебе є вже один трутень. Далі може той трутень ще одного чувачка насватати, ну так може якось відносно в тебе й проблем не буде, але й в тебе їх і так не було бо працюєш в білу, і все чотко платиш.

От такий бацька, є Вітебсь так там завод це цілий рахуй місто теж мертвий, а колись був ого-го який крутий завод. Уявіть собі ДПЗ в 21:00 зі всіх вікон світиться тільки декілька, всі інші виключені тому що пів міста на заробітках хер зна де.

Мати 100% владу попросирати те що було, це ще треба умудритись. В наших поілтиків хоть відмазка є, "ну в мене більшості не було", "ну в мене там ще якась хуйня і так далі", а там влада в одиних руках. Як мінімум мікрошвецію можна було б зробити давно, маючи навіть халявну ціну на енергоносії від свого друга.

Просто не було конкуренції, в першу чергу політичної.

А можемо ми в Луцьку вийти до міської,обласної ради,аби підтримати  білорусів?

Опубліковано
12 годин тому, MACCEN сказано:

я знаю як там бізнес ведеться.

В тебе класна фірма, все йде в гору, бабкі косяться, податки платяться. Тут бац до тебе приходять люди певні і кажуть, ти крутий пацан, фірма в тебе класна, треба тут колхозу одному помогти, занепало господарство давай бери шефство, по ітозі ти стаєш банкротом, бо в колхозі свої рєбята які тупо будуть пілити твоє бабло.

Або лайтовий варіант, до тебе приходять ті ж самі певні люди й кажуть, тут в одного "многоуважаємого чувачка є синочок", так він може й балбєс, але треба його на роботу пристроїти в тепле місце, ну як мінімум він хоче бути в тебе якимсь директором, мішати він тобі сильно не буде, але зарплата щоб була ого-го, от в тебе є вже один трутень. Далі може той трутень ще одного чувачка насватати, ну так може якось відносно в тебе й проблем не буде, але й в тебе їх і так не було бо працюєш в білу, і все чотко платиш.

От такий бацька, є Вітебсь так там завод це цілий рахуй місто теж мертвий, а колись був ого-го який крутий завод. Уявіть собі ДПЗ в 21:00 зі всіх вікон світиться тільки декілька, всі інші виключені тому що пів міста на заробітках хер зна де.

Мати 100% владу попросирати те що було, це ще треба умудритись. В наших поілтиків хоть відмазка є, "ну в мене більшості не було", "ну в мене там ще якась хуйня і так далі", а там влада в одиних руках. Як мінімум мікрошвецію можна було б зробити давно, маючи навіть халявну ціну на енергоносії від свого друга.

У нас така ж фуйня робилася при Янику.  такий самий "розклАд".   Тільки коли приходили з документами на перепис фірми, то показували фото дитини, кудою вона в школу ходить. Так щоб вже 100%  не було виходу.

Білорусь не унікальна.

Опубліковано
13 часов назад, Cherman сказал:

В @romanc, дружина @anika, вроді, білоруска. Правда, живуть вони в Україні.

Мариупольские оба. Просто решили посмотреть как беларусы живут, поехали в 2013, были там 9 мес., Жили-работали в Пинске.

Опубліковано
Цитата

Всеобщая национальная забастовка. Сегодня присоединились БелАЗ, ГродноАзот, Белмедпрепараты, «Керамин».

Опубліковано
11 хвилин тому, romanc сказано:

Мариупольские оба. Просто решили посмотреть как беларусы живут, поехали в 2013, были там 9 мес., Жили-работали в Пинске.

краще там ніж в Луцьку?

Опубліковано
40 минут назад, Nokian сказал:

Просто не було конкуренції, в першу чергу політичної.

Может просто начать называть Беларусь? А не как москали, переводить на свой лад...

Опубліковано
41 минуту назад, Nokian сказал:

Тобі можна. Можеш навіть в Юванті підтримувати. Ну щоб нікуди не ходити.

Опубліковано

Наші органи місцевої влади мають виразити свою позицію.

Щось вони без  стимулу громадкості ні кують ,ні мелють 

Опубліковано
5 минут назад, Nokian сказал:

Наші органи місцевої влади мають виразити свою позицію.

Щось вони без  стимулу громадкості ні кують ,ні мелють 

Напуркуа? Це функція МЗС, а не кожен сільській голова має прапор на заборі вішати. 

Опубліковано

якщо я не помиляюся Хуйло вже привітам Лукашенка з перемогою....

то тепер, якщо, все таки, народ свого свого доб'ється.... як це буде виглядати....

Опубліковано

ось це вже нагадує перші дні нашого майдану, тільки тоді у нас вийшли мільйони

https://world.comments.ua/ua/news/belarus/choloviki-viyut-vid-bolyu-zatrimani-v-bilorusi-rozpovili-pro-torturi-v-sizo---video-658134.html?fbclid=IwAR2-xPFsqHjxzyKmTcfksSgfwIF39CzIhhhfPzpetwhURvC1m-ppb6ts16M

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...