Перейти до змісту

Куплю ДЕШЕВИЙ блок живлення 200-300 ват.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібен справний  комп'ютерний  блок живлення малої потужності.  Використовуватись буде не в компі, а для живлення малоцінного пристрою (моторчик старого вінта буде крутити).

Пропонуйте. Актуально до суботи включно.

Опубліковано

До блока буде підключений напіврозібраний IDE вінт. Потрібен "молекс". Блок буде постійно включений в розетку, і досить часто (по раізів 100 на день) запускати той вінт на короткий час. Старт/стоп здійснюється  замиканням/розмиканням пускового зеленого провода  на мінус блока. 

Опубліковано
28 минут назад, Unknown сказал:

До блока буде підключений напіврозібраний IDE вінт. Потрібен "молекс". 

Ага, то треба 5 і 12 вольт. Варіант який я думав не підійде.

Опубліковано

Поміняю  на спліттер для ADSL) Треба бухгалтерші, бо вона в 2к18 до цих пір іноді користується факсом.

082813_1850_WiFi1.png

Але з доставкою спліттера і самовивозом БЖ з Теремнівської. Маю пачку старих офісних компів з 230-ками. Викручу з любого.

Опубліковано
4 годин тому, Zheny@ сказано:

@Unknown  є чесна 350-ка. Supermicro

Нічого гіршого немає. Та й не факт, що гірший БЖ витримає подібні знущання.

Ціна? 

Щодо витривалості,  то у мене в подібному режимі простенький 300-ватник відпрацював днів 700, і досі працює. 

Опубліковано
1 година тому, Unknown сказано:

простенький 300-ватник

Я не про потужність, я про виробника. Може бути написано 500Вт і фірми Gresso :) (ги-ги).

Ну хз, 300 влаштує? Дешевше його сенсу немає віддавати.

Як не яке оригінальний фірмовий.

Опубліковано
4 годин тому, Zeuss сказано:

Поміняю  на спліттер для ADSL)

Але з доставкою спліттера і самовивозом БЖ з Теремнівської. Маю пачку старих офісних компів з 230-ками. Викручу з любого.

Якщо знайду десь сплітер,  то обміняємось. 

Опубліковано
12 часов назад, Unknown сказал:

Якщо знайду десь сплітер,  то обміняємось. 

Тут питання не в спліттері (https://www.olx.ua/obyavlenie/originalnyy-splitter-d-link-dlya-adsl-modemov-IDpSv5E.html#a6605e96dd) А в квесті його поїхати взяти і приїхати обміняти на БЖ)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...