Перейти до змісту

Опитування для чоловіків «Нарощені вії це гарно?»

Busita

Нарощені вії це гарно?  

73 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

25 минут назад, volks сказал:

Я вже цю історію декілька разів чув. Причому, всі розказують, що самі це чули.

Коли ця історія відбулася, ти певно під стіл пішки ходив. Тому, ти і чуєш зараз цю історію у вигляді притчи. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
В Monday, June 18, 2018 в 10:36, SunSeth сказал:

Коли бачу занадто довгі пазюрі, закрадається думка, як вона з ними попу витирає?

4a49c3e66c4400a324475eb039e4a14e8e996bc9_1.thumb.jpg.31bb5dce09e374af40e5454fa44b24a5.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наприклад,варіант нарощених вій 

виглядають природно і гарно

чи ні?

776F0634-A42A-4DE5-979A-32549DA19343.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, paksivatova сказал:

природно

Неприродно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ж, на сьогодні можу підвести підсумок, що 40,4% чоловіків вважають нарощені вії не природним явищем і їм не подобається, 36,8% взагалі байдуже і лише 22,8% вважають це симпатичним. Отже, любі дівчатка, якщо ваша ціль таким чином привабити чоловіка то не викидайте даремно гроші, а краще витратіть їх на щось корисніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я розбираюсь в жінках (суто моя думка), то вони це все роблять (модні шмотки, макіяжі, вії, ногті, депиляції, тюнінг і т.д.) більш для себе (що цілком природньо і нормально мати бажання виглядати гарніше і доглянутою) і для інших жінок (випендрьож, жаба, заздрість, конкуренція -потрібне підкресліть, що є вже більш соціальним аспектом, номально це чи ні - кожен розсудить по своєму). А вже в останню чергу це все для чоловіків. Імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Busita сказано:

Що ж, на сьогодні можу підвести підсумок, що 40,4% чоловіків вважають нарощені вії не природним явищем і їм не подобається, 36,8% взагалі байдуже і лише 22,8% вважають це симпатичним.

А ще 146% - 3.14здять. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Юріч сказано:

Наскільки я розбираюсь в жінках (суто моя думка), то вони це все роблять (модні шмотки, макіяжі, вії, ногті, депиляції, тюнінг і т.д.) більш для себе (що цілком природньо і нормально мати бажання виглядати гарніше і доглянутою) і для інших жінок (випендрьож, жаба, заздрість, конкуренція -потрібне підкресліть, що є вже більш соціальним аспектом, номально це чи ні - кожен розсудить по своєму). А вже в останню чергу це все для чоловіків. Імхо.

Я з тобою згодна. Тому я і написала "якщо ваша ціль таким чином привабити чоловіка" :)

А взагалі мене часом навіть і смішать дівчата, які "перемудрюють" зі своєю зовнішністю, і, думаючи, що це красиво, відкрито тішаться. Це так кумедно)) Так і хочеться її мавпочкою назвати))) Моя колега якісь прийшла на роботу з кігтями, на яких якась незрозуміла ліпнина, і страшними нарощеними віями. Носилася як пава. Колектив спочатку втіхую хіхікав, потім підколював, а потім почався контрнаступ. День був веселий)) Довго вона так не походила))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то ще є поняття стилю.

В кожної жінки він свій. ( якщо вона його має звісно).Однійце пасуватиме, іншій категорично ні.

Головне ,щоб все було зі смаком.

А це вже мистецтво.

Дечому можна навчитись,а дещо лише на рівні інтуїції.

Тому до одних жінок чоловіки байдужі, а до інших липнуть.

Перефразовуючи Чехова- У  Жінці все має бути прекрасне , і тіло ,і душа ...і вії з нігтями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...