Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

58 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

еж шото не в курсі, що є пункт правил, обмежуючий мінусування

Колись було,що треба мати якийсь рейтинг,що б мінусувати.І я рахую,що це правильно.А зараз репутація юзера нівелюється.Взяв новий логін,намінусував і сидить далі шмарклі жує.Я маю на увазі одного причумленого,який тут був,щось зараз не бачу його мінусів.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, alexvvv сказано:

А що хіба правилами заборонено мінусувати?

ві всьому має бути міра

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А міру хто визначає?

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, alexvvv сказано:

Якщо починати баниту юзерів за інакомисліє, то форум здохне, хоча як то кажуть шо мєртво умєрєть не может.

мм,  то нехай постять рекламу і все таке?

то ж їхня громадянська позиція

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, WebTraveller сказано:

А міру хто визначає?

то все суб'єктивно :(

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, nickel сказано:

А можна детальніше?

Торік ще 8 років тому вибрав ЗЕ!лену сторону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, S@nyok сказано:

Ой, що сі стало? Забанений порохолядями за "інакомисліє"? Дякую за таке високе визнання - це означає, що я все робив правильно. Таки врешті в якоїсь пороховії температура п'ятої півкулі мозку перевищила критичну позначку і почалась істерика. Ну з ким не буває, тут таких з пів-форуму, напевне. Як і завше, коли мова йде про порохолядей, не обійшлося без брехні та маніпуляцій - пороховіям без них як звичайним людям без повітря. Але невже ж то не можна було вигадати щось більш притомне, ніж розказувати про те, що я мінусую все підряд? Чи то пороховії перейняли практику слідуванню заповітам геббельса - чим більше брехня, тим легше у неї повірять? Та всі ж твої порохобралятими й так давно саме так про мене і думають, хоч це так само далеко до правди, як пороховіям - до справжньої еліти нації. Марно вимагати від пороховій пруфів, але таки спробую. Процитую твого корєша по розуму, якого десь давно вже не видно на форумі (певно, нерви лікує - дуже то шкідлива робота для психіки - порохолядство): "Де чеки, п*дар???" Покажеш, де я мінусив усе підряд (ну, якщо не рахувати отвєток для таких довбограїв, що саме таким і займаються)??? Чи таки балабол? Написав би правду - забанив, бо набридло бачити мінуси під своїми постами, де ти переважну більшість українців (в тому числі й лучан/волинян) обзиваєш де*ілами чи довбо*обами - не прямо, звісно, але це десь так само, як оце я поставив зірочку в слові - букви нема, але й так всі здогадались. Або там, де до звичайнісінької теми ти приплітаєш політику, або згадуєш мій нік просто тому, що в дупі дитинство грає. Ну чи (з крайнього), коли вмикаєш режим д'Артаньяна - ти маладєц, а всі решта тридварази, і є лише 2 думки - твоя і неправильна. Там @YouRich вже поставив тобі діагноз, а я його у тій темі визначив вже досить давно. Та й твій наполеонівський комплекс навіть у ніку проявляється. Але за базар свій треба відповідати. Чи все ж балабол? - що, власне, й не дивно, адже це звичайна риса характеру людей легкої політичної поведінки.

А може то нокіан таки "наридав", його ж бо так мінуси не турбують, що він постійно про них згадує? Але ж і тут мимо - знову далеко не "все підряд", а лише там, де він починає нести маячню сивої кобили, чи просто йде потік (не)свідомості (по-народному, словесний понос), або ж починає срач - що підтверджують мінуси й від інших користувачів, і не під одним постом - їх ти теж забанив? Вони, правда, почали мінусувати коли нокіан вже вкінець загнався, я ж одразу побачив до чого все йде. А дехто (як, наприклад, Маньяк) ставить сміхуйочки замість мінусів, хоча більше підійшов би фейспалм - на жаль, немає такої реакції на борді. У мене рівень толерантності до упоротих значно нижчий, ніж в решти користувачів, і то далеко не кожен такий пост отримує мінус.

То що ж залишається? Навіть не знаю, що й подумати... Нє, ну такого бути не може, бо ж якщо сказане в цитаті вище не відповідає дійсності, то виходить, що чергова порохолядь виявилась пі балаболом... Причому злопам'ятним пі. Ніколи такого не було, і ось знову. Це ті, хто по всіх темах ниє про нібито цензуру і самі ж її застосовують проти опонентів - і ці люди забороняють нам колупатись у носі... "Иліта нації", одним словом. Порохоляді так бояться інакомислящих, що навіть реєстрація на форумі не працює :D Добре, що колись рекомендував другу зарегатись - хоч йому борда не допомогла, але в результаті таки його ак став у нагоді. З такими темпами скоро борда перетвориться в закритий клуб пороховій - тільки кому ж вона тоді буде потрібна? 

Чекаю на публічні вибачення та відновлення свого акаунта. Цей поверну його законному власнику (хоча навряд чи він йому потрібен)

38 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

ві всьому має бути міра

Зевс, ти не правий. Я сам теж не люблю, коли мінусять без пояснень (бо ж цікаво зрозуміти, з чим саме не згоден мінусатор), але банити за мінуси - то перебор.

Цензуру вводимо?

Змінено користувачем jack74
  • Дякую! 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, jack74 сказано:

Зевс, ти не правий. Я сам теж не люблю, коли мінусять без пояснень (бо ж цікаво зрозуміти, з чим саме не згоден мінусатор), але банити за мінуси - то перебор. Цензуру вводимо?

я думав в людини клави нема,

але я помилявся, тепер мені стидно, клава є

після інциденту з жінками-водіями мені мою репутацію вже не виправити :(

це фіаско

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

ві всьому має бути міра

Міра є - кількість мінусів на добу, в чому проблема?

• Дякую! 1
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, alexvvv сказано:

Міра є - кількість мінусів на добу, в чому проблема?

є обмеження в мінусах на добу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, Zevs_Isver сказал:

прикінь, внєзапно

• Дякую! 1
  • Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 minutes ago, Zevs_Isver said:

я думав в людини клави нема,

але я помилявся, тепер мені стидно, клава є

після інциденту з жінками-водіями мені мою репутацію вже не виправити :(

це фіаско

Тю, то забань (затри повідомлення) юріча і ланіму,  та й по всьому)) 

А «товариша» дуала теж ти потер? Щось ти не на жарт розійшовся))

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

прикінь, внєзапно

буває

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, Zevs_Isver сказал:

причому не просто в мінусах, а в реакціях взагалі. Тобто за добу ти можеш поставити не більше, здаєтся 20 (чи 30, не рахував), любих реакцій на пости, будь то плюси чи мінуси. Але в любому випадку ти, як мінімум, загрався

• Дякую! 1
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут як @Nokianа травлять цілою зграєю, то вважається нормою, а на кілька мінусів від @d.u.a.l - то страшна образа.

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, yu2007 сказано:

Тю, то забань (затри повідомлення) юріча і ланіму,  та й по всьому))

й не згадуй про водійок, я і так погано сплю після того посту

2 хвилин тому, yu2007 сказано:

А «товариша» дуала теж ти потер? Щось ти не на жарт розійшовся))

та я так завжди роблю коли "карамба" піднімає старі, або регає нові аки

і пише опуси на борду і в приват повні філософських роздумів, зазвичай довгими реченнями....

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, alexvvv сказал:

Тут як @Nokianа травлять цілою зграєю

дякую, що мене і Нікеля цілою зграєю обізвав :0016:

• Ха-ха 5
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, MANJAK11 сказано:

ну я може трохи і гіперболізував :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Але в любому випадку ти, як мінімум, загрався

як вже писали - при Порошенку я такий не був

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, MANJAK11 сказал:

Стая товарищей :)

Та й не травлю я його, а стібуся. Тим більше що поводи він сам постійно дає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, yu2007 сказано:

@Zevs_Isver, порохобратиме! Невже це ти забанив розум, честь і совість нашої й так маленької бордівської компанії? Опам'ятайся, Зевсе! Ти уявляєш на скільки тепер впаде кількість показів реклами на борді? Ти хочеш, щоб діти власників цього ресурсу голодували через тебе?

ніфіга, бач я який двіж почався

так що діти на новий рік без рошенок мандаринок не залишаться

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

ніфіга, бач я який двіж почався

так що діти на новий рік без рошенок мандаринок не залишаться

і що, вдається віджартуватись?

А осадочок вже з'явився, правда

• Дякую! 1
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

причому не просто в мінусах, а в реакціях взагалі. Тобто за добу ти можеш поставити не більше, здаєтся 20 (чи 30, не рахував), любих реакцій на пости, будь то плюси чи мінуси.

блін,

це я уявляю як він складає денний рейтинг і намагається посортувати юзерів і намагається втулити кучу кандидатів в, жалких, 20 чи 30 (як ти "нєбрєжно" написав, а це різниця в 30%) мінусів

аж дрижаки хапають від такої картини

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, jack74 сказано:

і що, вдається віджартуватись?

А осадочок вже з'явився, правда

ага,

не люблю коли мене не люблять,

і це перед Нови Роком :(

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 minutes ago, Zevs_Isver said:

я такий не був

Ми, комітет порятунку @d.u.a.la, вимагаємо негайно розбанити цього користувача! Публічних вибачень дозволяємо не приносити. В разі невиконання нашої вимоги залишаємо за собою право скористатися усім наявним арсеналом юридичних засобів аж до виклику тебе на товаристський суд! 

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...