Перейти до змісту

Позитив України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, sergkots сказал:

Черняк від продажу власної продукції і сплачує при цьому податки. Я тебе не розумію.

Черняк отримує надприбутки завдяки державі. І я впевнений на 99%, що встановлення мін роздрібної ціни було пролобійовано саме власниками найбільших алковиробників, і Черняком в т.ч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Только что, volks сказал:

Черняк отримує надприбутки завдяки державі. І я впевнений на 99%, що встановлення мін роздрібної ціни було пролобійовано саме власниками найбільших алковиробників, і Черняком в т.ч.

Дядя Вітя, ти дурак? Ти читав, те що я тобі цитував вище?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

Алкогольный холдинг Global Spirits запустил производство в Беларуси и намерен наладить выпуск в Азербайджане и США, сообщает собственник холдинга Евгений Черняк на странице в Facebook.

По его словам, производство в Климовичах, Беларуси уже запущено, 10 сентября стартует производство в Азербайджане, с 10 ноября — в Хьюстоне, штат Техас, США.

"Когда бизнесу не создают нормальных условий, бизнес сам ищет такие условия. Много раз говорил, что наша отрасль в Украине требует реформ. Но не сделано ничего", пишет он в соцсети. Черняк отмечает, что на суммы произведённой на этих заводах продукции уменьшится производство в Украине и прогнозирует отток специалистов, уменьшение заплаченных налогов.

"Если не создают условия для инвестиций, то инвестиции идут в нормальные рынки, с понятными правилами игры и высокой доходностью. […] Пока в Украине не поймут, что все держится на создании рабочих мест, налогах, пока будут врать про реформы, выяснять кто на каком языке говорит, бизнес будет мигрировать за пределы страны, в более благополучные страны", делится Черняк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, volks сказал:

Мінімальна роздрібна ціна піднімається лише завдяки росту акцизу, Акциз - це прибуток держави, а не алкохолдингів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, nickel сказал:

Мінімальна роздрібна ціна піднімається лише завдяки росту акцизу, Акциз - це прибуток держави, а не алкохолдингів.

З самого початку, коли введи мінімальні ціни, їх ввели на рівні дорогої горілки. Результат - за допомогою держави прибрали конкурентів, які пропонували дешевший продукт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, volks сказал:

З самого початку, коли введи мінімальні ціни, їх ввели на рівні дорогої горілки. Результат - за допомогою держави прибрали конкурентів, які пропонували дешевший продукт.

І кого ж прибрали (конкретно)? 

Я вважаю, що держава (Гройсман чи Петя - хз) розчищали дорогу для лівого спирту, виручка від якого йде чистяком їм у кишеню. Коли горілка була дешевою, пити лівий шмурдяк ніхто не хотів. А тепер мусять. І Черняк про це скрізь говорить уголос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, nickel сказал:

Коли горілка була дешевою, пити лівий шмурдяк ніхто не хотів.

Згоден. А тепер доводиться або пити Хортицю та ін по 90 грн або шмурдяк. А раніше була велика пропозиція заводської горілки на 30-40% дешевше ніж Хортиця та ін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Каждый день на Petrimazepa выкладывают хорошие новости. 

https://petrimazepa.com/pm-daily051118positive

Вечір на позитиві: гарні новини понеділка, 5 листопада

Бочки для віскі, туристичний бренд, Amazon recommended та щось там скучне про евробонди - позитивний дайджест понеділка вітає всіх
""

ЗСУ увійшли до топ-10 армій Європи

Українська армія посіла 10-е місце з 25 країн у рейтингу найсильніших армій Європи. Рейтинг пошириловидання Business Insider із посиланням на Global Firepower, які, у свою чергу, склали його після навчань останніх років. Global Firepower порівнює невеликі країни з технічними перевагами та їх територіально великих, але відсталих сусідів. Також враховувався цілий ряд факторів, таких як географія, логістичні можливості, природні ресурси, промислові можливості, а також різноманіття озброєння і військових активів, розвиненість країни, кількість живої сили тощо. Згідно з рейтингом, армія України виявилася сильнішою, ніж її побратими у 15 країнах Європи: Чехії, Швеції, Швейцарії, Норвегії, Нідерландів, Румунії, Білорусі, Данії, Угорщини, Фінляндії, Болгарії, Австрії, Словаччини, Португалії та Бельгії. На першому місці розташовується Росія (тут ЗСУ трішки сміються, бо по-перше, яка це, в писок вам пісок, Європа? А по-друге, як там ця найсильніша армія казала? «Київ за три дні»? І був би, якби не отой кіоск на околицях Маруіполя, да?)

15_3.jpg

До речі, про Армію. Тут вам фотографій того, як зараз харчуються військові у приснопам’ятній Десні. Омарів нема – зрада!

У 2017 році експорт продукції харчової промисловості становив більше половини загального аграрного експорту

Про це розповіла заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова під час щорічного спеціалізованого аграрного форуму з переробки продуктів рослинництва та тваринництва «AgroPro», який проходив 1-2 листопада в Запоріжжі. У цифрах це 9,1 млрд доларів. 90% харчової продукції залишається у країні, решта – йде на експорт, обсяги якого зростають. Агов, люди, які билися у падучій із апокаліптичними пророцтвами про «нікому не потрібні наші товари», ви де? Жуєте щось, бачу?

16_2.jpg

Продовжимо про нікому не потрібне - на Прикарпатті роблять бочки для французького коньяку та шотландського віскі

Бондарне підприємство «ОЛПОЛ» у селищі Богородчани на Івано-Франківщині, наприклад, показує інші цифри про експорт – 80% їхньої продукції розлітається по Франції, Іспанії, Італії, Шотландії, США, Китаї та Австралії. Бо виготовляє підприємство бочки під елітні вина, коньяки та віскі. У 2004 році у Франції під час сліпої дегустації експерти визнали вино з бочки, зробленої богородчанськими майстрами, найкращим.

17_1.jpg

А ще ми нікому не цікаві – чули про таке? Бренд UkraineNOW представлений на World Travel Market

Україна бере участь в одній із найбільших туристичних виставок Європи - World Travel Market, яка цими днями проходить в Лондоні. Це невеличкий такий міжсобойчик на понад 5 тисяч учасників та 51 тисячу відвідувачів з усього світу.

Україна бере участь в одній із найбільших туристичних виставок Європи - World Travel Market, яка цими днями проходить в Лондоні. У заході візьмуть участь понад 5 тисяч учасників та 51 тисяча відвідувачів з усього світу.

Український роман потрапив у ТОП-10 нових книг за версією Amazon

Редактори платформи Amazon (це теж такий невеличкий міжсобойчик на мільйони відвідувачів) склали свій рейтинг ТОП-10 нових книг, які обов’язково потрібно прочитати в останній місяць осені. До переліку потрапив твір українців – подружжя Марини та Сергія Дяченків – «Віта Ностра». І потрапив не на останньому місці. Хто читав? Розказуйте враження.

18_4.jpg

А ще від нас настільки втомилися, що вирішили вкластися грошима - Найбільшими інвесторами в українські облігації є США та Великобританія

Американські інвестори придбали українських євробондів з дохідністю 9% на 345 млн доларів. На другому місці за інвестиціями в українські облігації стали інвестори з Великобританії, які придбали євробондів на 307,5 млн доларів. Приблизно 12% від випуску 5-річних єврооблігацій викупили європейські інвестори. 

19_2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Zerotul сказано:

А ще від нас настільки втомилися, що вирішили вкластися грошима - Найбільшими інвесторами в українські облігації є США та Великобританія

Американські інвестори придбали українських євробондів з дохідністю 9% на 345 млн доларів. На другому місці за інвестиціями в українські облігації стали інвестори з Великобританії, які придбали євробондів на 307,5 млн доларів. Приблизно 12% від випуску 5-річних єврооблігацій викупили європейські інвестори. 

Лиш би ці інвестори часом не виявилися компаніями зареєстрованими у тих таки офшорах, британських чи американських і кінцевим вигодонабувачем з українським корінням. дохідність 9% це дуже круто ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Vikvik Mawr сказал:

Лиш би ці інвестори часом не виявилися компаніями зареєстрованими у тих таки офшорах, британських чи американських і кінцевим вигодонабувачем з українським корінням. дохідність 9% це дуже круто ...

9% - це ще мало, ми і під 17% можемо брати.

https://ukranews.com/ua/news/593493-inozemni-kredytory-zarobyly-na-ukraini-17-richnykh

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, nickel сказано:

9% - це ще мало, ми і під 17% можемо брати.

https://ukranews.com/ua/news/593493-inozemni-kredytory-zarobyly-na-ukraini-17-richnykh

мав на увазі 9% не у нас, в Европі і Штатах  це захмарний прибуток, знову ж ці 17% треба дивитися хто то такий так вдало заробив, як і вище сказав... Хай би НБУ  чи НАБУ посмотряв...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 минуты назад, Vikvik Mawr сказал:

мав на увазі 9% не у нас, в Европі і Штатах  це захмарний прибуток, знову ж ці 17% треба дивитися хто то такий так вдало заробив, як і вище сказав... Хай би НБУ  чи НАБУ посмотряв...

750 млн брали також під 9%, а в результаті позичальникі отримали 17. Під такі відсотки і я позичив би комусь, а от як назвати того хто бере в борг під такі відсотки, бере новий борг, щоб погасити старий?

На ірландській біржі де розмістили бонди все відкрито, видно і покупців і продавців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 hours ago, Zerotul said:

Каждый день на Petrimazepa выкладывают хорошие новости. 

Український роман потрапив у ТОП-10 нових книг за версією Amazon

Редактори платформи Amazon (це теж такий невеличкий міжсобойчик на мільйони відвідувачів) склали свій рейтинг ТОП-10 нових книг, які обов’язково потрібно прочитати в останній місяць осені. До переліку потрапив твір українців – подружжя Марини та Сергія Дяченків – «Віта Ностра». І потрапив не на останньому місці. Хто читав? Розказуйте враження.

Позитив України...

У 2009 році залишили Україну та переїхали в Москву.[3] У 2013 році переїхали з Росії у США та відтоді проживають у штаті Каліфорнія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, yu2007 сказано:

Позитив України...

От блін! Якби не американці з москалями, то й позитиву в Україні не було б.:0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Віталій СК сказал:

От блін! Якби не американці з москалями, то й позитиву в Україні не було б.:0016:

цікаво, яким шляхом це передаєтся, аби не статевим, хоча .....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

цікаво, яким шляхом це передаєтся, аби не статевим, хоча .....

Не знаю що ти хотів цим сказати і чим ти так боїшся заразитись, але передача статевим шляхом тобі точно не грозить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, Віталій СК сказал:

Не знаю що ти хотів цим сказати і чим ти так боїшся заразитись, але передача статевим шляхом тобі точно не грозить.

та причому тут я, я про вас, порохоботів і їм співчуваючих, ну то таке :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 minutes ago, Віталій СК said:

:0016:

Знаєш, мені, як і тобі, стає смішно, коли провладні PR-аси починають ставити в заслугу діючій владі якісь досягнення українців, що виїхали за кордон. Або коли пишуть про успіхи бондарного бізнесу (не плутати з розміщенням бондів під смачні відсотки, мова про діжки), який задовго то "Пжиття по-новому" й так непогано собі розвивався. Щоправда влаштований обвал гривні цьому бізнесу таки допоміг (в принципі, як і багатьом іншим експортно-орієнтованим галузям, тим же агро- чи їдло-експортерам, про яких часто згадує @zaHARE ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@MANJAK11, @yu2007, хлопці, у вас упереджене ставлення до мене. Мені дійсно смішно з того, що ПетроіМазепа видають за перемогу сумнівні досягнення, які навіть не мають відношення до діючої влади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 minutes ago, Віталій СК said:

хлопці, у вас упереджене ставлення до мене. Мені дійсно смішно з того, що ПетроіМазепа видають за перемогу сумнівні досягнення, які навіть не мають відношення до діючої влади.

Ну от я й написав, що нам з тобою смішно. А хтось візьме й повірить))

Хоча може @Zerotul теж так вирішив постібатися, коли перепостив того петраймазепу.

А видають за перемогу, бо справжніх поки нема. Зате зради хоч відбавляй. Одна лише ціна на газ чого варта. Хай но температура впаде до мінусової, тепловики накочегарять батареї за новими розцінками і щасливі жильці хрущів та інших шпаківень без автономного опалення чи хоча б лічильників тепла, яких цьогоріч позбавили субсидій, "трішки" здивуються вартості одного опалювального метра площі помешкання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю в яку тему, ніби як позитив, тому сюди

https://www.facebook.com/groups/1431527030199536/permalink/1720992781252958/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, nickel said:

Не знаю в яку тему, ніби як позитив, тому сюди

Позитив, звісно, але то коли ж було. Там в кінці кіна герой каже "22.02.2014 року".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, yu2007 сказал:

Позитив, звісно, але то коли ж було. Там в кінці кіна герой каже "22.02.2014 року".

Тю, недослухав. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всерівно пізнавальне відео

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...