Перейти до змісту

не очень гарячая вода

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Луцький міський голова повідомив, що гарячу воду на 33-му і 40-му кварталах увімкнуть вже сьогодні. І додав, що до конфлікту між ДКП«Луцьктепло» і ТзОВ «Луцьктеплоенерго» ні місто, ні його жителі не мають ніякого відношення. Про це повідомляє 19 серпня інтернет-видання «Волинська правда».

• Відповідей 700
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Луцький міський голова повідомив, що гарячу воду на 33-му і 40-му кварталах увімкнуть вже сьогодні.

хотілось би вірити, та не можеться...

Опубліковано
Луцький міський голова повідомив, що гарячу воду на 33-му і 40-му кварталах увімкнуть вже сьогодні.

Вибачте, но я НЕ ВІРЮ!!! До кінця тижня можливо.

Таварисчи!! кто дома?? Воды так и нету?

Самому дуже цікаво, но щось на рахунок сьогодні включать то не вірится.

Опубліковано
Щойно телефонував додому .\

вода є - але ще не гаряча.. спускати не буду - лічильники.

Невже дочекались=)!!!

Опубліковано

відпишіться будьласка в вечері чи є вода чи ні, особливо той хто живе на конякіна 14

бо я незнаю, чи перекритий в мене кран  чи ні,  буду хвилюватися :lol:

Опубліковано
вода є - але ще не гаряча.. спускати не буду - лічильники.

А якщо у всіх лічильники і ніхто не буде спускати ? Ось і нема проблеми, всіх влаштовує холодна.

Опубліковано

на Кравчука нема, включать до Дня Незалежності, точно... :D

P.S.Завжди включають до Дня Незалежності це традиція, а ці чиновники не лублять нарушать традиції ;)

Опубліковано

цирк поїхав, клоун в міськраді зостався... :D

Опубліковано
Луцький міський голова повідомив, що гарячу воду на 33-му і 40-му кварталах увімкнуть вже сьогодні. І додав...
...нафіга оце я таке базарив у вівторок, знав же шо ніче не буде.

А воды так и нет.

Опубліковано

Покращення вашого життя вже сьогодні © проффесор

Пацан сказал - пацан сдєлал :) Ніхто ж за язика не тягнув. Довіра важко заробляється, а втрачається аж бігом.

Опубліковано

Знаешь, это не гарантия, что она потеплеет. У меня с 23-го числа холодная из горячего крана идёт :D

Опубліковано

По Соборності та Молоді - літом міняли труби а 2 тижні/місяць тому - вентелі. Мабуть при запуску системи були проблеми - от і вимикали..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...