Перейти до змісту

Порадьте толкового сварщика і маляра

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба усунути болячкі омеги б, нижня кромка дверей і арки ржаві. Можливо десь шось треба вирізати і поварити. Було б добре якби людина одразу й фарбувала.

Опубліковано

Доброго дня шановні форумчани автолюбителі. Цікавить теж фарбування авто. Потрібно пофарбувати мерса w210 (рестайл). Хочу фарбувати  майже всього, крім даху та капота, також треба підрехтувати тріщину на передньому і задньому бампері. Роблю для себе, не на продаж, тому цікавить тільки якісне виконання роботи. Порадьте будь ласка провірених майстрів. І по цінах зорієнтуйте, я взагалі немаю уявлення скільки на даний момент коштує таке задоволення. Попередньо трішки взнавав, то ціни коливиються від 350 до 1000 вічно зелених, і термін виконання теж заявляють різний, є і тиждень а є і навіть 50 днів. То яка ціна і час є реальною? 

Опубліковано (змінено)

Подивіться як виглядає вже пофарбоване авто і  чи підходить Вам така якість і ціна.  Якщо фарба буде баночна , то 2-3 л по 400-500 грн ( в залежності від кольору) , плюс  лак  стільки ж. Якщо фарба  з підбору, то може бути і по 2500 грн за 1л. Крім того можна пофарбувати тільки зовні, а можна і в проємах з розбиранням майже всього авто. В  дверях під резинками в 210-х майже завжди іржа, також гнилі піддомкратники і передні крила за фарами. Також впливає загальний стан кузова- чи в заводській трохи вигорівшій фарбі, чи горбатий, 3 рази фарбований. Краще орієнтуватись на тижнів 3  і   на 1000.

Змінено користувачем Kiolan
  • Подобається 1
Опубліковано

Дякую за інформацію. Авто фарбується вперше, в ДТП не був, крім бампера який добряче отримав,  комплектація елеганс - дуже малий кліренс для наших доріг, постійно цепляв ним щось. А майстра хорошого можете порекомендувати ?

Опубліковано
17 годин тому, Alexsite сказано:

Дякую за інформацію. Авто фарбується вперше, в ДТП не був, крім бампера який добряче отримав,  комплектація елеганс - дуже малий кліренс для наших доріг, постійно цепляв ним щось. А майстра хорошого можете порекомендувати ?

До речі, в попередньому повідомленні вам спеціаліст і відписав.) Рекомендую.

Опубліковано (змінено)

Я не хочу братись за повну покраску, бо в мене не найкращі умови для цього( просто бокс,  не камера).   Та й зажди  є на кілька місяців наперед менш об ємні роботи.

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)
On 03.03.2019 at 21:19, Kiolan сказано:

Подивіться як виглядає вже пофарбоване авто і  чи підходить Вам така якість і ціна.  Якщо фарба буде баночна , то 2-3 л по 400-500 грн ( в залежності від кольору) , плюс  лак  стільки ж. Якщо фарба  з підбору, то може бути і по 2500 грн за 1л. Крім того можна пофарбувати тільки зовні, а можна і в проємах з розбиранням майже всього авто. В  дверях під резинками в 210-х майже завжди іржа, також гнилі піддомкратники і передні крила за фарами. Також впливає загальний стан кузова- чи в заводській трохи вигорівшій фарбі, чи горбатий, 3 рази фарбований. Краще орієнтуватись на тижнів 3  і   на 1000.

три тижні малувато. бо по ходу виявиться ще купа зварки. і шпаклівки аналогічно. нормально. щоб дати гарну усадку для шпаклівки, я би казала півтора місяця на зварку і покраску. воно в основному так і виходило по часу в мене колись. 

Змінено користувачем lanima
Опубліковано (змінено)

Так як вже з приводу фарбування почали писати в приват, то  хочу сказати, що я знаходжусь не в Луцьку ( Ківерці),  камери для фарбування не має, бокс на 2 авто, в якому і рихтовка і фарбування. Зараз маю чергу на місяців на 2. Можу замінити поріг, арку, дах,  лонжерон, але гнилих днищ не латаю . Буси   не проходять в ворота по висоті .Тому  якщо  щось з цього не підходить , хто хоче заводські умови і вже на сьогодні, то  не  пишіть.

• Подобається 1
  • 4 місяця потому...
  • 1 рік потому...
  • 1 рік потому...
  • 5 місяців потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...