Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

On 08.01.2020 at 21:31, Oli сказано:

Я просто притуляю в гаманці, навіть через пальці

А я от вже двічі пробував притуляти так, і щось ніфіга, не хоче мою зчитувати через гаманець, мушу діставати картку. Схоже портмоне в мене якесь бронєбойне від сканерів :0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Мдя, ноу коммент...  Слово "мудаки" не в повному обсязі передає рівень сервісу і компетенції "шкуродерів"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А я от вже двічі пробував притуляти так, і щось ніфіга, не хоче мою зчитувати через гаманець, мушу діставати картку. Схоже портмоне в мене якесь бронєбойне від сканерів :0002:

Все залежить від чутливості встановленого девайсу. 

Спочатку я теж так і робив, але останнім часом напевно "чуйку" в них вже прикрутили, бо не працює і мушу діставати картку. :( 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, super_bord сказано:

очікуйте продовження історії, і у висновку ВЕЛИКУ кучу негативних але цензурних висновків )

документуй все

по нормальному мали б тобі компенсувати всі твої витрати -  дорога, витрачений час і т.д.

ну і фантастичний варіант - отримати компенсацію за "Захист честі, гідності та ділової репутації" і  компенсацію за моральної шкоди

Спойлер

якби хтось з молодих юристів взявся за справу за 50% компенсації - було б весело.

а те що тебе ще й футболять то  лютий ?:%;?*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька слів, про власний досвід оплати проїзду карткою... 

Отже, сьогодні ввечері (18.30), поповнив картку, не буду вдаватись в деталі маршруту, але, з 18.30 до 20.50 - встиг проїхатись на 4-х маршрутках і 2-х тролях.

На тролейбусах, на дистанції 5-6 зупинок - не помітив контролерів (мож ввечері не їздять), але, помітив купу людей - тупо не оплачують.

На маршрутках, на всіх (різні маршрути) всі водії - без винятку приймали оплату готівкою, без відмазок з боку асажирів, типу - "ой забув, а можна заплатити?" тупо - тицьнув гроші - отримав решту...
Видно, що не перший раз, люди "забувають", водій - дав здачу з 100-ки без питань. Якось так.

P.S. Сам - оплачував карткою, бачив на власні очі, коли "мамочка з дітьми" оплачувала проїзд своєю карткою і дитячою, заради цього - через весь салон проходила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минут назад, Bliksss сказал:

На маршрутках, на всіх (різні маршрути) всі водії - без винятку приймали оплату готівкою, без відмазок з боку асажирів, типу - "ой забув, а можна заплатити?" тупо - тицьнув гроші - отримав решту...
Видно, що не перший раз, люди "забувають", водій - дав здачу з 100-ки без питань. Якось так.

Зате як будуть ціну піднімати, то перші будуть кричати, шо баригі, зажерлися, бойкот і так далі по списку.

38962fe932abc72b2e975db1fb880af6.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будуть, але, якраз був біля ЦУМа - нормальна така черга, звикають, по 100 і більше закидають на картку, поповнюють навіть не одну...
Звикнуть, але, щось мені здається, що буде підвищення вартості проїзду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я не стою в черзі, поповнюю всю сім'ю через свій додаток

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, Ukrainec сказал:

Я так  і не зрозумів то ти знаєш коли нарешті буде контроль в маршрутках чи ні?

Вакансії вже зявились ;) від Санрайзу Контролер пасажирського транспорту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось як це роблять в Житомирі

https://www.zhitomir.info/news_189367.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мав нагоду поспілкуватися з контролером в тролейбусі....

якщо коротко:

на моє прохання пред'явити  посвідчення спочатку звернула мою увагу на бейджик з написом на білому фоні "КОНТРОЛЕР"

мене це не задовільнило

потім пред`явила картку СітіСард з надрукованими ім'ям і прізвищем (напевно ту якою вони валідатори лочать)

на моє прохання пред'явити щось з фото, сказала ОК і побігла в кабіну водія,

там з сумки щось схоже на посвідчення з фото дістала і навіть пройшла з ним пів салону (я був на задній площадці), але передумала... і пішла назад

напевно образилась або вирішила не зв'язуватися з дебілом 

оплату в мене так і не перевірили, так що зблизька не побачив як проходить процедура

загалом все було чемно і цивільно

великий мінус керівництву за те що не організовує нормальні тренінги для працівників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо перелопачувати весь салон пасажирів. Зайшли б собі без бейджиків і спостерігали, хто оплатив, а хто ні. Помітили кілька зайців і їх вже перевіряти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і в продовження історії....  зі мною їхав заєць і голуб.....

вірніше заєць перевозив голуба,

хотів заплатити готівкою, мотивуючи те що він з іншого міста

(додаткове уточнення вияснило що він в Луцьку вже 2 місяці)

відповідного в нього нічого не вийшло, контролер хотіла його висадити

стало мені шкода тваринку (голуба), ніч на вулиці і я запропонував заплатити своєю карткою, контролер погодилася

але я наполіг що б вона все таки перевірила мій "квиток" щоб не було ніяких непорозумінь потім

(та й валідатори мали б бути залочені)

це стало останньою краплею і контролер образилася і пішла

а хлопчина, після виходу, біля депо підійшов до мене подякувати

я, як справжній "скатіна і русскій шпіон", сказав що зробив це не для нього, а щоб тваринка не мерзла

і що взагалі мені його бізнес не подобається

ну і він мені пообіцяв завтра купити картку.... побачимо.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зворушливо.

Хоч незрозуміло ,за яку тварину йшлося . Бо голуб наче птах.

Взагалі приїжджали з Києва і приємно здивовані оплатою в наших маршрутках,в них такого нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Nokian сказано:

Хоч незрозуміло ,за яку тварину йшлося . Бо голуб наче птах.

голуб точно птах

а птах не тварина?

Спойлер

Птахи́ (Aves) — клас теплокровних яйцекладних вищих хребетних тварин, які пересуваються на двох ногах, а їхні передні кінцівки перетворилися на крила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Zevs_Isver сказано:

голуб точно птах

а птах не тварина?

Показати прихований контент

Птахи́ (Aves) — клас теплокровних яйцекладних вищих хребетних тварин, які пересуваються на двох ногах, а їхні передні кінцівки перетворилися на крила.

Так люди теж тварини,а поскільки їх було двоє- птах і людина,то я й думаю ,про яку з цих  двох ти говорив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, paksivatova сказано:

Тобто, варіант в перевізників один: організувати неприбуткову організацію з захисту правопорядку і всіх контролерів зробити її членами, тоді виписувати постанови і затримувати порушників на місці буде законно. ;)

Зі всіми похідними: травматична зброя, і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Nokian сказано:

Так люди теж тварини,а поскільки їх було двоє- птах і людина,то я й думаю ,про яку з цих  двох ти говорив.

де саме не зрозуміла частина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 02.01.2020 в 21:05, TFA сказал:

Прошу підтримати! 
https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1378?fbclid=IwAR1sAXr_HjzPASOZD_ptTve43kC1L3Ilz_SOP-oym8o6aHxn9k59vEIUIkU

Ліквідувати зупинки "Вулиця Сенаторки Левчанівської" та "Братський міст" на вул. Б. Хмельницького

У зв'язку з перенесенням Центрального ринку та ліквідацією зупинок там, пропоную скасувати зупинку "Вулиця Сенаторки Левчанівської", яка веде до Центрального ринку, оскільки дана зупинка встановлена з численними порушеннями, знаходиться за 100 м від зупинки "Міська рада" та втрачає свою актуальність. 

Також варто ліквідувати зупинку "Братський міст" на вулиці Б. Хмельницького, яка є основною для маршрутних транспортних засобів, що їдуть в напрямку ЛПЗ, оскільки переважна більшість людей чекають на транспорт на зупинці "Хрестовоздвиженська церква", що знаходиться зразу за площею. Зупиняючись на зупинці "Братський міст", громадський транспорт створює перешкоду для автомобілів та маршрутних транспортних засобів, що повертають на вулицю Ковельську.

Стоп Борщівник! на них, доречі, ще й кримінал за ринок і зупинки вже відкрили!

image.thumb.png.0bd22eb1e6c9fdab2ba2b34b57a20a6b.png

81128066_1439677586182466_1506526488504041472_o.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, AgentSmith13 сказал:

на них, доречі, ще й кримінал за ринок і зупинки вже відкрили!

Що це за брєд???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, volks сказал:

Що це за брєд???

Це не "брєд", а реальність (так-так, укропчики, нарешті вас взувають) - фото витягу з ЄРДР -  на наших "всіми любимих" міськрадівських знесунів зупинок таки відкрили кримінал за перевищення службових повноважень. І це тільки початок - скоро і за зупинки, і за незаконно викорчувані хлібні кіоски, і багато за що ще доведеться тим необраним відповісти...

А ще вони патякають про свої мрії і далі, ось - особливий перл Недопада  - "Є відповідні документи, згідно з якими водії приміських автобусів, рухаючись містом, можуть лише висаджувати пасажирів на зупинках, але не здійснювати посадку." С*ка, до сліз! Тобто, щоб заїхати в Ківерці, я маю поїхати на кінцеву зупинку міського транспорту, а жителям Володимирської, щоб потрапити в Підгайці, треба пішки йти в Забороль? Вони гавкають про приміські маршрутки, типу яка погана ОДА, що їх пустила - так хай повернуть 4, 18, 30, 9, 9а, 19, а тоді патякають! Особливо муляє їм 251 - яка х*йова маршрутка, по Волі їздить! Зате їздить чітко за графіком...

Минулого тижня чекав "тіпа відновлену" 23-тю, чекав 57 хвилин.... Їх би ще за корупцію до криміналу притягнути, ну ЯК може виграти тендер на ту 23-тю перевізник "АТП-Луцьк", який під час дії тимчасового договору МІСЯЦЬ пускав одну маршрутку замість семи? То ж ясно навіть ідіоту - тільки за БАБКИ! Так те чмо і далі так їздить - Степанову пох, йому занесли...

То був трошки оффтоп, а тепер про "СітіКард" - ДЕ моніторинг маршруток нормальний? Відписка про "немає технічних паспортів маршрутів" - не рахується, вониж так всім обіцяли, що тепер "водій не зможе виключити GPS"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, AgentSmith13 сказал:
8 часов назад, volks сказал:

Що це за брєд???

Це не "брєд", а реальність (так-так, укропчики, нарешті вас взувають) 

Це ти до мене пишеш "укропчики"? Трохи пригальмуй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 минут назад, volks сказал:

Це ти до мене пишеш "укропчики"? Трохи пригальмуй.

Не до тебе, заспокойся :mellow:. І на думці такого не мав. Ну не ти ж зупинки зносив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, AgentSmith13 сказал:

Не до тебе, заспокойся :mellow:. І на думці такого не мав. Ну не ти ж зупинки зносив...

Я просто не розумію як можна за перенесення зупинки відкривати кримінал. Це ж міська влада. І встановлення чи знесення зупинок - це вмежах їх повноважень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...