Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Відомо, де і коли лучани зможуть купити неперсоніфіковані картки

Цитувати

«Нині вже три термінали завезли у ЦНАП, один термінал поставили на проспекті Соборності в центрі еVODA, ще один термінал поставили в департаменті соціальної політики, а чотири термінали поставили в офісі CityCard на вулиці Лесі Українки, 16. Зараз укладаються договори з іншими закладами, зокрема із закладами торгівлі, на встановлення», – розповів головний транспортник Луцька.
Також додав, що у суботу, 2 листопада, планують почати їх підключення.
«Цей термінал продаватиме квитки на 2-3 поїздки та неперсоніфіковані пластикові картки. Думаю, що із понеділка, 4 листопада, можна буде купити картку. Або, можливо, навіть із суботи, залежить від того, коли термінали налаштують для роботи», – зауважив Володимир Степанов.

Показати  
Опубліковано
  В 01.11.2019 в 07:23, jack74 сказав:
Показати  

Може я баран, але чомусь думав, що такі автомати повинні бути на зупинках, а не бігати по магазинах шукати. Таке враження, що навмисно роблять максимально незручно.

Опубліковано

Ото нахєр цих бариг і взяти перевізників з інших міст, або закупити маршрутки в кредит і зробити транспорт комунальним.

Опубліковано
  В 01.11.2019 в 07:30, san4ez1 сказав:

Ото нахєр цих бариг і взяти перевізників з інших міст, або закупити маршрутки в кредит і зробити транспорт комунальним. 

Показати  

Тільки от скільки вже в нас тих кредитів набралось? Згоден, техніка потрібна, але кредити не безкінечні...

Опубліковано

Показати  

я пішки зайду, на тролейбусі заїду - але бариг треба покарати.

Опубліковано
  В 01.11.2019 в 07:40, alexvvv сказав:

я пішки зайду, на тролейбусі заїду - але бариг треба покарати.

Показати  

Каральник ви наш ). Може хватить вже карати? На зло бабушке отморожу уши.

Опубліковано
  В 01.11.2019 в 08:02, axelffox500 сказав:

Які перевізники з інших міст? хто сюди приїде? в кожного своїх проблем хватає.

Показати  

Думаю, що такі фірми є, але на заваді стоїть ЛМР, яка захоче собі відкати)

Опубліковано
  В 01.11.2019 в 08:02, axelffox500 сказав:

а просто катаються, дитину в школу на джипі

Показати  

А якшо людина живе за містом (як я наприклад), а дитина в школу ходить в місті, то шо робити? Як дитина має до школи добратись?

Опубліковано
  В 01.11.2019 в 07:29, volks сказав:

Може я баран, але чомусь думав, що такі автомати повинні бути на зупинках, а не бігати по магазинах шукати. Таке враження, що навмисно роблять максимально незручно.

Показати  

анонсували аж 50 точок по місту... Але якщо вони будуть розставляти їх по 4 штуки в одному місці, то даааа... і то по магазинах...

А приїхала з села тьотка в лікарню, вийшла з попутки на початку міста, і ЩО їй робити?

Показати  

в лізинг

А за "зробити транспорт комунальним" я вже давно писав, що так і треба було. Так, дотаційне буде, але місто має автобусобудівне підприємство! на своїй території, то якби нормальний "менеджер"- управлінець був, то, думаю, можна було знайти обоюдо-прийнятні умови лізингу для міста

Опубліковано
  В 01.11.2019 в 08:24, axelffox500 сказав:

та це зрозуміло, а ти в центральних районах луцька двори бачив, покупляли здорових седанів і універсалів та джипів  і запаркували все , знаю таких живуть біля гробуса а дитину в 26 школу на машині кожний день, а працює в центрі, таких безліч, тут буває як бусом заїдеш по роботі в якийсь двір то потім не виїдеш, неможливо їздити нормально, від цих  хто катається просто так.

Показати  

Це да. Жив 25 років на ДПЗ на Шота Руставелі, колись машин було може з десяток в дворі. Тепер в рази більше

Опубліковано

Та й проблема не тільки в "понакупляли машин". Питання і до влади.

Коли будується комплекс на 500 квартир, а парковочних місць там тільки 50 наприклад, то це також не  нормально.

Такі проекти взагалі допускати не можна до будівництва

Опубліковано
  В 01.11.2019 в 08:31, WebTraveller сказав:

Та й проблема не тільки в "понакупляли машин". Питання і до влади.

Коли будується комплекс на 500 квартир, а парковочних місць там тільки 50 наприклад, то це також не  нормально.

Такі проекти взагалі допускати не можна до будівництва

Показати  

Так ніхто не змушує купувати квартиру в такому комплексі. Поки "піпл хаває" доти і будують гівно. Але тут тема про інше.

Опубліковано
  В 01.11.2019 в 08:26, axelffox500 сказав:

З цим питанням до Пєті треба звертатися то його завод-розруха після Гунчика.

Показати  

Пєтя вам бесплатно автобуси роздавати не повинний. Купляйте, хто вам заважає.

Опубліковано
  В 01.11.2019 в 08:52, volks сказав:

Так ніхто не змушує купувати квартиру в такому комплексі. Поки "піпл хаває" доти і будують гівно. Але тут тема про інше.

Показати  

Так інших немає. Зараз всі такі будуються

Якби було з чого вибирати - це інше питання

Опубліковано

Щиро радію за перевізників, які припинивши перевезення більше не будуть працювати собі в мінус, нести збитки...
Бо годі вже дарувати невдячним лучанам можливість пересуватись прекрасними автобусами Богдан та Еталон...

Опубліковано

Імхо, починалась ідея дуже гарно, мета була чітка і зрозуміла. А закінчується виграшем хіба що ЛМР. В "точках видачі" - черги, неперсоніфіковані картки - почнуть видавати за тиждень до старту (і то якщо все добре запрацює). Маршрутчики повинні ще доплатити фірмочці (ні в якому разі зараз їх не відбілюю).

Як не крути - всі кінці сходяться на фірмі, яка доривається до корита надовго. І велике питання, чи саме цей варіант був самим доцільним для лучан.

Опубліковано
  В 01.11.2019 в 08:54, WebTraveller сказав:

Так інших немає. Зараз всі такі будуються

Якби було з чого вибирати - це інше питання

Показати  

А сенс будувати інше, якщо "піпл хаває"?

В 01.11.2019 в 08:53, axelffox500 сказав:

так він їх хоче продавати по ціні вольво чи мерседеса.

Показати  

Хуjольво, вибачте на слові. Польський Соляріс в два рази дорожчий за Богдан. Я вєе мовчу про Мерс і Вольво

Опубліковано
  В 01.11.2019 в 09:10, axelffox500 сказав:

то ви станьте перевізником і зробіть краще.

Показати  

уточню два гавно перевізника шантажують місто - АТП-10701 і санрайз

Опубліковано

а написали, гівнюки, так, начеб-то то Виконком міськради своїм рішення прямо припиняє пас.перевезення

374776410_.jpg.ed80d17f50c555047c1c84500262ab70.jpg

ОСЬ це Рішення:

Показати контент

і та Доаткова угода

Показати контент

а в цьому Рішенні сказано:

Цитувати

2. Доручити управлінню транспорту та зв’язку міської ради надати додаткову угоду для підписання Перевізникам, з якими укладені Договори на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, в термін до 02.10.2019.

3. У разі не підписання Перевізниками додаткової угоди до 12.10.2019 управлінню транспорту та зв’язку міської ради підготувати проєкт рішення виконавчого комітету міської ради про розірвання Договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з такими Перевізниками.

Показати  

і це правильно! Не хочеш працювати прозоро - НАХЄР!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...