Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, rrid сказал:

чи легше тобі стане від того "позитиву", коли замість картелю ти платиш монополії - сумніваюсь.

Якщо це буде муніципальна монополія, то так.

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
6 minutes ago, Zevs_Isver said:

і наслати московський патріархат

Точно. Це ж разкольнікі-константинопольці систему впроваджують, а отже це наслідки томоса і клятий шоколадний барига продовжує наживатись на простих лучанах.

Опубліковано
2 годин тому, yu2007 сказано:

Точно. Це ж разкольнікі-константинопольці систему впроваджують, а отже це наслідки томоса і клятий шоколадний барига продовжує наживатись на простих лучанах.

А в тебе є сумніви, і навпаки, можливість доказати протилежне?

P.S. Не повинен ти доказувати, але, я тобі вірю без всяких доказів, що

Цитувати

клятий шоколадний барига продовжує наживатись на простих лучанах. :mdr:

Опубліковано
7 часов назад, yu2007 сказал:

Треба писати колективне письмо Зеленському. Царь мабуть не вкурсє що бояри..

Опубліковано
16 часов назад, weldermaster сказал:

Треба писати колективне письмо Зеленському

А Зе яким боком до місцевої влади? Повноваження вивчіть, а потім щось "пишіть" :) А то понаобирають, а потім тільки і знають, що скрізь "писати" і жалітись...

Опубліковано
2 хвилин тому, igorgame сказано:

А Зе яким боком до місцевої влади? Повноваження вивчіть, а потім щось "пишіть" :) А то понаобирають, а потім тільки і знають, що скрізь "писати" і жалітись...

Зе! боком тільки до хорошого, до поганого від відношення немає 

Опубліковано
2 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

Зе! боком тільки до хорошого, до поганого від відношення немає 

Повторюсь для тих хто у бронепоїзді - яке відношення має Президент до місцевого самоврядування?! У Конституції таке не прописано! Якщо звикли жити і не визнавати нічого, а тільки анархію - то не дивно що так коментуєте...

Опубліковано
2 хвилин тому, igorgame сказано:

Повторюсь для тих хто у бронепоїзді - яке відношення має Президент до місцевого самоврядування?! У Конституції таке не прописано! Якщо звикли жити і не визнавати нічого, а тільки анархію - то не дивно що так коментуєте...

тю,

а коли "відсутність відношення" зупиняло Зе! ?

для прикладу:

мав право дзвонити Баканову?

мав право закривати Космолоти? (гад, на святе позарився)

мав право Юзіка підсилати до мєнтів?

Опубліковано
19 хвилин тому, jack74 сказано:

зав'язуй флудити. Назву теми прочитай і забанься, бо хєрню вже несеш і зупинитись не можеш

згіден,

всі теми на Зе! перелазять  :(

а при Порошенку такого не було

Опубліковано

ну ось приблизно про те саме я й писав раніше

Луцький водій розповів, чому перевізники бояться показати реальний дохід

Спойлер

З його слів, перевізники дійсно бояться ставити валідатори тому, що їм доведеться платити водіям повну заробітну плату офіційно. І бояться вони тому, що знають, що не зможуть заплатити податки, бо у них просто на це немає грошей.

«Мій директор порахував, що він боїться виходу цього всього «на біле», бо якщо в нього не додасться чистого доходу, то він не зможе заплатити все повністю. Перевізники давно хочуть працювати відкрито, просто не можуть», – упевнений чоловік.

Опубліковано
7 хвилин тому, Basil сказано:

ну ось приблизно про те саме я й писав раніше

я давно підозрював, що перевізники працювали виходячи з альтруїстичних міркувань  і все трималось на голому ентузіазмі 

Опубліковано
1 минуту назад, case_l сказал:

я давно підозрював, що перевізники працювали виходячи з альтруїстичних міркувань  і все трималось на голому ентузіазмі 

Вони працювали в своїй "зоні комфорт" і клали болт на розвиток. Не вірю, що Дьомінта решта  боролися за кредити/дотації на розвиток підприємств і т.д

Опубліковано

Так, звичайно, вони весь цей час просто переживали щоб людям було добре і їздили собі в збиток, я так і думав весь час. Та що там казати, у нас всі послуги працюють собі в збиток лише задля людей !

Опубліковано
2 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Так, звичайно, вони весь цей час просто переживали щоб людям було добре і їздили собі в збиток, я так і думав весь час. Та що там казати, у нас всі послуги працюють собі в збиток лише задля людей !

Давайте згадаємо історію - 2014 рік:

ПРОЇЗД У МАРШРУТКАХ ЛУЦЬКА ПОКИ ЗАЛИШИТЬСЯ 2 ГРИВНІ

https://www.volynnews.com/news/authority/proyizd-u-marshrutkakh-lutska-poky-zalyshytsia-2-hryvni/

Тобто виходить, що вартість проїзду прив'язали до курсу долара. 

Опубліковано
9 хвилин тому, case_l сказано:

Тобто виходить, що вартість проїзду прив'язали до курсу долара. 

screenshot-1839.jpg

2\11,3=$0.17

зараз - 6\23.1=$0.26

у валютному еквіваленті різниця в половину

в національному - втричі

Опубліковано

Що би там не тринділи в новинах, в міськраді і т.д., в одному я впевнений і переконаний: приватні перевізники (тобто власники) не виїдуть на маршрут жодного рейсу якби це не приносило прибуток ! Ніколи не повірю що вони їздять собі в збиток просто дотримуючись якихось зобов"язань перед міськрадою. В сучасному суспільстві просто не лишилось місця таким поняттям. Та хай би тут дітей треба було вивозити із зони відчуження, і то прийшлось би під дулом автомата їх автобус виводити з гаража. І ніхто мене не переконає в зворотньому.

Опубліковано
4 минуты назад, SergLutsk сказал:

Та хай би тут дітей треба було вивозити із зони відчуження,

Постійно як дивлюсь на кадри евакуації Прип'яті, задумуюсь, а як би то зараз організували таку масштабну операцію. Де б взяли стільки автобусів?.

Опубліковано
11 minutes ago, volks said:

Постійно як дивлюсь на кадри евакуації Прип'яті, задумуюсь, а як би то зараз організували таку масштабну операцію. Де б взяли стільки автобусів?.

Госпіталь недавно горів, таксисти безкоштовно возили. зараз часи капіталізму, держава мусить заплатити перевізникам, бо ж всі громадяни платять цій державі податки.

Опубліковано
11 хвилин тому, yu2007 сказано:

зараз часи капіталізму, держава мусить заплатити перевізникам

Схоже в Естонії не капіталізм 

Опубліковано
23 minutes ago, case_l said:

Схоже в Естонії не капіталізм 

В Естонії приватні перевізники надають абсолютно безкоштовні послуги державі або населенню? Тоді не капіталізм, якщо так...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...