Перейти до змісту

Естакада

66799

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю у Луцьку ,або десь недалеко від Луцька, естакаду на  якій хочу почистити днище авто піскоструйкою. У процесі буде трохи пилу тому треба щоб була відкрита. Завчасно дякую за інформацію.

Опубліковано

Потрібно пошукати по гаражних кооперативах. Зазвичай, на території завжди будувалась одна.

Наприклад, колись я їздив на Володимирську, що за цвинтарем, перед "Якблуком".

Також бачив (не пам'ятаю, чи зараз є) на Електроапаратній, на "стоянці", що біля мойки-шиномонтажу 

Опубліковано

Звичайно в гаражах біля естакади мало місця , тут мало самому заіхати треба ще припаркувати машину с компресором. Ну але дякую, зараз поїду покатаюсь по кооперативах подивлюсь

Опубліковано
6 часов назад, 66799 сказал:

Звичайно в гаражах біля естакади мало місця , тут мало самому заіхати треба ще припаркувати машину с компресором. Ну але дякую, зараз поїду покатаюсь по кооперативах подивлюс

А можна інформацію про піскоструй? Хто в Луцьку надає послугу піскоструйки з виїздом, і які ціни?

Опубліковано
On 9/10/2019 at 8:25 PM, 66799 said:

Шукаю у Луцьку ,або десь недалеко від Луцька, естакаду на  якій хочу почистити днище авто піскоструйкою. У процесі буде трохи пилу тому треба щоб була відкрита. Завчасно дякую за інформацію.

Скільки вартуватиме взяти в оренду Ваш піскоструй?

Опубліковано

То не мій піскоструй, є люди надають послугу піскоструя с виїздом. Так як мені сказали бочка 250л піску 2500грн, якщо видули на ваші потреби меньше, то відповідно дешевше. Якщо кому потрібно ,пізніше викладу фото визитки

Опубліковано
9 годин тому, Pash93 сказано:

надивився ютубу і....

І що ж ти хотів цим сказати? Якийсь набір слів без цілісного змісту. 

Опубліковано

Навіщо піскоструїти, маю певну кількість очагів корозії на днищі, в основному у труднодоступних місцях,чи можна  добре вичистити та потім пофарбувати іншим способом не знаю. Естакаду підходящу знайшов, всім дякую.Тему можна закривати.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
11 часов назад, SanjaProject сказал:

Автор, здайте явки )))

Поділіться адресами естакад, які знайшли

в гаражному кооперативі, що біля тюлькіного флоту, є естакада

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...