Перейти до змісту

не очень гарячая вода

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 700
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Участь у пікетуванні під стінами міської ради взяло близько 40 лучан, у руках вони тримали транспаранти із закликами: «Дайте гарячу воду!!!».

post-1602-1224078265.jpg post-1602-1224078282.jpg

Бачив я той цирк.

Чувак в мегафон кричав:"Ми не бидло і не козли!Дайте нам гарячої води!"При чому по завершенні він здав мегафон якомусь перцю в костюмчику,а той пішов з ним в середину міськради,що наштовхнуло мене на думку,що ноги в акції ростуть з міськради.

Тіпа виходить,шо Шиба сказав-Шиба зробив.

ЗІ:Карпенка,вода в гарячих кранах така холодна,шо аж виступив конденсат на трубах.

Опубліковано
правда комічно просто - пускає фірма кропиви, але приїхав шиба з журналістами щоб всі бачили як тіпа він крутить вентель ;) ввечері дивіться репортаж - шиба-робінгуд забрав гарячу воду в узурпатора ;) от опецьок...

Ничего комичного тут нету. Лимиты на газ дали "Луцьктеплу", то есть объекту комунальной собственности,то есть миськраде, то есть Шибе, а кропива так и торчит за газ 11 лимонов и с таким долгом никто ему лимитов не даст. Вот по-этому Шиба и запускал котельню.

Комично будет, если и дальше "Луцьктепло" будет подавать на котельню свой газ, а кропива будет требовать от того же "Луцьктепла" покупать у него подогретую воду по старой цене, то есть если бы он палил свой газ. Вот насмеёмся, когда будем платить за отопление...

Опубліковано

Парна сторона -- тоже є!!! :)

З.І. перед ЗАГСом, так сказати центром району, треба поставити пам"ятник тазіку і ковшику... м-ля, біля трьох місяців без води!

Опубліковано
хіба це можна назваи горячою водою ???

тепле юпі ледь із крана тече

хоча хоть щось вже

В мене просто кіпяток! :)

Опубліковано

фуууу,нарешті,а я вже збирався бойлер купляти.200баксів зєкономив!

Хоть правда страшно іржава,але Г-А-Р-Я-Ч-А!!!!!

Опубліковано
:ok::D :D :0020: :0020: Урааааааааааааааааааа!!Чорновола!!!!!!!!!!!!!!!!!вода ЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ!!!!невірю своїм очам!!невже завтра гаряча ванна в мене :D
Опубліковано

На Сухомлинського,за Тамом,тоже вже з крана гаряча тече. Залишається чекати лише опалення...

Опубліковано

хоча хоть щось вже

В мене просто кіпяток! :ok:

у мене вже також і майже чиста . Відпила тільки що велику кастрюлю в якій гріли воду, може звичайно поспішила, але вже захотілось іі прибрати, тепер сиджу і насолоджуюсь запахом свіжопеченого дарницького хліба , через 30 хв буде готовий

Опубліковано

Гаряча і майже зовсім чиста тече :D

З.І. А окрім того, ще і холодна є, і світло, і навіть інет нормально працює :ok:

Опубліковано
Гаряча і майже зовсім чиста тече :D

З.І. А окрім того, ще і холодна є, і світло, і навіть інет нормально працює :ok:

Везе тобі!

Опубліковано

хоча хоть щось вже

В мене просто кіпяток! :)

у мене вже також і майже чиста . Відпила тільки що велику кастрюлю в якій гріли воду, може звичайно поспішила, але вже захотілось іі прибрати, тепер сиджу і насолоджуюсь запахом свіжопеченого дарницького хліба , через 30 хв буде готовий

йак так конякіна14а йе гаряча вода, конякіна 14б немає гарячої води:(

Опубліковано
Відпила тільки що велику кастрюлю в якій гріли воду, може звичайно поспішила, але вже захотілось іі прибрати

Аналогічно тільки сховаю завтра кастрюлю :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...