Перейти до змісту

Коломойський VS ...

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 29.11.2019 в 12:55, Nokian сказав:

Наче теперішній президент не пародія на президента.

Показати  

мм, ціково....

дуал мінусанув...

взагалі я думав ти про Трампа.....

але дуал розставив крапки над Ї....

:friday:

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 29.11.2019 в 18:02, bublik007 сказав:

А попередній, еталон президента?))))) Українській народ, виявився, таким недалекоглядним.....;)

Показати  

Наш народ КОНКРЕТНО  недалекоглядний.

Інакше ми би жили як швейцарці , навіть з поляками (в котрих є приказка -Мудрий лях по справі), і то не зрівняти.

Тому наш недалекоглядний , чяко кажучи , народ,  завжди обере того, кого підсунуть олігархи.

І тішитися принадлежністю до 73 %   ТАКОГО народу, як мінімум смішно.

До речі ТУТ на Борді співвідношення  далеко не 73 %, і далеко не на користь коміка.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Трішки про погано складений бюджет.

1 Суд скасував 60 млн грн податкового боргу МАУ

2 Заборгованість МАУ перед держ. підприємством за аеронавігаційні послуги становить 1 млрд грн

3 Суд підтвердив скасування кредиторських вимог «Дніпроавіа» Коломойського на суму 1.5 млрд грн

4 У МАУ намагаються через суд домогтися компенсації 900 млн грн

5 Коломойський поновив позов до України на 700 млн дол (16.4 млрд грн) із-за банкрутства його компанії «Аеросвіт»

6 Суд пробачив Укртатнафті штраф на 1 млрд. грн., а НПК Галичина - на 326.9 млн грн

7 Колишній голова “Укртранснафти” з групи “Приват” Лазорко завдав збитків державі на 456 млн грн і знятий з розшуку

8 Коломойський через суд позбувся боргів перед Приватбанком на 7.5 млрд грн

9 Суди зобов’язали ПриватБанк вернути гроші компаніям Коломойського: Акватера - 25 млн грн, а ПАО Толкачевський ГЗК - 8,15 млн грн

10 Суд відмовив державному Приватбанку у стягнені київської нерухомості Коломойського вартістю 564,3 млн грн в рахунок повернення боргів за кредитом

11 Україна виплатить нафтогазовій компанії Коломойського 12.5 мільйона доларів (293 млн грн)

12 Суд скасував 1.4 млрд грн штрафу накладеного АМКУ на «Галнафту» з групи Приват за змову на аукціонах

13 Контрольована Коломойським «Укрнафта» заборговула бюджету понад 30 млрд грн

14 Суд встановив пільгові тарифи для заводів Коломойського в 6,3 раза менші, ніж платить вся Україна. Збитки 350 млн грн в місяць.

15 Запорізький завод феросплавів з групи «Приват» домігся скасування права НАБУ через суди відміняти сумнівні угоди. Держава втратила 7 млрд грн

16 "Укрнафта" в січні-червні 2019 скоротила чистий прибуток у 113 разів у порівнянні з 2018 – з 2.06 мрд грн до 18.2 млн грн

17 Державна компанія Центренерго, де Бєня поставив свій менеджмент, з прибутку 439 млн грн перейшла в першому півріччі 2019 р. на 1.2 млрд грн збитків

18 1.76 млрд грн неплатежів накопичили споживачі електроенергії перед Укренерго». Найбільшим неплатником є підприємства групи «Приват»

19 Центренерго, яке контролює Коломойський, підписала договір на поставку вугілля з Росії за ціною 2540 грн/т, що вища від ціни Ротердам+ (1740 грн/т) з ТОВ «Нафта Форс», засновник якої з групи «Приват»

20 Україна програла суперечку з ВАТ "Татнефть" у міжнародному арбітражі на 100 млн дол у справі захоплення групою "Приват" акцій АТ "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ). Захоплював Бєня, платити буде Україна

21 Наближається до завершення процес міноритаріїв “УкрНафти” Коломойського і Боголюбова проти України в Стокгольмському арбітражі, де вони вимагають від держави 5.4 млрд дол (127 млрд грн)

Опубліковано
  В 23.12.2019 в 11:10, zaHARE сказав:

Трішки про погано складений бюджет.

1 Суд скасував 60 млн грн податкового боргу МАУ

2 Заборгованість МАУ перед держ. підприємством за аеронавігаційні послуги становить 1 млрд грн

3 Суд підтвердив скасування кредиторських вимог «Дніпроавіа» Коломойського на суму 1.5 млрд грн

4 У МАУ намагаються через суд домогтися компенсації 900 млн грн

5 Коломойський поновив позов до України на 700 млн дол (16.4 млрд грн) із-за банкрутства його компанії «Аеросвіт»

6 Суд пробачив Укртатнафті штраф на 1 млрд. грн., а НПК Галичина - на 326.9 млн грн

7 Колишній голова “Укртранснафти” з групи “Приват” Лазорко завдав збитків державі на 456 млн грн і знятий з розшуку

8 Коломойський через суд позбувся боргів перед Приватбанком на 7.5 млрд грн

9 Суди зобов’язали ПриватБанк вернути гроші компаніям Коломойського: Акватера - 25 млн грн, а ПАО Толкачевський ГЗК - 8,15 млн грн

10 Суд відмовив державному Приватбанку у стягнені київської нерухомості Коломойського вартістю 564,3 млн грн в рахунок повернення боргів за кредитом

11 Україна виплатить нафтогазовій компанії Коломойського 12.5 мільйона доларів (293 млн грн)

12 Суд скасував 1.4 млрд грн штрафу накладеного АМКУ на «Галнафту» з групи Приват за змову на аукціонах

13 Контрольована Коломойським «Укрнафта» заборговула бюджету понад 30 млрд грн

14 Суд встановив пільгові тарифи для заводів Коломойського в 6,3 раза менші, ніж платить вся Україна. Збитки 350 млн грн в місяць.

15 Запорізький завод феросплавів з групи «Приват» домігся скасування права НАБУ через суди відміняти сумнівні угоди. Держава втратила 7 млрд грн

16 "Укрнафта" в січні-червні 2019 скоротила чистий прибуток у 113 разів у порівнянні з 2018 – з 2.06 мрд грн до 18.2 млн грн

17 Державна компанія Центренерго, де Бєня поставив свій менеджмент, з прибутку 439 млн грн перейшла в першому півріччі 2019 р. на 1.2 млрд грн збитків

18 1.76 млрд грн неплатежів накопичили споживачі електроенергії перед Укренерго». Найбільшим неплатником є підприємства групи «Приват»

19 Центренерго, яке контролює Коломойський, підписала договір на поставку вугілля з Росії за ціною 2540 грн/т, що вища від ціни Ротердам+ (1740 грн/т) з ТОВ «Нафта Форс», засновник якої з групи «Приват»

20 Україна програла суперечку з ВАТ "Татнефть" у міжнародному арбітражі на 100 млн дол у справі захоплення групою "Приват" акцій АТ "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ). Захоплював Бєня, платити буде Україна

21 Наближається до завершення процес міноритаріїв “УкрНафти” Коломойського і Боголюбова проти України в Стокгольмському арбітражі, де вони вимагають від держави 5.4 млрд дол (127 млрд грн)

Показати  

Майже всі(а може і всі, до кінця недойшов) пункти зради зраджені реформованими вгадайте ким судами.

А мудрі люди попереджали ще 18.10.2018 о 22:14 - 

1824548349_.thumb.png.aa9b0c8926a1be85addb20c338bf5062.png

П.С. Сьогодні почув новий термін, синонім до слова зрадофіли.Казали на них - бідараси:D

Опубліковано

То Захара тепер зовуть Mykhaylo Khomchyn і трудиться на львівському форум?Якось однаково тєкст по дебільному напісан в обох.Там шо, більша ставка чи публіка більш свідома?:0024:

http://www.for.lviv.ua/threads/zelenskij-i-ko-2.116613/page-330#post-3187959

Треба буде зареєструватись там і дати посилання львівським хлопцям на пости Захара на Борді, що вони скажуть.Впізнають чи ні?

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Здається, пост гармоніює найкраще з цією темою.

Гончарук написав ЗАЯВУ ПРО ВІДСТАВКУ. Зеленський думає

Пряма мова: "Я прийшов на посаду – виконувати програму президента. Він є для мене взірцем відвертості та порядності. Проте, щоб забрати будь-які сумніви нашої поваги та довіри до президента, я написав заяву про відставку та передав її президенту з правом внесення в парламент.

Він – людина, якій українці висловили безпрецедентну довіру. І він має повне право оцінювати ефективність кожного члена своєї команди, що змінює країну".

Дослівно ОПУ: "Президент України отримав подане прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком прохання про відставку. Глава держави розгляне зазначену заяву. Про результати розгляду Офіс президента повідомить окремо".

Пряма мова Арахамії: "Позиція прем'єр-міністра щодо заяви про відставку – правильна і сильна. Цей крок підкреслює командність. Останнє слово за президентом, ми чекаємо його рішення. До рішення президента без коментарів".

Показати контент

Опубліковано
  В 17.01.2020 в 09:32, jack74 сказав:

і до чого тут Коломойський?

Показати  

напевно, так написано в методичці,але можна було б і щось нове придумати,

хоча всім відомо як замовники таких методичок - люблять оплачувати роботу...

Опубліковано

В 17.01.2020 в 10:10, Bliksss сказав:

напевно, так написано в методичці,але можна було б і щось нове придумати,

хоча всім відомо як замовники таких методичок - люблять оплачувати роботу...

Показати  

Методички ще уві сні не сняться?

Опубліковано
  В 17.01.2020 в 10:51, Bliksss сказав:

не користуюсь методичками, тільки - власні переконання.

Показати  

Дивно - я теж висловив власні переконання, але з методичкою чомусь я один.

Опубліковано
  В 17.01.2020 в 12:15, Ant.ares сказав:

Дивно - я теж висловив власні переконання, але

Показати  

але шось я там так і не побачив відповіді на моє запитання... То до чого тут Коломойський? з твого власного переконання... твоїми власними словами

Опубліковано
  В 17.01.2020 в 12:58, jack74 сказав:

але шось я там так і не побачив відповіді на моє запитання... То до чого тут Коломойський? з твого власного переконання

Показати  

З мого власного переконання - при таких нових для України "зливах" варто задавати питання "а кому це вигідно?". Беремо до уваги сукупність моментів (конкретно хто з депутатиків почали вимагати висловлення недовіри і відставки прем'єра; хто був на тій самій нараді/чиї ще голоси фігурують в гарно вирізаних "потрібних" уривках; в який саме момент з'явився "злив"; чиї канали розкручують зараз "зраду"). Хто ж "має зуб" на прем'єра (чи не той, якому публічно заявили, що не віддадуть Приватбанк). Наостанок можна почитати думку вельми усім нам знайомого Палиці щодо ситуації.

На жаль, комусь набагато зручніше ховати голову в пісок і робити вигляд, що все ок.

Опубліковано

:) тож Зе-команда і сам Зе - тож всі вони маріонетки Коломойського! Тож всі зі всюди так верещать! А тут на тобі... Сам Коломойський і топить своїх маріонеток... розрив шаблона методички...

;) 

А якщо без сарказму, то я не бачу ніякого зливу, ніякого "гончарукгейт", як намагаються розігнати по ЗМІ журнашлюхи. Хочуть нагадити, а в результаті команда Зеленського з цього навпаки заробить бали, бо Гончарук показав, як дійсно має поступати європейський політик.

Опубліковано
  В 17.01.2020 в 13:49, jack74 сказав:

:) тож Зе-команда і сам Зе - тож всі вони маріонетки Коломойського! Тож всі зі всюди так верещать! А тут на тобі... Сам Коломойський і топить своїх маріонеток... розрив шаблона методички...

;) 

А якщо без сарказму, то я не бачу ніякого зливу, ніякого "гончарукгейт", як намагаються розігнати по ЗМІ журнашлюхи. Хочуть нагадити, а в результаті команда Зеленського з цього навпаки заробить бали, бо Гончарук показав, як дійсно має поступати європейський політик.

Показати  

Так звана група коломойського хіба не збиралась п@зд@ Гончаруку дати? Не всі депутати хай розпочали а деякі.

Опубліковано

З кількості знаків оклику більше схоже на істерику, а не на сарказм. І методички замість фактів приліпити легше. Але то таке, зістрибнув з теми - то зістрибнув ;).

Окей, не бачиш зливу. Як тоді назвати ситуацію з твого власного переконання? Роз'ясни, як саме Зе-команда заробить бали, бо в методичках не пише.

Наостанок,

В 17.01.2020 в 13:49, jack74 сказав:

Гончарук показав, як дійсно має поступати європейський політик.

Показати  

Так, дійсно, євро-політики дуже люблять записати відео з обіцянкою не йти, а на ранок писати заяву на звільнення.

Опубліковано
  В 17.01.2020 в 14:29, Ant.ares сказав:

Роз'ясни, як саме Зе-команда заробить бали

Показати  

так я, вродь як, написав вже... 

Гончарук показав приклад, як не лише казати, що начеб-то йдеш у відставку (нагадувати, думаю, таких не потрібно?), а взяв і написав, подав на відставку. Про те, як зара шавки тявкають (Рабінович, Медведчук, 112-й, Еспресо і т.д.), що не так написав, не туди подав - то фігня... до букв вже домахуються.

Зеленський, звісно, не підпише, а виставлять це все в результаті як вияв згуртованості команди і взаємопідтримки. Натомість ще й знайдуть крису (а може й не одну), бо підстава для задіювання "органів" вже формально є.

А по самому запису - ну й ЩО Ж там такого кримінального він наговорив? Вже не мають за що вчепитися, то хоч до чого-небудь. Згадаймо шедевр "Тєкст па-дебільнаму напісан. Тєбє дєнєг нихто нє даст", і ЩО? Лише піар, та й все.

Так само, як по ЗМІ оту переписку Яременко ЗМІ-шники називають аж СЕКС!-скандалом!... теж мені, Моніку Лєвінскі знайшли...

Хоча, перефразовуючи, яка країна, такі й секс-скандали

А взагалі - це все тут - ОФТОП

Опубліковано

Коломойський піднімає нову хвилю. За півтора місяця у справах ПриватБанку подано 285 судових позовів

Показати контент

При прочитанні варто вважати, що підбір фактів і стиль подання інформації може бути замовним і упередженим (не виключаю), а сприймати лише факти

Опубліковано
  В 20.01.2020 в 07:35, jack74 сказав:

Як пояснили НВ Бізнес обізнані джерела в юридичних колах

Показати  

Цуко, ну чого не ставити то на початок :) щоб далі не читати

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Рішення англійського суду- особи,пов'язані з колишніми власниками Привату або особи, що діють в їхніх інтересах не отримають виплат за єврооблігаціями націоналізованого банку.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В наш мінюст з США прийшли повістки в суд на Дубінського,на авторів передачі "гроші" на каналі 1+1 і на самого власника каналу,Коломойського.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...