Перейти до змісту

Бомжатник на Перемоги під мостом

AgentSmith13

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 98
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

хожу тудою часто не кожен день але все ж, в основному зранку 8-9 година під мостом на зупинку, але такого не замічав, хіба томущо зранку

ТС-у всетаки дякую, збираюсь дітей через рік в 15 школу здавати буду мати на увазі, хоча і дорога від дому до школи через "підміст" не проходить, всерівно знаючи двори привокзальної ті особи мабуть постійно на місці не сидять, і за що випити то по прилеглих дворах вдень можна походити і картон/пляшки позбирати а школа там не далеко

як то кажуть попередженний-озброєний 

Опубліковано

Отримав сьогодні бандерольку на пошті, розпакував, упаковку поніс в смітник під міст. Нікому до мене діла не було, був в 2х кроках від "бомжа на троні". Може він як раз не хотів курити, а може я мордою не вийшов...

Опубліковано
4 хвилин тому, Vadimm сказано:

Отримав сьогодні бандерольку на пошті, розпакував, упаковку поніс в смітник під міст. Нікому до мене діла не було, був в 2х кроках від "бомжа на троні". Може він як раз не хотів курити, а може я мордою не вийшов...

Просто він тебе уважає.

А собак жарили чи ні?

Опубліковано

Вчора ввечері, повертаючись з риболовлі біля 23-30 (йшов не під мостом, а повз міст з іншого боку) - кучкувалося чоловік 10+ і тривав веселий бухач з матами, які на піврайону чулися, горіло невеличке вогнище... Конкретне таке багаття горіло не під  мостом, а в високих кущах біля колії,, там вони теж "засідають". То вдень, і якщо тверезі, вони сидять тихо, ввечері-вночі ситуація міняється...

Опубліковано

Ось хто дійсно пристає і дратує так це розповсюджувачі буклетів на Лесі.

Спасу нема ! 

Їх там ціла банда - головний патлатий з косичкою. Сам бачив як він вчив підлеглих .
І правоохоронні органи злочинно бездіють ! )

Опубліковано
23 часа назад, difoto сказал:

А ти крім борди кудись звертатись пробував, якщо вже так накипіло? 

Неодноразово люди з прилягаючих будинків і на 15-80, і муніципалам, і поліції скаржилися  - а той шалман і далі процвітає, і нікуди діватися не збирається. Нецікаво міськраді то. Пруф:

http://www.volynpost.com/news/108928-luchany-skarzhatsia-na-nebezpechnyh-bezhatchenkiv

У Луцьку під одним із мостів оселились безхатченки, які порушують спокій та безпеку жителів міста.
Про це повідомила на інтерактивній платформі «Відкрите місто» Наталія Богданова, - інформує Волинська правда.
За словами жінки, безхатьки оселилися під мостом, що на вулиці Привокзальній.
«Вони створюють там безлад, розкидають сміття, пиячать, нещодавно був ножовий напад на людину», – стверджує Наталія Богданова.
Сповіщення відправили в організацію департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» та департамент муніципальної варти.

А НАВІЩО ТІ МУНІЦИПАЛИ ВЗАГАЛІ? Для обдирання людей і демонтажу всього, що погано лежить? РЕАЛЬНУ проблему вони не вирішують, а от там, де грошима запахне - ВПЕРЕД!

Опубліковано

І до чого тут це відео? Ну, в принципі, десь приблизно так пошлють муніципалів постійні "мешканці" того притону, нк так на те вона і ВЛАДА, що може не тільки пряника, а і нагайку застосувати. Чи з ними треба сюсюкатися і на колінах просити "ну йдіть нарешті звідси"?

От коли там різанина чи бійка яка - поліції сходу стає цікаво - ПОКАЗНИК же поправити можна, а поки просто твориться безлад, що заважає НОРМАЛЬНИМ жителям прилеглих будинків, що, на відміну від тої алкашні, платять податки - діє принцип "коли вб'ють - тоді і приходьте"... А давайте з Привокзального району зробимо щось на зразок бразильських фавел чи "чорних" районів в США, куди копи місцеві бояться заходити? Класно ж буде, колоритно, ітіть його за ногу! От початок уже покладений - бомжів явно не самих "божих одуванчиків" під мостом розвели, ремонт дворів тільки обіцяють (ПОЛІЩУК, ТРАВЕНЬ - ПРОЙШОВ!), а на ділі - бардак і розруха, кіт не валявся з часів СРСР, бо ВИБОРИ невідомо коли (а робити добре лохам треба під вибори), ще трохи, і реальна трущоба буде. Так тримати! Добре, хоч зграй гопників немає - останніх бачили дууже давно, в кінці 90-х...

Опубліковано
52 хвилин тому, Otto Kreer сказано:

Ось хто дійсно пристає і дратує так це розповсюджувачі буклетів на Лесі.

Спасу нема ! 

Їх там ціла банда - головний патлатий з косичкою. Сам бачив як він вчив підлеглих .
І правоохоронні органи злочинно бездіють ! )

Думаю, як-би до ТС бомжі чіплялися з буклетами,   його б це не дратувало)))

Опубліковано

Вчора в обідню пору алкаш (чи бомж, хз) товк по морді подругу і дуже голосно пропонував їй пройти з під мосту в інше місце (конкретно, в п**ду). Годині о сьомій вечора там вже був маленький махач з 4х учасників (у поділі на команди розібратися не вспів).

Опубліковано
26 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Добре, хоч зграй гопників немає - останніх бачили дууже давно, в кінці 90-х...

Не переживай, скоро все буде ;)

Опубліковано
19 минут назад, bublik007 сказал:

Думаю, як-би до ТС бомжі чіплялися з буклетами,   його б це не дратувало)))

Якби так, роздавачі буклетів/стартових - аж ніяк не алко(нарко)притон, діючий на постійній основі, матом на всю вулицю не криють, горілку з горла не хляють, не смердять,  вогнищ не палять, між собою не б'ються прилюдно, та і в намірах по голові перехожого ззаду врізати в бажанні "паднять бабла" помічені не були... Тобто, закону не порушують.  І, як на диво, вже років 10 мене не турбують... Чи то я заклинання яке чарівне знаю, чи то просто розуміють на відстані, що мені їх "послуги" нецікаві - ХЗ. Роздавачам стартових - спокійно показую на телефон з питанням "а по чому, як Ви думаєте, я говорю" - відстають на раз.

А от ті "гаврики" - пряма  загроза всім жителям району. Бо що може прийти в голову з пропитим вкінець, а краще - проколотим наркотою мозком, одній тій голові відомо... Що таке "білочка" бачити доводилось? Про методи, якими нарк може здобувати "на дозу", і так все зрозуміло. Навіть ЗГРАЯ приблудних псів тих же - більш безпечна, а зачасту просто пробігає мовчки повз (ну і чудового "дистанційного керування" з єдиною кнопкою "вй*бен зі бітте" - ШОКЕРА - ніхто не відміняв). Проти цих - і вогнепального може не вистачити, як всією бандою наскочать (а як приб'єш при самообороні - посадять, як за ЛЮДИНУ). Ну, і пес камінюкою, наприклад, кинути не може.

Опубліковано
30 минут назад, adebt сказал:

Не переживай, скоро все буде ;)

Поки і натяку на відродження гопоти немає - ну не цікаво то 99% нинішньої молоді, так, гучно побухати компанією під вікнами зрідка можуть, такі, що йдуть на грабіж/розбій - як правило, рідкість. Останніх класичних гопів бачив років 5 тому на 40-му біля кільця, де SPAR зараз, і то, сцикуваті якісь були - між собою матом перегавкувалися, "семки" лузгали і пиво хляли з літрушок, до людей не чіплялися особливо, цигарки стріляли хіба що.

Опубліковано

Щось дійсно, під цим мостом стало неспокійно. Одного разу бачив, як "ділили" пляшковий бізнес, другого разу - бомж залазив на колегу, щоб здійснити "дії сексуального характеру", а інший зтягував його, одночасно п**див і кричав: "єто моя женщіна".

Опубліковано

А доблесні муніципали і далі повзають по дворах, видивляючись, що б то знести чи відібрати...

http://www.volynpost.com/news/114631-lucki-municypaly-znesly-nezakonno-vstanovleni-sarai-foto

С*КА, ото реально повністю непотрібний підрозділ міськради, який крім постійного грабунку жителів міста, НІЧОГО не робить для їх користі (ну, хіба десь там палаючу траву загасили). І, доречі, поки в місті був МЕР - масний писок пані Сиротинської з надто довгим носом куди не треба не ліз, і такого тотального "нє пущать" не було... То ж на неї вже і кримінал за брехню про "йду в відпустку, щоб сесію здати" (а сама - за кордон), заводили, ДЕ результат? Чи "порішала"?

P.S. А тим часом муніципалам є чим зайнятися - от маршрутка №4 взагалі перестала їздити, так вліпіть їм штраф за кожен невихід в рейс - то НАХАБНИЙ шантаж міста в розгар дачного сезону - 8 грн. вона хоче брати за проїзд, того і не їздить. "Немає маршруток" - брехня, за 1 день зникли, миші їх з'їли, чи як?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Селфі-копи і алкаші.

Дія перша:

Субота. 6 ранку. На лавці під будинком, як і КОЖНОГО дня, з'являються ханиги з пляшкою (частково - з-під мосту, частково - з сусідніх дворів). Ведеться світська розмова на приблизну тему "хто кого ї...в, хто кому в'ї...в, б...., на...й"..не . Спати неможливо - не верещать на весь голос, але чути їх прекрасно. Пляшка в пакеті, на лавці стоїть пакет соку, маскуються.

Дія друга:

Приїхали "селфі-копи", ПОФОТКАЛИ СМАРТФОНОМ І ПЛАНШЕТОМ сині морди, пару разів благаюче попросили "клуб елітних синяків" перейти деінде з двору, ііііііі....  ПОЇХАЛИ ГЕТЬ!. Наприкінці один з випивох наздогнав копа і почав питати "ну скажи, хто визвав". ППЦ. Робота кипить!

Дія третя:

Висококультурна світська бесіда між членами клубу елітних обриганів продовжується, тепер поводять себе значно голосніше - їм же, холєра, МОЖНА тепер, їх же ПОЛІЦІЯ не чіпає. Все то триває години до 8-ї, поки горілка не скінчилась. Виспатись не вдалося.

Які вмовляння, який смартфон? Кийок, балон, а краще - тазер! От нещодавно повсюдно відео було, де копи трішечки прописали бомжуватому типу, і всі голосили про "кгававих псів режиму". Тільки от передісторії там нема, якщо горланив пісні в 6 ранку - то ДУЖЕ мало дали.

Вийдеш самотужки з битою вчити їх мистецтву сидіти тихо -так тут як тут будуть дзвонити на 202, і 100% зроблять з тебе винного. Слова не діють - у відповідь на любе прохання сидіти тихіше тут же звучить "пашол на .....", і "бу-бу-бу" продовжується.

Ні, я розумію, що поліція має бути з людським обличчям, що неприпустимо безпричинно дубасити людей в кращих традиціях "Беркуту", але коли їх не слухають від слова взагалі звичайні алкаші - то треба робити висновки.

Опубліковано

Як я Вам співчуваю... Це просто жесть грьобаная. В нас така була лавочка "любітєлєй пАбухать". Їм було реально наплювати на всіх. Але ситуацію вирішив ліхтар. Вони реально десь поділися, ну, некомільфо їм при світлі. А в сусідньому дворі взагалі таку ситуацію вирішили радикально - лавочку нафіг знесли.

Опубліковано

Вони бухають вже вранці, щодня, починаючи з годин 5-6 і до 8 десь. Ліхтар не допоможе, певно, доведеться лавку тихенько полити яким бензином і того...Чи хоча б солідолом намазати - влаштовувати демонтаж треба виключно в бронежилеті і касці, або тихо вночі палити - пенсіонери голову проламають за улюблене сидіння. Коли говорилося, як за....ла всіх та клмпанія, і як треба позбавити їх сідала, аргумент був "я їх не чую, а сидіти треба на чомусь". Без зносу лавки методів, не передбачаючих нанесення тілесних ушкоджень - НЕМАЄ. При поліції вони шовкові стають вмить. Копи В КУРСІ, що пакет соку - прикриття, але, чомусь і не думають а) обшукати пакет,хоча б виявити і вилити "бодягу", яку вони п'ють; б) як програма максимум - вліпити їм по протоколу за розпиття і знаходжкення в громадському місці в нетверезому стані + мат в гром. місці, ДУЖЕ БАЖАНО - прокатати в наркодиспансер на освідування; в) ПРИКРИТИ нарешті точку по продажу сурогату у будинку, де пошта на Привокзальній. Але то ж нецікаво - алкашів на аналіз возити в чистенькій машинці.

Опубліковано

Як варіант - кілька днів підряд фарбувати лавочку. Якщо алкаші не придумають щось типу дощок зверху покласти, то, можливо підуть шукати інше місце для пиятики.

Опубліковано

Варіант, але "денний" контингент, який складається з пенсіонерів, клюкою по голові надає, то раз, а ввечері натурально придушать + примусять відкупити зіпсуте свої ж сусіди, які, повертаючись з роботи, на ту пофарбовану лавку присядуть чистою одежею. Та й часу немає - робота.

В нас раніше в дворі була взагалі жесть - СТОЛИК з лавочками зробили ирошки подалі від будинку. так хто його будував - той і демонтував, сам, з матюками.

Опубліковано

Сьогоднішній ранок - алкофест триває з 5:30, всім по барабану. Де поліція, де доблесні муніципали? І, судячи з питання до перехожої "дєвушка, а восемь уже есть?" - то тільки початок... Добре, що я вже на роботі.

Опубліковано
2 годин тому, AgentSmith13 сказано:

Де поліція, де доблесні муніципали?

А ти хоч дзвонив їм? Чи вони мають сидіти цілодобово під твоїм будинком і охороняти твій сон?

Опубліковано

Дзвінок поліції результатів дав НУЛЬ - вище розписано детально. Враховуючи, що в муніципалів прав трошки менше - результат передбачуваний. А з огляду на те, що під мостом в нас сформувалося цілодобове пристанище асоціалів різних - якесь патрулювання з перманентним щоденним їх розгоном не завадило б.

http://www.volynpost.com/news/108928-luchany-skarzhatsia-na-nebezpechnyh-bezhatchenkiv

Цитата: За словами жінки, безхатьки оселилися під мостом, що на вулиці Привокзальній.
«Вони створюють там безлад, розкидають сміття, пиячать, нещодавно був ножовий напад на людину», – стверджує Наталія Богданова. Сповіщення відправили в організацію департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» та департамент муніципальної варти.

Стаття датована 13 березня...

Доречі останніх пару днів під тим мостом вже просто відкрито валяється купа пляшок, як пластикових з-під пива, так і скляних, є биті, і сидить якийсь оновлений контингент - значно голосніше себе поводять.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...