Перейти до змісту

Скандинавські серіали

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В свій час підсів.

Як на мене є багато топових.  Якусь частину перезняли американці. І не лише вони.

Ділимося, хто в темі?

мій список:

- Мост / міст/ Bron / Broen - Мега жир!  Дивитися обов'язково!

- Вбивства / убийства / Forbidelsen - Дав старт однойменному американському серіалу, теж маст сі!

- Team / Команда - непоганий із політично-кримінальною складовою і хорошими акторами!

- Валландер  - Класика детективу!

- Trapped / Пастка (переглянув лише 1 сезон). Вартий уваги серіал.

- (в процесі перегляду ) Sorjonen / Bordertown - класний детектив. Сюжетна лінія крізь весь сезон,  сполучається різними справами.

- Той, хто вбиває / Den som draeber / Those Who Kill - класний серіал!
- Полуночное Солнце - крутий серіал.

Опубліковано

Ще додам багатосерійні фільми.

- Отдел Q.

Круті актори, класнючі фільми, закручені сюжети! перелік

Містеріум. Початок Kvinden i buret

Вбивці фазана Fasandræberne

Містеріум. Темрява в пляшці Flaskepost fra P

Містеріум. Журнал 64

Journal 64

Опубліковано

Взагалі особливістю "скандинавських" серіалів (Швеція, Данія, Фінляндія, Норвегія) являються їхні актори.

Вони там, так би мовити, натуральні. Які є, такі. Не гарні. Прості. Без пластики і т.п.

Там ви майже ніколи не побачите жінку-поліціянтку із "голівудською" посмішкою на всі свої 42 зуба!  Та з пластикою обличчя та грудей! (це і так далеко не кожному по кишені!).

Головні герої чоловіки, не мають суперздібностей і не стріляють із 6-зарядного пістолета по 18 пострілів!

У фільмах присутня, не традиційна американському кіно, відвертість. Відвертість сцен насильства, вбивства.

Наприклад.

Труп людини буде лежати у морзі із не прикритими геніталіями.

У фільмах майже відсутні спецефекти.

А ще, ну дуже класні саундтреки :) (особливо на початкових титрах) (Міст, Вбивства, Сорйонен)

Опубліковано
6 часов назад, Zheny@ сказал:

У фільмах присутня, не традиційна американському кіно, відвертість. Відвертість сцен насильства, вбивства.

Наприклад.

Труп людини буде лежати у морзі із не прикритими геніталіями.

Прикриті геніталії - це фігня. На днях дивився Наднебезпечний. Чувак сидить в барі, курить і бухає, але сигарета розмита, а стакан з бухлом - ні. :)

Опубліковано
8 хвилин тому, nickel сказано:

Прикриті геніталії - це фігня.

6 годин тому, Zheny@ сказано:

із не прикритими геніталіями.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Так краще?: Прикриті геніталії, традиційні американському кіно - це фігня. :)

Як? Я не зрозумів.

Суть не в тому. Це, певно, локалізована російська аверсія.

Опубліковано

Буквально на днях надибав собі і почав перегляд "Тайны Сильверхейда". В принципі поки заходить нормально, 4 серії позаду, поки не впевнений чи рекомендувати всім, але точно збираюсь додивитись ! Є інтрига, є незрозумілі моменти, ніби йде натяк на щось трохи містичне... хз. Але зроблено точно якісно.

Опубліковано
7 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Буквально на днях надибав собі і почав перегляд "Тайны Сильверхейда". В принципі поки заходить нормально, 4 серії позаду, поки не впевнений чи рекомендувати всім, але точно збираюсь додивитись ! Є інтрига, є незрозумілі моменти, ніби йде натяк на щось трохи містичне... хз. Але зроблено точно якісно.

Жанри: Трилер, Детективний фільм, Фентезі
Опубліковано

З твого списку кілька вже бачив, але є й нові для мене. А де їх шукаєш/ дивишся ? Бо в більшості своїй вони не з категорії розкручених, що мають по 5 озвучок і на кожному трекері/кінотеатрі лежать купами. До деяких мені навіть ютуб трейлера не зміг знайти

Опубліковано
27 хвилин тому, SergLutsk сказано:

З твого списку кілька вже бачив, але є й нові для мене. А де їх шукаєш/ дивишся ? Бо в більшості своїй вони не з категорії розкручених, що мають по 5 озвучок і на кожному трекері/кінотеатрі лежать купами. До деяких мені навіть ютуб трейлера не зміг знайти

тут

В основному.

деякі десь на інших ресурсах

Опубліковано
12 минут назад, Zheny@ сказал:

тут

В основному.

деякі десь на інших ресурсах

Навряд чи хтось звинуватить Вас у рекламі, якщо  тему """сісєк"  інших ресурсів ширше розкриєте.

Опубліковано
27 хвилин тому, sss381 сказано:

Навряд чи хтось звинуватить Вас у рекламі, якщо  тему """сісєк"  інших ресурсів ширше розкриєте.

Всім відомий https://rutracker.org/

також можна шукати на https://www.lostfilm.tv/

http://seasonvar.ru/

http://newstudio.tv/

Опубліковано

Руторг звичайно ресурс досить сильний, але переважно для популярних речей. Я вже неодноразово попадав в ситуацію, коли на ньому або взагалі не було потрібної мені роздачі серіалу, або ж була, але з 0/1 роздаючих і ніфіга не скачаєш. 

В таких випадках виручав або рутрекер, або ж таки доводилось перепросити у всяких фільміксів

Опубліковано
6 годин тому, nickel сказано:

Прикриті геніталії - це фігня. На днях дивився Наднебезпечний. Чувак сидить в барі, курить і бухає, але сигарета розмита, а стакан з бухлом - ні. :)

можуть "розмити", а можуть перед тим написати, що "фільм містить сцени насильства, споживання алкоголю та тютюнопаління"

Опубліковано
4 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Руторг звичайно ресурс досить сильний, але переважно для популярних речей. Я вже неодноразово попадав в ситуацію, коли на ньому або взагалі не було потрібної мені роздачі серіалу, або ж була, але з 0/1 роздаючих і ніфіга не скачаєш. 

Можна онлайн дивитися, вірніше знаходити. І качати собі браузером.

Що я часом і робив.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Переглянув "Полуночное солнце" (доречі він є на ютубі), класний серіал, дякую за наводку. 

А норвежський "Одержимые / Seizure" ще ніхто не пробував як воно ?

Опубліковано
12 годин тому, SergLutsk сказано:

"Одержимые / Seizure" ще ніхто не пробував як воно ?

Треба подивитися , бо скоро не матиму що вночі дивитися.

Бо 1й сезон Sorjonen / Bordertown (так, це ремейк американського одноіменного серіалу 2006, здається року) вже глянув. Круто!

2й сезон починаю.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
On 15.06.2020 at 15:18, SergLutsk сказано:

Я он ще один подгончик тобі надибав Полярний круг

В перспективі може виявитись непоганим

Вже переглянутий :)

Давно.

Ще в минулому році.

Опубліковано

Зі скріна ніфіга не понять, ні де качав, ні чия озвучка. Бо на руторзі, наприклад, є лише якість 400p, а я вже давненько такої не дивлюсь. Ну і взагалі - як враження від серіалу, варто зацінити ?

Опубліковано
8 годин тому, SergLutsk сказано:

Зі скріна ніфіга не понять, ні де качав, ні чия озвучка. Бо на руторзі, наприклад, є лише якість 400p, а я вже давненько такої не дивлюсь. Ну і взагалі - як враження від серіалу, варто зацінити ?

тут, здається, брав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...