Jump to content

Чи писати Нокіану на Борді далі?

Nokian

Чи писати Нокіану на Борді далі?  

75 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Останнім часом зявилися дописи деяких юзерів зі змістом, що було би добре, аби мене тут не було та аби я не ,,воняв,, тут.

Взагалі  якось стало звичкою затикати рот та шельмувати  всіх, чия думка не співпадає з власною.Дуже схоже, що дехто робить це дуже професвйно та навчено.

В результаті багато хто з юзерів просто боїться , щось висловити, бо відразу починається травля.І це легко простежити та підтвердити.

Таким чином спотворюється реальна картина дійсності.

От і я звертаюся до всього товариства  з проханням  відповісти на просте питання в заголовку.

Posted

80% проголосують, щоб ти наклав на себе руки - повісишся? 

П.С. Тему видалю завтра зранку, як таку, що не відповідає тематиці розділу.

Posted
2 хвилин тому, Nokian сказано:

Взагалі  якось стало звичкою затикати рот та шельмувати  всіх, чия думка не співпадає з власною.Дуже схоже, що дехто робить це дуже професвйно та навчено.

970437742_.thumb.png.5c339ed26079df5ea19bc94553351b94.png:)

Posted
1 година тому, Nokian сказано:

От і я звертаюся до всього товариства  з проханням  відповісти на просте питання в заголовку.

Як-що відповідати на питання в заголовку, то судячи з дати реєстрації Нокіана ще ніхто не обідив на відміну від Nokiana

785485519_.thumb.png.bd0bfcce9e28fec3f6f66bf195e425e2.png

Posted

Не знаю що там хто пише, але вважаю що в кожного своя думка, і висловлювати її тут, чи ні, теж вирішує кожен для себе.

А питати в когось ... 

Posted

Людина завжди недооцінює кількість ідіотів, які його оточують.Але пиши звичайно.

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...