Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
20 минут назад, volks сказал:

Не всі.

Ну так в депо немає тих чинників для здорожчання, що в приватників.

Контролерів, можливо, буде більше ніж зараз кондукторів, бо контролювати треба буде не лише тролі, а й усі маршрутки.

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 минуты назад, nickel сказал:

Контролерів, можливо, буде більше ніж зараз кондукторів, бо контролювати треба буде не лише тролі, а й усі маршрутки.

Стоп. За маршрутки там Дьомін плаче, що треба буде створювати службу контролю. Тим більше, яким боком контролери депо до приватних маршруток.

Опубліковано
19 минут назад, volks сказал:

Стоп. За маршрутки там Дьомін плаче, що треба буде створювати службу контролю. Тим більше, яким боком контролери депо до приватних маршруток.

Я ж не казав, що вони в депо залишаться. Я про здешевлення/здорожчання. Якщо буде окрема служба контролю, та ще й не на базі ДЕПО, то проїзд дешевший точно не стане.

Опубліковано

Секрет всієї бучі це в 1500-2000 неоподаткованих чистих грн/день власнику, з яких тепер треба ще платити водію податки за зп 300-400грн, + ще з того що залишилося теж платити податки. А ще на систему треба щось відкашлювати.

Звичайно, що при теперішньому рівні рентабельності вигідно було вести бізнес, а коли тобі різко урізають прибутковість  в рази звісно і я б бунтував скільки є сили. Якщо це все порахувати то там цифри справді не дуже веселі виходять, але по ідеї на їжу вистачатиме, до чого власники ще не звикли. Їсти захочуть і все буде нормально.

Опубліковано

Перевізнику взбунтувалсь, бо їх повністю в біле переводять, а вся країна працює в сірі економіці, жаба душить конкретно. 

Опубліковано
1 минуту назад, alexvvv сказал:

Перевізнику взбунтувалсь, бо їх повністю в біле переводять, а вся країна працює в сірі економіці, жаба душить конкретно. 

Жаба, то таке. Тепер не вийде сказати: пора піднімати ціни, бо в мінус працюємо. Тепер це можна перевірити і ткнути носом, якщо збрешуть.

Опубліковано
12 хвилин тому, nickel сказано:

Жаба, то таке. Тепер не вийде сказати: пора піднімати ціни, бо в мінус працюємо. Тепер це можна перевірити і ткнути носом, якщо збрешуть.

Хз як там ремонт обслуговування проводилось, можливо раніше було за нал. А тепер це треба офіційно буде документувати і там можуть бути присутні махінації.

Опубліковано
13 хвилин тому, alexvvv сказано:

Хз як там ремонт обслуговування проводилось, можливо раніше було за нал. А тепер це треба офіційно буде документувати і там можуть бути присутні махінації.

Це буде основна стаття з маніпуляціями і корупцією, щоб виби в міста більшу оплату вартості проїзду в майбутньому. Тому до цього треба буде наступним кроком готуватися щоб контролювати. 

Притягне  на виконком власник стоси чеків за "липові" ремонти від "свого" власника СТО і докажи що не так. А формально він буде "правий".Зараз всі ремонтуються будь де, хто в себе, хто в якомусь сараї, а це не правильно. Тому ще раз, треба буде це якимось чином передбачити і контролювати!

ІМХО

Опубліковано
38 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Зараз всі ремонтуються будь де, хто в себе, хто в якомусь сараї, а це не правильно

Так і жили, транспорт ремонтується будь де, невідомо ким, гроші передаємо, ніякої звітності, для малорозвинутої корумпованої країни третього світу, якою ми є, якраз норм. 

Тому картки сприймаю позитивно, хай навіть ціною колапсу у день запуску.

Опубліковано
1 hour ago, Ukrainec said:

Секрет всієї бучі це в 1500-2000 неоподаткованих чистих грн/день власнику, з яких тепер треба ще платити водію податки за зп 300-400грн,

Це типу власник з однієї міської маршрутки має 1,5-2 тисячі в день, а водій цієї ж маршрутки - 300-400 грн/день?

Опубліковано
10 хвилин тому, yu2007 сказано:

Це типу власник з однієї міської маршрутки має 1,5-2 тисячі в день, а водій цієї ж маршрутки - 300-400 грн/день?

Типу ти не знаєш? власник так, це його бабло +-. А 300-400/день це лише податки які доведеться власнику тепер сплачувати на зп водія, якщо водії раптом ті будуть офіційно вимагати зп 10-15тис.

Бабла більше не стане, бабла буде лише менше, бо оператор їстиме щось біля 7%

Опубліковано
4 minutes ago, Ukrainec said:

Типу ти не знаєш? власник так, це його бабло +-. А 300-400/день це лише податки які доведеться власнику тепер сплачувати на зп водія, якщо водії раптом ті будуть офіційно вимагати зп 10-15тис.

Бабла більше не стане, бабла буде лише менше, бо оператор їстиме щось біля 7%

Не знаю, не маю знайомих серед власників маршруток.

300-400*30 днів = 9000-12000 податків з зарплати водія в місяць?

Опубліковано
32 minutes ago, nickel said:

Це 4150-6225 грн податків у місяць. Звідки 300-400 в день?

Мені теж відразу калькуляція видалась дивною, але може мається на увазі 2 водія на одній маршрутці, кожен із зарплатою 15000? В дві зміни чи через день. 

Опубліковано
17 минут назад, yu2007 сказал:

Мені теж відразу калькуляція видалась дивною, але може мається на увазі 2 водія на одній маршрутці, кожен із зарплатою 15000? В дві зміни чи через день. 

вообще то три водителя должно быть.2 работают, у одного выходной.

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Це 4150-6225 грн податків у місяць. Звідки 300-400 в день?

Єсв + водій захоче чистими на руках мати 12-15тис, бо це логічно от тобі і 9-10 податків.

24 хвилин тому, romanc сказано:

вообще то три водителя должно быть.2 работают, у одного выходной.

Та перестань, добре що ти не в Луцьку зараз живеш,  а певно ти нам хочеш щоб тут взагалі проїзд по 12грн зробили?!? 

Опубліковано

Хіба ще можуть поробити з водіїв "підприємців", це трішки може знизить на всіх податкове навантаження, але я тут не знаю як воно щодо закону?!

Опубліковано
1 минуту назад, Ukrainec сказал:

Єсв + водій захоче чистими на руках мати 12-15тис, бо це логічно от тобі і 9-10 податків.

Я ж тобі порахував, щоб мати на руки 10-15 тис. білої зп, треба сплатити 4150-6225 податків (22% ЄСВ+19,5% ПДФО+ 1,5% ВЗ).

Опубліковано
11 хвилин тому, nickel сказано:

Я ж тобі порахував, щоб мати на руки 10-15 тис. білої зп, треба сплатити 4150-6225 податків (22% ЄСВ+19,5% ПДФО+ 1,5% ВЗ).

Ну ок ок, я не правий, (я чогось думав що ЕСВ десь 35%) але це в теперішній ситуації не накористь власникам маршруток, менше аргументів. Це ж добре, бо нам менше треба платити.  

Опубліковано
3 минуты назад, Ukrainec сказал:

Ну ок ок, я не прав, але це в теперішній ситуації не накористь власникам маршруторк. Це ж добре, бо нам менше треба платити.  

Та я тоже помилився :)

При ЗП 10000-15000, податки будуть 7094-10641 (41,5%).

Але я б на "дешевше" не надіявся. :)

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Та я тоже помилився :)

При ЗП 10000-15000, податки будуть 7094-10641 (41,5%).

Але я б на "дешевше" не надіявся. :)

Точно???:blink: ти ще раз перевір, Бог любить трійцю!

Опубліковано
4 минуты назад, Ukrainec сказал:

Точно???:blink: ти ще раз перевір, Бог любить трійцю!

Перепитав в месенджері в дружини-бухгалтера, чекаю на відповідь :)

41,5% - це 22 ЄСВ + 19,5 ПДФО + 1,5 ВЗ.

Опубліковано
7 хвилин тому, nickel сказано:

я за 1й варіант! :101010: 

"кудись ми не туди їдемо" по темі 

Опубліковано
8 хвилин тому, nickel сказано:

41,5% - це 22 ЄСВ + 19,5 ПДФО + 1,5 ВЗ.

Трохи поправлю. 

З 1000 тис. окладу податки такі будуть: 220 ЄСВ,  + 195 ПДФО з ВЗ. Але, на руки не 1000, а  "1000-195=805 грн". Тобто податків 220+195=415. На руки 805. Навантаження = 415/805=51,55%.  Ну це якщо немає пільг по ПДФО, там ще  бувають нюанси.

Опубліковано

фух ледь перечитав)

маю знайомих маршрутчиків

В голий сезон літом (коли канікули і багато хто по відпустках) водій має здати власнику 1200 грн, заправити маршрутку, остальне - собі. Мають десь 10-14к на руки. Працюють день через 2, на одну маршрутку 3 людини.

На ремонт дає власник, але крутять самі ніби.

особисто я підтримую введення е-квитка, щоб був порядок, щоб через смартфон можна було побачити де їде маршрутка і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...