Перейти до змісту

Потрібна фахова допомога у виборі авто

Такер

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Цитата

За таку суму дивіться краще на один-два роки старший автомобіль але Фольц чи Шкоду

свята правда

я б зараз теж купувала старіше авто ,але високого класу

P.S машина моєі мріі коштує 5 мільйонів

додам фото за трохи  - подивитесь,яка вона красива

мінівени мені ніколи не подобалися,погоджуюся з місіс Сміт "машина для домогосподарок"

A1DDBFF3-158F-4E69-9754-536D3F54919D.jpeg

6850C20F-A810-419D-AD07-F4A86DCF3A9D.jpeg

Опубліковано
1 година тому, paksivatova сказано:

P.S машина моєі мріі коштує 5 мільйонів

Падають продажі таких авто - Європа та Америка на Теслу пересідають.

Опубліковано
6 часов назад, Plum сказал:

Продаю ось таку машинку

4 часа назад, Davids сказал:

За такий бюджет є куди розгулятись)

Як оприділишся з марка-модель, можеш звертатись, буваю дуже цікаві варіанти.

Дякую. Поки допомагаю батькові з вибором моделі, в неділю на базар вийду щоб пощупати. По машину він поїде особисто, раніше трохи сам їх ганяв з Європи тому і зараз, думаю, справиться

Опубліковано
2 часа назад, paksivatova сказал:

мінівени мені ніколи не подобалися,погоджуюся з місіс Сміт "машина для домогосподарок"

Коли крутити такі гроші то можна Ваш варіант розглядати))) в мене теж є недосяжна автомрія але, навіть, коли і мав би на неї гроші то перед цією мрією є ще багато необхідностей, які також потребують коштів.  В озвученому мною діапазоні цін машини більш менш одинакові "зсередини" чи схожі зовні, до уваги беру критерії для різних життєвих ситуацій і господарства в тому числі.

Опубліковано
6 часов назад, frv сказал:

А як на рахунок пежо 3008 або тойоти рав 4. Теж стою перед вибором. Цікава думка тих, хто користується цими авто.

перед яким вибором!? Купити два пежо чи 1 Рав4?

3 часа назад, Selbeor сказал:

На рахунок Пежо3008 теж хотів би почути думку власників даної моделі

як на мене то трохи малувата по кількості місць пасажирських, місця для речей та і двигун там, здається, 1,6 і все! 2,0 було би в самий раз.

Опубліковано
50 минут назад, Такер сказал:

як на мене то трохи малувата по кількості місць пасажирських, місця для речей та і двигун там, здається, 1,6 і все! 2,0 було би в самий раз.

ну то купи Течика (фольксваген транспортер) свіжого, там і місця і пасажирів і двигун ))

Опубліковано
3 minutes ago, Юріч said:

Нема ідеальних машин, тільки Меган і Прадо :0016:.

Рено - гівно. Правильно так: немає (взагалі) автомобілів окрім Мерседеса, і БМВ пророк його ))

Опубліковано
1 минуту назад, yu2007 сказал:

Рено - гівно. Правильно так: немає (взагалі) автомобілів окрім Мерседеса, і БМВ пророк його ))

да да, розкажи нам про вартість експлуатації, скажімо, десятирічного БМВ чи про заміну пнєвми на мерседесі ))

Опубліковано
13 минут назад, yu2007 сказал:

Ну, може твоє рено і гівно, тобі видніше, а моє - цукерка :P.

Опубліковано
8 часов назад, Такер сказал:

Коли крутити такі гроші то можна Ваш варіант розглядати))) в мене теж є недосяжна автомрія але, навіть, коли і мав би на неї гроші то перед цією мрією є ще багато необхідностей, які також потребують коштів.  В озвученому мною діапазоні цін машини більш менш одинакові "зсередини" чи схожі зовні, до уваги беру критерії для різних життєвих ситуацій і господарства в тому числі.

мріяти - безкоштовно 

тому я мрію і не думаю про інші необхідності 

Опубліковано
8 часов назад, MANJAK11 сказал:

ну то купи Течика (фольксваген транспортер) свіжого, там і місця і пасажирів і двигун ))

Продали трафіка щоб купити щось молодше і менше, по габаритах буса щоб накрайняк  дочка чи жінка могли з гаража виїхати

Опубліковано
14 минут назад, Такер сказал:

Продали трафіка щоб купити щось молодше і менше, по габаритах буса щоб накрайняк  дочка чи жінка могли з гаража виїхати

Течик полюбому меньший за трафіка, особливо по ширині, й не більший більшості повнорозмірних авто, тим більше мінівенів. Вже була з кимось про це мова, пошукай на оф сайтах розміри, там різниця в декілька сантиметрів, якщо не long

Опубліковано
16 годин тому, Plum сказано:

Продаю ось таку машинку

1118569241_2018-07-1212_23_46.thumb.jpg.bc7f23cdf2419f5dae801426def032c1.jpg

https://auto.ria.com/auto_renault_grand_scenic_22941762.html

за час володіння авто - які нюанси були?

що не влаштовує, чому продаєте?

Опубліковано
15 минут назад, St@S_ сказал:

Гарне авто, але отой їх автомат чи робот - то ну його в пень. Знайомий вже наїздився на точно такому ж. Полетіла в нього коробка, мозги в коробці, то ремонт з запчастинами і новими мозгами обійшовся біля 35 тис грн. 

Опубліковано
10 годин тому, Такер сказано:

перед яким вибором!? Купити два пежо чи 1 Рав4?

http://de.next-cars24.com/736516-toyota-rav-4-22-d-4d-4x4-automatik-executive.html

https://www.reezocar.com/voiture-occasion/toyota-4_runner-RZCATSDE39F5CB814A4C.html

https://www.autowereld.nl/peugeot/3008/hybrid4-2-0-hdi-aut-4wd-niveau-1-2014-28998338/foto.html#foto-282785236

Впринципі можна вкластись по обох моделях до 15 тис., і мотор в 3008 є двухлітровий, от тільки мені чомусь стрьомно гібрид брати.

Опубліковано
1 година тому, MANJAK11 сказано:

Течик полюбому меньший за трафіка, особливо по ширині, й не більший більшості повнорозмірних авто, тим більше мінівенів. Вже була з кимось про це мова, пошукай на оф сайтах розміри, там різниця в декілька сантиметрів, якщо не long

Зі мною була мова коли вибирав авто. 

Опубліковано
1 година тому, Такер сказано:

То напевно вирішальне слово буде за жінками.

І стопроцентно їм всі ваші доводи будуть до дупи.

А ще жінку можна вмовити, але не переконати.

Тож без лишнього гемору, хай вибирають вони, а самому вже вибирати з їхнього вибору.

І акуратно звертати їх увагу на моменти, щобваш вибір став їхнім вибором.

Опубліковано
17 минут назад, Nokian сказал:

То напевно вирішальне слово буде за жінками.

І стопроцентно їм всі ваші доводи будуть до дупи.

А ще жінку можна вмовити, але не переконати.

Тож без лишнього гемору, хай вибирають вони, а самому вже вибирати з їхнього вибору.

І акуратно звертати їх увагу на моменти, щобваш вибір став їхнім вибором.

"Известно множество способов переспорить женщину - и ни один из них не работает" :rolleyes:

Опубліковано
2 годин тому, St@S_ сказано:

Єдиний серйозний нюанс який був -- щось там з мембраною масляної помпи було. Виїхав з дому, проїхав 100 метрів, панель загорілась новорічною ялинкою. Я відразу зупинився, заглушив, виходжу -- а машинка моя все масло з мотора злила за 50 метрів. Викликав евакуатор, завезли на офіційний сервіс Рено, за два дні поставили нову помпу, заодно замінили прокладку піддона картера, звісно масло+фільтр. Більше ніяких нюансів повна діагностика на офіційному СТО не виявила.

Ще один дрібний нюанс -- у водійських дверях не завжди спрацьовє датчик безключового доступу. Новий коштує 500 грн, але я вже звик відкривати машину, взявшись за ручку задніх лівих дверей, то і не парюсь -- все ж значно зручніше, ніж діставати ключ з кишені  :)

Причина продажу банальна -- фінансова.

Опубліковано
47 хвилин тому, Plum сказано:

Єдиний серйозний нюанс який був -- щось там з мембраною масляної помпи було. Виїхав з дому, проїхав 100 метрів, панель загорілась новорічною ялинкою. Я відразу зупинився, заглушив, виходжу -- а машинка моя все масло з мотора злила за 50 метрів. Викликав евакуатор, завезли на офіційний сервіс Рено, за два дні поставили нову помпу, заодно замінили прокладку піддона картера, звісно масло+фільтр. Більше ніяких нюансів повна діагностика на офіційному СТО не виявила.

ще б заодно , вкладиші поміняли і наступних тисяч 100+ двигун працюватиме безпроблемно ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...