alexvvv Опубліковано 29 Липня, 2020 в 09:39 #976 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 09:39 1 година тому, nickel сказано: Та раді бога, спілкуйся з ними хоч про шахмати з ними це з жінками чи порохоботами?
nickel Опубліковано 29 Липня, 2020 в 09:44 Автор #977 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 09:44 20 минут назад, Ko3bMa сказал: По визначенню статева. Так, в моєму випадку правильніше було написати "статева". Зауваження приймається. А в загальному сексизм - це статева або гендерна дискримінація. Цитата Скажіть про це жіночим квотам на наступних виборах в парламент Ці квоти лише підтверджують і саме головне законодавчо фіксують статеву дискримінацію. Жінки воюючи за рівність, лише фіксують в законодавчих документах наявність нерівності. Їх жостко намахали. Тільки їм не кажіть. Тепер розумієте, чому жінки і політика не сумісні?
iiron Опубліковано 29 Липня, 2020 в 09:53 #978 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 09:53 2 часа назад, Oberegy сказал: а як не гиржати, тільки от не дуже це весело. До першої справжньої біди. Відкрили скриньку Пандори. А ще угарають з полтавського виживальщика. Таки правду казали, хоч насміємося. Аби не на кутні... Ви заблукали в трьох соснах по випадку з тероперацією, але вважаєте що відразу вийшли на вірний шлях в такаму темному лісі як політика.Не насторожує що може десь теж помилились, в чомусь не розібрались може?
Ko3bMa Опубліковано 29 Липня, 2020 в 10:01 #979 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 10:01 18 minutes ago, nickel said: Так, в моєму випадку правильніше було написати "статева". Зауваження приймається. А в загальному сексизм - це статева або гендерна дискримінація. Та вона і так статева. Імхо гендер не має сенсу без прив'язки до статі, а всі а- і -квіри це банальне бажання виїбнутись і\або стати в позу жертви. І проблема в тому що толком і досліджень не проведуть через воплі і так званий "гуманізм". Quote Ці квоти лише підтверджують і саме головне законодавчо фіксують статеву дискримінацію. Жінки воюючи за рівність, лише фіксують в законодавчих документах наявність нерівності. Їх жостко намахали. Тільки їм не кажіть. Тепер розумієте, чому жінки і політика не сумісні? Вони впроваджують так звану "позитивну дискримінацію", яка все одно не перестає бути такою. І швидше не "жінки і політика не сумісні", а "неадекватні особи і політика не сумісні". Щось ми від теми відхилились.
Oberegy Опубліковано 29 Липня, 2020 в 10:04 #980 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 10:04 2 годин тому, nickel сказано: Ви припиняєте свій плач тут в неполітичних темах я так розумію, Ви власник форуму? як ні, то не вказуйте мені, що і де писати. І співчуваю, що у Вашому оточенні такі недалекі жінки, з якими не можна говорити про політику, хоча чому я не здивована. Подібне притягує подібне. Щодо ігнору мене, то прошу, обійдуся без обзивання і запопадливої турботи про мій психічний стан. Що кому болить, Вам видно лікування саме в голові. Ходіть здорові!
Oberegy Опубліковано 29 Липня, 2020 в 10:10 #981 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 10:10 32 хвилин тому, alexvvv сказано: з ними це з жінками чи порохоботами щось мені підказує, що коли б я висловлювала щось у руслі його поглядів, то щебетав би зі мною як горобчик. А так хоче вкусити, що аж до сексизму опускається. Та тільки ситуація з заручниками і всім цим цирком від того кращою не стане, якщо я замовкну, як йому чомусь дуже хочеться. Ще цікаво, що шаблони від противників ПП типу футболок дітей і проч цього пана ніяк не турбують, а от мене вже у боти записали )) Дивина та й годі.
nickel Опубліковано 29 Липня, 2020 в 10:12 Автор #982 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 10:12 1 минуту назад, Oberegy сказал: я так розумію, Ви власник форуму? як ні, то не вказуйте мені, що і де писати. Це була пропозиція. Шкода що Ви не можете відрізнити одне від іншого, дається взнаки Ваша недалекість. Але ні, то й ні, можемо продовжити, статеву рівність гарантую, лише мушу попередити, що з статевоподібними я буваю трохи грубуватим. 1 минуту назад, Oberegy сказал: І співчуваю, що у Вашому оточенні такі недалекі жінки, з якими не можна говорити про політику, хоча чому я не здивована. Я не про своє оточення, а про Вас.
nickel Опубліковано 29 Липня, 2020 в 10:30 Автор #983 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 10:30 15 минут назад, Oberegy сказал: щось мені підказує, що коли б я висловлювала щось у руслі його поглядів, то щебетав би зі мною як горобчик. А так хоче вкусити, що аж до сексизму опускається. Та тільки ситуація з заручниками і всім цим цирком від того кращою не стане, якщо я замовкну, як йому чомусь дуже хочеться. Ще цікаво, що шаблони від противників ПП типу футболок дітей і проч цього пана ніяк не турбують, а от мене вже у боти записали )) Дивина та й годі. Я б з Вами щебетав би як горобчик, навіть якби ви продовжували те саме писати але в розділі політика. Це і був мій головний посил, але Вам це ж важко зрозуміти, а я навіть жирним це виділив у своєму пості, бо знав що зараз почнеться новий плач Ярославни - "мені рота затикають". І так і сталося. Ви передбачувані, плоскі в думках.
Zheny@ Опубліковано 29 Липня, 2020 в 13:21 #984 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 13:21 1 година тому, Cherman сказано: Що цікаво, дана особа навіть в Луцьку не живе, а з першої ж сторінки теми, почала переводити все в політичну площину. При тому, лучани дійсно ділилися важливою інформацією, тому що ситуація, яка сталася, була вкрай неординарною та страшною. також подумав, що то клон якогось Карамби, але нє . Не схоже Хоча манера написання і все решта - ну прямо під копірку.
Zheny@ Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:03 #985 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:03 29 хвилин тому, Cherman сказано: Ти хіба не бачиш, звідки айпішнік? ІР різні. Але з них тільки один юзер пише. От тут є кілька (десяток) юзерів з одним ІР ...
Єретик Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:09 #986 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:09 5 хвилин тому, Zheny@ сказано: ІР різні. Але з них тільки один юзер пише. Ботоферма?
nickel Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:13 Автор #987 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:13 4 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал: Ботоферма? ГПЗ
sergkots Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:24 #988 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:24 20 хвилин тому, Zheny@ сказано: От тут є кілька (десяток) юзерів з одним ІР ...
Zheny@ Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:34 #989 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:34 8 хвилин тому, sergkots сказано: От тут є кілька (десяток) юзерів з одним ІР ...
nickel Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:39 Автор #990 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:39 5 минут назад, Zheny@ сказал: Аргентуми точно не боти.
nickel Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:52 Автор #991 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:52 2 минуты назад, Cherman сказал: З турбо теж якось спілкувався. Та я з сраказмом писав. Ag47 і Argentum47 та ще й на одному ІР,хіба не очевидно?
Zheny@ Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:53 #992 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:53 5 хвилин тому, nickel сказано: Аргентуми точно не боти. це люди з одного ір ОДин список один ір, інший спсок інший ір, але взаємопов'язані між собою повідомленнями та реєстраціями юзерів. Деякі юзери мають один і той самий поштовий сервер реєстрації, типу не український, а якийсь lhfklfhjf,@anonymail.com
nickel Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:54 Автор #993 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 14:54 1 минуту назад, Zheny@ сказал: це люди з одного ір ОДин список один ір, інший спсок інший ір, але взаємопов'язані між собою повідомленнями та реєстраціями юзерів. Деякі юзери мають один і той самий поштовий сервер реєстрації, типу не український, а якийсь lhfklfhjf,@anonymail.com А чого їх досі не забанили?
Zheny@ Опубліковано 29 Липня, 2020 в 15:04 #994 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 15:04 2 хвилин тому, nickel сказано: А чого їх досі не забанили? 7 чи 8 з 10 точно забанені. Але ж ніхто не заважає зарегатися знову. Забаню. Як вспливатиме. Тут було з кимось із форумчан, @MANJAK11 забанив чоловіка і дружину, в одній хаті з одного ІР, підозра на клоноводство! То, кажу, забань і мене з дружиною. Ми теж в одній хаті з одного ір. А як хтось колись роздавав нет десь по будинку, що не було такого, що з одного ір купа людей? ЧИ одна фірма, кількасот юзерів, і на одному ір, і з 6-8 чол можуть сидіти на борді, (могли б)
MANJAK11 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 16:10 #995 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 16:10 58 минут назад, Zheny@ сказал: 7 чи 8 з 10 точно забанені. Але ж ніхто не заважає зарегатися знову. Забаню. Як вспливатиме. Тут було з кимось із форумчан, @MANJAK11 забанив чоловіка і дружину, в одній хаті з одного ІР, підозра на клоноводство! То, кажу, забань і мене з дружиною. Ми теж в одній хаті з одного ір. А як хтось колись роздавав нет десь по будинку, що не було такого, що з одного ір купа людей? ЧИ одна фірма, кількасот юзерів, і на одному ір, і з 6-8 чол можуть сидіти на борді, (могли б) бо я робив свою роботу. СподІваюсь не погано робив, хоча вІд помилок не застрахований нІхто. Це раз. По друге, казав тоді і кажу зараз, всі вопроси до адмінів, то не модератор хєровий, то хєрове правило, якому модератор ЗОБОВЬЯЗАНИЙ слідувати, без виключень. І да Женя, тобі толпами не писали, що то кум брат сват, жінка, кіт на другому акаунті ? І як тоді треба поступати ? Забити хєр ? Чи той подобаєтся, той не подобаєтся банити ? Яким мірилом міряти ? Хоча до чого це я... робіть що хочте, мені вже все давно монопісуально, на щастя
Zheny@ Опубліковано 29 Липня, 2020 в 19:28 #996 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 19:28 3 годин тому, MANJAK11 сказано: бо я робив свою роботу. СподІваюсь не погано робив, хоча вІд помилок не застрахований нІхто. Це раз. По друге, казав тоді і кажу зараз, всі вопроси до адмінів, то не модератор хєровий, то хєрове правило, якому модератор ЗОБОВЬЯЗАНИЙ слідувати, без виключень. І да Женя, тобі толпами не писали, що то кум брат сват, жінка, кіт на другому акаунті ? І як тоді треба поступати ? Забити хєр ? Чи той подобаєтся, той не подобаєтся банити ? Яким мірилом міряти ? Хоча до чого це я... робіть що хочте, мені вже все давно монопісуально, на щастя Вадім, я без претензій. Просто констатував факт. Я пам'ятаю, як через бан/розбан мрака/мотика через/пеньок/колоду посварилося купа народу. Баню. Банив. Буду банити. 4 годин тому, Cherman сказано: @Zheny@ , але, клонів/ботів, в основному банять, тільки як вони в "Політику" заходять. В "Барахолці" клоноводсво процвітає. Лишилися (Фактично) я і @Zevs_Isver з модераторів, хто ще банить хоча б когось. Але у кожного є робота і особисте життя. І не цікаво весь вільний час віддавати Борді. Боти самі паляться. Банимо. "Скарга" І розглянемо.
Zheny@ Опубліковано 29 Липня, 2020 в 19:29 #997 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 19:29 4 годин тому, nickel сказано: А чого їх досі не забанили? Для початку треба довести клоноводство, хоча тут явний факт. Я писав вище. 1 ІР і купа юзерів. Реально різних людей.
Zevs_Isver Опубліковано 29 Липня, 2020 в 19:33 #998 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 19:33 3 minutes ago, Zheny@ said: Лишилися (Фактично) я і @Zevs_Isver з модераторів, хто ще банить хоча б когось. я тільки дуже завзятих фанатів Зє! порохоботів не чіпаю
Єретик Опубліковано 29 Липня, 2020 в 19:47 #999 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 19:47 @Zevs_Isver @Zheny@ ви хоч один одного не забаньте ненароком.
Zheny@ Опубліковано 29 Липня, 2020 в 20:06 #1000 Опубліковано 29 Липня, 2020 в 20:06 31 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: я тільки дуже завзятих фанатів Зє! порохоботів не чіпаю Вітаю, колего, я роблю точнісінько те ж саме. З точністю до навпаки! 17 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано: @Zevs_Isver @Zheny@ ви хоч один одного не забаньте ненароком. В нас є для цього t0rik
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.